![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Naughty_ i ja się tu znalazłam
![]() ![]() 'Będę rozwiana, kolorowa, nieokreślona, szczęśliwa.'
#242 |
Zakorzenienie
|
nie potrafię z Tobą być, po prostu, jakbyś chciał.
chwytasz serce, jeszcze bije. już nie ufam, nie chcę. w imię zasad, sku*wysynu. właśnie koncertowo spieprzyłam sobie życie.
#243 |
Przyczajenie
|
XX !
Witam w nowej części wszystkie talenciary ; * Wielkie wyrazy uznania. ![]() Krople deszczu zmyły nasz naiwny i wyimaginowany pocałunek. Wielka dama, dumna i sama w sukni z wilgotnej mgły. Moje serce Twoim domem jest, więc zapraszam.
#244 |
Zakorzenienie
|
i będę żyć tak, aby w piekle nie było mi wstyd za siebie ! ^^
+ bajkowa- a myślałam , że już się Ciebie nie doczekam ;P okradaj bananku mój <3 też Cię okradłam ![]() Naughty_ - strasznie miło ![]() ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-07-02 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Zabieram ;*
Ojej ;* Dziękuje ślicznie ;* On mi nigdy nie mówił, że mnie kocha, że mu się podobam, nie padły żadne zaklęcia.On mnie po prostu lubił. Był zwyczajnie miły, ale głupiej młodej dziewczynie to wystarczy. Resztę dośpiewa sama. I ja tak zrobiłam. Chciałam, tak bardzo chciałam się zakochać i się zakochałam.
#246 |
StrongHeart25
|
Cześć ... hmm.. w innych częściach też się pojawiałam. Ale nie na długo a to temu że albo weny nie miałam albo mi się nie chciało. A teraz są wakacje, nudy mnie zżerają ;/ . I postanowiłam znów spróbować swych sił .
![]() ![]() On jest bardziej skompliwowany niż tegoroczne kampanie wyborcze. Odebrałeś mi moją paletę barw ! Teraz nie wiem jak mam malować świat bez Ciebie ![]() Moje serce a nie ja. Serce ciągle woła Ciebie. Ja zapomnieć chce.Ono nie . To boli,gdy dajesz nadzieje po czym ją odbierasz. ![]() To nie tak miało być !. Dlaczego ona ? Nie ja ? Zrozumieć tego nie umiem. I o to moje monotonne życie: myśli bijące się z rozumem.
#247 |
Raczkowanie
|
witam w XX czesci !
![]() pamieta mnie ktos ? ![]() * * *
w zyciu mozna bardzo latwo zgubic tempo * zycie jak breakdance nie flamenco * pamietasz jeszcze swoje zyciowe dewizy? * nie patrz tak na mnie.nie mozesz wiedziec jak to jest * nie podchodz blisko. gryze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() znów dziękuję ![]() ![]() Nie dostrzegasz mnie, stojąc obok. Gdy odchodzę, patrzysz z nadzieją, że spojrzę.
Czy dostrzegasz jak bardzo stan mojego humoru zależy od stanu Twojej obojętności ? to dziwne: nie mieć kogoś, a bać się go stracić. -Przestań już mówić że mnie Kochasz, przestań kłamać! - Kiedy ja Cię Kocham. - Więc jak to możliwe że kochasz nas obie? nie pojmuje tego. Kochasz mnie i ją? i co chciałbyś być ze mną i z nią? . - Nie potrafię tego wytłumaczyć. Ona nie dorównuje Ci do pięt. Jest pusta, leci na kasę i samochód..Nie wiem co ma w sobie.. praktycznie nic nie ma! A Ty jesteś moim Aniołem. Poznałaś mnie gdy nie miałem nic.. i takiego mnie Pokochałaś. Szczera, zabawna .. Tak bardzo się różnicie. - Więc mam stać się taką suką żeby zawrócić Ci w głowie? żebyś nie mógł o mnie zapomnieć. ? Wiesz co najbardziej mnie boli.. przypomnij sobie sylwestra. Dzieli nas tyle kilometrów.. Dzwonisz.. ' Hej Kochanie. Dzwonię tak jak obiecałem. Życzę Ci.. a właściwie życzę nam. Oby nam się udało.. Kocham Cię ' .. i wiesz? właśnie w tego sylwestra, po tym telefonie do mnie.. bawiłeś się z nią! całowałeś, przytulałeś! Nienawidzę Cię za to. Proszę Cię daj mi spokój .. daj mi zapomnieć - Przepraszam..
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
agniesiaa88 , TiS- okradłam
![]() Naughty_- Dziee - Nku - je ![]() ![]() Będzie dobrze, jak będziesz obok ... - A psik ! - Na miłość... 'Don't wory, be happy i do przodu ' Kiedy traciłam wiarę w słowa 'Kocham Cię' , pojawiłeś się Ty ... Usiadła na łące i zaczęła krzyczeć, jakie życie jest piękne. Trzyma dłonie na jej tyłku do ucha szepcząc 'bejbe' ![]()
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-07-02 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
BAN stały
|
Naughty_
dziękuje ![]() ....
i dzisiaj możesz pocałować mnie w dupę, chociaż to i tak za duży zaszczyt jak dla Ciebie . przynosiłeś jej kwiaty, perfumy i super biżuterię, myślałeś że jak tanią dziwkę kupisz ją drogimi prezentami, jednak przeliczyłeś się . ona dzisiaj ma prezenty a Ty nie masz nic . w myślach czytać nie potrafię, z oczu prawdy czytać tez nie umiem, a szkoda, bo może wtedy nie uwierzyłabym Ci w ani jedno słowo . w codziennym lustrze wspomnień widuję Cię, codziennie w nim żegnam Cię . 'kur..wa, mógłbyś chociaż raz być po mojej stronie' - krzyczała do przeznaczenia stojąc nad przepaścią miłości . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
inni mi zwisają jak firanki z karniszy.
daje rade, słowem radze, nie wadze, miej to na uwadze, powolutku się prowadzę - dobrze. ;> Miłość tworzy z dwóch - jedno. Ja w to gram, a los kręci kołem. Żyj na pełnym gazie, daj się ponieść FaZIe ;d Miedzy chodnikami myśli, a krawężnikami słów
![]() |
#252 |
Przyczajenie
|
zarezerwowany tylko dla mnie.
mój na wyłączność. kocham cię! doceń to. obróć się i spójrz w moje oczy. co widzisz ? różowa ? łączy nas tylko przyjaźń ?! nie przechodź obojętnie obok mych uczuć. zedrę gardło słowem : kocham!
#253 |
Zadomowienie
|
Don't tell me I ain't got no soul. Nie mów mi, że nie mam duszy. Living with painful memories. Żyjąc z bolesnymi wspomnieniami. Made in heaven. Wytwór Niebios. I'm not superman. Nie jestem supermenem. I can choose any boy A skater, punk, or cowboy Maybe one with seven charms. Could be from the three one no Paris, France, or Tokyo To think you are the only one. Mogę mieć każdego chłopaka Skate'a, punkowca lub kowboja Może jednego z siedmiu pełnych wdzięku. Mógłby być jeden z trzech Z Paryża, Francji lub Tokio Z myślą, że to on jest tym jedynym. Need a new boyfriend Someone who appreciates. Chcę nowego chłopaka Kogoś kto doceni. You’ll never let me down again. Nigdy nie pozwól mi znowu upaść. dziękuje za pochwały ![]() MalinovaSaGa - ja cię pamiętam ![]() Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-07-02 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Nie uciekaj z moją nadzieją, ona już i tak niedługo sama odejdzie
Zostały już tylko pożółkłe fotografie... Ty odszedłeś gdzieś – z moim sercem. A teraz śpij Julio, Romeo nie istnieje.
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Widzę Cię przez zadymione powietrze,
czy nie czujesz ciężaru mojego wzroku? Jesteś tak blisko, a mimo to cały wszechświat stąd . Nie martw się niczym, Zakocham się w Tobie w najgorszym przypadku. Póki noc jest młoda. Niech muzyka rozszarpie mnie całą. Do zapalenia świateł. Ale moja miłość wciąż żyje. I nigdy więcej nie będę już tego ukrywać. Nawet diabeł by cię nie rozpoznał, ja owszem. Nie jestem wróżką, jestem specem od miłości
#256 |
Raczkowanie
|
słońce wychodzi już powoli na niebie i wiesz kochanie ja potrzebuję tylko Ciebie, przy Tobie jest jak w niebie, Twa miłość w mej potrzebie, wiem co to znaczy kochać, głupi ten kto nie wie. ![]() nie ma takiej opcji, że coś kiedyś nas rozłączy.
chętnie, nieprzeciętnie kochać Cię. jak woda i ogień się odpychamy, poprawka.. jak magnes się przyciągamy. na moje wady, obojętny. dodałam to w XIX części wczoraj, nie zauważyłam, pozdrawiam ![]()
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Dawno was nie wymieniałam, a więc moje naj, które 'podbiły' moje mysie serduszko:
RozowaSkeyterka, inquiring, Toogether93, itstoolatex, limitowanaa, poprostuAsiss, CaMa, blondii69, without_demur, myCh, Guziki xD, PaniJana, xsxs, happyend, kontrastowa0,jogobella_musli, marikab ( ![]() * * * Wygrywając wolność przegrałeś mnie. Czuje się jak tania podróba " Made in China" Kanapka z serem - na śniadanie Kanapka z serem - na obiad Kanapka z serem - na kolacje i tak dzień w dzień, po pewnym czasie już nie możesz na nią patrzeć Miłość - na śniadanie Miłość - na obiad Miłość - na kolacje i tak dzień w dzień, a mi ciągle mało Ciebie.
#258 |
Raczkowanie
|
Ja.? To chyba pomyłka Kochanie
![]() ![]() Widzisz niebo będzie zawsze.. i dlatego chce żybys byl moim niebem ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Przywłaszczyłam na opis na GG ;* A to biorę na podpis .. ![]() ![]() Zadzwonisz ?
A chcesz? Noo...bo ja cię.. Tak.? No wiesz. NO wiem,... ja ciebie też kocham.!
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
huh dziękuję ![]() miałeś 10 minut na odejście tak skorzystałeś z tego, odszedłeś. teraz nie będzie czasu na powrót. już na pewno nie. w życiu można wszystko, z wyjątkiem sięgania po bycie kimś innym. czy wymaga wiele ? nie, to są po prostu jej marzenia, szkoda tylko, że tak bardzo nie realne. ' - wiesz co ? żal mi Ciebie - mówiła patrząc w swoje oblicze '
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
bajkowa , KaMa2704 , Drift , NieidealnaJa - okradłam.
![]() poprostuAsis - mówię/piszę jedynie prawdę. ![]() ![]() MalinovaSaGa - pamiętam. ![]() myszka23101 - o jaa. ![]() wziął mnie za ręce. spojrzał w oczy. nic więcej. a dla mnie wciąż tak wiele. sorry, ale nie mam ochoty na udawaną szczerość. nie chcę się poddać. i nigdy nie chciałam. mój świat kończy się kolejny raz. zaśniemy wtuleni w noc tak aby nigdy więcej nie mieć już koszmarów.
#261 |
Zadomowienie
|
i gdzie się podziewa nasza wolność, jeśli nie możemy być sobą ? gdzie się podziałam, kiedy się zawieruszyłam ?
#262 |
Zakorzenienie
|
wróciłam, a tu już XX część! gratuluję talentuu!
![]() PaniJana, PoprostuAsiss, Zuzka Z, RóżowaSkeyterka, myCh,CaMa, blondii69, happyend - po prostu zadziwiacie!! nakradłam się ![]() ![]() ![]() `zagłuszam wyzuty sumienia... `Wymarzone wakacje: Polowanie z Harnasiem na Żubry w Żywcu ;p ![]() ` "Żyję dla nocy, których nie pamiętam, z ludźmi, których nigdy nie zapomnę. I jeżeli to czyni moje życie próżnym,to chcę aby właśnie takim było."
#263 |
Rozeznanie
|
przepraszam , ale nie potrafię udawać
gdy wali mi się świat.
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-07-02 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
Ślicznie ;*** Ahh.
Byli sami. Siedzieli na ławce trzymając się za ręce. Co jakiś czas obdarowywał ją pocałunkami. Uśmiech nie schodził jej z twarzy. 'Dryn dryn dryn' odezwał się dźwięk budzika.... ![]() Usiadła na plaży. Słońce już prawie zaszło. Wpatrywała się w morze. Fale lekko moczyły jej stopy. Siedziała i zastanawiała się dlaczego to morze musi tak chole*nie przypominać Jego kolor oczu.!? ![]() Szukając szczęścia zabłądziła za pierwszym zakrętem. Gdy mnie zabraknie-zakop wspomnienia. Gdy zatęsknisz-naucz się doceniać! ;**Telentu
#265 |
Rozeznanie
|
Naughty_
Diva069 dirty_dancing; motywujecie ;3 myszka23101 moja myszko ; * uwielbiam Cię x 3 nie dotykaj no właśnie to jest tylko jedna szkoła fotograficzna no ale cóż zobaczymy co będzie . w pon jadę z bratem tam i wg. a to też nie za fajnie, a na jaki ty kierunek chciałaś iść ? ; * od dziś przestaje żyć marzeniami , świat nie jest taki piękny.
kocham Cię bardziej niż cokolwiek innego <3 a miało to trwać na wieki.
#266 |
Raczkowanie
|
myszka23101 zuzka0 dziękuje : *
+ juz mi lepiej, coś zrozumiałam.. będę się udzielać! oczywiście jesli mnie tu chcecie ;p wszystko znikło. zniknęły nasze marzenia, nasze plany na przyszłośc, ja i ty również. co było powodem Twojej ucieczki? pojawiłes się, rozkochałes, całowałes, przytulałes, na rękach nosiłes, wyjechałes, nie pisałeś, wróciłes, zerwałeś. i wiesz co Ci powiem? Już Cię nie potrzebuję! Zamierzam się dobrze bawić bez Ciebie! chciałes? wybrałes! zegnam. jesteś największym dupkiem jakiego znam! witajcie samotne wieczory, witaj smutku, żegnaj uśmiechu, żegnaj.. na zawsze. masz mnie dośc? Chcesz byc sam? poznałes inną? Jaki był powód? Nie musisz mówić.. tylko pamiętaj.. jak będziesz chciał wrócić to powiedz. NIE, nie rzucę ci się w ramiona ale chętnie cie wyśmieje i powiem ze jesteś załosny Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-07-02 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
dziękuje słonko
![]() ________________ Czasami wspomnienia gryzą jak pchły i pozostawiają małe, swędzące krostki na całej skórze. Wiesz, że nie są rzeczywistością, wiesz, że to tylko mroczna przeszłość, wyłaniająca się z twojego mózgu. Ale to nie pomaga. Ulotne chwile tak jak ugryzienie pchły powoduje swędzenie, które trudno byłoby zignorować... skarbie, zauważ że sie mijamy. zdejmij ten płaszcz i odkryj życie. + skromnie. też brak weny ![]()
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
serca mego bajkami nie uśpisz.
jestem samolubna, ale nie pozwolę pokochać Cię nikomu innemu... nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. jestem wampirem żerującym na ludzkich uczuciach. odwraca się do mnie z uśmiechem. jak on się ładnie uśmiecha: prosto w moje serce.
#269 |
Rozeznanie
|
![]() Codziennie piszesz o naszej przyszłości, do której nam daleko. Czekanie na Ciebie doprowadza mnie do szału. Powiedz, że przetrwamy. Daj mi odetchnąć, zanim znowu zadasz ból. A Twojego dotyku brakuje mi teraz najbardziej. + agattee&dontgivemenames- cuda tworzycie! ![]()
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-07-02 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
i podziękuj jej, że jest, jednym telefonem w nocy. tak jak dziękowałeś dla mnie, setki razy k.urwa w oczy. +myszka23101 - ojej .. nie spodziewałam się , że podbiłam Twoje serduszko ![]() miło ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-07-02 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.