¯ó³ty blond- jak sie go pozbyæ? - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-02-08, 11:14   #241
blondi1985
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 375
Dot.: ¯ó³ty kolor w³osów po wizycie u fryzjera!

Powa¿nie siê kolor zmy³? ja my¶le, ¿e to ma³o prawdopodobne, tak jak kolezanka wy¿ej pisze, przeciez blond farby rozja¶niaj± w³osy a nie barwi±. Mi siê nic takiego nie dzieje, dziwne to troche... :/
blondi1985 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-08, 12:30   #242
Zuzka_86
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 65

zle chyba powiedzialam uzywajac slowa "zmyl"
poprostu po wyjsciu od fryzjerki mialam naprawde jasne wlosy, a po uzyciu plukanki i szamponu wydaja mi sie ciemniejsze, ktos kiedys pisal, ze plukanka moze tak dzialac, nie wiem moze juz mi sie wydaje

Jest 61 kg

Marzy siê 55kg
Zuzka_86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-08, 20:16   #243
caribean
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 37
GG do caribean

Tak ! Mi chyba te¿ tak zareagowa³o na w³osy, ale przesadzi³am pisz±c ¿e ciemny blond - widzia³am ten kolor w sztucznym i s³abym o¶wietleniu. Kiedy zaczê³am 'szorowaæ' g³owê my¶lê, ¿e kolor nawet jest ³adniejszy ni¿ po pierwszym zastosowaniu p³ukanki... Do fryzjera i¶æ ju¿ nie muszê

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Pisz±c szorowaæ mia³am na my¶li usuwanie fioletowych pasemek na w³osach
Stary 2010-02-08, 21:08   #244
Zuzka_86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caribean Poka¿ wiadomo¶æ
Tak ! Mi chyba te¿ tak zareagowa³o na w³osy, ale przesadzi³am pisz±c ¿e ciemny blond - widzia³am ten kolor w sztucznym i s³abym o¶wietleniu. Kiedy zaczê³am 'szorowaæ' g³owê my¶lê, ¿e kolor nawet jest ³adniejszy ni¿ po pierwszym zastosowaniu p³ukanki... Do fryzjera i¶æ ju¿ nie muszê

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Pisz±c szorowaæ mia³am na my¶li usuwanie fioletowych pasemek na w³osach
Szorowac glowe tzn, plukanka ja szorowalas czy tym szamponem? A jak plukanka to jak ja stosujesz? Bo ja np mam miske wody i polewam kubeczkiem wlosy

Jest 61 kg

Marzy siê 55kg
Stary 2010-02-09, 09:09   #245
caribean
Raczkowanie

GG do caribean

Nie, nie. Sp³ukiwa³am p³ukankê... a dok³adnie pasemka fioletowe. I u¿ywam Delia HF hair fashion. Ja biorê butelkê np. 500 ml nalewam j± wod±, potem pó³ koreczka wlewam do butelki =) a Ty sp³ukujesz potem p³ukankê, czy czekasz a¿ wyschnie?
Stary 2010-02-09, 09:46   #246
Ninedin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 886

To wina szamponu, ¿e zrobi³ Ci bure w³osy
Z p³ukank± ³atwo przesadziæ Gdy stosowa³am pierwszy raz da³am za du¿o i mia³am fioletowe pasemka My³am kilka razy a¿ zesz³o
Stary 2010-02-09, 11:22   #247
Zuzka_86
Raczkowanie

Cytat:
Nie, nie. Sp³ukiwa³am p³ukankê... a dok³adnie pasemka fioletowe. I u¿ywam Delia HF hair fashion. Ja biorê butelkê np. 500 ml nalewam j± wod±, potem pó³ koreczka wlewam do butelki =) a Ty sp³ukujesz potem p³ukankê, czy czekasz a¿ wyschnie?
czekam az wyschnie, ale narazie tylko raz ja stosowalam

Jest 61 kg

Marzy siê 55kg

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 21:26   #248
caribean
Raczkowanie

GG do caribean

No to widzê, ¿e nie muszê siê martwiæ
Stary 2010-02-10, 01:00   #249
caribean
Raczkowanie

GG do caribean

I mam równie¿ jedno pytanie, znowu... Mama kupi³a od¿ywkê do w³osów br±zowych naturalnych lub farbowanych.. Przeczyta³am ni¿ej i by³o napisane, ¿e dziêki tej od¿ywce kolor jest bardziej od¿ywiony i dodaje br±zowych refleksówy.. Czy to wp³ynie na kolor moich w³osów ?
Stary 2010-02-10, 09:00   #250
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 126

A ja siê dziwiê, ¿e nie posz³a¶ z³o¿yæ reklamacji Rozumiem, jakby ¿ó³æ wysz³a po, powiedzmy, trzech tygodniach, ale po pierwszym myciu?! My¶lê, ¿e warto by by³o pój¶æ do fryzjerki, nawet nie z pretensjami, ale ¿eby jej pokazaæ, ¿e co¶ robi nie tak No, ale warto by by³o przyj¶æ z tymi ¿ó³tymi w³osami, nie stjuningowanymi p³ukank±.

A co do tego produktu do br±zowych w³osów, to mo¿esz podaæ sk³ad, to mo¿e Ci co¶ podpowiemy
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-10, 10:00   #251
caribean
Raczkowanie

GG do caribean

Szampon ten to Gliss Kur shimmer brown,
a sk³ad: aqua, sodium laureth sulfate, soidum cocoamphoacetate, cocomidopyl betaine, glycol disterate, PEG-7 glyceryl cocoate, citric acid, laureth-4, soidum chloride, soidum benzoate, parfum, clyceryl oleate, DEA PG-PROPYL, PEG/ppg-18/21, dimethicone, peg-120, methyl glucose dioleate, propylene glycol, guar hydroxypropyltrimonium cloride, hydrogenated castor Oil, salicylic Acid, panthenol , mica , laurdimonium, hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein , butylphenyl methylpropional, glycerin, linalool, hydrolyzed keratin , anise alcohol, amber extract CI 17200 , CI 17200 , CI 19140 ,CI 42053 ,CI 60730 , CI77891

Trochê tego du¿o

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez weegirl Poka¿ wiadomo¶æ
A ja siê dziwiê, ¿e nie posz³a¶ z³o¿yæ reklamacji Rozumiem, jakby ¿ó³æ wysz³a po, powiedzmy, trzech tygodniach, ale po pierwszym myciu?! My¶lê, ¿e warto by by³o pój¶æ do fryzjerki, nawet nie z pretensjami, ale ¿eby jej pokazaæ, ¿e co¶ robi nie tak No, ale warto by by³o przyj¶æ z tymi ¿ó³tymi w³osami, nie stjuningowanymi p³ukank±.
A po ilu dniach mog³abym siê zg³osiæ do fryzjera je¿eli kolor ¿ó³ty bêdzie siê coraz bardziej pog³êbia³ lub bêdzie siê sp³ukiwa³?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 21:41   #252
caribean
Raczkowanie

GG do caribean

No to tak.. by³am u fryzjera, odmówi³a mi reklamacji. Powiedzia³a, ¿e gdyby faktycznie kolor wygl±da³ ¼le to MO¯E mog³yby przyj±æ... Jestem osob± niestety nie ¶mia³± wiêc nie mog³am nic w tej sprawie za bardzo zrobiæ.. Usiad³am na krze¶le, wszystkie fryzjerki siê na mnie gapi³y jakbym zrobi³a co¶ okropnego przychodz±c tam a ja chcia³am jak najszybciej wyj¶æ. Tragedia i teraz tylko my¶lê nad ¶ci±gniêciem koloru, bo kiedy zwi±za³am w³osy znajomi powiedzieli mi , ¿e od spodu na dole mam kompletn± jajecznicê.. Jestem w tej chwili bezradna.
Stary 2010-02-11, 23:26   #253
Zuzka_86
Raczkowanie

Cytat:
No to tak.. by³am u fryzjera, odmówi³a mi reklamacji. Powiedzia³a, ¿e gdyby faktycznie kolor wygl±da³ ¼le to MO¯E mog³yby przyj±æ... Jestem osob± niestety nie ¶mia³± wiêc nie mog³am nic w tej sprawie za bardzo zrobiæ.. Usiad³am na krze¶le, wszystkie fryzjerki siê na mnie gapi³y jakbym zrobi³a co¶ okropnego przychodz±c tam a ja chcia³am jak najszybciej wyj¶æ. Tragedia i teraz tylko my¶lê nad ¶ci±gniêciem koloru, bo kiedy zwi±za³am w³osy znajomi powiedzieli mi , ¿e od spodu na dole mam kompletn± jajecznicê.. Jestem w tej chwili bezradna.
Jedyny plus to taki, ¿e juz nigdy tam raczej nie pójdziesz i wszystkim dooko³a te¿ odradzaj. Chocia¿ antyreklam± mo¿esz sie fryzjerkom odp³aciæ A p³ukanki i szampony srebrne nie pomagaja?

Jest 61 kg

Marzy siê 55kg
Stary 2010-02-12, 08:44   #254
caribean
Raczkowanie

GG do caribean

P³ukanka niestety te¿ ju¿ nie pomaga i w³osy mam po niej szare. Na pewno odradzê! Najgorsze te¿ jest w tym wszystkim, ¿e w³osy mam bardzo zniszczone i cienkie.
Stary 2010-02-12, 08:59   #255
karojen24
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 439

Cytat:
P³ukanka niestety te¿ ju¿ nie pomaga i w³osy mam po niej szare. Na pewno odradzê! Najgorsze te¿ jest w tym wszystkim, ¿e w³osy mam bardzo zniszczone i cienkie.

Spróbuj mo¿e szamponetki Marion- Platynowy blond.Mi zawsze pomaga...
Naprawdê Ci polecam i powinna pomóc. Dodatkowo, po niej w³osy s± miêciutkie...
karojen24 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 09:36   #256
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 126

Przepraszam, ale dopiero dzisiaj tutaj trafi³am. Co do szamponu, to nie mam pojêcia, czy co¶ tutaj naprawdê mog³oby przyciemniæ w³osy Ma niby ekstrakt z bursztynu, ale na samym koñcu sk³adu. Co do reklamacji, to dziwne, ¿e siê tak zachowa³a, inna fryzjerka postara³aby siê chocia¿ zniwelowaæ ten ¿ó³ty odcieñ

Nastêpnym razem lepiej i¶æ do innego fryzjera, o którym wiesz,¿e "robi" ³adne blondy A ¿ó³ci± siê tak strasznie nie przejmuj, czasami taki ciep³y kolor wygl±da ciekawie (np. mojej siostrze jest najfajniej w lekko morelowym, ciep³ym blondzie). Je¶li czujesz, ¿e masz suche w³osy, nie u¿ywaj na razie srebrnych/fioletowych p³ukanek i szamponów.

Je¶li masz zniszczone w³osy, radzê siê zapoznaæ z w±tkiem o olejach (pierwszy w±tek od góry w dziale Pielêgnacja w³osów- my¶lê, ¿e esencj± s± tak naprawdê 2 pierwsze strony). Za naprawdê niewielkie pieni±dze mo¿na czasami zdzia³aæ cuda
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-02-12, 20:48   #257
caribean
Raczkowanie

GG do caribean

Tak, wiem wiem Olejek rycynowy mam, balsamy i inne jedwabie do w³osów równie¿.. A co polecacie najbardziej? S³ysza³am w³a¶nie o tym oleju kokosowym, ¿e jest ¶wietny!

Co do fryzjerki to siê nie wypowiadam, liczy siê dla nich najwyra¼niej kasa a nie zadowolenie klientek :/
Stary 2010-03-21, 16:35   #258
MsTseTse
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 355

Cytat:
Co za wstrêtna baba
Ja kiedy¶ reklamowa³am farbowanie i po prostu kobieta pofarbowa³a mi jeszcze raz...
To mo¿e podaj adres tego salonu i imiê tej fryzjerki swojej, ¿eby ¿adna wiza¿anka na ni± nie trafi³a....

Dziewczynki co do p³ukanki...
Po prostu polewacie ni± g³owê i odrazu zmywacie, czy po polaniu trzeba jaki¶ czas odczekaæ?
MsTseTse jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-03-22, 20:37   #259
Albertinho7
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 88
GG do Albertinho7 Send a message via Skype™ to Albertinho7

dajesz na g³owê i trzymiesz z 5-10 minut jak ma³o to mo¿esz jeszcze raz daæ nic siê w³osom nie stanie zale¿y te¿ jaka p³ukanka taka szamponowa jest dobra ale s³aba i nie za d³ugo trzymie lepsza jest taka co kupujesz i mieszasz z wod± fryzjersk± to jest super kolor z jajecznicy i trzyma z 2tyg a baba chora ja bym jej tam porz±dnie nagada³
Albertinho7 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-22, 21:37   #260
sol4ever
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 562

Cytat:

Te¿ mia³am tak± sytuacjê a fryzjerka powiedzia³a mi ¿e po pierwsze NIE MAM PARAGONU za us³ugê...(którego mi nie da³a a powinna chyba) a po drugie przyjrza³a siê i stwierdzi³a, ¿e kolor jest ³adny i nie widzi ¿eby by³ ¿ó³ty...od tej pory poczyta³am sobie o prawnych aspektach takiej sprawy i wiêcej nie da³abym siê tak odes³aæ...;/ bo chocia¿ nie chcia³am ¿eby mi co¶ poprawi³a(ba³abym siê, ¿e jeszcze mi zniszczy dodatkowo w³osy) to o zwrot kasy chodzi;/
Stary 2010-03-22, 21:44   #261
Albertinho7
Raczkowanie

GG do Albertinho7 Send a message via Skype™ to Albertinho7

wiesz Ciebie ma waliæ to ¿e jej siê podoba czy jest ³adny ( chodzi mi o fryzjerke ). Ty jeste¶ klient i przychodzisz ¿eby wygl±daæ tak jak ty chcesz... a ¿e ona nie zrobi³a Ci ¿±danego koloru to tylko i wy³±cznie jej wina i nie ma takich t³umaczeñ idziesz i mówisz ja chcia³am taki kolor a mam inny niezgodny z moimi oczekiwaniami jak przysz³am i proszê o zwrot pieniêdzy i zagro¼ s±dem ¿e po pierwsze oczekuje od Ciebie paragonu za co¶ a nie da³a Ci go ( jak ma dzia³alno¶æ gospodarcz± gdzie¶ na zapleczu ma kasê fiskalna ( co¶ wiem o tym ) a po drugie jest co¶ takiego z tego co wiem ¿e zepsuli Ci kolor bo nie masz takiego jaki chcia³a¶.... nie daj siê b±d¼ silna i id¼ walcz o swoje!!!
Albertinho7 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-03-22, 23:48   #262
pies_Sproket
Raczkowanie

GG do pies_Sproket

A mo¿e ona zdjê³a ci tylko kolor rozja¶niaczem i nie po³o¿y³a ju¿ na to farby w danym odcieniu?
Ca³kiem niedawno by³am ¶wiadkiem czego¶ takiego. Fryzjerka zdjê³a kolor henn± i wypu¶ci³a tak dziewczynê do domu. Mia³a w³osy koloru ¿ó³tego.

Je¶li mia³a¶ po³o¿on± farbê to mo¿e by³a ona kiepskiej jako¶ci/stara/albo szampon jako¶ zadzia³a³....chocia¿ nie wiem tak naprawdê czy to mo¿liwe.

Bardzo ci wspó³czujê wydanej kasy i z³ego samopoczucia z powodu tych w³osów. Lepiej leæ do sprawdzonego fryzjera i niech ci zrobi z tym porz±dek. Samemu lepiej nie kombinowaæ.
pies_Sproket jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-04-14, 20:26   #263
caribean
Raczkowanie

GG do caribean

Trochê dawno mnie tu nie by³o..
Wiêc tak.. Kilka tygodni pó¼niej kolor bardzo zblad³ i dodatkowo u¿ywa³am szamponu z Joanny i muszê przyznaæ, ¿e by³am[jestem] bardzo zadowolona. Kiedy zaczê³y pojawiaæ mi siê odrosty postanowi³am, ¿e zafarbujê siê na swój naturalny kolor, ale i tak zmieni³am zdanie i zafarbowa³am na ¶liczny blond kolor w zupe³nie innym salonie fryzjerskim, w którym my¶la³am ¿e przep³acê, a okaza³o siê, ¿e zaoszczêdzi³abym pieniêdzy oraz swojego samopoczucia.
Stary 2010-04-16, 12:39   #264
Zuzka_86
Raczkowanie

caribean, a poprosilas o jakis konkretny odcien farbujac ponownie wloski?
i jaki Ci zrobili jakis platynowy czy jaki?

Jest 61 kg

Marzy siê 55kg
Stary 2010-04-17, 20:15   #265
caribean
Raczkowanie

GG do caribean

Po prostu pokaza³a mi paletê i wybra³am. Wychodz±c od fryzjera wysz³am z podchodz±cym pod platynê kolorem. Nie u¿ywaj±c szamponu z Joanny kolor minimalnie ¿ó³knie, ale mimo tego jest ¶liczny. =)

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

`Podchodz±cym kolorem pod platynê` - mam na my¶li b. ja¶niutki blond.
Stary 2010-06-29, 19:24   #266
madziulaczek17
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12
Dot.: ¿ó³te odrosty :(((

Pomocy moj naturalny kolor wlosow to ciemny blad od jakiegos czasu robilam sobie pasemka rozjasniaczem i stopniowo dok³ada³am tego blondu. Dzis wymyslilam zeby zafarbowac sie cala na blond... uzylam farby garniera superrozjasniajacy blond (tak jak mi polecila fryzjerka) ... ogolnie wlosy nie wygladaja fatalnie gdyby nie zolty odrost... nie wiem co robic i jak sie ratowac? pewnie jedynym wyjsciem jest nalozenie silnego rozjasniacza na te zolte wlosy?
madziulaczek17 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-06-29, 20:48   #267
loveangelmusicbaby
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 137
Dot.: ¿ó³te odrosty :(((

Cytat:
Napisane przez madziulaczek17 Poka¿ wiadomo¶æ
Pomocy moj naturalny kolor wlosow to ciemny blad od jakiegos czasu robilam sobie pasemka rozjasniaczem i stopniowo dok³ada³am tego blondu. Dzis wymyslilam zeby zafarbowac sie cala na blond... uzylam farby garniera superrozjasniajacy blond (tak jak mi polecila fryzjerka) ... ogolnie wlosy nie wygladaja fatalnie gdyby nie zolty odrost... nie wiem co robic i jak sie ratowac? pewnie jedynym wyjsciem jest nalozenie silnego rozjasniacza na te zolte wlosy?
w takich przypadkach wlosy sie zwykle "tonuje" troche przyciemniajac kolor zeby wyrownac kolor wlosow z kolorem odrostow. do tego celu wybiera sie odcien zimny, zeby pozbyc sie zolci... albo rzeczywiscie uzywa sie rozjasniacza na odrosty, ale nie radze tego robic samodzielnie...
Stary 2010-08-07, 09:00   #268
blondas69
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4
Dot.: ¯ó³ty blond- jak sie go pozbyæ?

Cytat:
Napisane przez guest Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny, mialam brazowo blond balejaz i postanowilam zrobic sobie na cale wlosy blond, z racji oszczednosci kupilam sobie farbe sama (Natea 111)i przy pomocy kolezanki ufarbowalam sobie wloski, niestety na samej gorze wyszly zolte!! okropnie to wyglada, postanowilam odczekac 2 tyg. i ponownie ( zeby nie mieszac) ta sama farba zrobic te zolte tylko i co,nic nie wzielo mi, nadal sa zolte a ja juz nie wiem co mam zrobic z nimi ?? boje sie ze jesli znowu w tym tygodniu sprobuje je farbowac to mi powypadaja czy nie znacie jakiejs metody na te zolte kudelki tak od zaraz .Za pomoc z gory bardzo wdzieczna !!!
guest najbardziej g³upiego co mozesz zrobic to farbowac w³osy co chwila licz±c ze zrobi sie blond , chcia³am Ci przypomniec ze w³osy ma sie tylko jedne i nale¿y je szanowaæ .! Niby w reklamach mówie ¿a z Garniera nie niszcz± w³osow ale to g... prawda ;/ ka¿da farba niszczy w³osy , nie mozna nak³adaæ jedna farbe na druga!!
mia³am podobny problem do Twojego farbowa³am wlosy na czarno szamponem koloryzujacym 28 myc garniera pó¼niej zapragne³am byc blondyna kupi³am dekolaryzator garniera na³ozy³am , sp³uka³am i wysz³y pomarañczowe ;/ z przeb³yskami zó³tymi NAJLEPSZYM WYJSCIEM BY£O KUPIÆ NIEBIESKA P£UKANKE DO KUPIENIA W SKLEPACH FRYZJERSKICH Z JOANNY (ta naprawde dzia³a ) po paru myciach bedziesz mia³a blonda i nie zniszczysz w³osow a za miesiac spokojnie mozesz farbowac tylko nie palett bo to najwiekszy szajs jaki jest narynku ma³o ¿e niszczy w³osy to kolor sie wyp³ukuje po paru myciach . wiec tak jak mówi³am niebieska p³ukanka pare my¶ i masz blonda do tego odzywka z glis kura (czerwona ) maseczka z glis kura ( regeneracja w 5 krokach) raz w tygodniu na nos natrzyj w³osy nafta kosmetyczn± , pi³ sok z marchwi ( naturalny kosmetyk dzieki niemu w³osy sa geste i niewypadaja) i po tygodniu zobaczysz efekty
jest jeszcze drugie rozwi±zanie rozja¶niacz ale jesli masz juz w³osy 2/3 razy farbowane z rzêdu t gwarantuje Ci ¿e jak potraktujesz je rozjasniaczem to Ci wypadn±!

pozdrawiam

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez guest Poka¿ wiadomo¶æ
Hej!
Nie przejmuj siê zbytnio. Mia³am ten sam problem. Dziewczyny z Wiza¿u poradzi³y mi u¿yæ szamponu koloryzuj±cego Palette, kolor "go³êbi" numer 310. Nie przejmuj siê, ¿a szampon ma kolor... fioletowy. Ma g³ówce wspaniale gasi kurczakow± ¿ó³æ, nadaj±c w³oskom piêkny, platynowy odcieñ - ¿aden "babciny" fiolet czy niebieski kolor! Powodzenia i nie przejmuj siê!
z pewno¶cia nak³adanie kolejnej farby na juz zrobiona bêdzie dobrym sposobem ;]
a za pare lat wycieczka do sklepu po peruke
a s³ysza³a¶ o niebieskich p³ukankach takich jakie stosowane sa w salonach fryzjerskich ? swietnie wyci±gaja zó³æ z w³osow i nie niszcz±!! wiadomo ¿e jak tanim kosztem kupi sie jak±s badziewna niebieska p³ukanke to nie pomoze ale szampony na bazie niebieskich p³ukanek pomagaja
blondas69 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-08-07, 11:37   #269
effa71
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6
Dot.: ¯ó³ty blond- jak sie go pozbyæ?

na zolte wlosy niezawodny jest fioletowy szampon z Joanny za 8 zl
effa71 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-30, 10:54   #270
Eponie
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
Question ¯ólty blond !! ?

Cze¶æ. Od jakiego¶ czasu farbuje w³osy na blond. U fryzjerki. Nie wiem czy to jej farby sprawiaj±, ¿e po zafarbowaniu mam ¿ó³te w³osy. Ostatnio kolr fajnie siê zmy³ i by³ naprawdê fajny naturalny blond. Wczoraj pomalowa³am odrosty i nie jest zbyt fajnie. Przy g³owie mam jakby ¿ó³to-rudy blond a na koñcach taki jaki mia³am wcze¶niej. Przegl±da³am ofertê Joanny i znalaz³am szampon Ultra color system, który niweluje ¿ó³ty kolor i nadaje w³osom platynowy kolor. Jednak boje siê, ¿e bêdê platynow± ( bia³± ) blondynk±. A tego nie chce ? U¿ywa³y¶cie tego szamponu ? Proszê o pomoc i pozdrawiam
Eponie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2021-04-14 07:58:01

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.