![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienie Casting Creme Gloss
a co sadziecie o brazach ciemniejszych?
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że podobnie wyjdzie jakakolwiek farba z nr 10.1 czyli z popielem po przecinku
![]()
![]() |
#243 |
Ekspert od Dupy Strony
|
snowhitee - ale na tym zdjęciu w av przypominasz Anje Rubik, szok
![]() Aha, moje włosy po tym castingu:
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Witam.
Czy robil ktos z was castingiem nr 801 satynowy blond? przymierzam sie do tego odcienia i nie wiem czy robic czy nie. Mam teraz na głowie 910 z castinga,mialam nadzieje przyciemnic wlosy bo powracam do natury(mam juz dosc spory odrost,kolor mysi blond) ale wyszły za jasne, praktycznie tak jasne jak wczesniej gdy robilam 1010. Nie chcialabym aby tez wyszly rude albo mocno ciemne. Ktos wczensiej pisal,ze robil tym odcieniem, o ktory mi chodzi,ale nie widze zdjęc ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Kochani
moje naturalne wlosy sa myszowate, od jakis 3 lat robie pasemka, zawsze byl to blond, ostatnio - w styczniu - eksperyment - wyszedl na glowie kolor "sol i pieprz" ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agnieszkamo Czas edycji: 2011-03-27 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Satynowy powinien przyciemnić, bo to poziom 8, ale nie wiadomo, czy nie będzie się szybko spierać, bo jednak pasemka robione rozjaśniaczem. No i wydaje się, że ten odcień jest raczej zimny, w sumie to nawet lepiej nie kłaść nic ciepłego na siwo-błękitne pasemka, bo może wyjść zieleń. A szampony z joanny to jakie? Szamponetki? Czy szampon fioletowy do blondu? Bo jak tak to kolorek z pasemek się wypłucze.
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nowe farby Syoss i nowe odcienbie Casting Creme Gloss
Hej.
Co do farby 'bardzo jasny blond' sayossa mogę napisać, że jest świetna. Używam jeszcze dodatkowo tą pół godzinna odżywkę WAX. Od ciągłego zmieniania koloru włosów, prostowania, kręcenia mam bardzo zniszczone włosy, ale od czasu jak używam tą używkę kondycja włosów poprawiła się. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
Farbowałam dziś castingiem mroźny beż. Miałam odrosty ciemny/mysi blond, i reszta (rozjaśniana jakiś czas temu) bardzo jasny rudy-blond. Efekt: jednolity kolor,co prawda ciemny brąz,końcówki prawie czarne... włosy wysuszone. Kolor ładny,ale myślałam,że będzie jaśniejszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
No tak... myję włosy codziennie. I tak jak się domyślałam,z odrostów casting schodzi błyskawicznie, a na pozostałych wciąż jest ciemny brąz. Ale patrząc na te błyszczące włosy,to na pewno będę używać castinga. Szkoda,że nie można kupić samej odżywki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Kochane powiedzcie mi czy jeżeli położe na włosy po piance mousa odcien taki popielaty jest w tonacji ciepłej raczej LODOWY BLOND Castinga to wyjdą mi zielone włosy?? Chce ujednolicić kolor... wczesniej miałąm pasmeka- zostało mi trochę resztek na końcach a tak to mam od czubka głowy wypłukana farbe
![]()
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
Pokrycie koloru casting creme gloss
Wczoraj postanowiłam rozjaśnić swój kolor włosów (jak nigdy) farbą trwałą, dokładniej Garnier Nutrisse. Na głowie wyszedł mi kolor może i ładny, ale czuję się w nim fatalnie... nie chcę drugi raz powtarzać błędu i chciałabym go przykryć castingiem, bo zawsze go stosowałam na naturalne włosy i on ładnie mi się zmywał do mojego odcienia, tak że nie miałam odrostów. Tylko nie wiem czy jeśli pofarbuję nim moje włoski to czy odzyskam ciemny kolor, czy on będzie mi się wypłukiwał na taki jasny jak mam teraz? pomóżcie to dla mnie bardzo ważne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
Ja naturalnie mam brązowe włosy troszkę ciemniejsze niż na opakowaniu ciemny blond castinga ale jak zrobiłam nim i trzymałam tyle ile pisze na opakowaniu to wyszły mi jeszcze trochę ciemniejsze niż naturalne... ale chyba jest z nim jak ze zwykłą farbą im dłużej trzymasz tym ciemniej wychodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
poradzcie mi jak uzyskac miodowy blond?
teraz mam miodowy karmel, ale sa zdecydowanie za ciemne. ile po farbowaniu moge zaczac kombinowac? czy jakis kolor z castinga zrobi mi miodowy blond? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
jest taki nowy odcień z castinga glossy blonds taki rudawy miodowy.
ale nie wiem w jakim stopniu Ci od rozjaśni włosy zwłaszcza ze masz farbowane, możliwe że wcale nie rozjaśni, jeśli juz to niewiele ale możesz próbować odcień 9304 Promienny blond |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
wiecie co... po castingu wypadła mi 1/3 włosów....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Przyczajenie
|
Ja z kolei po rozjaśniaczu joanny i dwukrotnym farbowaniu garnierem ( jasny blond i superjasny blond ) mam górę jasną reszta tez jasna , coraz bardziej jednolita rudy się spiera ale ogólnie ciekawie nie jest
![]() dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
kurczę nie wiem czy moj poprzedni post doszedł..
więc napiszę jeszcze raz ![]() zabiegi na mojej głowie to najpierw rozjaśnianie joanną ( 3 kolorowa głowa) 2. jasny blond garnier 3. superjasny blond też garniera od góry są już jasne,całość mniej więcej spiera się z rudego dzięki joannie fioletowej(szampon) pytanie moje brzmi czy jak teraz położę syossa jasny lub bardzo jasny blond pokryje mi w miare równo myslicie? chodzi mi o blond w stylu kate hudson a nie platyna czy bardzo perłowe odcienie.. dzięki z góry ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj widzialam te mixing colors, o co w ogole chodzi ktos probowal? kusza mnie blondy....piekne sa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
nie próbowałem, ale chodzi o to ze w jednej tubce masz kolor bazowy (np brąz) a w drugiej tubce masz odcień (np złoty) myśle ze te farby bardzo fajnie że są bo dają możliwość mieszania, dodawania innych odcieni, bawienia się kolorami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Ja jestem tydzien po zastosowaniu 801 Satynowy Blond Castinga i jestem zadowolona
![]() Farba rozjasnila odrosty i partie wlosow bez pasemek o jakies 2 odcienie do koloru średniego blondu - bardzo promiennego, naturalnego i ladnego, jednak dosyc cieplego - szczegolnie w swietle ostrego slonca nawet lekko rudawego ![]() Jednak kolor ten baaardzo mi sie spodobal i wszystko byloby fajnie gdyby przyciemnil troche pasemka, bo o to mi chodzilo - a tak sie nie stalo. Stracily one swoje "zżółkłość", ale zafarbowaly sie na taki siwy, ktory szybko sie jednak zmyl i pozostaly takie jasne blond po prostu. Ale efekt na naturalnych wlsoach mi sie podoba i bede chyba kontynuowac farbnowanie tym odcieniem - pasemka kiedys odrosna i znikną w koncu :P Najwazniejsze, ze wlosy nie sa ani troszke zniszczone po farbowaniu ![]()
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
Efekt farbowania mroźnym kakao - Casting Creme Gloss - w moim wypadku.. bardzo ciepłe kakao
![]() 1. przed 2. po 3. po 3 myciach |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Farbowała któraś z Was Castingiem kolorami : Mroźne mochaccino,
lub mroźne trufle ? Hmm a mroźny beż wychodzi ciemno ...? ![]() Bo ja poszukuje chłodnego aż wręcz popielatego koloru włosów. Ciemny Blond, lub jasny brąz... coś w tym stylu aby tylko był chłodny bez rudych i czerwonych refleksów ani połysku... Suuuuuuper by było jakby były fotki ![]() Dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Konto usunięte
|
I jak zdecydowałaś się na ten miodowy blond? bardzo interesują mnie zdjęcia, bo sama tkwię w zawieszeniu z decyzją o kolorze, więc byłabyś niezmiernie pomocna ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
BAN stały
|
a jak wychodzi casting satynowy blond? Prosiłabym o zdjęcia? Czy jest to raczej ciepły odcień blondu? Czy lepiej wziąć piaskowy blond. Bo chciałabym coś ciepłego, ale promienny blond jest już za ciepły dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
BAN stały
|
Nikt nie robił kolorkiem satynowy blond z castinga? Czytałam to forum i Ktoś jednak robił satynowym blondem, ale nie ma zdjęć. Bardzo proszę o fotkę, jak wychodzi satynowy blond z castinga. I też mnie ciekawi, jaki oxydant mają castingi. Dziękuję z góry za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Dawalam fotke po Satynowym Blondzie w osobnym temacie o Castingach, ale prosze, wrzucam drugi raz. Lepszej nie mam.
Jest to cieplawy odcien, mysle, ze im ciemniejszy wyjsciowy odcien, tym bardziej w rudawy bedzie wpadal. Oxy ma 6% ![]()
![]() |
#269 |
BAN stały
|
Dziękuję bardzo za zdjęcie satynowego blondu. Szukałam, ale nie znalazłam. Joskelyn a kładłaś na jaki wyjściowy kolor? Na swój naturalny? Czy farbowany? To też ważne. Bo ja chciałabym na naturalny położyć. Ładnie wychodzi satynowy blond. Bardzo subtelnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.