|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: No dobra, pora na rocznik 82 - część II
Czesc!
Nie odzywacie sie wcale. Co slychac? U mnie zimno juz i deszcz pada.Nosze zimowa kurtke i szalik Sybillla jak ciaza? Apsik jak tesknota? Bo u mnie nie najlepiej tym bardziej ze zima idzie. Ale Tz zarezerwowal juz bilet na 11 listopada ![]() Agison jak sprawy z Tz'em? Bini, a u Ciebie? Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2010-10-26 o 09:03 |
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
czesc u mnie szaro mglisto i ponuro coraz ciężej wstawać o 5
brzuch już osiągnał konkretne rozmiary... ale dobrze sie czuje i chodze do pracy
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i wogole dni juz krotkie. Rozjasnia sie o 9:30 a slonce zachodzi o 17:30 - 18:00.
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewuszki
![]() padł mi laptop i nie mogę wizażować w domu, bo nie mam na czym ... jedynie w pracy zaglądam, a że ostatnio mam urwanie głowy to i tu nie za wiele czasu ![]() a od czwartku robię malowanie dziś ostatnie poprawki i będzie koniec, już się nie mogę doczekac bo w mieszkaniu straszne pobojowisko ![]() maluję z TŻtem, a między nami jak zwykle ... czasem sielanka, czasem latają noże ![]() Karolina, to już niedługo TŻ przyjeżdża, fajnie ![]() Sybilllo, to mały już pewnie szaleje w brzuszku byłam ostatnio u mojej przyjaciółki, prawie nie zdejmowałam dłoni z brzucha bo chłopczyk harcował jak najęty niesamowite uczucie .... no właśnie, gdzie się podziewacie, reszto dziewczyn??
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
harcuje on mi chce rozwalić brzuch od środka prawie cały dzień isę gmera kopie i przeciąga
MASAKRA julka była dużo spokojniejsza w brzusiu...
|
|
|
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki
U mnie po staremu tez smutno i ponuro caly czas poszukuje pracy i wczoraj zadzwonila do mnie kolezanka ze w zakladzie gdzie przyjmuja osoby niepelnosprawne jest praca pakowanie krówek a le 5 godzin trzeba stac nie dam rady codziennie gora wytrzymam miesiac i wysiada mi nogi i kregoslup masakra Zapisalam sie do psychologa na 6 grudnia bo czuje ze mi psychika siada pani powiem wam ze jak mnie pani psycholog uslyszala lekko sie zdziwila bo nie slyszalysmy sie dwa lata ![]() Sybilla ostatnio bylam u gina i pytal kiedy zamierzam zajsc w ciaze bo on juz by chcial mi prowadzic a ja mu na to ze kiedys tam zajde ale nie wiem kiedy ciesze sie ze dobrze sie czujesz Karolina ciesze sie ze tz przyjezdza Agison Fajnie ze konczysz remont jak posprzatacie to bedziecie mieli milo i przytulnie ![]() u kazdego jest sielanka i klotnie u nas na razie jest sama sielanka bo nie jestesmy ze soba caly czas ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Ale fajnie ciekawe jakie to uczucie a masz zgage ?
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
nie zgagi nie mam za to w najmniej oczekiwanych momentach latam do kibelka bo ja mały fikołka zrobi albo kopniaka w pecherz przyłoży od razu mi się chce
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
no z julką sie sprawdziło ale zgaga pojawiła sie później jak julka była większa i naciskała mi na żołądek koło 7-8 m-ca
właśnie nabyłam drogą kupna sałtkę śledziową i bułe JEM JAK NAJĘTA! |
|
|
|
|
#250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogladalam wczoraj pytanie na sniadanie i polozna opowiadala ze duzo daja cwiczenia na pilce wtedy bol jest mniejszy podczas porodu ciekawe czy to prawda
Edytowane przez bini6 Czas edycji: 2010-10-26 o 11:07 |
|
|
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co kupilam w zeszlym tygodniu herbate jablkowo, cynamonowo, rodzynkowa Cytat:
uwielbiam.A mojej siostrze zostalo 2,5 tygodnia. Na swieta bedziemy miec nowego czlonka rodziny
|
||
|
|
|
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sa powiedz mi bardzo czuc te rodzynki bo za bardzo ich nie lubie ale za to cynamon jablko uwielbiam ![]() Zdecydowalam ze ide z bunią na maly spacerek bo mi sie nudzi na razie
Edytowane przez bini6 Czas edycji: 2010-10-26 o 11:25 |
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka mam http://www.twinings.co.uk/shop/inter...nd-raisin.html |
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny wlasnie mi siostra zadzwonila ze moze przyjedzie do domu na wszystkich swietych tylko bede musiala z tz zajechac po nia do Gorzowa ale by bylo super jakby przyjechala
Edytowane przez bini6 Czas edycji: 2010-10-26 o 14:39 |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
ja po fryzjerze lekko odmieniona ale bez szaleństw bini fajnie że siostra zjeżdża jak często sie widujecie? a jak u was aurA? |
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Bini nie wiem czy w Polsce mozna dostac niestety
Ale fajnie ze siostra przyjezdza . A starsza czy mlodsza? Ja moja jade odwiedzic 5 listopada ![]() Sybillla u mnie dopiero wychodzi slonce powoli ale mrozno dzis. Rano bylo -2. Wlosy farbowane czy podcinane?
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, ściany są w dwóch kolorach - sweet melon i mexican mosaic
melon wyszedł bez problemu, a mozaiką malowałam wczoraj trzeci raz bo słabo kryła i takie jakieś pionowe pasy wychodziły, ale teraz już jest równo i wreszcie jestem zadowolona![]() ładnie wyszły te kolory, bo w porównaniu z białymi scianami sprzed malowania jest teraz tak ciepło i przytulnie, na zimę będzie jak znalazł do tego qpiłam dużo poduch i poduszek i już się nie mogę doczekac jak je porozkładam zawsze to jakaś odmiana, a to dobrze robi człowiekowi ![]() zazdroszczę Wam tych sióstr dziewczyny ja mam tylko kuzynkę, jest świetna, zwariowana i zawsze była dla mnie inspiracją, ale daleko mieszka rzadko się widzimy![]() Karolina, a nie pisałam Ci jeszcze jak Ci zazdraszczam miejsca zamieszkania musi być pięknie ... zawsze marzyłam o tych rejonachSybilllo jedz na zdrowie Bini słodkiego masz psiaka aaaaa, zapomniałam napisać że melon jest taki jaśniutkożółty w ciepłym odcieniu, a mozaika ceglastopomarańczowa
Silence, silence and fire They call me, they make me desire Everlasting desire in me ... !!! NAKARM PIESA !!! Edytowane przez agison Czas edycji: 2010-10-27 o 08:25 |
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
agison świetne zestawienie!!
u mnie i lekkie podcięcie i farba zobaczymy jak się będą układać jak sama je sobie umyję i wysuszę ![]() własnie wciągłam kanapurę z serem i pojemnik sałatki z pekińską i tuńczykiem jejku się najadłam
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - takim fajnym ceglisto pomaranczowym a reszta jasny kremowyA moze chociaz zdjecie wstawisz kolorkow . No i juz niedlugo na tych poduszkach bedziesz mogla lezes cobie A u mnie jest ogromna ilosc jezior, lasy wszedzie i skaly - ale i tak wiecej prezentow nie przynosi
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to znaczy gdzie??
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, to podobny zestaw kolorów wybrałaś
żeby nie powiedzieć taki sam fotkę postaram się zrobić, jak odnajdę kartę do aparatu w poremontowym bałaganie ciekawe tylko czy odda kolory bo z tym różnie bywa![]() teraz czeka mnie większe wyzwanie bo postanowiłam uszyć pokrowce na meble chory pomysł, wiem .... ale mam dwa fajne fotele i sofę z zupełnie innej parafii więc muszę coś z tym zrobić, zamówiłam już sobie książkę "Proste pokrowce na kanapy ... itd" ![]() może być niezła zabawa, zważywszy na to że nawet z przyszyciem guzika do płaszcza mam problem ![]() jeziora, lasy i skały, łosie i renifery czyli obcowanie z naturą, uwielbiam ... to pewnie wynagradza nawet srogą zimę
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
W kraju Nokii
![]() A czy wyobrazacie sobie ze Nokia to jest male miasteczko tutaj i poczatkowo fabryka ta zajmowala sie wyrobem kaloszy (butów rolniczych) Cytat:
. Ja dzieki mamie wiem jak przyszyc guzik, skrocic spodnie czy dziure zalatac ale poza tym to z maszyna nie wiem jak bym sobie poradzila.Ale praktyka czyni mistrza. I wiesz gdybym miala maszyne to sama bym sobie takie pokrowce uszyla, tak mnie tu zarazilas . Ale jesli chodzi o tego typu rzeczy to ja mam czesto slomiany zapal.
Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2010-10-27 o 11:20 |
|
|
|
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
Agison kolorki musza byc ciekawe bardzo bym chciala zobaczyc fotke bo moze mi podpowiedza jak ja mam pomalowac swoj wlasny pokoj bo zupelnie nie mam pojecia
a jesli chodzi o psiaka dziekuje jest kochana z tz mowimy ze na razie to nasze dziecko swiry totalne ale ona jest taki pieszczoch uwielbia jezdzic autem zawsze jak z nami jedzie to ja musze chodzic sama wszedzie bo tz zostaje z nia w aucie zeby nie byla sama nic nie zrobi i bedzie grzecznie czekac ale on jej samej nie zostawi niestety przy moim psiaku ja schodze na drugi plan i obawiam sie ze tak bedzie jak bedzie dziecko ale tak powaznie to wiadomo dziecko bedzie dla nas najwazniejsze a z tymi pokrowcami fajny pomysl moja mama tez kiedys uszyla i super to wyglada a z uszyciem wierze ze sobie poradzisz Karolina siostra starsza ja jestem najmlodsza niestety moj entuzjazm byl przed wczesny siostra jednak nie przyjezdza zazwyczaj widzimy sie raz na pol roku ale teraz nie bedziemy widziec sie dluzej zazdroszcze ci tych lasow jezior tez uwielbiam fajnie je spotkasz sie z siostra nacieszcie sie soba ja za moja tez tesknie pomimo ze tak jak ty tez rozmawiam z nia codziennie Sybilla zmiana fryzurki zawsze kobietom poprawia humor jak bys mogla pokaz fotke
Edytowane przez bini6 Czas edycji: 2010-10-27 o 11:05 |
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Bini, serio Twoja mama szyła?
o qrczę, czyli to jest wykonalne![]() bo poszłam z tym pomysłem do krawcowej, ale babka ostudziła mój zapał powiedziała że to się nie opłaca, że trzeba zrobic jakieś projekty na papierze, drogi materiał i inne takie blablabla a maszyny też nie mam ... pożyczę od kogoś, prawdopodobnie padnie na ojca TŻta, bo on ma muszę to zrobic jak najszybciej, bo też mam słomiany zapał![]() to obfocę ściany i wstawię ale chyba w weekend dopiero, bo do takich fot to światło dzienne by się chyba przydało ![]() Karolina, a macie też zawody w rzucanią Nokią, no nie? i parę fajnych rodzimych zespołów ![]() a przystojni tam u Was faceci?
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie większość to niebieskoocy blondyni
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sa tez zawody "Kto dluzej wytrzyma w saunie" podczas ktorych w lipcu zmarl jeden Rosjanin ![]() Agison faceci sa okropni |
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
o qrczę, zmarł
fajne zawody ... ale ostatnio jakiś pływak też zmarł, bo woda w zatoce miała 30 stopni i dostał chyba zawału![]() a ja tak lubię ciepełko ... ale jak widać za ciepło też nie jest dobrze ![]() nie są przystojni? buuu .... a ja tak jak Sybillla myślałam że sami niebieskoocy blondyni na wakacjach poznałam kilku naprawdę nieźle wyglądających z tamtych okolic, szczupli, do tego mieli dredy fajowo wyglądali, ech. Ale ja TŻta przecież mam![]() a chodzą w tych kaloszach od dawnej Nokii?
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A ja u mezczyzny tego nie toleruje
|
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, to mi się też nie podoba ... u nas widziałam jednego czy dwóch takich facetów i jestem zdecydowanie na niemasz rację, tamci byli "z zachodu" ale myślałam że na Północy to wszyscy tacy "ikeowi" są ech, szkoda ... lubię blondynów, a jak na złość raczej bruneci mi się trafiają
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie farbuja i to mlodzi mezczyzni
.Dziewczyny czy znacie ser Halloumi? Kupilam ostatnio i nie wiem jak sie go przygotowuje tylko ze nie wiem jak.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

i deszcz pada.

No i wogole dni juz krotkie. Rozjasnia sie o 9:30 a slonce zachodzi o 17:30 - 18:00.
i nie mogę wizażować w domu, bo nie mam na czym ... jedynie w pracy zaglądam, a że ostatnio mam urwanie głowy to i tu nie za wiele czasu
dziś ostatnie poprawki i będzie koniec, już się nie mogę doczekac bo w mieszkaniu straszne pobojowisko 

niesamowite uczucie .... 

uwielbiam.

bo słabo kryła i takie jakieś pionowe pasy wychodziły, ale teraz już jest równo i wreszcie jestem zadowolona
ja mam tylko kuzynkę, jest świetna, zwariowana i zawsze była dla mnie inspiracją, ale daleko mieszka rzadko się widzimy
. No i juz niedlugo na tych poduszkach bedziesz mogla lezes cobie
ciekawe tylko czy odda kolory bo z tym różnie bywa
fajne zawody ... ale ostatnio jakiś pływak też zmarł, bo woda w zatoce miała 30 stopni i dostał chyba zawału