![]() |
#241 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy - próbki, odlewki, flakony i inne ;)
Czy podoba Ci się coś u mnie???
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się u Ciebie:
* Deborah - róż do policzków Extra Fard Hi-Tech odcień 24 Cienie Max Factor Masterpiece Colour Precision odcień Star Dust * Lirene krem nawilżający, nowy, zafoliowany (szczegóły później ![]() * Farby Wellaton, wszystkie w kolorze blond: - Średni blond - Jasny blond * Oceanic AA - Naturalne rozświetlenie - krem na noc (ważność 03.2012) bez kartonika, ale nowy, nie otwierany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie za Ralpha Laurena?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Wymiary spodni :
w pasie po prostej 40 cm, stan z przodu 20,5 szer. nogawki w udzie na wyskosci kroku 26 cm szer nogawki na dole 19 cm dł wewn 86,5 dł zewn 103 cm Szerokośc w pasie wydaje się być duża ale to kwestia grubości materiału bo wydaja sie byc mniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Może bys coś u mnie znalazła za skakankę z licznikiem i Farmona, Sweet Secret, Migdałowy balsam do ciała "Słodkie trufle i migdały"
![]() Odpisz prosze u mnie - link w podpisie ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Ile i jakie atomki cię interesują ![]() Baze (nową) + atomki mogę oddać za skakankę - masz moze jakąś fotkę?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
kusisz mnie tą Lolitą
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- tak, mogę zrobić Ci parę fotek, żebyś miała pewność ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Ok, moge poczekac na foty... albo możesz podesłac jakieś linki takiej skakanki jak twoja
![]() Co do większej wymianki to ja tez taką preferuję ![]() ![]() Jakoś się może dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Naomi Campbell, Cat Deluxe with Kisses EDT ok 22/50ml
Sergio Tacchini Feel Good - ok 17ml/30ml, kartonika brak Kenzo - L'eau Par - 0,9ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Coś za Lolitę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
A dołożyłabyś mi jeszcze: Cocoa Butter Lipcare Stick ?
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Rozumiem, dobrze to jakieś próbki zapachów chętnie przygarnę. W takim razie lecę na PW i również zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Hej, pytałaś, więc wskakuję do twojego wątku
![]() ![]() U ciebie podoba mi się Ralph Lauren, Wild, odlewka Notorious i Fever. Ale piszesz, że tylko za wish. La Perla to ok. 15 ml i włącznie z innymi odlewkami, próbkami wyliczonymi przez ciebie daje coś ok. 22 ml bodajże. Mogłabyś odlać sobie Laurena i zostawić trochę, jeślibyś chciała ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za La Roche Posay ANTHELIOS XL SPF 50+ i Johnson Bedtime
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
La Roche Posay ANTHELIOS XL SPF 50+ Lekki fluid, nowy w kartoniku, nawet nie otwieranym
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
* L de Lolita Lempicka. ok 42-45/80ml * La Roche Posay ANTHELIOS XL SPF 50+ Lekki fluid, nowy w kartoniku, nawet nie otwieranym * Cienie Max Factor Masterpiece Colour Precision odcień Coffee ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.