|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy
hejka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wczoraj mój tata poszedł śpiewać do orkiestry wszyscy mu klaskali ![]() ![]() forumkowiczka a o co chodzi z wyjazdem twojego tż i namiotem? mabi dlaczego nie było zaręczyn? |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy
A ja nawet nie mam z kim isc na basen ;/ taka ladna pogoda a nie ma gdzie sie opalac. Jestem dzisiaj zla jak osa. W dodatku moj M. jeszcze sie nie odezwal do mnie...mam ochote go tak zrypac.Wczoraj pisal pisal,i nagle zamilkl. Nawet nie dal znac ze dojechal na te mazury,nie dal buziaka na dobranoc. A ja oczywiscie piec tysiecy mysli co on robi i z kim...dzisiaj nawet go zapytalam z kim spal w namiocie ;/
Jestem strasznie zla,ze pojechal tam w takim towarzystwie. A ze mi nie odpisuje ani nie dzownil do tej pory przyprawia mnie o goraczke ;/ poza tym czas ciagnie mi sie tak strasznie ze zaraz chyba zwariuje albo ubiore sie i sama pojde na basen
#244 |
Zakorzenienie
|
forumkowiczka twój tż pojechał na wakacje bez ciebie??
![]() a mój tata chyba jeszcze nie wytrzezwiał bo śpiewa na cały dom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
pozniej kilka razy pytalam Go z kim ma namiot to mowil ze z kolega. Nawet jakis do neigo dzownil i sie umawiali... ale mimo wszystko jestem niespokojna. Kurcze wqrza mnie ten wyjazd;/ ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
moj tata poszedl sie przejsc bo ten wczoraj zabalowal lepiej niz na weselu :P
![]() |
#246 | |
BAN stały
|
Cytat:
zdałam ten najgorszy egzamin z systemów i to na 4 ![]() ![]() historia poszła mi b.dobrze, w sensie ściągnęłam wszystko i jeszcze pomogłam każdemu obok, a jak mnie wycałowali potem ![]() ![]() i został jeszcze 1 egzamin-3 lipca, też ciężki.. a najgorsze to, że nawet nie mamy zagadnień ani zakresu.. nie wiemy co będzie ![]() ![]() ![]() i to chyba tyle z ważnych wydarzeń.. za 2 tygodnie będe już pierwszy dzień w pracy na Hol. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
to oni na tych mazurach będą mieć egz?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- nie egzaminy. Ale poza egzaminami ktore juz wszyscy zdawali musza jechac na kajaki. taka forma zaliczenia. Co roku jest jakas taka wycieczka. W koncu to taki chory kierunek...turystyka i rekreacja takze zwiedzaja ;/
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc z tego co napisałaś to nie podoba mi się twój tż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to gratuluje ![]() ![]()
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | ||
BAN stały
|
Cytat:
gdyby wiedział jak Ty to przeżywasz to napewno by pisał itd.. a Ty udając taką twardą dałaś mu do zrozumienia, że to taki lajt to on nie czuje obowiązku odzywania sie co godzine. jak to wczoraj doktor Nam mówił "facetowi trzeba prosto gadać "przytul mnie" bo faceci sa głupi i zbyt prości żeby na to wpaść" ![]() ale tym spaniem pod namiotem z koleżanką to mnie zaniepokoiłaś ![]() mój to mi ostatnio nawet powiedział, że siedział na wykładzie 2 krzesła dalej od dziewczyn i mówi mi to żeby być fair wobec mnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() kurde ja bym też poszła na plaże.. szkoda, że do morza mam ponad 600 km ![]() tak więc wypocznij też za mnie ![]() Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-06-28 o 11:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Kohnelia, forumowiczka cieszę się że weseliska się udały ![]() Daafnee gratuluje zdania egzaminu ![]() ![]() a ja miałam totalnie zwariowany weekend- w sobote zdałam 3zaliczenia ![]() ![]() ![]() w trakcie zajęć zadzwoniła moja siostra że jest z chłopakiem w drodze do mnie (bo studiuje w Warszawie) i żeby ją odebrała z dworca, bo jadą na piwko do nas, wariatka ![]() ![]() ![]() ale żeby było ciekawiej stwierdziliśmy o 12 w nocy że czas na piknik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() grunt to rodzinka ![]() dzięki temu troszkę oderwałam się myślami od tego co mam t Tżtem i jego cholernym braciszkiem....ale i tak się wcozraj pokłóciliśmy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
gg22
![]() takie spontany są najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a o co sie pokłóciliście? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Daafnee cieszę się że mogłam pomóc
![]() Cytat:
Kohnelia z bratem Tżta jest problem bo razem mieszkamy, a on jest okrrroooopnyyyy (delikatnie mówiąc bo i tak mi wykropkują). ja już z nim psychicznie nie daje rady i nawet najmniejszy szczegół doprowada mnie juz do furii. no i w piątek była kolejna akcja (swoją drogą jak wczoraj wróciliśmy zastałam mieszkanie w skarajnej ruinie i burdelu np. m.in. cała kuchnia była zasłana reklamówkami, kosz ze smieciami stal na srodku, na blacie gary, w zlewie gary, szafki pootwierane a on w pokoju nawala w gierke!!!!!! ZABIC!!!!) więc w piątek Tż zwrócił mu uwagę, potem wspolnie (ja i TŻ) rozmaiwaliśmy o tym i powiedziałam ze miarka sie przebrala i mimo konsekwencji chce zebyasmy sie wyprowadzili. nie obylo sie bez klotni, ale poprosil zebysmy sie wstrzymali do sierpnia zeby mogl pogadac o tym z rodzicami (bo to mieszkanie kupione przez rodzicow TZ,ktorzy sa patrzeni w braciszka). ok, wytrzymam. 3mam sie wizji ze za 1,5miesiaca bede miala swiety spokoj!!! ![]() boje sie tylko ze rodzice Tż mnie obarcza wina,ze bracia sie nie dogaduja, ze ja Tżta podburzam, bo przeciez braciszek nie jest winny,ale jest uciemieżony. przez kogo? pewnie przeze mnie...a Tż nie chce żebym była przy tej rozmowie, choć uważam że powinnam. co myślicie? jak mam mu argumentować? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaręczyn nie było bo jej rodzice są przeciwni ze względu na dużą różnicę wieku, ale skoro już było wiadomo że są przeciwni to po co było organizowac zaręczynową imprezę? przecież i mama Tż i jego brat się wstydu najedli, jak dla mnie kwas do kwadratu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Głupia sytuacja, a rodzice wiedzą jak się zachowuje braciszek? pewnie niee
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]()
Miłość zaczyna się wtedy, kiedy szczęście drugiej osoby staje się ważniejsze niż twoje. Edytowane przez Kohnelia20 Czas edycji: 2010-06-28 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Daafnee cała rodzina wie jaki on jest porąbany i każdy o tym mówi otwarcie tylko jego mamusia tego nie widzi i nie dopuszcza tego do siebie. z tata jest troszke lepiej ale niewiele. no i on zwykle umywa rece.
w ogole to jest idotyczne bo mama Tżta (zwana przez mnie Cruella ![]() wiec nawet jesli braciszek jest problemowy to mamusia zrzuci wine na Tżta lub na mnie:/ Cytat:
a jak to w ogole wyszlo? oni zrobili impreze, zaprosili rodzicow obu stron, on poprosil o rękę a jej rodzice powiedzieli nie, ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
młodzi są ze sobą mniej więcej tyle czasu co ja ze swoim (może troszkę dłużej), od początku jej rodzice byli przeciwni i baaaardzo długo było tak że to ona przychodziła do niego bo on nie był mile widziany w jej domu (dodam że są z 1 miejcowości), no ale minęły ze 3 lata i jej rodzice zobaczyli że żadne zakazy ich nie rozdzielą więc się do niego przekonali (tzn.tak im się wydawało), bo on chodził do niej na proszone obiadki itd., między sobą zaręczyli się w majowy weekend więc juz jakiś czas temu więc tym bardziej jestem w szoku że rodzice odwalili taką szopkę teraz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co mają zmaiar teraz zrobic? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
a po ile maja lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
25/34, nie mam pojęcia co zamierzają? ale i tak będą razem i tak, pewnie zrobi jej dziecko i się ohajtają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest jakieś wyjście, ale niestety takie klimaty i takie załatwienie sprawy może odbić się w przyszłości, a byłoby szkoda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
chyba tylko ta różnica wieku? jak by mi rodzice tak zrobili to nie chciałabym ich znac! pobralibyśmy się i nawet by się moi nie dowiedzieli kiedy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
dorośli ludzie
![]() ![]() własnie usunelam nk widzieliscie regulamin nowy? |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Komplikatorka
|
Kohnelia wszyscy teraz usuwają. Przesadzili z regulaminem ;/
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Dagunia no naprawde co oni sobie wyobrazaja? teraz jednym slowem jak ktos go zaakceptowal to moga robic co chca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A więc po pierwsze miałam tego dnia dwa egzaminy, które się "lekko" przedłużyły do takiego stopnia,ze miałam 40 min na przygotowanie się, więc koleżanka mnie czesała,a ja się malowałam i jeszcze siostrę Tż w międzyczasie i ogólnie wbiliśmy w połowie mszy dopiero, heheh Ale weszliśmy po cichutku, to może nikt ie zauważył;p Jak już wspominałam to złapałam kwiaty (wogóle pierszy raz i jakoś tak dziwnie się czułam...) niestety Tz sie nie postarał i zostałam panna młodą z jakimś nieznanym mi kolesiem i musieliśmy zatańczyć zmysłowy i erotyczny taniec ![]() ![]() ![]() Następnego dnia trzeba było się poleczyć tym czym się skaleczyliśmy ,więc po ![]() ![]() Co do pytań rodzinki, to Tż się wykręcał,ze ja muszę szkołę skończyć ![]() Ogólnie weekend był udany, tylko, ta kwestia ciągle e mnie gdzieś siedzi ![]() Jeszcze dzisiaj koleżanka się do mnie z liceum odzywa,ze mam się czuć na jej wesele zaproszona i się suknią pochwaliła itp. no i znowu mi się myślenie włączyło ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.