Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads ) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-07, 19:10   #241
sunshine27
Przyczajenie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )

Dziewczyny,
jestem tu zupełnie nowa, trafiłam do Was, bo od wczoraj ciągnie się za mną niesamowity dylemat:P Mianowicie: Mama kupiła mi Pandorkę zanim pojawiły się one u nas, kupę czasu temu, gdzieś za granicą. I wszystko pięknie, ale jest za krótka więc muszę kupić nową, koraliki mam 4 plus daw stopery i jedna zawieszke, wiec bede kompletowala sobie rozne warianty. Bransoletke zakupie pewnie oryginalna, ale co do koralikow mam wlasnie dylemat- czy kupujecie oryginalne czy takie z allegro czy skads tez? Jak z ich jakoscia (nie chodzi mi o to, ze ktos rozpozna ze to podroba, nie nie) i wykonaniem? Bo czasami mam wrażenie, ze lepiej kupić jeden porządny koralik raz na jakiś czas niż masę badziewia, stąd pytanie. Ponadto zaraziłyście mnie charmsami, zaraz się okaże, że będę kompletowała równolegle obie , pomijając ringsy
sunshine27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 19:49   #242
sorina
Zakorzenienie

Moja dzisiejsza bransoletka kombinowałam z podkówką bo miałam dziś egzamin z kursu i podkówka spisała się super
Daję też aktualne zdjęcia mojej kolekcji wkrótce dołączy do nich czarna szpileczka za zakończenie kursu
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:21   #243
ania_wu
Zadomowienie

Twoja kolekcja robi duuuuuże wrażenie! co to za kurs był?
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:22   #244
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Chantall bardzo fajna kolekcja

Dziewczyny dziś byłam w Yes, Aparci i Kruku. W Yes jeszcze nie mają swiątecznych. W Aparcie za to oprócz miśka na sankach jest tez taki domek jak będzie w Yes. Oba charmsy 20 zł tańsze w Aparcie. Nie wiem o co chodzi
Koleżanka ma urodziny i zastanawiam się co jej kupić z charmsów. Jak myślicie czy ten kupidyn wygląda jak strzelec? Bo ona jest spod znaku strzelca.

W kruku jest świetna czarownica
Zdjęcie jest od VLS
mi to przypomina Amorka

po prostu Yes ma nadzieje, że dzięki temu zarobi na nas charmsomaniaczkach więcej

POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron.
strawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:32   #245
sorina
Zakorzenienie

Kurs rachunkowość na poziomie jednostek samorządu terytorialnego. Masakra
Za nic nie mogę pojąć jak oni robią taką samą biżuterię jak inne firmy za granicą. Gdyby jednak tylko tam były to ok bo ni ekażdy ma dostęp ale skoro Apart kopiuje te same i są 20 zł tańsze to jak oni chcą je sprzedać?
Stary 2010-11-07, 20:45   #246
Paaaulaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunshine27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
jestem tu zupełnie nowa, trafiłam do Was, bo od wczoraj ciągnie się za mną niesamowity dylemat:P Mianowicie: Mama kupiła mi Pandorkę zanim pojawiły się one u nas, kupę czasu temu, gdzieś za granicą. I wszystko pięknie, ale jest za krótka więc muszę kupić nową, koraliki mam 4 plus daw stopery i jedna zawieszke, wiec bede kompletowala sobie rozne warianty. Bransoletke zakupie pewnie oryginalna, ale co do koralikow mam wlasnie dylemat- czy kupujecie oryginalne czy takie z allegro czy skads tez? Jak z ich jakoscia (nie chodzi mi o to, ze ktos rozpozna ze to podroba, nie nie) i wykonaniem? Bo czasami mam wrażenie, ze lepiej kupić jeden porządny koralik raz na jakiś czas niż masę badziewia, stąd pytanie. Ponadto zaraziłyście mnie charmsami, zaraz się okaże, że będę kompletowała równolegle obie , pomijając ringsy
Ja osobiście również kolekcjonuję Pandorę, mam 13 zawieszek i wszystkie są oryginalne. Ostatnio przez myśl mi przeszło, żeby zakupić jakąś zawieszkę z któregoś z internetowych sklepów, ale trochę obawiam się ich jakości, mimo, że niektóre są wręcz identyczne jak te w katalogu Pandory.... Stwierdziłam jednak, że wolę sobie zbierać pieniądze na jedną a oryginalną wiem za co płacę
Paaaulaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:55   #247
Anno1989
Zadomowienie

ja dziś znalazłam coś takiego. http://allegro.pl/mru-koralik-murano...6.html#gallery na zdjęciu moim zdaniem wszystkie zawieszki tej pani wyglądają ładnie, ale jak na żywo to nigdy nie wiadomo. może kiedyś jednak się skuszę? jak na razie też mam same oryginalne zawieszki, ale tylko 3
ten też ładny http://allegro.pl/mru-koralik-murano...1.html#gallery

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2010-11-07 o 20:58
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 21:22   #248
sorina
Zakorzenienie

Mnie odrzuca od tych podróbek :/ Dziś widziałam świetnie wykonane charmsy po 5 zł i beadsy po 3 zł - jakościowo naprawdę fajne i tanie baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ale i tak nie kupiłam bo wiem że źle bym się czuła w nich
Stary 2010-11-07, 21:54   #249
Mirell
Zakorzenienie

Dziewczyny, gdzie znajdę katalog z najnowszymi charmsami świątecznymi z Yes i Apart?
Poczułam znowu pociąg do charmsów-zawieszek i chciałabym teraz z nich coś dokupić zamiast Pandory
Szczególnie interesują mnie jesienno/zimowe i już może właśnie świąteczne
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 22:07   #250
sorina
Zakorzenienie

Mirell z yes są dostępne te które są na ich stronie. Będą też te nowe które są kilka postów wcześniej.Mają mieć też inne myślę ze będize to rękawiczka zimowa i bałwan - takie widziałam też na tej stronie z kórej ściągają wzory W Aparcie dostęone są śnieżynka, reniferek ( jak dla mnei za mały zwłaszcza do tych nowych charmsów które są bardzo duże) domek i miś na sankach ( te dwa ostanie jak w Yes tylko 20 zł taniej ) Pozostałe z Apartu które mają wejść są w tym katalogu które mają dziewczyny. W sklepie też był dostępny . Ja go wzięłam 2 miesiące temu ale gdzieś posiałam :p Myślę że pozostałe któe są w nowościach YES w Aparcie też będą
Stary 2010-11-07, 22:23   #251
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Mirell z yes są dostępne te które są na ich stronie. Będą też te nowe które są kilka postów wcześniej.Mają mieć też inne myślę ze będize to rękawiczka zimowa i bałwan - takie widziałam też na tej stronie z kórej ściągają wzory W Aparcie dostęone są śnieżynka, reniferek ( jak dla mnei za mały zwłaszcza do tych nowych charmsów które są bardzo duże) domek i miś na sankach ( te dwa ostanie jak w Yes tylko 20 zł taniej ) Pozostałe z Apartu które mają wejść są w tym katalogu które mają dziewczyny. W sklepie też był dostępny . Ja go wzięłam 2 miesiące temu ale gdzieś posiałam :p Myślę że pozostałe któe są w nowościach YES w Aparcie też będą
Dziękuję
Bo właśnie przeglądam wątek regularnie i kojarzę, że miały być z Yes (choinka ), ale nie mogłam znaleźć na stronie żeby już były.
A znasz może dokładniejsze ceny jakie będą i kiedy? Pewnie pisali coś na FB ale ostatnio sporadycznie tam zaglądam

Ja narazie bym chciała coś bardziej jesiennego typu dynia czy jakiś liść by był fajny. Ewentualnie śnieżynka, by już było odrazu na gwiazdkę.

Pandora jest świetna ale nie mam narazie pomysłu na kolejny koralik, a na Wigilię widzę siebie w charmsach-zawieszkach, jakoś bardziej przemawiają do mnie symbolicznie, więc czas coś uzbierać, bo póki co był zastój i letnio w zawieszkach u mnie (palma, owoce, ster od statku)
Chociaż kurczę, ubzdurałam sobie jedną sukienkę z Lanvin for H&M, a to kilka charmsów

Chantall, śliczne charmsy!

Sorina, Twoja kolekcja również ładnie rośnie
Stary 2010-11-07, 22:33   #252
sorina
Zakorzenienie

Mirell tu maszlink do zawieszek z YESna fb
http://www.facebook.com/pages/Infini...d=267188054938
Ceny są podane jak klikniesz na zdjęcie. Charmsy będą na dniach w YES. W Aprci pewnie też.

Co do jesiennych to ju po dyniach
Stary 2010-11-07, 22:34   #253
sunshine27
Przyczajenie

Cytat:
Mnie odrzuca od tych podróbek :/ Dziś widziałam świetnie wykonane charmsy po 5 zł i beadsy po 3 zł - jakościowo naprawdę fajne i tanie baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ale i tak nie kupiłam bo wiem że źle bym się czuła w nich

tego też się właśnie boję,że w moim odczuciu będą mi się gryzły z tymi oryginalnymi. chyba rzeczywiście lepiej kupić raz na jakiś czas i mieć z nich radość chociaż ostatnio widziałam królika ze szkła (że niby kompromis pomiędzy zwykłym beadsem a murano) i był naprawdę świetny kosztował jakieś 40 czy 50 zł, ale i tak by do niczego nie pasował wydaje mi się
Stary 2010-11-07, 23:22   #254
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Mirell tu maszlink do zawieszek z YESna fb
http://www.facebook.com/pages/Infini...d=267188054938
Ceny są podane jak klikniesz na zdjęcie. Charmsy będą na dniach w YES. W Aprci pewnie też.

Co do jesiennych to ju po dyniach
Po Halloween tak, po dyniach niekoniecznie

W sumie nie kupowałam wcześniej bo nic na tę okazję mi się nie szykowało, ale tak wyszło, że przypadkiem wystrugałam małemu szwagrowi zarąbisty lampion-dynię, więc wypadałoby to upamiętnić

Ja tu nie będę mówić, kto w październiku czekał na leżak do opalania

I dzięki za link Mam nadzieję że Apart wiecej jak w Yes wypuści, bo baaardzo ta choinka Yes mi się podoba

EDIT:
Właśnie widzę ceny, chyba ich powaliło
Czy jak w Yes jakiś charms wyjdzie to oni odrazu cenowo za te nieudane muszą sobie odbijać?
Za tyle można kupić świetny charms w Pandorze, który po noszeniu dniami i nocami nadal nie traci blasku i jest jak nowy! (sprawdzone).
Ale choinkę może kupię, cena jeszcze przystępna, a tak czekam na Apart :P
Chociaż muszę przyznać że mikołaj z reniferkiem wyjątkowo uroczy wyszedł

Edytowane przez Mirell
Czas edycji: 2010-11-07 o 23:31 Powód: dopisek
Stary 2010-11-07, 23:58   #255
sunshine27
Przyczajenie

o nieeee... charmsami mnie już też zaraziłyście.... poradźcie od czego zacząć, tj. gdzie kupić bransoletkę i na co zwrócić uwagę, bo w tym temacie jestem totalnie zielona, widzę, że mają różnej wielkości i oczka i nic poza tym i rozumiem że to nie jest tak jak z pandorą, że musi być większa- jeśli normalnie noszę 18, to teraz też taką kupić?? tak mnie zaatakowało , że chcę już teraz kupić
Stary 2010-11-08, 07:20   #256
ktsw
Zakorzenienie

bylam w krakowskich trollach plany zakupowe wzieły w łeb - chciałam kwiaty indygo i kwiat fantasy, ale pierwszych nie było a drugi mi sie nie podobał na żywo w koncu wzielam rózową pustynię i kwiaty pustyni. No i najlepsze - pani sie zapytała czy nie myslałam o skórce, a ja na to ze myslalam tylko funduszy brak. Na to ona mnie oswieciła, ze kupując dwa murano bardziej opłaca sie wziąsc skórkę z zapięciem standardowym i do tego dwa koraliki gratis. Czyli reasumując - wyszłam z bransoletką skórzaną, zapięciem standardowym i dwoma murano
No i zachorowałam na koralik Koń Dala

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
hortensja na żywo jest śliczna, a ze skóry jestem bardzo zadowolona. dużo bardziej do mnie pasuje, chociaż teraz zbieram kasę na srebrną. muszę jeszcze znaleźć gdzieś zdjęcie Twojej bransoletki szczerze powiedziawszy nie pamiętam jak wygląda...
ja jeszcze nie zamieszczałam zdjęcia mojej bransoletki, była taka biedna ze nie miałam co pokazywac. Teraz jest juz lepiej wiec postaram się dzis wieczorem wstawic fotki
Hornensja jednak do mnie nie przemówiła na żywo, myslałam ze jest troszeczke wieksza
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 07:46   #257
sorina
Zakorzenienie

Mirell no fakt z tym leżakiem Ale jest fantastyczny Dynie mają fajne w Aparcie ale szkoda że nie kolorowe
Mi tez się bardzo podoba choinka i mikołaj z reniferem Muszę je mieć dobrze że nie kupiłam tego reniferka z Apartu bo nie pasował by mi . Domek też jest super i pewnie będzie bałwanek bo widziałam tez na amazonie ;D
Stary 2010-11-08, 08:12   #258
roxxxxy
Raczkowanie

GG do roxxxxy

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
I jest pierwszy rings. No trudno już wzięłam "12" na środkowy palec. Prezent urodzinowy do kłódki od rodziców. Kłódkę dostanę dopiero na urodziny, a rings już na palcu.
piękny!

jejku dziewczyny jak tak patrze na te Wasze kolekcje, które są niesamowite to chyba sama się skuszę na jakiegoś charmsa gwiazdka idzie więc będzie można zaszaleć
Stary 2010-11-08, 08:19   #259
xxenia
BAN stały

Sorina!
Skąd wiesz, że to podróbki skoro Ty takich nie kupujesz, bo piszesz, że nawet byś ich nie założyła bo głupio byś się czuła?!
W każdej branży jest konkurencja, ale to nie znaczy, że koralik 20 zł tańszy to już nie oryginalny. A pomyślałaś może, że te droższe robią większą przebitkę?
dziewczyny co wy o tym sądzicie?
xxenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 08:28   #260
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxenia Pokaż wiadomość
Sorina!
Skąd wiesz, że to podróbki skoro Ty takich nie kupujesz, bo piszesz, że nawet byś ich nie założyła bo głupio byś się czuła?!
W każdej branży jest konkurencja, ale to nie znaczy, że koralik 20 zł tańszy to już nie oryginalny. A pomyślałaś może, że te droższe robią większą przebitkę?
dziewczyny co wy o tym sądzicie?
O podróbkach w których źle bym się czuła pisałam odnośnie tych charmsów i beadsów za 5 i 3 zł. Ewidentnie to były podróbki Thomasa Sabo - ich wzory . A te 20 zł tańsze to ma Apart w stosunku do cen z YES. Wzory są w obu przypadkach ściągniete z kądś bo widziałam w sklepie w USA je. To nie podróbki tylko te same wzory. Te kupię. Podobają mi się tylko szkoda że sami tego nie wymuślili
Stary 2010-11-08, 08:37   #261
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
bylam w krakowskich trollach plany zakupowe wzieły w łeb - chciałam kwiaty indygo i kwiat fantasy, ale pierwszych nie było a drugi mi sie nie podobał na żywo w koncu wzielam rózową pustynię i kwiaty pustyni. No i najlepsze - pani sie zapytała czy nie myslałam o skórce, a ja na to ze myslalam tylko funduszy brak. Na to ona mnie oswieciła, ze kupując dwa murano bardziej opłaca sie wziąsc skórkę z zapięciem standardowym i do tego dwa koraliki gratis. Czyli reasumując - wyszłam z bransoletką skórzaną, zapięciem standardowym i dwoma murano
No i zachorowałam na koralik Koń Dala

ja jeszcze nie zamieszczałam zdjęcia mojej bransoletki, była taka biedna ze nie miałam co pokazywac. Teraz jest juz lepiej wiec postaram się dzis wieczorem wstawic fotki
Hornensja jednak do mnie nie przemówiła na żywo, myslałam ze jest troszeczke wieksza

ksw ale my cały czas piszemy ze jak kupi się bransoletke + zapięcie to 2 koraliki murano lub srebrne z grupy cenowej I są gratis

a powiedz jak ci się zapina to standardowe zapięcie na skórce ?? bo z tego co piszą na stronie i mówią panie na stoiskach to to zapięcie do skórek raczej się nie nadaje

z koralikami tak jest - sama się przekonałam - że na żywo inaczej wglądają niż w katalogu on line

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 08:51   #262
tigaaa814
Raczkowanie

Cytat:

Mam podobnie...
Dla mnie zakup podrobek np Pandory to jak zakup miedzianego pierscionka -zamiast zlota. Tak samo smieszy mnie noszenie podróbek torebek np 'Channeelll'
tigaaa814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 09:26   #263
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Mirell no fakt z tym leżakiem Ale jest fantastyczny Dynie mają fajne w Aparcie ale szkoda że nie kolorowe
Mi tez się bardzo podoba choinka i mikołaj z reniferem Muszę je mieć dobrze że nie kupiłam tego reniferka z Apartu bo nie pasował by mi . Domek też jest super i pewnie będzie bałwanek bo widziałam tez na amazonie ;D
Leżak fajny jest, ale mi by się słabo sprawdził, bo ja się nie opalam, wręcz nie znoszę leżeć na słońcu

Dynia mi się podoba w Yes, ale szkoda że płaska Muszę dziś pomacać na żywo, może jednak ją wezmę.

Kurczę no, w sumie to nie wiem co wziąć, z jednej strony chciałabym już coś żeby było na gwiazdkę (bo nie mam totalnie nic i chociaż z 3 charmsy by się przydały), z drugiej takie żebym mogła odrazu nosić, a lipa już z choinkami latać

Myślałam o płatku śniegu, ale coś jeszcze nie pada (i jeszcze nie tęsknię za tym).

A może aniołek? By mógł być na teraz i na gwiazdkę
Ale skad? Wiem że w Apart jest fajny, ale to bardziej amorek...

No nie wiem no
Stary 2010-11-08, 09:32   #264
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

dziewczyny chwalić się która dostała koraliki Trollbead's z konkursu "Modowe Halloween" ?

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 10:08   #265
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
O podróbkach w których źle bym się czuła pisałam odnośnie tych charmsów i beadsów za 5 i 3 zł. Ewidentnie to były podróbki Thomasa Sabo - ich wzory . A te 20 zł tańsze to ma Apart w stosunku do cen z YES. Wzory są w obu przypadkach ściągniete z kądś bo widziałam w sklepie w USA je. To nie podróbki tylko te same wzory. Te kupię. Podobają mi się tylko szkoda że sami tego nie wymuślili
tego nie kumam wzór zrypany z Thomasa ale zrobiony przez apart to nie podróba. A wzór zrypany przez z Thomasa ale zrobiony przez jubilera iksińskiego to już podróba? Apart to też jubiler tyle , że sieciówka. Wątpię, żeby mieli umowy z kimś kto wymyślił te wzory.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
ksw ale my cały czas piszemy ze jak kupi się bransoletke + zapięcie to 2 koraliki murano lub srebrne z grupy cenowej I są gratis

a powiedz jak ci się zapina to standardowe zapięcie na skórce ?? bo z tego co piszą na stronie i mówią panie na stoiskach to to zapięcie do skórek raczej się nie nadaje

z koralikami tak jest - sama się przekonałam - że na żywo inaczej wglądają niż w katalogu on line
właśnie! ja też jestem ciekawa. Już nawet miałam ten zerstaw w koszyku ale nie wiedziałam co to znaczy "niezalecane" . Czy całkiem się nie nadaje czy to taka ich sugestia tylko.
Stary 2010-11-08, 10:26   #266
Achika
Zadomowienie

a mozna na stronie internetowej trollow zamowic ta bransoletke ze skorki z tymi koralikami gratis???
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 10:33   #267
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:

no tak, ale wiesz srebrna bransoletka (152,00pln) z wypasionym zapięciem (230,00 pln) to koszt 382 złotych. To jednak troche wiecej niz dwa murano. Dlatego nie wpadłam na to ze, skórkowa bransoletka jest w moim zasięgu ale za to jaką miałam miłą niespodzianke przy stoisku
Pani od troli tez zalecała, zeby przepinac stare zapiecie. Powiem tak: standardowe daje rade na skórce. Jest po prostu niewygodne, trzeba sie troche pomęczyc z zapieciem. Wczoraj zapiełam "na kolanie" i po prostu przepchałam przez ręke taką zapiętą skórke, i tak chce ją troszeczkę rozciągnąć
Stary 2010-11-08, 10:33   #268
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurs rachunkowość na poziomie jednostek samorządu terytorialnego. Masakra
Za nic nie mogę pojąć jak oni robią taką samą biżuterię jak inne firmy za granicą. Gdyby jednak tylko tam były to ok bo ni ekażdy ma dostęp ale skoro Apart kopiuje te same i są 20 zł tańsze to jak oni chcą je sprzedać?
pewnie liczą na swoje wierne fanki

Stary 2010-11-08, 10:34   #269
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
właśnie! ja też jestem ciekawa. Już nawet miałam ten zerstaw w koszyku ale nie wiedziałam co to znaczy "niezalecane" . Czy całkiem się nie nadaje czy to taka ich sugestia tylko.
moim zdaniem to sugestia i kwestia wygody

Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
a mozna na stronie internetowej trollow zamowic ta bransoletke ze skorki z tymi koralikami gratis???
pewnie, ze mozna. W uwagach wpisujesz jakie chcesz koraliki gratis
Stary 2010-11-08, 10:41   #270
strawberry
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny chwalić się która dostała koraliki Trollbead's z konkursu "Modowe Halloween" ?
ja dostałam tylko rabat -10%... do 21.11.2010.... gdyby ktoś chciał to pisać...

a wyniki konkursu :brzyda l: gdzie oni mieli oczy... to ja nie wiem... hahaha no ale "oczy" wygrały

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości