Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-02, 13:28   #241
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

.. to prawda, włosy czarnej są śliczne

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:30   #242
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Chcecie trochę? Z chęcią oddam w dobre ręce!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:32   #243
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
mam nadzieję,że się załadowało ;-)

oto ja i mieszkanie mojego synka w 27 tc
rośnie z dnia na dzień ;-)

i przy okazji zdjęcie wózka na szybko
Śliczna piłeczka

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Pokaże Wam swój brzuchol,ale wklejam zdjęcie ze ślubu. Może idealnie nie widac,bo sukienka nie jest całkowicie obcisła...
Bardzo ładnie wyglądałaś

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:32   #244
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Kusicie brzuszkami, to i ja postanowiłam swój wstawić, tylko nieostre mi wyszło, bo trudno samemu zrobić sobie zdjęcie.
to mój brzuszek 21 tydz i 6 dni
Załącznik 3562309
diatoma piękny brzuszek przynajmniej wygląda jak ciążowy bo mój to jak bym tylko przytyła

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Umawiacie się już na ocenę 30go tygodnia?? Chodzi o usg.
kurcze właśnie nie wiem czy to badanie też jest potrzebne

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
no chociaż jedna zauważyła jak się namęczyłam
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

jak to kochana wszystkie jesteśmy dumne z ciebie
pewnie że wszystkie zauważyłyśmy

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Ale jestem wkurrrrrrr.............. nasze prawo jest do dla złodziej a nie dla normalnych ludzi.
1,5 roku temu facet nie zapłacił mi za faktury jakieś 9.000 zł, faktury podpisał. Poza tym robiłam jeszcze z nim na domkach w wawie (które obecnie sama robię) i tam też mnie oszukał, ale papierów na to nie mam. Mało tego od właścicieli tych domków wyłudził zaliczkę 50.000zł. Założyliśmy sprawę w sądzie, i co po pół roku sprawa zostaje umorzona z powodu: "braku danych dostatecznie uzasadniających podejrzenie popełnienia czynu zabronionego"," Niewywiązanie się z warunków umowy nalezy tłumaczyć raczej problemami finansowymi Spółki "X" aniżeli chęcią oszukania pokrzywdzonych"
Czyli niepotrzebnie brałam pożyczkę na 4 lata, bo ja musiałam zapłacić podatek, Vat i pensje ludziom, choć nie - mogłam nie płacić i tłumaczyć się ****a trudną sytuacją finansową firmy. GDZIE JEST W TYM KRAJU SPARWIEDLIWOŚĆ???
aja ja już dawno przekonałam się że nie ma, smutne ale prawdziwe

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Obiecane zdjecie brzucha i kota-nicponia malego.

Za moment zabiore sie za cykanie zdjec siaty ciuszkow.
łał brzuszek niezły jakbyś sobie piłkę wsadziła taki kształtny

a kot-nicpoń boski, widzę że tak jak mój uwielbia wchodzić do torebek

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
Jok3r piękny brzuszek duży

Jadę dziś na izbę, poproszę o ktg bo nadal nie czuję ruchów. to już 4 pełne doby. bardzo się boję.

Odebrałam wyniki hormonów tarczycy. i o ile od początku miałam je idealne, tak teraz mam cholerną niedoczynność. I mogę zapomnieć o jakimkolwiek przypływie energii... śpię wszędzie i zawsze, zero sił na cokolwiek. I zaczęłam tyć.
mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, subtelle daj znać jak wrócisz żebysmy się nie niepokoiły

Cytat:
mam nadzieję,że się załadowało ;-)

oto ja i mieszkanie mojego synka w 27 tc
rośnie z dnia na dzień ;-)

i przy okazji zdjęcie wózka na szybko

brzuszek piękny laska z ciebie taka że się głowie gdzie te 12 kilo upchnęłaś widzę że już masz łóżeczko, super

mam pytanko jaki materac będziecie kupować ? bo zastanawiam się nad pianka - kokos i gryka-pianka kokos

Cytat:
Pokaże Wam swój brzuchol,ale wklejam zdjęcie ze ślubu. Może idealnie nie widac,bo sukienka nie jest całkowicie obcisła...

czarna twój brzuszek malutki w którym to było tyg i laska z ciebie że głowa mała

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Jok3r brzuszek duży ale taki zgrabny, wogóle wyglądasz zgrabnie

Kupiłam
http://allegro.pl/show_item.php?item=1347561496
super ja właśnie taką dałam do obserwowanych

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:34   #245
Montii
Zakorzenienie

wanilko my mamy chyba pianka gryka kokos o ile pamięć mnie nie myli

[LEFT]
Stary 2010-12-02, 13:35   #246
87czarna
Zakorzenienie

wanilia83 24 tydzień Nie no,brzuchol mam i to spory,tylko tak jak już wcześniej napisałam,sukienka nie jest przylegająca i nie odzwierciedla bębenka Wrzucę najnowsze,tylko później

Stary 2010-12-02, 13:35   #247
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Montii, chciałabym tak wyglądać jak na 12kg na plus....marzenie

ja też bym chciała
czarna ja chce chociaż troszkę
czarna no to czekamy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 13:36   #248
87czarna
Zakorzenienie

A ile taki materac kosztuje? Nie wiem,kiedy kupic łóżeczko...? Wózek planuje zamówic z początkiem lutego,bo różnie bywa...

Stary 2010-12-02, 13:37   #249
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
a co do włosów to masakra, czeszę się nad wanną i ....
mój TŻ już mi mówi ,że mam do kuchni nie wchodzić bo tylko po mnie włosy zbiera
jeju no mi też każe włosy wiązać ale to i tak nic nie daje zawsze coś tam spadnie masakra jakaś

Cytat:
Tak czytam o waszych ślubach i się rozmarzyłam
Zaczęłam oglądać zdjęcia ze swojego
heh sentymenty sentymenty...

Cytat:
Chcecie trochę? Z chęcią oddam w dobre ręce!
oj nie oddałabyś chyba co

subtelle na pewno wszystko jest ok pewnie dzidziuś się odwrócił tak jak u montii albo ma gorsze dni - albo rośnie i miejsca mu coraz mniej

montii a łóżeczko z jakiej firmy macie?

właśnie dziewczyny jakie łóżeczka macie/ chcecie kupować?
bo my jednak musimy kupić i nie wiem jakie

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:38   #250
subtelle
Raczkowanie

Cytat:
subtelle wyglądasz ślicznie, pamiętam Twoje zdjęcie

Z tymi włosami to naprawdę jakiś horror. Wszędzie są! W łazience to na każdym centymetrze podłogi, mebli, brodziku. w kuchni, w salonie, w sypialni na prześcieradle. wszędzie gubię kłaki. a po czesaniu wyjmuję ze szczotki całą kulkę a ponoć włosy w ciąży się wzmacniają... nie wiem, co będzie po.....

Dziękuję Wam Kochane za słowa otuchy i obyście miały rację. Mam nadzieję, ze Dziecinka skopie mnie jeszcze nie raz. Dziękuję. Dam znać jak będę po.

Edytowane przez subtelle
Czas edycji: 2010-12-02 o 13:41
subtelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:38   #251
Montii
Zakorzenienie

Nie mam pojęcia.. nasze łóżeczko to chyba no name jest. albo coś w stylu '' Darek '' zwykłe, kokos, chyba za 250- 300 zł

[LEFT]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 13:41   #252
87czarna
Zakorzenienie

No to muszę się rozejrzec,bo nie bardzo jestem w temacie

Eirene1987 uwierz mi,że są dni,kiedy obcięłabym się na łyso! Nie raz klnę,jak chce sie inaczej uczesac,a gęstośc włosów mi na to nie pozwala! Wolę nie myślec,jaką fryzurę będę miała na kościelnym!?

Stary 2010-12-02, 13:42   #253
wanilia83
Zadomowienie

montii mam prośbę wymierzyłabyś mi środek gondolki bo na jednych stronach piszę że ma 75 a na innych 80 i już zgłupiałam

Stary 2010-12-02, 13:44   #254
Ewelqa1985
Zadomowienie

Subtelle jesli chodiz o tarczyce nie lekcewaz tego.W ciąży jest duze zapotrzebowanie na jod.Malenstwo go potrzebuje i jesli bierzesz witaminki z jodem a wyszla niedoczynnosc to pewnie trzeba bedzie brac .np.Euthyrox lub temu podobne . Ja mam nieodczynoscc i przed zajsciem lekarz ustawial mi juz dawke pod ciaze i w ciazy 2 razy zmienial dawke biore obecnie Euthyrox 125mcg i jak na razie Tsh w normie 14.12 ide na kolejna kontrole wiec zobaczymy czy dawka wystarczy czy nie do konca ciazy.Po lekach po jakims czasie mija sennosc itd. a z kilogramami roznie bywa raz przybywa raz ubywa a w ciazy sama wiesz ze raczej przybywa
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:49   #255
Montii
Zakorzenienie

wanilko idę szukać centymetra ;-)))) sama jestem ciekawa ;P

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

73-74 cm bo w środku jest materacyk i taka poszewka na zdjęcie do prania

[LEFT]
Stary 2010-12-02, 13:49   #256
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Cześć kochane
ale mam nadrabiania po przymusowej przerwie na wizażu
Dziewczyny śliczne brzuszki macie a każdy jest inny

Byłam ostatnio w TAKO oglądać wózki i na 99% wezmę wózek z tej firmy tylko mam dylemat między Warriorem a Jumperem x
Może macie jakieś spostrzeżenia?
Warriora się podobno łatwiej prowadzi no i wizualnie też mi się bardziej podoba.
Na kolor już się zdecydowałam, będzie chyba zielony
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=361
No wiec podstawowa roznica to waga. Warrior jest o 1kg ciezszy co oczywiscie nie jest absolutnie odczuwalne Ma wieksza gondole o pare cm, ale tego w ogole nie widac, wiec jest zgrabniutki. Wzmocniona rama i jesli chodzi o wyglad to bardziej podoba mi sie wlasnie Warriorowa niz Jumperowa Jest bardziej miekki, bo ma podwojne resory i wybor kolorow powala. Jesli chodzi o ta zielen to widzialam taki w sklepie i jest piekna. Ja uwielbiam takie zywe kolorki i maz nawet chcial sie na taki zdecydowac, ale ja to niebieska laska jestem, wiec sory "trawa", ale "morze" wygralo

Cytat:
Jok3r brzuszek duży ale taki zgrabny, wogóle wyglądasz zgrabnie

Kupiłam
http://allegro.pl/show_item.php?item=1347561496
W sumie jak sie kulasz po chodniku to troche turdno uwierzyc, ze jest sie zgrabnym hehe, ale podziekowal
I ta wlasnie sukienke tez sobie upatrzylam tylko nie wiem jaki kolor. Szary jest w sumie taki uniwersalny, ale tam na poczatku jest tez taki jakby bez i ma dodatki w delikatnym filecie/lilji i tez super to wyglada. Mam jeszcze czas, ale mysle, ze sie na nia zdecyduje.

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
coralady
nuna_77
diatoma
Jok3r

śliczne brzuchole!!

Montii no teraz to już ewidentnie widać chyba też ostatnio szybko urósł? Ostatnie zdjęcie to taki pamietam jeszcze mały brzusio.

Czarna pięknie wyglądałaś.

Coralady, ja taką kiece kupiłam na ślub. Ciemnoniebieska, błyszcząca, ołówkowa, podobny krój jak Czarnej
Kolor mnie powalil. Uwielbiam ten odcien

Dobra laseczki zaczynam wklejanie zdjec ciuszkow.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 13:51   #257
subtelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
Subtelle jesli chodiz o tarczyce nie lekcewaz tego.W ciąży jest duze zapotrzebowanie na jod.Malenstwo go potrzebuje i jesli bierzesz witaminki z jodem a wyszla niedoczynnosc to pewnie trzeba bedzie brac .np.Euthyrox lub temu podobne . Ja mam nieodczynoscc i przed zajsciem lekarz ustawial mi juz dawke pod ciaze i w ciazy 2 razy zmienial dawke biore obecnie Euthyrox 125mcg i jak na razie Tsh w normie 14.12 ide na kolejna kontrole wiec zobaczymy czy dawka wystarczy czy nie do konca ciazy.Po lekach po jakims czasie mija sennosc itd. a z kilogramami roznie bywa raz przybywa raz ubywa a w ciazy sama wiesz ze raczej przybywa
Kochana, ja biorę rano Euthyrox125 i Novohyral75 + Euthyrox 25 wieczorem. Jestem 9 lat po operacji i niestety hormony będę brała do końca życia.Jestem po opieką endo, więc jest ok dbam, dbam ale zmartwiłam się, że teraz nagle się rozjechały wyniki, a było tak pięknie... Bo samopoczucie też pojechało w dół z wynikami.
Ale dziękuję Ci za troskę

Btw, masz TSH 14??? Przeciez to jest gruba ponad normę. Poza tym TSH jest w ogóle nie miarodajne w ciąży. powinno się badać FT4 i na tej podstawie okreslać Niedo- lub nadczynność...

Edytowane przez subtelle
Czas edycji: 2010-12-02 o 13:54
Stary 2010-12-02, 14:05   #258
blackrose4u
Wtajemniczenie

Eirene będziemy kupować łózeczko drewniane i do tego materac gryka-kokos łącznie do 300zł powinno się zmieścić.
Łóżeczko w styczniu a wózek w lutym

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:08   #259
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, ja biorę rano Euthyrox125 i Novohyral75 + Euthyrox 25 wieczorem. Jestem 9 lat po operacji i niestety hormony będę brała do końca życia.Jestem po opieką endo, więc jest ok dbam, dbam ale zmartwiłam się, że teraz nagle się rozjechały wyniki, a było tak pięknie... Bo samopoczucie też pojechało w dół z wynikami.
Ale dziękuję Ci za troskę

Btw, masz TSH 14??? Przeciez to jest gruba ponad normę. Poza tym TSH jest w ogóle nie miarodajne w ciąży. powinno się badać FT4 i na tej podstawie okreslać Niedo- lub nadczynność...
nie 14 ide do lekarza sie zamotalo jakos ja od 3 lat lecze sie na niedoczynnosc najwazniejsze ze obecnie nie odczuwam objawow sennosci itd. moze sie rozjechaly bo malenstwo zwiekszylo zapotrzebowanie sama nie wiem ale jak jestes pod kontrola endo to na pewno ci powie co dalej robic
Stary 2010-12-02, 14:08   #260
subtelle
Raczkowanie

Czuję, czuję, czuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, Wasze fluidy chyba mają nieopisaną moc! Albo moje dziecię tęskniło za Wami przez tę awarię.
Pogłaskałam, poprosiłam ładnie, nakarmiłam prince polo i czuję, jak się przeciąga! Mamo, ale ulga!!!!! Mówię Wam

Stary 2010-12-02, 14:08   #261
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
wanilko idę szukać centymetra ;-)))) sama jestem ciekawa ;P

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

73-74 cm bo w środku jest materacyk i taka poszewka na zdjęcie do prania
dziękuje kurcze tylko czemu wszędzie jest więcej muszę jeszcze gdzieś w tako zmierzyć

subtelle strasznie się ciesze : jupi:

Stary 2010-12-02, 14:09   #262
subtelle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
nie 14 ide do lekarza sie zamotalo jakos ja od 3 lat lecze sie na niedoczynnosc najwazniejsze ze obecnie nie odczuwam objawow sennosci itd. moze sie rozjechaly bo malenstwo zwiekszylo zapotrzebowanie sama nie wiem ale jak jestes pod kontrola endo to na pewno ci powie co dalej robic

no tak, źle przeczytałam )))))))

Stary 2010-12-02, 14:10   #263
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
diatoma piękny brzuszek przynajmniej wygląda jak ciążowy bo mój to jak bym tylko przytyła

kurcze właśnie nie wiem czy to badanie też jest potrzebne

pewnie że wszystkie zauważyłyśmy

aja ja już dawno przekonałam się że nie ma, smutne ale prawdziwe

łał brzuszek niezły jakbyś sobie piłkę wsadziła taki kształtny

a kot-nicpoń boski, widzę że tak jak mój uwielbia wchodzić do torebek

mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, subtelle daj znać jak wrócisz żebysmy się nie niepokoiły

brzuszek piękny laska z ciebie taka że się głowie gdzie te 12 kilo upchnęłaś widzę że już masz łóżeczko, super

mam pytanko jaki materac będziecie kupować ? bo zastanawiam się nad pianka - kokos i gryka-pianka kokos

czarna twój brzuszek malutki w którym to było tyg i laska z ciebie że głowa mała

super ja właśnie taką dałam do obserwowanych
Ja mam gryka- pianka-kokos. Gdzies wyczytalam, ze gryka jest na poczatek jak dziecku twardnieja kosci i cos tam sie robi, a pozniej przewraca sie na kokos, bo bardziej miekki i jak dziecko starsze to sie juz nic tam nie wykrzywi typu kregoslup. Poza tym materac dostalam w zestawie z lozeczkiem, wiec wyboru i tak za bardzo nie mialam

Cytat:
A ile taki materac kosztuje? Nie wiem,kiedy kupic łóżeczko...? Wózek planuje zamówic z początkiem lutego,bo różnie bywa...
Ok 200zl jeszcze zalezy gdzie. Ja to wszystko z alle kupuje, wiec jesli koszt przesylki nie jest wygorowany to wychodzi duzo taniej zazwyczaj.

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
jeju no mi też każe włosy wiązać ale to i tak nic nie daje zawsze coś tam spadnie masakra jakaś

heh sentymenty sentymenty...

oj nie oddałabyś chyba co

subtelle na pewno wszystko jest ok pewnie dzidziuś się odwrócił tak jak u montii albo ma gorsze dni - albo rośnie i miejsca mu coraz mniej

montii a łóżeczko z jakiej firmy macie?

właśnie dziewczyny jakie łóżeczka macie/ chcecie kupować?
bo my jednak musimy kupić i nie wiem jakie
Ja kupilam z serii "zyrafa" czy jakos tak.http://allegro.pl/klups-lozeczko-saf...328932012.html. Mialo byc zwykle sosnowe, ale jakos tak od aukcji do aukcji i skonczylo sie na zyrafce

Monti czy ten kocyk, ktory masz w wozku to ten z dziany co go z Izka bodaj zamawialyscie z alle?, bo kolor jest powalajacy i pieknie komponuje sie w niebieskim wozeczku. I chyba sie skusze na cos takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00061.jpg (100,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00062.jpg (144,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00063.jpg (112,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00064.jpg (101,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00065.jpg (106,6 KB, 21 załadowań)
Stary 2010-12-02, 14:12   #264
Montii
Zakorzenienie

wanilko ale powiem Ci ,że ona dość obszerna jest i duża no ale cm mówią same za siebie, chociaż np BOLDER ECOLINE ma chyba 84 cm? więc 10 więcej... kurcze nie wyobrażam sobie dodatkowych 10 cm w tym wózku

subtelle widzisz ale ulga co?
spał sobie maluszek

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

joker, tak to ten z allegro na początku zastanawiałam się czy będzie pasować a teraz widzę,że ładnie się komponuje z niebieskim i jest delikatny, porządny, jestem zadowolona

[LEFT]
Stary 2010-12-02, 14:13   #265
87czarna
Zakorzenienie

Joker ja to samo łóżeczko kupuję
subtelle ale się cieszę...

Stary 2010-12-02, 14:15   #266
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Czuję, czuję, czuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, Wasze fluidy chyba mają nieopisaną moc! Albo moje dziecię tęskniło za Wami przez tę awarię.
Pogłaskałam, poprosiłam ładnie, nakarmiłam prince polo i czuję, jak się przeciąga! Mamo, ale ulga!!!!! Mówię Wam
super widzisz, to pewnie te prince polo

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:16   #267
Montii
Zakorzenienie

Dziewczyny zobaczcie sobie : http://www.youtube.com/watch?v=iMZ2x...layer_embedded

niesamowite

[LEFT]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 14:19   #268
Jok3r
Zadomowienie

cd...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00066.jpg (74,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00067.jpg (111,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00068.jpg (109,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00069.jpg (97,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00070.jpg (87,1 KB, 13 załadowań)
Stary 2010-12-02, 14:22   #269
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Czesc dziewczynki u mnie tez zawialo ale nie jest tragicznie ...

Gorzej jest ze mna na usg dzis mam i o niczym innym nie mysle a gdzie tu do 17 ????zwariuje !!!!

diatoma jestes 1 dzien do przodu z tyg bo ja 21 tydz i 5 dzien

czarna wygladasz na zdjatku super tylko pozazdroscic
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 14:23   #270
Ewelqa1985
Zadomowienie

super subtelle ja tez od rana nie czulam wiec wypilam kakao
+ kisielek i poruszyla sie

Montii super filmik

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2010-12-02 o 14:27
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości