Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic część 23 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-13, 15:16   #241
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Bo Grape jest jedną z niewielu robiących wesele z własną kucharką. Ja takiego wiem, ze na pewno nie będę robić bo nie mam jak zwozić jedzenia i szykowac wszystkiego więc zupełnie nie w temacie jestem zatem nie potrafię pomóc. A swoją drogą to czemu czerwiec odpada? Bo przeciez nie chcieliście soboty tylko czwartek z tego co pamiętam
W remizie babka robi 25. czerwca wesele i nie wyrobiłaby się na nie, jakby nam robiła 23. A w tej drugiej sali 22. jest jakaś firmowa impreza i też nie mogli nam dać 23. A pierwszy wolny termin był 22. października...

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Nie jestem pewna, czy z kucharką wyjdzie dużo taniej. W końcu trzeba liczyć produkty, jej robociznę a także dojazd z tymi produktami, dojazd do sklepów (chodzi mi o paliwo) itd... Na pewno jest dużo bardziej absorbujące, a mając lokal z kucharką człowiek wybiera tylko menu Ale to Grape powinna nam tu wyliczyć.
Robocizna naszej kucharki to 2100 zł na 100 osób. No i sama nam mówiła, że innym parom wychodziło sporo taniej niż w lokalu.

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
tylko to też zależy od tego jaka kucharka, jak gotuje i jakich produktów sobie zażyczy

a swoją droga moja mama ostatnio mi powiedziała, że już zaczęła gromadzić "zapasy" ponoć ma już część przypraw, wegete i magi
Kucharka sprawdzona przez moje kuzynki No i widzieliśmy przygotowane przez nią jedzenie i wyglądało nieźle

Cytat:
Kurde fajnie tak, Claris za kilkanaście dni będziesz żonką
Podpisuję się pod tym
Mnie boli, że z nieco ponad 280 dni do ślubu zrobiło się ponad 400...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:20   #242
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Hej

Jestem zła. Pojechałam do takiej wioski jednej 20km od Leżajska, bo słyszałam, że tam jest super pani weterynarz, że taka baba z jajami i w ogóle och ach. No to sobie myślę, że może bym się zatroszczyła o jakiś wolontariat do końca wakacji, zawsze przecież się można czegoś nauczyć. No i przyjeżdżam...
Pytam... Ona że oczywiście, że ma 30 koni, 25 psów, że w razie czego można też gdzieś tam spać, w wolnej chwili konno jeździć i pomagać przy zwierzętach. A po chwili pyta co studiuję. Jak powiedziałam, że weterynarię to stwierdziła, że tam u niej to nie ma co robić, bo przecież jej zwierzęta nie chorują a we wsi to rzadko się zdarza, żeby ktoś po nia dzwonił. Więc nie...
Głupio tak.
Ok, ja rozumiem że się obawia konkurencji, ale moim zdaniem, jeśli ktoś jest naprawdę dobrym lekarzem, który sobie przez X lat pracy wyrobił wśród ludzi jakieś zdanie, to nie ma się czego bać. Bo konkurencja tak czy siak będzie i tylko ktoś LEPSZY ma większe szanse. A nie będzie przecież lepszy ktoś kto dopiero zaczyna w porównaniu z jej 25-ma latami pracy prawda?
No i tyle. Zła jestem.
Stary 2010-09-13, 15:21   #243
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
W remizie babka robi 25. czerwca wesele i nie wyrobiłaby się na nie, jakby nam robiła 23. A w tej drugiej sali 22. jest jakaś firmowa impreza i też nie mogli nam dać 23. A pierwszy wolny termin był 22. października...

Robocizna naszej kucharki to 2100 zł na 100 osób. No i sama nam mówiła, że innym parom wychodziło sporo taniej niż w lokalu.

Kucharka sprawdzona przez moje kuzynki No i widzieliśmy przygotowane przez nią jedzenie i wyglądało nieźle

Podpisuję się pod tym
Mnie boli, że z nieco ponad 280 dni do ślubu zrobiło się ponad 400...
A kuzynki dawno ślub brały? Bo może one najlepiej wiedzą ile wynoszą koszta jedzenia biorąc kucharkę. Oj zleci to 400 zanim się obejrzysz. w sumie to moze nawet lepiej jak bedziecie miec wiecej czasu na przygotowania bo wiadomo po drodze sesja czy cos to bedzie mniej czasu.
A ja nadal nie mam daty i nie wiem ile mi do slubu zostało, inna rzecz, ze żaden miesiac nie wydaje sie dobry na branie slubu

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:27   #244
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Hej

Jestem zła. Pojechałam do takiej wioski jednej 20km od Leżajska, bo słyszałam, że tam jest super pani weterynarz, że taka baba z jajami i w ogóle och ach. No to sobie myślę, że może bym się zatroszczyła o jakiś wolontariat do końca wakacji, zawsze przecież się można czegoś nauczyć. No i przyjeżdżam...
Pytam... Ona że oczywiście, że ma 30 koni, 25 psów, że w razie czego można też gdzieś tam spać, w wolnej chwili konno jeździć i pomagać przy zwierzętach. A po chwili pyta co studiuję. Jak powiedziałam, że weterynarię to stwierdziła, że tam u niej to nie ma co robić, bo przecież jej zwierzęta nie chorują a we wsi to rzadko się zdarza, żeby ktoś po nia dzwonił. Więc nie...
Głupio tak.
Ok, ja rozumiem że się obawia konkurencji, ale moim zdaniem, jeśli ktoś jest naprawdę dobrym lekarzem, który sobie przez X lat pracy wyrobił wśród ludzi jakieś zdanie, to nie ma się czego bać. Bo konkurencja tak czy siak będzie i tylko ktoś LEPSZY ma większe szanse. A nie będzie przecież lepszy ktoś kto dopiero zaczyna w porównaniu z jej 25-ma latami pracy prawda?
No i tyle. Zła jestem.
następnym razem powiesz że ochronę środowiska i będzie ok chamstwo kurczę

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:29   #245
aleksandrettaa
Zakorzenienie

jeśli ktoś lubi to Echo davidoffa to jest w super cenie http://merlin.pl/Davidoff-Echo-Woman...38CC5737D9.LB1
aż mi żal, że mam czym psikać i nie potrzebuję kolejnych perfum w tej chwili

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:29   #246
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
A kuzynki dawno ślub brały? Bo może one najlepiej wiedzą ile wynoszą koszta jedzenia biorąc kucharkę. Oj zleci to 400 zanim się obejrzysz. w sumie to moze nawet lepiej jak bedziecie miec wiecej czasu na przygotowania bo wiadomo po drodze sesja czy cos to bedzie mniej czasu.
A ja nadal nie mam daty i nie wiem ile mi do slubu zostało, inna rzecz, ze żaden miesiac nie wydaje sie dobry na branie slubu
Też chcę ślub

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:30   #247
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli ktoś lubi to Echo davidoffa to jest w super cenie http://merlin.pl/Davidoff-Echo-Woman...38CC5737D9.LB1
ale kusisz, mam nadzieję że rain Cię ominie bo ona by tylko kupowała

Stary 2010-09-13, 15:32   #248
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
następnym razem powiesz że ochronę środowiska i będzie ok chamstwo kurczę
Tak, tylko jakbym tak powiedziała to jedyne co bym miała do roboty to karmienie psów i koni i nic poza tym, a mi zalezy jednak na tym, żeby się czegoś nauczyć a nie tylko ze zwierzątkami przebywać.
No chamstwo.
Trudno, za rok pojadę na dolny śląsk i tyle.
Stary 2010-09-13, 15:35   #249
201608251020
Konto usunięte

Mogę ponarzekać sobie?
Dzwoniłam do biura rekrutacji, wyniki będą najwcześniej czwartek-piątek, jak nie w przyszłym tygodniu W dodatku jestem spłukana, czekałam na kasę z promocji, bo w tamtym miesiącu dostałam jakoś już po 3 tygodniach, a teraz dalej nic! I dopiero za tydzień mogę spodziewać się przysłania umowy, więc dodajmy do tego jeszcze 3-4 dni na przelew A ja zamówiłam odlewki, czaję się na małą czarną z Reserved i torebkę karmelową do oficerek. Plus parę dupereli - pasta do butów, tusz do rzęs, fryzjer... Jestem biedna jak mysz kościelna
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:41   #250
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Kuzynki bawią się tam co roku na sylwestra, którego organizuje ta sama pani i mówią, że zawsze jest dużo jedzenia i jest bardzo dobre.

Tyle, że mi się bardziej podoba ta druga sala, ale tam nie wiem, jak jedzenie...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-09-13, 15:46   #251
Ilsa Lund
Zakorzenienie

buuu widziałam że 3 dni temu była rozlewka Black Cashmere a TŻ lubi ten zapach na mnie. Rain łazęgo, informuj mnie

Stary 2010-09-13, 15:52   #252
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Imię Zosia mi się podoba, ale Antonina no way.
a pff moja pierwsza córka to będzie Antonina
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Do tego miałam dziś piękny sen , że TŻ mi się odświadczył
mi też się śniło że tż się oswiadczył. po czym powiedział, że żartuje
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
mój mi kiedyś powiedział "Oświadczę Ci się do roku czasu" i zrobił to po ok. pół roku
mój w sylwestra powiedział, że w tym roku a jest połowa wrześni i przyklęku jak nie było tak nie ma...

aaa, aleks, Twój chłop to ideał

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2010-09-13 o 15:54
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 15:54   #253
Hawwa87
Zakorzenienie

Dziś jedziemy z mamą P. obejrzeć salę w remizie i przed chwilą umówiliśmy się z babką z restauracji od cateringu w drugiej sali i też pojedziemy pogadać. I w tej drugiej sali zapisaliśmy się na 22. października, ale jeszcze nie podjęliśmy decyzji, czy bierzemy tę salę...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-09-13, 15:58   #254
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Czyli nie jestem jedyna nienormalna na tym wątku?
Nie
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Poza Grape i Korniszonkiem nikt nie zauważył mojego posta
Ja zauważyłam, ale nie miałam co napisać, bo kompletnie nie orientuję się w tym temacie
Szkoda tylko, że z Waszą datą się nie uda
Cytat:
a do naszego ślubu dziś 19 dni co to jest 19 dni powiem Wam, że łapię przedślubnego streska, a jeszcze tyle do załatwienia. W czw. idziemy do księdza, w sb. do zespołu (wybrać piosenke na pierwszy taniec - nie mam pojęcia) aaaaaaaa się boję
Poszukaj wśród ważnych dla Was piosenek Ja tak zrobiłam i mam listę kilku tytułów z dwoma/trzema w ścisłej czołówce - TŻ się zgadza
Cytat:
Echo jest tragicznie nietrwałe (dobrze dobrali nazwę - echo zapachu ) - przynajmniej na mnie i kilku osobach, które o to pytałam...
Cytat:
ale kusisz, mam nadzieję że rain Cię ominie bo ona by tylko kupowała

Nie-e! Pełny flakon ostatni raz kupiłam gdzieś z końcem zimy
Cytat:
buuu widziałam że 3 dni temu była rozlewka Black Cashmere a TŻ lubi ten zapach na mnie. Rain łazęgo, informuj mnie
Kurde,co ja jestem newsletter ? trzeba było mówić, że chcesz, a nie bluźnić, że BC pachnie woskiem My z Kawusią opędzlowałyśmy wtedy resztkę mililitrów, bo flacha się rozeszła w dwie godziny

A ja już wszystko wiem o obrączkach nawet wreszcie wiem jaki mam rozmiar paluszka na obrączkę
Najtaniej byśmy mieli za 600-700 zł z tym złotem, które mamy (grawer i serwis w cenie), 4mm obrączki półokrągłe. Ale przymierzyłam w Aparcie obrączkę 3mm i też ładnie wygląda - nie wiem czy nie ładniej, więc może taka mogłaby być Wtedy TŻ wybrałby sobie czy woli szerszą czy węższą... pani w jednym salonie mi powiedziała, że panowie często narzekają na te szersze obrączki, że palce w ciepłe dni się odparzają
A w Aparcie komplet takich obrączek to koszt 1000zł mniej więcej (plus/minus 20 zł około).
Nie jest źle chyba będą jednak od złotnika, bo mama mi cały czas wciska jeszcze do przetopienia swój pierścionek jeden, albo i dwa co są mocno za małe już (z resztą zastanawiam się jakie ona musiała mieć małe paluszki kiedyś, skoro na mnie też te pierścionki są dużo za ciasne...).
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:01   #255
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Kurde,co ja jestem newsletter ? trzeba było mówić, że chcesz, a nie bluźnić, że BC pachnie woskiem My z Kawusią opędzlowałyśmy wtedy resztkę mililitrów, bo flacha się rozeszła w dwie godziny
buuuu bądź moim newsletterem a często jest ten zapach ?

Stary 2010-09-13, 16:05   #256
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
buuuu bądź moim newsletterem a często jest ten zapach ?
5 zł
Dobra, będzie to napiszę Ostatnio było dwa razy nawet, ale tak szybko się rozeszło i jest chyba duże zapotrzebowanie, więc bardzo prawdopodobne, że jak ktoś ustrzeli to będzie znowu
Stary 2010-09-13, 16:16   #257
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
19 dni masakra jak to szybko zlecialo
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
właśnie tyle co sprawdziłam ile dni Ci zostało i miałam pisać
ale Ci zleciało
Masakra nie? całe życie tak przeleci

Cytat:
Kurde fajnie tak, Claris za kilkanaście dni będziesz żonką
Fajnie, fajnie, tylko wizja mieszkania z teściami mnie przeraża. Gdybyśmy szli na swoje to normalnie bylabym przeszczęśliwa w tym momencie, a takto niestety pozostaje nadzieja, ze nie bedzie aż tak źle...

Cytat:
Tak, tylko jakbym tak powiedziała to jedyne co bym miała do roboty to karmienie psów i koni i nic poza tym, a mi zalezy jednak na tym, żeby się czegoś nauczyć a nie tylko ze zwierzątkami przebywać.
No chamstwo.
Trudno, za rok pojadę na dolny śląsk i tyle.
I myślisz, że większe szanse?
U nas dużo po wecie, bo we Wro ponoć weterynaria na najwyzszym poziomie. Nawet jak jeździłam z psem to tylu tam stażystów spotkałam, za każdym razem praktycznie ktoś inny, taka rotacja...

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Mogę ponarzekać sobie?
Dzwoniłam do biura rekrutacji, wyniki będą najwcześniej czwartek-piątek, jak nie w przyszłym tygodniu W dodatku jestem spłukana, czekałam na kasę z promocji, bo w tamtym miesiącu dostałam jakoś już po 3 tygodniach, a teraz dalej nic! I dopiero za tydzień mogę spodziewać się przysłania umowy, więc dodajmy do tego jeszcze 3-4 dni na przelew A ja zamówiłam odlewki, czaję się na małą czarną z Reserved i torebkę karmelową do oficerek. Plus parę dupereli - pasta do butów, tusz do rzęs, fryzjer... Jestem biedna jak mysz kościelna
Biedna

A ja już w domku i zaraz sobie jem na obiad udko z kurczaka
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
mój w sylwestra powiedział, że w tym roku a jest połowa wrześni i przyklęku jak nie było tak nie ma...
To jeszcze ma trochę czasu, nawet do 31. grudnia, co się czepiasz

Hawwa 400 dni to jest mało!! My startowaliśmy od ponad 600 i zleciało nie wiem kiedy, to sama sobie pomyśl

rain jeśli chodzi o piosenkę, to my nie mamy za bardzo "naszych", które by sie nadawały na 1. taniec i też takich, które nasz zespół dałby radę zagrać. Mogłoby być z płyty, ale to juz jednak nie ten klimat mi się wydaje. w koncu po coś jest ten zespół Myślę o tej piosence: http://www.youtube.com/watch?v=Nm4V3WYqAl8 ale lubego jeszcze się nie pytałam co sądzi. Jak Wam się ona podoba?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:21   #258
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Chciałam jeszcze napisac, że nie mogę tego tytułu wątku Za każdym razem jak go widzę, to zaczynam nucić "Oto jest dzień, który dał nam Pan..."
na to bym nie wpadła...a tak btw to nie podoba Ci się MÓJ tytuł?

Cytat:
czesc

a ja juz po pierwszym dniu - na stazu bylam dzis cala godzine poznalam dyrektora ktoremu bede podlegac, oprowadzil mnie po teatrze, przedstawil paru osobom i tyle, bo dzis jeszcze nie bylo charakteryzatorki, z ktora bede pracowac, poznam ja jutro. Ogolnie wszyscy bardzo mili sa.
Ale jeszcze UP nie przyslal im mojej umowy wiec nie wiem na ile ten staz mam 3 czy 6 miesiecy.

A dzwonil wczoraj do mnie D. i mowil, ze bardzo chce zebym ja mieszkala w Wawie i ze pytal pare osob o prace dla mnie i moze uda mu sie mi cos zalatwic

A mialam miec dzis z Ayrine sesje foto ale rozchorowala nam sie modelka i pogoda sie popsula i trzeba bylo przelozyc
skoro mili to na pewno będzie fajnie A co do D. to nieźle się wkręcił

Najeczko nie smutaj, będzie dobziu...

Aniołku, fajnie że Wam się tak układa

kurde, w piątek chcemy lecieć do Edżiptu, tyle że jeszcze nie mamy wycieczki wykupionej ani zarezerwowanego kursu w szkole nurkowania jestem ciekawa, jak to wyjdzie - pierwszy raz tak organizuję na ostatnią chwilę i mam poważne obawy, że w końcu nie polecimy ale obym się myliła
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:22   #259
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
rain jeśli chodzi o piosenkę, to my nie mamy za bardzo "naszych", które by sie nadawały na 1. taniec i też takich, które nasz zespół dałby radę zagrać. Mogłoby być z płyty, ale to juz jednak nie ten klimat mi się wydaje. w koncu po coś jest ten zespół Myślę o tej piosence: http://www.youtube.com/watch?v=Nm4V3WYqAl8 ale lubego jeszcze się nie pytałam co sądzi. Jak Wam się ona podoba?
Ja bym brała z płyty, jeśli zespół "nie może"
Dla mnie ta piosenka jest oklepana jak na pierwszy taniec, bo oglądając filmy na yt co chwilę na nią wpadam, ale jak Wam się podoba to czemu nie
Stary 2010-09-13, 16:27   #260
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
I myślisz, że większe szanse?
U nas dużo po wecie, bo we Wro ponoć weterynaria na najwyzszym poziomie. Nawet jak jeździłam z psem to tylu tam stażystów spotkałam, za każdym razem praktycznie ktoś inny, taka rotacja...
Ja to wiem
Mam tam sprawdzonego weterynarza. Kupę kilometrów od Wrocławia więc studenciki z wrocławskiego UP mi nie straszni. I nie jest na najwyższym, była parę lat temu ale już nie jest. Teraz Olsztyn króluje

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Dla mnie ta piosenka jest oklepana jak na pierwszy taniec, bo oglądając filmy na yt co chwilę na nią wpadam, ale jak Wam się podoba to czemu nie
Moim zdaniem jest zbyt smętna...
Stary 2010-09-13, 16:28   #261
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
kurde, w piątek chcemy lecieć do Edżiptu, tyle że jeszcze nie mamy wycieczki wykupionej ani zarezerwowanego kursu w szkole nurkowania jestem ciekawa, jak to wyjdzie - pierwszy raz tak organizuję na ostatnią chwilę i mam poważne obawy, że w końcu nie polecimy ale obym się myliła
spontaniczna para z Was
Stary 2010-09-13, 16:32   #262
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
skoro mili to na pewno będzie fajnie A co do D. to nieźle się wkręcił
no wiesz...babki z ktora bede pracowac nie poznalam jeszcze - a moze ona bedzie dla mnie niemila bo np bedzie sie obawiala konkurencji?
ale mysle, ze jednak bedzie fajnie
A co do D.... to... nooo fajnie...ale ja sie na razie na nic nie nastawiam, sie okaze z czasem wszystko...

claris ja bym nie wziela tej piosenki, bo jej nie lubie, ale ja mam specyficzny gust muzyczny (podobno ) wiec mna sie nie sugeruj ...

moj brat na weselu mial zespol ale piosenki na pierwszy taniec mieli z plyty puszczone, wiec tez mozna - bardzo fajnie wyszlo

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-09-13 o 16:33
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:33   #263
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Spadam na fitness
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:34   #264
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
claris ja bym nie wziela tej piosenki, bo jej nie lubie, ale ja mam specyficzny gust muzyczny (podobno ) wiec mna sie nie sugeruj ...
Stary 2010-09-13, 16:35   #265
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Spadam na fitness
ooo a widze, ze u was zaraz pierwsza rocznica gratuluje
Stary 2010-09-13, 16:35   #266
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
hmm a ja właśnie nigdy nie widziałam, zeby ktoś do niej tańczył, a też pełno tych filmików widziałam

Cytat:
Moim zdaniem jest zbyt smętna...
Cytat:

To ja nie mam lepszego pomysłu
Jestem otwarta na wszelkie propozycje
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:37   #267
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
To ja nie mam lepszego pomysłu
Jestem otwarta na wszelkie propozycje
Mogę Ci zrobić listę fajnych piosenek na pierwszy taniec, ale nie wiem czy one są fajne ogólnie, czy fajne według mnie
Stary 2010-09-13, 16:39   #268
carmelova
Zakorzenienie

Gleniusia ależ Wam zazdroszczę tych wakacji
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:41   #269
201608251020
Konto usunięte

Claris jak wchodzą w grę zagraniczne utwory, to może "Have I told you lately that I love you" Roda Stewarta? Co prawda marzę by to mieć na swoim weselu ale mogę Ci "użyczyć" pomysłu bo moje dopiero za 4 lata, nie wcześniej
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-13, 16:41   #270
peach_passion
Zakorzenienie

ja myślałam o goya - w zasięgu Twego wzroku bo chyba to jedyny zespół,który lubimy razem (chociaż nie wiem czy tż lubi czy się nabija;D) a i piosenka pasuje do sytuacji tylko czy do tego się tańczyć da...

jeee jestem na liście teraz to już można legalnie czekać a nie tak na lewo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości