|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
♥♥♥ Dżulsowe serduszko was kocha.
Krótko, zwięźle, na temat.
ZEŻRYJCIE SIĘ NAWZAJEM! te które kocham, dobrze o tym wiedzą. ♥ Zawsze będziesz tym najlepszym, tym którego najbardziej kocham i chcę mieć do końca. Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-11-05 o 22:42 |
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
udawać że nie pamiętam, śmiać się jak kiedyś
poczuć Twoje spojrzenie na mnie twoje ukłucie w sercu wyczuję na odległość |
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
zaparzył herbatę. i wtedy jakoś tak wyszło, że znaleźliśmy się obok siebie. całowaliśmy się, a później leciutko mnie głaskał.. <3
byłam szczęśliwa, że leżałam w Twoich objęciach. siedziałam z bijącym sercem i zamkniętymi oczami i czułam jak delikatnie mnie dotykasz. w myślach.. </3 przez pięć tygodni rozmyślałam o sobie i swoim uczuciu do Ciebie. tęskniłam i setki razy przeżywałam te chwile, kiedy byliśmy razem..
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
1. chciałabym cię namalować, lecz brakuje kolorów, bo jest ich tak wiele, w mojej dezorientacji, namacalnej formie, mojej bezbrzeżnej miłości .
.
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
Przyznam, że chociaż cieszę się Twoim szczęściem sama nie jestem szczęśliwa.
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
. wiem, co tej nocy sprawi, że się uśmiechniesz you are who you are when no one is looking/ jesteś tym, kim jesteś naprawdę, kiedy nikt nie patrzy nie wierzymy w szczęśliwe zakończenia, dawno przestaliśmy wierzyć w baśnie chodźmy nie istnieć dzisiejszej nocy pozwolę sobie na tęsknotę niosę serce w dłoni i zastanawiam się, komu je podrzucić do kieszeni jak już trafisz do piekła to zajmij mi, proszę, miejsce koło siebie |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, miło, że nie piszę bez potrzeby.
jestem tu dla Was ! viper - tak sobie napisałam, na szybko. to co czuję, ot co.. ♥ ! no to i ode mnie z Dowodziku nr 1 ♥ 'ja płytki oddech
|
|
#248 |
|
BAN stały
|
: D :d :d: D: D:
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
'nie mogłam na niego patrzeć. nie byłam w stanie zmusić swoich tęczówek do tego, aby ukazało się w nich jego odbicie. nie potrafiłam pochłaniać go spojrzeniem ze świadomością, że mogłam go mieć. że zaprzepaściłam jedną z nie wielu szans na bycie,obrzydliwie szczęśliwą. ' 'nie będę mówić, że Cię nie potrzebuję. kłamstwem wszyscy się brzydzą.' 'brakuje mi NASZYCH rozmów, NASZYCH spacerów, NASZYCH spraw, NASZYCH kłótni, brakuje mi czasu, kiedy wszystko było NASZE, a nie tak jak teraz, twoje, lub moje.' 'I to uczucie kiedy wiesz , że nie napisze , a jednak nadal czekasz .' |
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
_changime, rememberme23 , Chocolaaate , me9so3horny (nie sądziłam, że Cię tu jeszcze kiedyś zobaczę
), Toogether93, RozowaSkeyterka (jak zwyke zadziwiasz. bądź częściej ![]() mad_woman - mam omamy, czy mój opis widnieje w Twoim podpisie ? paulina18021995, Nieodkrytaxd - dziękuje Przecież Ty nawet nie zauważyłbyś gdybym umarła... Czasami w snach jesteśmy ciągle razem. To na pozór miłe, bo przecież to moje marzenie. Tylko o wiele gorzej jest po usłyszeniu budzika, Kiedy pojawia się rzeczywistość, A wraz z nią ogromny ból w sercu. Pójdźmy się zjarać, w butelce po winie prostym będzie dżin, Niech spełni nasze marzenia, choć na moment nie udawajmy szczęśliwych. Pamiętaj dziewczyno, gdy zaczynasz kochać faceta, Nie myśl o tym jak Ci z nim dobrze, jacy jesteście szczęśliwi. Musisz mieć w głowie kłótnie, problemy i jego podłe zagrywki. Dziewczyno, przecież nie chcesz być kolejną, która zmarła z miłości ? `Nikt tak pięknie jak Ty nie kłamał o miłości.` ( biorę w cudzysłów , bo w sumie przerobiony opis; nikt tak pieknie jak ty nie bal sie milosci, wiec nie do konca sama go wymyslilam) Wiesz za co naprawdę go kochałam ? Za kłamstwa. Bo w rzeczywistości całe nasze życie było jego jednym wielkim kłamstwem. Ale to nic. Gdyby chciał wrócić, to jeszcze na kolanach błagałabym go żeby dalej kłamał. Tak bardzo mi teraz tego brakuję...
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-11-06 o 09:24 |
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Jak miło. ;*
Nigdy nie doczekam momentu, gdy w chłodny jesienny wieczór szepnę Ci do ucha, że jest mi zimno, a Ty przytulisz mnie do siebie mocno, aż brak mi będzie tchu i zapytasz cichutko: 'ciepło?'
____________ And normally I would just forget that Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. |
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymaj się ziemi żeby wyobrażenia nie przerosły rzeczywistości
z Gossip Girl:
Musisz mnie trzymać mocno, bardzo mocno, żebym nie spadła z nieba.. cóż, nie ma ideałów. Może z wyjątkiem kilku z nas. padało każdego dnia, kiedy ciebie nie było... Nie wierz w ani jedno słowo dziewczyny. One lubią niespodzianki.. |
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
tkanie nici porozumienia szczególne znaczenie Twoich ramion poukładane jak kredki w piórniku
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały z poprzedniej części! ![]() mniej kłótni na tę część! Szukałam go wszędzie, a okazało się, że był tuż obok. wiesz, że do niego nie pasujesz, a i tak pchasz się jak głupia jakaś. a pewnego dnia - zakochała się.
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
`już nie drżą mi ręce, nie brakuje mi powietrza.
już nie.`
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
'po co przychodzisz ? myślisz, że ci wybaczę ? czy naprawdę uważasz, że zapomnę ? uważasz, że przychodząc do mnie z z ulubionymi kwiatami , patrząc na mnie najczulszym wzrokiem, uśmiechając cię do mnie moim ulubionym uśmiechem wszystko naprawisz ? co ty sobie wyobrażasz ? że rzucę ci się na szyję i pocałuje cię najczulej jak potrafię - tak, jak zawsze cię całowałam na powitanie ? jeśli naprawdę tak sądzisz, to wiedz ... że masz rację .' 'wiem,
czasem boli aż brak, tchu.'
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
wiem o czym myśli i o czym marzy. <3
pocałował mnie bardzo namiętnie i przybliżył do siebie najbliżej jak to było możliwe. objęłam Go najmocniej jak umiałam. On gładził mnie po włosach. całowaliśmy się tam, na tym chodniku, koło szkoły, w deszczu, cali mokrzy.. <3 - to wielka miłość. - masz na myśli te poduszki przemoczone na wylot łzami? leżałam w Jego ramionach i nawet to doprowadzało mnie do szaleństwa. <3 I've never met one like You. <3 / nigdy nie spotkałam takiego jak Ty. <3
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
`Zniszczy nas ten świat ? Niepewny uścisk ręki ?!
Teń świat uczy mnie być skur.wysynem.. ` płyta Piha <3
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
'Są w życiu takie dni, kiedy masz ochotę zatrzasnąć za sobą drzwi by już nigdy nie wrócić.'
|
|
|
|
#260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już ląduje na moim opisie na gg. ![]() _________ ' na świecie jest ponad 6 miliardów ludzi, a mi brakuje akurat Ciebie.. ' ![]() już tylko czasem tęsknię.. gdybym mogła cofnąć czas, nie pozwoliłabym Ci odejść.. pamiętaj - zawsze będziesz tym jedynym.
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
PIH PIH PIH PIH PIH
' Pozwól mi chociaż zamieszkać w Twoim śnie. nie zapomnij o tym, że jestem w środku inną osobą, tak cholernie wrażliwą, która nie wie czy jesteś obok. znam cię na tyle dobrze, że wiem, że sobie nie radzisz, mimo tego, co pokazujesz. Nie znam takiego faceta, który byłby wart twoich łez. ' |
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
weny talenciary. ♥
Jakbym umierała pierwszy raz, a umieram po raz setny.
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
xxgroszek07xx, boundlessly, _changime, so_steadfast, rumuneczkaxd, mad_woman - od pewnego czasu non stop was czytam. normalnie loove! i wielki szacun. Paralogiczna - uwielbiam Cię czytać. Przemeblowałam moje serce. I wiesz? Już nie ma w nim miejsca dla Ciebie. Dlaczego tak jest, że zaczynamy tęsknić dopiero wtedy, gdy kogoś tracimy? Ból daje mi do zrozumienia, że nie potrafię już inaczej żyć. Oddycham, ale gdy widzę Ciebie gwałtownie się duszę.
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
" nienawidzę poranków przypominają mi, że noc ma swój koniec i trzeba znowu radzić sobie z myślami był na wyciągnięcie ręki, a ja jak zwykle 'musiałam to przemyśleć' w jej oczach były wszystkie duchy chłopców, których odesłała coś żyło, odeszło, coś pozostało czemu nie płaczesz, kiedy mnie nie ma? nirvana "
|
|
#265 |
|
Przyczajenie
|
Pulsują żyły jakgdyby tańczyły...
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
![]() Poczułam dziś listopad,
To te powietrze- ma inny zapach, Zakryłam twarz.. Znów żałuję wielu rzeczy. Godzina za godziną, Dzień za dniem, Rok, za rokiem.. A ja wciąż nie znam odpowiedzi : dlaczego czas płynie tak szybko? dlaczego tak długo na coś czekamy i to pryska tak szybko jak mydlana bańka..? Aniele mój..
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
wierzysz że istnieje prawdziwa, wielka miłość? miłość, która z każdym dniem staje się coraz większa, silniejsza i każdego ranka co najmniej równie piękna jak poprzedniego wieczoru? czy myślisz, że coś takiego w ogóle istnieje?
- wszystko będzie tak cudowne jak dawniej.. - nie, jeszcze cudowniejsze. <3 zabrał mi rękę, położył na sercu. zamknął oczy i powiedział : "kocham Cię, czujesz to?" <3 ale, do diabła ! nie chcę być nieszczęśliwa..
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje Biszkopciki <3
i po stracie te zwykłe słowa stają się tak cholernie potrzebne. budzisz się ze świadomością, że nic się nie wydarzy, że nikt nie czeka. zastanawiam się tylko czy znosisz to tak ciężko jak ja czy jest szansa, że jeszcze kiedyś będę Ci mogła długo marudzić. błędne wybory sprawiają, że dorastamy. nie powiem Ci, że bez Ciebie nie daje rady, że czytam archiwum i przy zwykłym ' siema' już się rozklejam. Nie napiszę Ci, że mam z tysiąc razy dziennie ochotę ustawić opis, że to była błędna decyzja, że gdy siedzę w szkole rozważam wszystkie za i przeciw. Zawsze wychodzi po równo. Nie wyznam Ci, że serce zamilknąć nie chce. nie, nie powiem dlatego, że idiotyczna duma mi nie pozwala. i gdy jest źle zdajesz sobie sprawę, że na tym świecie jesteś samotna. gdy wschodzi słońce i świeci po oczach miłość gaśnie, a kolory bledną. ciężko jest żyć ze świadomością, że tylko we śnie czeka nas coś dobrego.
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
miłość to moja pięta Achillesa.
na dworze -3 stopnie. w serduszku 45 ![]() " nie oczekuję wiele, po prostu bądź " Korpuch - Po prostu bądź ![]() jesteś moim słoneczkiem na tym piep//onym, zachmurzonym niebie. |
|
|
|
#270 |
|
Przyczajenie
|
"
Mogę wskrzesić tamte wieczory aromatem kawy Tylko Ciebie już nie będzie "Jestem androidem" powiedziała ze spuszczonym wzrokiem odrywając płatki róży W odpowiedzi pokazałem jej moje bioniczne ramię "Czy teraz możesz mnie pokochać?" supernowa wszystkie marzenia toną w oceanie światła
Edytowane przez So briefly Czas edycji: 2010-11-06 o 12:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

jestem tu dla Was !