![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
hey.
u mnie @ nadal nie ma, temp 37,2, ale jak zrobiłam test przed chwilą to jedna kreska. nie łudzę się już. musze tylko pójść do gina, bo jakiś powód jest że @ nie ma dziękuję za ciepłe słówka ![]()
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A test powinno sie robic z rana bo tak w połodnie to tez wyjdzie ale jak ktos juz jest w 6 tygodniu ciązy czyli mniej wiecej 2 tyg. po spodziewanej @... Poczekaj kilka dni... a nóz.... ![]() Jak dobrze pamietam to pisalas ze masz cykle 26 dniowe... tak...? a który teraz dzien cyklu...??? Bo chyba dopiero jeden dzien od spodziewanej @... Takze wczesniutko kochana.... Daj se czas i wyluzuj..... ta twoja tempka co sie utrzymuje bardzo mnie czyma w niepewnosci ![]() no i jakby nie tym razem to nastepnym.... takze bez stresu.... A @ moze sie tez spozniac własnie przez stres i to myslenie o ciązy... ![]() wiem cos na ten temat ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
dziś 28 dzień cyklu.
myślę, że przez stres raczej nie, bo wielkiego to nie mam i nie mam też parcia na tę ciążę. co będzie to będzie, ale chciałabym żeby przyszła jak się należy, bo jak się tak poprzesuwa, to będę miała na wesele na które idziemy 2 października, a ja się niezbyt dobrze czuję w trakcie @. no zobaczymy jak będzie. szykuję się do wyjścia i odwieczny problem w cóż sie odziać ![]()
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
ja też jestem juz w grupie przyszłych mamusiek ![]() testy 2 pozytywne,beta w poniedziałek 140,w środe 336 więc sobie spokonie rośnie ![]() ![]() Jeżeli chodzi o objawy to mam tylko jeden : brak miesiączki ![]() nic innego mi nie jest,piersi wogole mnie nie bolą,nie mdli,az się boję ... ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję serdecznie. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racje,przeciez ciąża potwierdzona u lekarza wieć tylko sie cieszyc ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Zenia skarbie nie mów tak, mie też zaraziłaś. To zdieki tobie kilka razy się podniosłam.
A po wizycie: lekarz powiedział że ciałko żółte się zagnieździło w macicy, ale jest jeszcze strasznie malutkie, żebym przyszła za 4 tygodnie, będzie wtedy więcej widać. Robiłam dziś bete, i w tamtym tygodniu w czwartek 1050, a dziś 2154. Boję się ze za mało przyroslo. Co myślisz skarbie? pomóż Pozdrawiam wszystkie dziewczynki. m@gd@len@ nie przejmuj się. A długo się staracie? lulka265 super, gratulację |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jak u Ciebie z objawami? ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczynki,
ja tez musze się pochwalić: ,a więc w poniedziałek brak @ zrobiłam dwa testy (jeden po drugim) dwie wyrażnie zarysowane kreski , wieczorem jeszcze jeden teścik - juz byla slabsza ta druga kreska,ale bylam w kinie i wypilam cala butelke wody, wiec w sumie się nie zdziwiłam. We wtorek poszłam z M na bete 244 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękna beta,teraz tylko relaks ![]() oj piękne jest czasami życie,trzeba się cieszyc z tych chwil ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dokładnie, bardzo się ciesze ![]() Wcześniej pisałaś,że nic Cię nie boli itd. Kochana mnie też nic zupełnie, chociaż dziś , jak dotykam piersi, to czuje lekki ból, a tak to nic . A jak wczoraj bylam u lekarza, to się go pytałam, jak jest w sumie z tymi objawami , powiedział,że najlepiej jak nie ma żadnych, no oczywiście senność i zwiększone siusianie jest normalne ![]() ![]() A jak u Ciebie , który tydzień itd? Pozdrawiam i głowa do góry dziewczyny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bylam już u gina,było widac pęcherzyk ![]() ![]() kolejna wizyta 30 .08...i zobaczymy co tam bedzie ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||
Raczkowanie
|
[QUOTE=lulka265;21489587]Kurcze trochę dziwnie z ta beta...
![]() ![]() ![]() a jak u Ciebie z objawami? Teraz ok. był ból w podbrzuszu, jajniki, ale tylo czasami. Piersi nabrzmiałe i obolałe, i rzadko jem, bo o czym nie pomyślę to mnie mdli..... No i @ nie ma..... ![]() Dziękuję za pocieszenie. Trochę zdołowana jestem tą dzisiejszą wizytą. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
Pytam bo mi powiedział, że jest jeszcze malutki, i nic oprucz niego nie widzi.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------
A miałaś betę? A słońce jakiej wielkości pęcherzyk? Pytam bo mi powiedział, że jest jeszcze malutki, i nic oprucz niego nie widzi....[/QUOTE] Beta: poniedziałek 140 środa 363 jutro się okaże ![]() a pęcherzyk 2 mm ![]() kurcze mam nadzieje,że u mnie z ta beta to dobrze przyrasta?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Agness_13;21493489]
Cytat:
W poniedziałek ide na kolejne badania i w piątek nastepny na wizyte, może zrobi mi juz usg, na którym coś zobacze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
cze dziewczyny
![]() Od dawna Was czytam, aż w końcu coś napiszę, a co tam ![]() W ciąży raczej nie jestem, ale chciałabym być, choć za bardzo starań nie ma, może by czas zacząć z TŻ ![]() W tym miesiącu mój cykl zaszalał, bo to 6 dni do @ , a ja czuję się jak na owulację, mdłości mam od czasu do czasu , zero apetytu , czuję się jakbym grypę miała, tylko bez objawów, mięśnie mnie bolą, zawsze tak na owulację mam, ale jej już nie ma, bo już była, więc chyba coś zaszalało . Trzeba zacząć staranka, bo mój instynkt mnie wykończy w najbliższym czasie, a młody już człowiek nie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
czesc Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
Ja okres miałam 31.07 także jeszcze 6 dni do @ , wydaje mi się niemożliwe, żeby coś było innego niż @ , tak jak pisałam wcześniej. Ale jednak nadzieja pozostaje . Mnie brzuch nie boli, jedyne co to czuję się jak na grypę, a i wczoraj miałam takie dziwne uczucie w piersiach , jakby się rozpychały od wewnątrz, nieprzyjemne to było, dziś już nic, nawet nie bolą, jedyne co to brak apetytu , i mdłości od czasu do czasu, ale mogą to być oznaki nadchodzącej małpy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Dziwczynki,a ja sie melduje,że dziś znów bete zrobiłam,ale już ostatni razi i 919
![]() więc wszystko sobie dobrze rośnie i oby już tak zostało ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Przyczajenie
|
a test zrobiłas ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Lulka gratuluję
![]() ![]() Monika, ja nie zrobiłam, jak mi się bedzie okres spóźniał 1 tydzień to wtedy zrobię, no chyba, że wcześniej będą jakieś objawy. Bo okres ma prawo 1 tydzień się spóźnić, po tym czasie to już jest coś nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciku również za Was Dziewczynki i przesyłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
lulka już czuję jak się zarażam
![]() monika, to czekanie i obserwowanie u siebie wszystkich możliwych objawów jest niesamowite hehe A jak piszą przyszłe mamusie, to w cyklu, w którym pojawiła się fasolka objawów malutko ![]() No nic... jeszcze trochę czekania , a jak przyjdzie małpiszon to już starania na całego od nowego cyklu będą ![]() U mnie małpę zapowiadają humorki, złość niekontrolowana, płacz , i uczucie, że nikt mnie nie kocha hihi jak to przyjdzie i to @ na 100% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
hej hej!
u mnie bez zmian ![]() ![]() więc raczej jest ok,szczególnie,ze mam juz od kilku dni wyrazne objawy jak mdłości,brak apetytu, ból krzyża i podbrzusza i siku co 2 sek hihi. w pon ide na betke i zobaczymy ,bo do gina pojde za jakies 2-3 tyg. z Julka poszłam jak tylko test zrobiłam i jeszcze nie było nic na usg,wiec tym razem sie nie spiesz,biore kwas od mies i mam tez falvit,więc jest ok. kurcze a gdzie m@gd@len@?? pisz co tam kochana, a tym wczorajszym testem sie nie przejmuj,bo ja tez po południu jeden zrobiłam i nic nie było,nawet cienia, a dzisiaj rano juz dosc wyrazne na dwóch testach 2 kreseczki. głowa do góry i trzymam co moge hihi za Was wszystkie dziewczynki. śle fluidki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
No ja dziewczyny z objawów to tylko brak miesiączki,nawet piersi ani brzuch nie bola
![]() ![]() ![]() oby tak do końca ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Mazianka to napewno fasolka
![]() ![]() lulka , a jednak , czasem objawów nie ma wcale ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie w przyblizonym terminie bedziemy witać na swiecie Nasze Maleństwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karola ja jestem też w 4 tygodniu ![]() robie bete dla siebie,żeby wiedzieć czy prawidłowo przyrasta.U mnie po baddaniach co 2 dni wyszlo ,140,336.919 więc jest dobrze ![]() ![]() ja bylam na 1 wizycie,widziała pęcherzyk a 30.08 ide dalej obserwować mojego bobaska ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To ja tez koniecznie zrobie bete , jak bede w poniedziałek na badaniach-szkoda,że jutro sobota ![]() Kochana a jak z dietą i ogólnie posiłkamia?? pytałam lekarza , to mówił,żeby nic nie zmieniać, no oczywiście więcej witaminek i mleczko (litr dziennie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.