|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co się dzieje z tymi kobietami!?
Cytat:
|
|
|
#242 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Titonia Czas edycji: 2010-10-27 o 14:50 |
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() edit; masz rację Margo,w świecie wirtualnym różne rzeczy się dzieją ale konkretnie jeśli chodzi o Wizaż to są sytuacje które nabrały jednak światła dziennego. Np, wątek o perfumach -tam dziewczyny spotykają się w realu,wklejają zdjęcia,mają kontakt telefoniczny,mailowy. To jest rzeczywistość.....szkoda właśnie,że takie sytuacje jak ta ,która miała miejsce w tym wątku zaburza zaufanie Wizażanek. Edytowane przez Ratatuj Czas edycji: 2010-10-27 o 14:58 |
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie problem danego wątku kończy się wraz w wciśnięciem USTAWIENIA,pokaz inny watek.nie zagłębam się w problem emocjonalny autora wątku,dla mnie ewentualnie liczy sie dany problem w danym temacie.
poza tym nie traktuję 90 % wątków powaznie,poniewaz nie rozumiem sensu zakładania wątków opisujących problem intymny |
|
|
|
|
#247 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Faktycznie... 13,55 posta dziennie.... wszystkie bardzo sensowne. EOT
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#249 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jednak miałam rację.
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem stara i niereformowalna - dla mnie też świat wirtualny to wirtualny i nie powinno się go mieszać z rzeczywistością (chodzi mi o to oklejanie fotkami różnych stron).Poza tym - jeśli jakiś czas jesteśmy na forum, jakoś jesteśmy kojarzone, to zakładając wątek z prośbą o rady, bierze się poprawki na te osoby, o których wiemy, że jakoś tam są po naszej stronie. I na te, z którymi zdarza się drzeć koty też. Nie trzeba zakładać od razu nowego konta. Obiektywizm na forach jest taki sam jak w realu - w realu część ludzi nie powie nam prawdy, bo np. boja się wejść w konflikt. W sieci - z racji anonimowości - niektórzy się zwyczajnie wyżywają, a niektórzy odgrywają role doświadczony ekspertów, chociaż tak naprawdę nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością, albo walą jakieś farmazony, bo taką mają fazę. I nie unikniemy tego nawet będąc zupełnie anonimowi. I teraz weź sobie do serca rady takich psycholi.. A bywa, że tu 1 osoba nakręca drugą i czasami anonimowa dziewczyna (nie, że zdążyła dorobić się grona wrogów) dostaje wirtualne manto, chociaż wcale na nie nie zasłużyła. No, ale to tak ogólnie w kwestii tego "poradnictwa".
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
ty już mnie nie obliczaj
![]() jakbys nie zauważyła to odpowiedź była skierowana do użytkowniczki ,która ma konto z tego roku. żyjąc wizażem nie miałam na ilość postów,ale podejście do tematu .nie ja się podniecam autorką wątku,nie ja ją szpieguję,aby dowiedziec się o niej wszystko. dla mnie to jest mania prześladowcza UWAGA ZA TOBĄ Cytat:
od kiedy ilość postów jest proporcjonalna do przeżywania problemów innych
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-10-27 o 17:31 |
|
|
|
|
|
#254 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Margo ale fakt że ktoś nie przeżywa problemów innych forumowiczów nie oznacza że daje przyzwolenie na krętactwa i robienie z ludzi durni. Nie można oszukiwać, nieważne czy w sieci czy w rzeczywistym świecie. Sama gdy włącza mi się czerwone światełko podczas czytania jakichś dziwnych postów przeglądam profil tej osoby i czytam to co pisała kiedyś, nie uważam że to szpiegowanie.
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosze przeczytaj mój wcześniejszy wpis.nie przeszkadza mi czytanie postów innych,tylko nie rozumiem skąd ten atak na moją osobę.to,że nie przeżywam każdego wątku typu kochane pomocy mój ptyś mnie zdradza nie oznacza,że cytuję chyba nie każdy MUSI czytac wypowiedzi innych.mam odmienne zdanie i dziwię się,dlaczego tak to innym przeszkadza |
|
|
|
|
|
#256 |
|
|
.... przed chwilą diagnozowałaś manię prześladowczą, według siebie, wszystko wskazuje na to, że tak.
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
|
Niestety ale po raz kolejny, po prostu sobie pochlebiasz.
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Margo, uwzięłaś się na ten wyraz "szpiegowanie" a chyba za bardzo nie rozumiesz co on oznacza. Korzystanie z jawnej opcji przeszukiwania nie jest szpiegowaniem
![]() Cytat:
(cieszę się, że jest nas więcej szpiegów na Wizażu )No właśnie...
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
![]() FRESO-nie wiem,czemu denerwuje cie słowo szpiegowanie.czyżbyś uważała je za negatywne? ![]() dla mnie jest tylko skrótem i nie kojarzy się z niczym złym.jest to zbieranie informacji na temat jednej osoby i nie zawsze tylko w obrębie wizażu (winna osoba będzie wiedziała o czym mówię) a teraz wybaczcie panie.spadam z tego wątku martwić się innym |
|
|
|
|
#261 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To Ty pierwsza zaczęłaś tu moralizować. Skoro zasadniczo lotto Ci co kto tu pisze, to czemu obchodzi Cię co ktoś robi dostepnymi funkcjami na wizażu.? ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
.
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(dziwi mnie tylko, że nie rozumiesz znaczenia tego słowa i nadużywasz je w niewłaściwym kontekście, tylko tyle )
|
|
|
#263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() personalne wycieczki proszę na PW. eot |
||
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Po to jest taka opcja, żeby mozna było przyjzeć czy "szpiegować" jak kto woli wcześniejsze posty forumowicza i ja nie widze w tym nic złego. Tym bardziej że nie lubie jak ktoś bajki pisze bo za stara jestem na to
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
to samo pomyslalam. masakra, autorka chyba nie do konca mysli, co i komu mowi. bez przesady.
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
a czy Auttorka gdzies pisala ze zdjecie w Avku jest jej wlasnym?
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, uważam że założycielka troszkę przesadziła. Nie powinna się w to wtrącać. Z resztą nie każda pacjentka musi być od razu "nieodpowiedzialną idiotką".
Mnie zdarzyła się podobna sytuacja 3 lata temu. Jednak raz jeden w życiu. Było zabezpieczenie, ot co ześliznęła się prezerwatywa i niestety. Nie wiem, co bym zrobiła, gdyby nie tabletka "po". Na pewno nie żałuję. A lekarka która przepisała mi tabletkę naprawdę była świetna, choć znaleziona "na szybko". Wszystko działo się w noc sylwestrową...po której rozeszłam się z moim obecnym wtedy tżem, zdałam sobie sprawę, że to nie jest osoba, z którą mogłabym mieć dziecko. Pozdrawiam!
|
|
#268 |
|
|
Tak, w swoim Albumie umieściła to zdjęcie z podpisem jako zrobione przez jej męża, chyba w marcu/kwietniu tego roku, nie wiem, czy któraś z Wizażanek ma screen tego?
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2010-10-27 o 21:15 |
|
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
ja je widziałam w wątku pupowym
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Kończe dyskusje,bo to offtop 

A bywa, że tu 1 osoba nakręca drugą i czasami anonimowa dziewczyna (nie, że zdążyła dorobić się grona wrogów) dostaje wirtualne manto, chociaż wcale na nie nie zasłużyła. 

na Wizażu 

)