|
|
#241 |
|
in love with life
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Maudy trzymamy kciuki
Powodzenia!!
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
A taki był ładny...ale teraz Kama ma 2 dziki
Cytat:
Oooo...faktycznie...już poprawiam ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- A tak w ogóle to dziś znowu obudził mnie dźwięk wiertarki .
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
I dalej wiercą co jakiś czas
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Mieciunia się obudziła i skrobie w rurkach . Biedactwo |
|
|
|
#246 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co myślał ![]() Cytat:
Teraz zapamiętam Cytat:
![]() Fajna ta piosenka ![]() Tylko, że powinno być 'Zaniłem dzika...' ![]() Dziś już dobrze? ![]() No taki ładny ![]() Faktycznie Ale zauważyłam, że częściej bawi się głowo niż resztą ![]() Cytat:
Maudy ![]() Spałam dziś do 10 Z małą przerwą, bo o 7:30 musiałam wyjść z Kamą i dać jej jeść. Jak fajnie mieć urlop
|
||||
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś, fajnie Ci. Ja uwielbiam spać do 10.00
. Ale dziś mi nie dali spać z tymi wiertarami |
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Tobie zawsze zazdrościłam, że sobie śpisz do 10, więc raz Ty możesz mi pozazdrościć ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...13&postcount=1 ![]() Choć smutna i okrutna ta reklama ale taka musi być. Ostatnio na psychologii mieliśmy o reklamach społecznych
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że ostatnio jest dużo reklam społecznych co bardzo mnie cieszy! Czasami trzeba coś pokazać dosłownie, żeby człowiek zrozumiał, że źle postępuje.
Wypisuję kartki świąteczne. Jak ja nie lubię tego robić . Sama nie umiem wymyślać życzeń a w Internecie są już takie oklepane .
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na szczęście nie muszę jeszcze wypisywać kartek ![]() Ale to prawda. Ja też mam zawsze problem z wymyśleniem zyczeń, ale na jakieś święta wymyślam coś od siebie i wysyłam ludziom. Bo śmieszne i żałosne trochę jest, jak od kilku osób dostajesz smsy z identycznymi życzeniami
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
. No bo te SMSy to też są już takie oklepane . W ogóle to tutaj nie ma takich ładnych kartek świątecznych jak w Polsce . Kupiłam takie z misiami jak dla dzieci, ale co zrobić? Jeszcze były z Anne Geddes, ale nie będę posyłać rodzince dzieciaczków, bo jeszcze pomyślą, że jestem w ciąży ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Ja znowu jestem na 3. miejscu. Was się nie pobije |
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Szkoda, że taka lipa z tymi kartkami świątecznymi ![]() ![]() Ale jesteś na 1. miejscu w zoo ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Wrócił gówniarz ze szkoły i tak głośno słucha myzuki, że nie słysze własnych myśli Jak on mnie wpienia Dlaczego teraz tata musi chodzić na drugą zmianę? |
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś
Strasznie Twój brat jest wredny
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Na szczęście polazł gdzieś i mam spokój, dopóki nie wróci ![]() Chciałabym mieć swój pokój ![]() Oglądam mks ![]() Ta Olga trochę niewyraźnie mówi, jak na prowadzącą
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
. Ja na szczęście zawsze miałam swój pokój. Ja po byciu z M. przyzwyczaiłam się do niewyraźnego mówienia .
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym miała swój, to byłoby o niebo lepiej ![]() Mamy duży pokój, no ale wiadomo jak to jest. Rodzice mieli pomysł, żeby ten pokój przedzielić na pół i byśmy mieli każdy swój, ale ja powiedziałam, że sie nie opłaca, że po liceum idę na studia, że się wyprowadzę itd. ![]() Ale wszystko się zmieniło ![]() Zazdroszczę ![]() Moja koleżanka, też dopoki się nie wyprowadziła w lipcu ubiegłego roku z domu to też miała pokój z siostrą. No ale ona jest starsza o 5 lat No i nigdy nie miała takich kwasów z siostrą, jakie ja mam z bratem.Myślę, że to dlatego, że ona za szybko gada ![]() Ja też tak czasem mam, że za szybko gadam i ktoś nie może mnie zrozumieć
|
|
|
|
|
#257 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja od ok. 7 roku życia mam właśny pokój O.O fakt , że potem zmieniłam , teraz mam lepszy , no ale własny pokój to praktycznie od zawsze miałam . teraz mam do mojej dyspozycji 2 pokoje ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
z rodzicami - trochę wolniej . z dziadkami - o wieele wolniej , głośniej i wyraźniej . także to zależy od okoliczności , ta Olga może mówi tak z przyzwyczajenia .. co do rozumienia innych , to jak pobędę z dzień , dwa z moim trzyletnim siostrzeńcem to dogadujemy się dobrze , bo ja go lepiej rozumiem niż np. moja mama
|
|||
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w niedzielę wstaję wcześniej, bo chodzę do Kościoła na 10.30
. Kamila, ja miałam od zawsze własny pokój, albo inaczej...mój brat miał od zawsze własny pokój, bo jest starszy 8 lat ode mnie . Ja moje bratanice też zawsze rozumiałam . Nauczyłam starszą mówić "R" . Bo chyba do 6. roku życia nie umiała powiedzieć "R" tylko mówiła "L".A co do mówienia, to ja ogólnie mam bardzo wyraźna mowę. Do dziadka mówię głośno i wyraźnie, a On się cieszy, że jestem jedyną wnuczką z 3, którą rozumie . A mój M. mówi strasznie szybko i dlatego niewyraźnie. Na szczęście trochę zwolnił przy mnie, bo go ciągle upominałam, żeby mówił wolniej .
|
|
|
|
#259 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oddaj mi jeden Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja w pracy staram się mówić wolniej, przy dziadku wolniej i wyraźniej, bo zaczyna już mieć problemy, no i na jednym przedmiocie u nas, jak trzeba coś przeczytać to też trzeba wolniej
|
||||
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho Dziewuchy?
.Dałam moim kluskom marchewkę . Bo strugałam do ciasta to im jedną zostawiłam .
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza jak nigdy
![]() Ooo marcheweczka ![]() Ja dziś dla Kubusia kupiłam taki smokołyk za 0,50 zł w kształcie marcheweczki
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
odznaka_za_psa_f.png
Cytat:
Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2010-12-14 o 19:13 |
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Super
Tylko szkoda, że akcja się już zakończyła ![]() Oby więcej takich akcji |
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, oby było więcej takich akcji
Jest jeszcze taka akcja: http://www.pustamiska.pl/ |
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie się podziewają Mastuś, Roman i Tadeo?
|
|
|
|
#267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie się chłopaky szykujom na sylwka
no i git
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
chłopaky chodzą na siłownie c'nie? trzeba dobrze wyglądać w koszuli rozpiętej na klacie
Mastuś obiecał, że wstawi na NK i FB foto, z jedną z panienek i podpisze 'poszedłem z małą na molo..
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam z Kamą u weta, bo ta jej ranka coś brzydko wygląda.
Okazało się, że BYŁA do szycia ![]() No, ale teraz już za późno, więc pani weterynarz przemyła rankę, zmierzyła temperaturę , i dała zastrzyk z antybiotykiem. Teraz taki zastrzyk co drugi dzień ![]() I Kama waży 26 kg ![]() 4 grudnia ważyła 25 kg ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- No tak ![]() Ale mogliby wpaść do nas, bo tęsknię ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

.
. Biedactwo 

.