|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Sama się nad tym zastanawiam, od długiego już czasu sprząta w domu M ale tak raczej po męsku, z grubsza a dokładne porządki to juz nie pamiętam kiedy były robione, już nie wytrzymałam i to mnie zmobilizowało choć przyznam że teraz z bólu umieram, wszystko mnie boli- plecy, pachwiny, nogi.Mam nadzieję że do jutra minie
![]() eleonoremio jaka maleńka ta Twoja córeczka, taka kruszynka, mam nadzieję że już niedługo będzie z Wami ![]() aniaa Jak tam zdejmowanie szwów? Jakież spojrzenie ma Twoje dziecię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
basienka , agamarcio, itakasia, jusdan, misiulka , ola, wiolek, hd,jaszczka, kochane bardzo dziekuje za mile slowa
![]() ![]() ![]() kabimba gratulacje ![]() ![]() ![]() niezawsze co jasne ? ![]() dzidzia ![]() hd rozbawilas mnie z tym ekshibicjonizmem, ale bedzie dobrze ![]() piesek słodziak a albumy po prostu... ![]() ![]() ![]() ![]() zapiekanki .... mniam ...pamietam jak kiedys przypieklas ![]() kociamborek, justynacz , muminek , ![]() zabka ![]() mini chyba dajemy drugie ale nie wiem jakie jeszcze basienka ![]() ola podziwiam z ta firanka agamarcio dobrze ze wyniki ok kasandra :kciuk: anoxa ,mala karolci fajniutka ![]() honolinka super wiolek mam ten sam problem tzn herbatka pomaga na tyle ze teraz przynajmniej codziennie normalnie moge isc do wc w tej drugiej sprawie ![]() rety jeszcze 2 strony ale to nadrobie rano ![]() ...dopiero niedawno siadłam i nadrobilam te 3 ze starego i 6 nowego bo popoludniu tz mnie jeszcze na spacer wyciagnal ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-07-08 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
przesliczny!!!!! te wloski i usteczka
![]() Ja caly dzien glodna dzis zjadlabym wszystko co by sie dalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
ale miałaś ekspresowy poród !!! gratuluję!!!
![]() Cytat:
![]() jak zawsze rewelacja!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
ale cisza....
![]() ![]()
#246 |
Zadomowienie
|
anoxa współczuję zamieszania z tymi lekarzami
![]() eleo śliczna kruszynka!!! a brzuszkiem się nei przejmuj, to wymaga czasu, przecież macica będzie się teraz kurczyć... linka coś mi się wydaje... ![]() ![]() ania ale maluszek ma fryz ![]() A ja zjadłam przed chwilą świeżego ananasa parę kawałeczków! a co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aniaa - cudny ten twój malutek! a fryzurkę ma I klasa ![]() strasznie mi dziś internet siada... puszczę sobie jakiś film i chyba się wcześniej położę, bo nudy tak bez sprawnie działającego kompa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
A moja firanka juz uszyta, uprasowana i wisi na oknie
![]() Firanka sama w sobie to żadna rewelacja, bo to do pokoju takiego "gospodarczego" ale uszycie rewelacja ![]() TŻ powiedział, że krawcowa by lepiej nie zrobiła ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Ide luli dobranoc!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Chyba mialam napisac, ze nie widac tych kg i cos o zdjeciu a wyszlo ze jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | ||
Rozeznanie
|
ale mamy same ladne dzieciaczki w naszym watku
![]() Cytat:
![]() u mnie ostro bylo, a co dopiero u Ciebie :P lepiej wypij te herbatkę na zdrowie - jedna nie zaszkodzi, bez przesady ![]() a ja jutro ide po jagody i bede cos znowu kombinować - oby mniej wybuchowego ![]() Cytat:
![]() ja tez zmykam do spania - trzymajcie sie Kobiety w całości, rodzić można od rana, co by być wyspanym ![]()
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Mam skurcze co 7 minut ,jedziemy do szpitala. M. dostal rozwolnienia ,slabo mu i sie trzesie. A ja sie smieje narazie,choc lekki stres jest. Mam nadzieje ,ze to nie falszywy alarm.
![]() |
#253 | ||
Zakorzenienie
|
zabka
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:23 ---------- Poprzedni post napisano o 03:52 ---------- czesc dziewczyny ![]() ![]() eleonoremio jeszcze raz gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Super ze z mała wszystko ok ![]() anoxa ![]() linka ![]() wiolek bidulko ![]() ania dobrze ze po zdjeciu szwów jest lepiej a mały po prostu cudny ![]() niezawsze teraz rozumiem ![]() ![]() Cytat:
to kwestia indywidualna, niektóre maja caly czas , niektóre wcale...wszystko ok ![]() Cytat:
![]() Karolci nie ma ale mam serniczek w lodówce od mamy wiec musze podtrzymac poranna tradycje i ide po niego bo głodna jestem ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-07-09 o 05:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Hahahha to ja do pary z Żabką.... mam co 10 minut caałą noc nie spałam, a zeby bylo śmieszniej to zauważyłam galaretowatego ludka na dodatek podbarwionego krwią...
![]() ![]() Teraz mam przerwe to moge was doczytać... A wogóle to jestem głodna jak choleraaa Jusdan ja na Ciebie czekam!!!!!!!! A może to fałszywy alarm i jeszcze tu dzis wrócę... Ale na wszelki W biorę torbę..
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-07-09 o 05:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() najedz sie jeszcze moze co ??? kurcze ja chyba mam isc do szpitala głodna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
5 min temu miał być ... uf widocznie na siedząco mnie nie trafia...
A zjem zjem, nie dosc ze nie zmruzylam oka na chwilę to nigdzie glodna sie nie wybieram.... |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Piekne ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
witam
hd rewelacja, piekne ![]() aniaa synus do schrupania ![]() eleo ciesze sie ze sie odezwalas, i ze u was ok, mała piekna ![]() ![]() kolandra ja nigdy nie mialam w ciazy wyciekow ![]() Xaw trzymam kciuki dzis o 11 ![]() zabka, linka wow, super, oby sie potoczylo szybko i delikatnie, czekamy na info ![]() ![]() dzis na 16 ktg i wizyta. pewnie znow uslysze o mojej szyjce gigantce i zem pozamykana ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- ruch od rana a teraz gdzie uciekly? ![]()
#259 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Linka a Ty co sie rozmyslilas? Mi sie dzis z 5 razy snilo, ze rodze a obudzil mnie sms od kolezanki, ze i jej sie snilo, ze urodzilam mala ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzien dobry! ja juz mam dosc!!! wczoraj wieczorem mala myslalam ze chce mi wyszstkie bebechy zmasakrowac, ale pokolysalam ja i chyba usnela i ja tak samo ![]() sorki ze Wam sie tak zale, ale komus musze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
agravka a nie boisz sie że to mogły ci wycieknąć wody???
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | ||
Rozeznanie
|
Witajcie tak na chwilke bo zaraz trzeba ugotyowac obiad i jechac do malutkiej
![]() Dziękuję kochane za gratki ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bastuś sie obudził spadam A i chciałam podziękować Basieńce ![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
nie sprecyzowalam...wyciek byl z cycka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
żabka, linka nie ma na co czekać, trzeba ruszyć ta lawinę porodów bo ile możemy łazic w ciąży ![]() aniu ten Twój synek jest taki śliczny i ma takie mądre oczka ![]() vette udanego urlopu. Mam nadzieje, że pogoda dopisze. Wracaj w dwupaku, cała i zdrowa! hd piękne te albumy! ![]() Mi wczoraj mały dał popalić z naciskaniem na pęcherz. Dał czadu! Codziennie śni mi się cos związane z maluszkiem i najczęściej jest to forum ![]() Mam nadzieję, że dzis aż tyle nie napiszecie, bo ja pewnie długo nie posiedzę. Mam ochotę na porządki, bo termin tuż tuż a mi sie wydaje, że mam straszny bałagan. Aha mogę rodzic bo kupiłam papcie do szpitala więc mam komplet ![]() Wczoraj byłam na targu i pani sprzedała mi taniej maliny a druga dała sałatę gratis. Mąż mówi, że mnie teraz wszędzie będzie zabierał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim!
![]() eleonoremio jeszcze raz gratulacje, miałaś naprawdę szybki poród, zazdroszczę ![]() ![]() papeteria wyglądasz super, gdzie Ty masz te 78 kilo? Ja już mam 86, na plusie 14, 5 i dopiero wyglądam jak słonica!! hd albumy i karteczka prześliczne, jak zwykle zresztą. Zrób choc raz coś brzydkiego bo pewnie Ci się nudzą już te pochwały hehe ![]() ![]() anoxa strasznie współczuję tego szpitala... Trzymam kciuki, żebys jak najszybciej urodziła hubcia i była już z nim w domku ![]() aniaa Michaś robi się coraz ładniejszy, a jaki bombowy irokez na głowie ![]() ![]() Bardzo proszę, KASZAK 1 litr mleka 1 szklanka kaszy manny 1 kostka margaryny 1 szklanka cukru 1 p. cukru waniliowego 3 łyżki kakao 4 paczki herbatników Część herbatników wyłożyć na blachę. Mleko, margarynę, cukier, cukier waniliowy, kakao włożyć do garnka, zagotować, do gotującego się wsypywac stopniowo kaszę cały czas mieszając. gotować chwilę, wylać na herbatniki, przykryć drugą wartstwą herbatników, gdy zastygnie udekorować polewą. Może być gotowa, a jak nie to ja robiłam z takiego przepisu: 3/4 kostki margaryny 3 łyżki kakao 3 łyżki wody 1 szklanka cukru Całość rozpuścić, gotować chwilę aż zacznie gęstnieć i wylać na ciasto. Po wystygnięciu ciasto trzymać w lodówce. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-07-09 o 08:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
Zakorzenienie
|
syncio dziekuje wam za mile slowa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.