![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świetne korektory HR MAGIC 002 i Biotherm FORGET IT 10 - Zapraszam :)
Posiadam też Shimmer Bricka w kolorze Bronze poprosze
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Lancome Miracle Eau Legere Sheer Fragrance spray - odlewki w atomizerkach szklanych - ok. 10 ml ![]() Oriflame, Delight - połowa z 50 ml. ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587926 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
jestem chętna na
Róż/rozświetlacz W7 Candy Floss - zużycie znikome (dwa trzy razy wypróbowany). Zdjęcia zapożyczone z Internetu. Puder E.l.f. High Definition Powder - mogę zrobić mniejszą lub większą odsypkę. Bobbi Brown Shimmer Brick w kolorze Nectar lub/ i bronze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
Bobbi Brown Shimmer Brick w kolorze Nectar - zużycie widoczne na zdjęciu. Posiadam też Shimmer Bricka w kolorze Bronze (zużycie max 5%; na razie brak zdjęcia) - mogę oddać za coś co wpadnie mi bardzo w oko. lub ![]() ![]() Posiadam nówki Rare perals, Romantic voyage i CHL Nuit ![]() Oraz to co w wątku Pozdrawiam Asia Odlewka Givenchy Elixir i Echo dotarła?
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się shimmer Diora - masz jakieś foto jak wygląda uszkodzenie
![]() Mam tez DKNY któego szukasz (wish), mogłabym zrobić odlewkę jak byśmy się dogadały ![]() Odpisz u mnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
![]() i puder bambusowy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() 4. FM seria luksusowa - butl. 50 ml - nr 165 - odpowiednik Lolity Lempickiej, ale nie pamiętam, której dokładnie 5. FM seria luksusowa - butl. 50 ml - nr 22 - odpowiednik Edenu Chacharel z tego co pamiętam Coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
Bell, Multi Mineral, Anti - Age Concealer (Korektor w płynie z minerałami) - KWC: - odcień 01 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze sporo poza watkiem - m.in. krem do ciała Oriflame Milk&Honey nowy, nowy krem do ciała Silk zielony itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.