![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Akcja Wakacje
Ale tu cisza, oj Dziewczyny
![]() Już tydzień robię 8min legs i w sumie jakieś tam efekty są ![]() 8min ABS uprościłam, bo niektóre ćwiczenia mnie przerażały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
hejo
![]() faktycznie cichooo tu ![]() ![]() Basiu też tak robiłam z Abs ![]() ![]() a ja dziś: 8 minut abs, buns, trochę legs, 10 damskich pompek i jedna ( ![]() ![]() a co do jedzonka to... hmm... nie jem słodyczy i tyle ![]() i wiecie co? jak tak sobie stanęłam przed lustrem dziś, to stwierdziłam, że nawet mi się mój brzuszek podoba, jeszcze trochę i będzie git ![]() ![]() ![]() a nogi też mam w lepszym stanie ![]() no a u was jak tam? meldujcie się ![]()
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Co u mnie...ucze sie i dlatego jakos malo cwicze,ale zaraz wracam do ksiazek, zrobie to co mam zrobic i godzinka rowerka i hula hop troche . Moja waga stoi w miejscu, dobrze,ze nie wzrasta,ale z lodami to ja ostatnio przesadzalam.
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Melduje się
![]() ![]() Pozdrawiam !
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Witajcie.
Mama nadzieję że moje marzenia nie legną w gruzach, że nie jest jeszcze za późno abym mogła do was dołączyć i że przyjmiecie mnie ![]() Ja również mam czas na "wow" do października. Przeczytałam wszystkie wasze posty i ta grupa wsparcia jest super i mam nadzieję że mnie też pomoże przejść chwilę zwątpienia, dziś np już otworzyłam batona, powąchałam i... odłożyłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Witaj aleksmaslanka
![]() Z chęcią Cię przyjmiemy , bo nigdy nie jest za późno żeby coś ze sobą zrobić ![]() A ile masz wzrostu kochana? ![]() I co zamierzasz ćwiczyć? ![]() pozdrawiam i trzymam kciuki ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Supcio
![]() Mam jakieś 168 cm. Jak na razie to jeżdżę na rowerku domowym, różnie, czasem 5 km, czasem 7 km, staram sie 10km , ale czasem jest 0 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Witaj aleksmaslanka!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do mnie to wszystko fajnie... tylko powinnam w dupsko dostać za słodycze. jest 10 rano a ja ich dopakowałam jakbym w życiu ciasta i czekoladek nie widziała ![]() ![]() bijta dziewczyny! ![]() a wczoraj jak szłam to spodenki musiałam nimalże w garści trzymać bo lekko spadały ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() aleksmaslanka też nie lubię biegać na wfie ![]() ![]() ![]() ![]() evelusiaq nie przejmuj się tak małymi grzeszkami ![]() ![]() ![]() ![]() no a tak poza tym to super że te spodnie Ci lecą ![]() ![]() no ja dziś znowu będę wylewać z siebie siódme poty ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Hej.
Fajnie że macie już takie sukcesy ![]() A pseudonim przypadkowo, nie mogłam założyć sobie konta i chłopak który mówi do mnie aleks dodał swoje nazwisko maślanka i tak powstał nick i zostal już ;p ogólnie to ola jestem ale może być aleks ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
aa to dlatego taki nick
![]() ![]() aleksmaslanka, spokojnie, na Ciebie też sukcesy czekają, skoro już do nas dołączyłaś, bo my nie pozwalamy tak bez sukcesów pozostawać ![]() ![]() ![]() a skąd jesteś? Kraków? pozdrawiam ![]()
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Tak, Kraków. Pozdrawiam wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Ooo to niedaleko mnie
![]() jak tam dietka? Ćwiczycie? BO ja tak szczerze mówiąc zazwyczaj odpuszczam sobie ćwiczenia w weekendy, ale kto wie, może uda mi się to zmienić ![]()
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Widzę że tu cisza i wiele dziewczyn nie udziela się już tak aktywnie, mam nadzije że to nie przez to że dołączyłam.
![]() ![]() Ostatnio cały czas w podróży więc nici z ćwiczeń, z dieta też słabo. Na szczęście waga tylko stoi, dziś wreszcie wsiadłam na rowerek i 6 km za mną. Walki ciąg dalszy ![]() Pozdrawiam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się nie odzywam, bo nie mam za bardzo czym się chwalić, wręcz przeciwnie. Ja też myślałam o kupieniu rowerka czy czegoś takiego, ale nie wiem. O i widzę, że nowy avatar, tak?
![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Heeeej
![]() aleksmaslanka, nawet tak nie myśl ![]() Brylaanciku , nie martw się, na pewno Twój wysiłek nie poszedł na marne i widać jakieś efekty ![]() ![]() No , już do roboty ![]() A gdzie jest Basia?? ![]()
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
No właśnie ja mam taki dzień i ostatnio kilka takich miałam. No nic, można to potraktować jako nagrodę za wcześniejsze trudy.
Braylanciku, tak zmieniłam avatar, a jak nie chcesz kupować rowerka ( ja nie przepłaciłamza niego bo kupiłam od wujka za 30 zł ;p) to może twisterek, za 15 czy 13 zł upolowałam na allegro. Muszę powiedzieć że jak stanę na nim i kręcę się z 10 min to już czuje że mnie boli w górze brzucha, znaczy że pracuja te mięśnie których normalnie nie ćwiczę, wiec coś to daje, polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Troszkę mnie nie było bo rozumiecie - agrowczasy
![]() ![]() ![]() Dziewczyny zmobilizujta mnie, żeby od dziś i koniec! zero słodyczy i węgli na potegę. Każcie mi codziennie zdawać relacje albo nie wiem co robić za każdy grzech.. ![]() bez Was ni dy ry dy ^^
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
No ja jestem nadal na wakacjach więc z moją dietą kiepsko. Śniadania jem w miarę znośne, obiad - nie mam wyboru, co dadzą to jem, kolacja- jestem na mieście więc jakiś syf
![]() No ale przynajmniej spacerki są całkiem porządne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pomyśl o tym "wow" tak intensywnie ![]() buźki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Jak tam u was dziewczynki?
U mnie masakra, dziś to sie załamałam po prostu... Jak do was napisałam to przez te 5 dni minimalnie na wadze coś mi ubywało. A potem przestało i zaczęło przybywać i waga sie wahała raz więcej raz mniej. I czasem było tak że jak nic nie robiłam i jadłam zakazane rzeczy to ciut ubywało a jak sie pociłam na rowerze, piłam wodę itp to sie okazało że przybywa mi masy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez mialam takie wahania.Po pierwsze, mysle,ze nie warto sie tak czesto ważyć! Nigdy wczesniej nie zdarzaly Ci sie nieregularne okresy? hm, ja specjalistką nie jestem,ale jak dobrze sie czujesz to sie nie mart ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Miałam nieregularnie ale nie aż tak ;/ No nic, nie przejmuję sie narazie, takiego doła miałam. A co do tego ważenia to wiem ze to głupie, ale jak zobacze rano ze cos mi ubyło to od razu większa motywacja do ćwiczeń. Ze mną to tak ze jak nie przypominam sobie o odchudzaniu to bardzo szybko folguję sobie ;p dlatego to ważenie to mobilizacja
![]() A jak u was Drogie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Ej, dziewczyny co jest z Wami? Cisza tu taka... Dziś chyba da niektórych nadszedł dzień symbolicznego wow, prawda? Pewnie efekt już dawno osiągniety i dlatego się nie odzywacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Ja tam walczę dalej, ale ciężko jest
![]() Wątek niestety nam umiera... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Hejoooo
![]() no to już już ![]() ![]() Brylaancik, Basia, ewelusiaq , zuzannus i reszta meldować się ![]() ![]() u mnie efekciki są ![]() ![]() ![]() ![]() aleksmaslanka kochana, trzymam za Ciebie kciuki ![]()
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Dziekuję kochana. Już wszystko sie unormowało
![]() ![]() Dziś mam za sobą 15 wirtualnych kilometrów ;p tzn na stacjonarnym rowerku ![]() A Wy kochane meldujcie się szybciutko z waszych sukcesów, napewno są większe. Podpisuję się pod Mysteriness ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() brawo za tą piętnachę ![]() ![]() ja dziś chyba pobiegam ![]() a jak tam u CIebie dziś? ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
A u mnie dzis kiepsko pod względem ćwiczeń i diety. Cały dziń uczyłam sie albo próbowałam sie uczyć na poprawkę z matmy a popałudniu spotkani z koleżankami z tego właśnie powodu. No i nic nie ćwiczyłam. Niedobra ja
![]() A jak u was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.