|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: NASZE ZDJECIA SLUBNE
Te dla "cioć i babć" wyglądają na przykład tak. Nic specjalnego, ale w albumie są
|
|
|
|
#242 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i tez mi sie podobają.Nie mam nic do takich rozbieranych fotek slubnych ale u kogoś, sama nie chciałam nawet zdjecia z podwiązką. Nie dlatego ze sie wstydzę, czy mam jakies opory,nie, uwazam ze zeby miec rozbieraną sesję nie musze iśc brac slubu i byc w białej sukni. Jakos mi nie pasuje taka sesja i dostojna uroczystość. Gdzieś widziałam zdjęcia "ślubne" rozbierane ale tak ... konkretnie te Apsika wymiękają jesli chodzi pruderię
|
|
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
To nie miały być zdjęcia rozbierane, chodziło nam raczej o stworzenie takiego uroczystego klimatu z domieszką jakiejś... tajemnicy...radości, między dwojgiem ludzi, czegoś takiego wyjątkowego między zakochanymi... Tak, żeby pokazać, że ten ślub to nie tylko sztywna oprawa, kościół, kwiaty i życzenia, to także czysta miłość (albo przedewszystkim!) oraz takie spełnienie, również jeśli chodzi o tę sferę cielesną.
Taka była ideologia naszej sesji hihihi
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą kieca i PAn Młody też udani ![]() w innym wątku wyczytałam, o Antosiu, teraz już wiem po kim taki śliczny Gratuluję!!!
|
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Dziewcxzyny a może slyszalyscie o fotografie Blazeju Maziarzu z Gdyni? Co o Nim sądzicie?
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
piekne te wszystkie wasze suknie i tak patrze i zastanawiam sie jaka ja bede miala na swoim slubie
|
|
|
|
#248 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Apsik, te dwa zdjecia sa cudne
Gdybym dorwala takiego fotografa, pewnie bym sie sama na takie skusila ![]() Nie sa to 'rozbieranki', ktorych mozna sie wstydzic. Dla mnie ordynarne jest np. wyskoczenie z podwiazka, takich wlasnie zdjec kompetnie nie rozumiem. |
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na takie jak Twoje - z pewnoscia nie pojde - juz gdzies wczesniej pisalam ze w tym dniu o oryginalnosc mi nie chodzi
|
|
#251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Poprostu cos pieknego ....!!!!!!!!
|
|
|
|
#253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama nie powinna się wstydzić, tylko być dumna i blada z takiej sesji.
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepiekne... I niemasz sie czego wstydzic ! Sama pewnie bede chciala miec takie dla siebie Sa inne niz wszystkie i oczarowalas nimi mnie i mojego TZ![]() Mam jeszcze male pytanie . Czy moglabys zdradzic mi gdzie dorwalas takiego fotografa?
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
APSIK sliczne macie zdjecia, nietypowo orginalne, bardzo ladne |
|
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Sohf za gratulacje
![]() Antonek rzeczywiście coraz bardziej robi się podobny do tatusia Mam nadzieję, że w przyszłości będzie łamaczem damskich serc, tak jak tatuś Więc strzeżcie się małe babeczki ![]() Cieszę się, że zdjęcia wam się podobają. Ja naprawdę cieszę się, ze takie sobie zrobiliśmy. A zainteresowane odsyłam do strony fotografa, tam znajdziecie do niego kontakt. To bardzo plastyczny człowiek, fotografią zajmuje się z pasji, z nim można wszystko Każdy pomysł, to dla niego wyzwanie.www.pozytywna.pl Pozdrawiam was wszystkie i życzę takich zdjęć ze ślubu, które będziecie często oglądać i za jakiś czas będą dla was niesamowitą pamiątką. Buziaczki |
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu nie przejmój się mamą ,moim rodzicom tez pewnie by się nie podobały, dwadzieścia lat temu było by nie do pomyslenia żeby mieć takie zdjęcia ślubne i stąd ten wsyd twojej mamy, trzeba jej to wybaczyć ze względu na czasy w jakich sie wychowała buziaki
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Ach...dziewczyny- no po prostu cudne te wasze zdjęcia
. Wyglądacie prześlicznie, a co najważniejsze- widać, jak bardzo jesteście szczęśliwe. Aż pooglądałam swoje własne zdjęcia, powspominałam..to był jeden z najszczęśliwszych dni w naszym życiu, miał miejsce w sierpniu zeszłego roku. Pokażeę i ja wam swoje zdjęcia. Życzę wszystkim pannom młodym (przyszłym, świeżo upieczonym i tym nieco starszym) wszystkiego naj,naj i samych szczęśliwych chwil z waszymi Mężusiami![]() Hmm, jak teraz oglądam nasze zdjęcia, to wolę te robione np. przez kogoś z rodzinki, niż te od fotografa, jakoś sa mi "bliższe" Edytowane przez primavera Czas edycji: 2006-04-05 o 08:55 |
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
Primavera, przeslicznie wygladalas....
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Emu, bardzo dziękuję.
Najbardziej dumna jestem z sukienki-nigdzie nie mogłam znaleźć "tej jedynej" i w końcu sama sobie wymyśliłam a krawcowa uszyła
|
|
|
|
#262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tylko moze mi się zdawać ładna sukienka , a dokładanie to nie widzę
|
|
#263 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Lulinko-większego zdjęcia nie mogę tu zamieścić, bo za duża rozdzielczość. Mogę Ci ewentualnie na maila przesłać,jeśli chcesz się przypatrzeć
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
oki, spróbuję dać większe zdjęcie
Edytowane przez primavera Czas edycji: 2006-04-05 o 08:55 |
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Lulinko- ślicznie dziękuję
. Szczerze mówiąc przed ślubem obeszłam cały Wrocław w poszukiwaniu "tej mojej" sukienki, no i nie znalazłam nic, co by mi odpowiadało...Już zaczęłam sie podłamywać i zapowiedziałam TŻ-towi, że chyba w jakimś worku pójdę...A później wpadłam na pomysł, ze skoro nogdzie nie ma takiej, która by mi się podobała, to sama sobie wymyślę, a co
|
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
No włąś
nie co tam czy innym się podobała. Najważniejsze że była to ta Twoja wymarzona i że się w niej dobrze czułaś. Ale naprawdę mało która mi się tak podoba jak Twoja
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

te Apsika wymiękają jesli chodzi pruderię 

Najbardziej dumna jestem z sukienki-nigdzie nie mogłam znaleźć "tej jedynej" i w końcu sama sobie wymyśliłam a krawcowa uszyła