![]() |
#241 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Dietowanie studentek :)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ogólnie nie mam co się chwalić, cały poniedziałek i dzisiejszy dzień spędziłam na uczelni. śniadanie: owsianka na uczelni: sałatka ( po raz pierwszy sama zrobiłam na uczelnię) i kanapka ze sklepiku ( zapomniałam zabrać z domu), miałam serek wiejski ale wrócił do lodówki bo czasu nie było ![]() a teraz zupka grzybowa (niezabielana) i kurczaczek z prodiża + sałata, szpinak z żurawinką ![]() Dzisiaj miałam badmintona i na początku rozgrzewka. uczyliśmy się ... uwaga uwaga ... podstaw country ![]() Dzisiaj na gruponie wykupiłam karnet open na miesiąc, za 30 zł! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
kasiulala ja Ci polecam
![]() Moniś ale Ci dobrze z tym karnetem! ![]() I co? Umiesz już country? ![]() ![]() A co tu tak cicho? ![]() ![]() U mnie śniadanie- 2 kromki z białym serem+pomidor,ogórek. Nie było 2 śn. Ale na obiad kawałki kurczaka z warzywami i kaszą gryczaną. Na kolację wcześniejszą chyba zjem to samo tyle, że malutko bo idę dzisiaj na imprezę i.. pewnie będą sałatki, etc.. Postaram się wybierać coś mniej kalorycznego ![]() A tak w ogóle to wczoraj od znajomego który przysłuchiwał się rozmowie z koleżankami usłyszałam, że wagę mam dobrą i nie powinnam się odchudzać. Zgodził się na spalenie tłuszczu i ćwiczenia ale dalsze odchudzanie już nie.. ech ![]() Dzisiaj koleżanki mówiły, żebym się nie odchudzała bo będę gorzej wyglądała jak będę jeszcze szczuplejsza. Ok, w porządku. Ale ja będę czuła się w takiej wadze jaką chcę osiągnąć.I choć z tego co widzę nie jest źle, to chcę dotrzeć może do 59,60kg. I teraz myślę, żeby bardziej skupić się na ćwiczeniach i spalaniu. Dlatego na razie stepper. Na wiosnę siłka ![]() Się rozpisałam ![]() A teraz proszę pisać co u Was ![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2011-02-23 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W końcu mam się czym pochwalić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dziś zjadłam na śniadanie owsiankę z miodem, potem na uczelni jogusia waniliowego, a po powrocie zrobiłam dietetyczną pizzę, znaczy się ciasto z mąki pełnoziarnistej, z szynką i groszkiem, bez sera ![]() na kolację zjem serek wiejski, narazie nie jestem wogóle głodna.. To może nie powinnaś się faktycznie odchudzać? a jedynie ujędrnić ciało? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() dziś się troszkę zapomniałam z jedzeniem: Zjadłam jedna kromeczkę chleba fitness ze śliwką na śniadanie, a na obiad rybkę ![]() jestem głodna i to bardzo bo za małooo jedzenia ale jakoś nie miałam czasu.. a teraz już za póżno ![]() a i chciałam się pochwalić ! brat zakupił cheesburgery z maka namawiał mnie z narzeczona, machali mi tym przed nosem żebym się złamała ale nie poddałam się ! mimo, że w brzuchu mała rewolucja ![]() ![]() annmarry obecnie mam podobną sytuację dlatego robię sobie na uczelnie kromkę (jem tylko ten fitness ze śliwką- uwielbiam) do tego plasterek szybki z indyka albo jogurt, pomarancza, jablko, marchewka, wafle ryżowe, maca... jest dużo rozwiązań ![]() ![]() Ostatnio dość dużo słychać o tzw. diecie tasiemcowej... mam dla was artykuł na ten temat... to tak dla informacji- mnie obrzydziło ![]() http://www.we-dwoje.pl/cudowna;dieta...kul,21317.html "- Główka tasiemca przyczepia się do ścian jelit, a następnie rozwija się z niej dorosły osobnik, który może osiągnąć długość od kilku do kilkunastu metrów. Tasiemiec odżywia się pokarmem znajdującym się w jelitach człowieka, rośnie i rozmnaża się. Tymczasem nosiciel pasożyta staje się coraz bardziej osłabiony, traci apetyt i chudnie, co jest głównym celem tej diety - mówi Marta Michalak-Tomasik, specjalista ds. żywności i żywienia z firmy Sunvita sp. z o. o." może kogoś zaciekawi ![]()
31.08.2006 ![]() Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec ![]() odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-02-23 o 22:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby sobie tasiemca hodować ![]() ![]() Ja jednak wolę tradycyjne diety ![]() Na razie mi wychodzi, spodnie zrobiły się luźniejsze, więc mam dodatkową motywację ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Tasiemiec! masakra! Dziewczyny nie probujcie przypadkiem tego! Wiedzcie że ta dieta to mit! Tasiemiec zżera tzw. mleczko pokarmo we a tym samym ważne mikroelementy i witaminy, doprowadza do anemii, awitaminozy... takie zachowanie jest skrajnie nieodpowiedzialne i niebezpieczne dla nas samych! To istna głupota!!
poza tym dziś 40 minut na rowerku stacionarnym za mną ![]() ![]() ![]() ![]() i od dziś postanowienie: Jem śniadania! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Asiaa90 - ogladalam wczoraj o tym w wiadomosciach... to jest po prostu chore ;/ wiec zgadzam sie najlepsza to jest nasze dietka!
![]() śniadanie 1: grahamka + 2 jajka na twardo śniadanie 2: 3 wafle ryzowe dalej? hmm nie wiem ![]()
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj niezdrowo.. Wczoraj poszalałam..
![]() Idę spać. Mam nadzieję, że do później. ![]() ![]()
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
masija - ojj nie ladnie! ale ja rowniez nie mam co sie chwalic ;/ bo wypilam dzisiaj puste kalorie czyli piwko z sokiem no ale byla okazja bo kolezanka miala poprawke i zdala! wiec mozemy teraz zaczynac spokojnie semestr letni!
![]() obiad : makaron z sosem slodko-kwasnym podwieczorek : banan wrr i juz nie bedzie kolacji! jak juz to gruszka i juz! ;P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | ||
Zakorzenienie
|
śniadanie: kromka chleba fitness z plasterkiem szynki
II śniadanie: Pół jabłka Obiad: Serek wiejski light + ogórek + 2 kromki kolacja: Kromka dużo tych kromek muszę zmienić jadłospis ![]()
![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
Asiaa strasznie mało tego jedzenia, przecież to może 600kcal będzie
![]() ![]() Zajadam owsiankę na śniadanie i zaraz lecę ćwiczyć, chociaż mróz taki, że najchętniej zostałabym w łóżku. I jeszcze gardło mnie boli od wczoraj ![]()
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | ||
Zakorzenienie
|
nie miałam ochoty na jedzenie nic innego, pozatym nie mialam czasu zeby isc do sklepu nawet cos kupic bo wyszlam na 8 na uczelnie a wolna bylam dopiero kolo 20 wiec nie bardzo mi sie chcialo isc do sklepu tym bardziej, że już za póżno na obiad
![]() ![]() ![]() ![]() a co do efektu jojo.. za każdym razem jak się odchudzałam to nigdy nie miałam efektu jojo... po ostatniej diecie schudłam ponad 20 kg... w 2 miesiące,minęły z 3 lata trochę przytyłam ale do tamtej wagi nie wróciłam ![]() ![]()
31.08.2006 ![]() Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec ![]() odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-02-25 o 09:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
nie nie zawsze staram się jeść więcej i obiad rybka i warzywa czy kurczak, indyk coś ciepłego pożywnego no ale są dni kiedy nie mam możliwośći zjedzenia czegoś takiego
![]() ![]() ojj ja kolacje z reguły zawsze jadłam tylko koło godziny 22-23... więc teraz musiałam sie przestawić na tą 20.. ![]() lecę na zakupy bo zrobiłam sobie wolne.. więc muszę coś dobrego upichcić.. mam ochotę na tego kebaba więc zrobie ale na talerzu bez bułki czy zawijania w kapustę.. już się głodna robie na samą myśl ![]() milego dnia ![]()
31.08.2006 ![]() Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec ![]() odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-02-25 o 10:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie jakie mam zakwasy na brzuchu po tym pilatesie? cały brzuch, nawet po boku mam 'w zakwasach' i od środy kręgosłup mnie nie bolał ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
ja dziś jade na uczelnie. i też mam sobota niedziela zajecia od 8 do 20:45 ale wtedy jem coś ciepłego z rana. Uważam, że ciepły posiłek jest bardzo ważny
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja tylko 8 minut ćwicze na brzuch ale pochwale sie , że w pracy mam dużo ruchu i czuje , że naprawde spalam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() oczywiście również jestem studentka trzeciego roku, od dwóch tygodni próbuję zrzucić kilka kilogramów, pomyślałam że jest sporo czasu do lata to może wreszcie coś mi się uda ![]() tak ogólnie to nie wiem czy można nazwać mój sposób dietą bo najzwyczajniej jem prawie wszystko oprócz hamburgerów i tym podobnych. Zjadam normalne śniadanie dwie lub trzy kanapki z szynką czy serem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | ||
Zakorzenienie
|
Dziubasek8819 witaj
![]() a ja dziś zjadłam już trochę więcej niż ostatnimi dniami ![]() Śniadanie: kromeczka chleba orkiszonowego + plaster szynki II śniadanie: bułka + plaster szynki+ pomidor Obiad: Zrobiłam sobie mała mieszankę.. ale jaka dobra ![]() Kolacja: trochę mi zostało z obiadu więc zjadłam ale nie wiele dlatego dodałam płatki fitness z mlekiem a wieczorem godzinka fitnessu... jutro basen co myślicie o tym jedzeniu ? zle, dobrze, srednio ? ![]()
31.08.2006 ![]() Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec ![]() odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-02-25 o 20:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Witam kochane
![]() ![]() sniadanie 1: grahamka z grani ze szczypiorkiem ![]() Dziubasek8819 - witamy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Dziubasek witaj ![]() Ja obecnie jestem w domu rodzinnym i dla mojej diety to jest okropne ![]() Na szczęście na obiad rosół i chude mięsko więc jest ok. Kurde, a u mnie z wagą bez sensu. 64,4 ![]() ![]() 0,6.. super ![]() Od poniedziałku biorę się już konkretnie za stepper.
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Ech ciężki tydzień mnie czeka dopadają mnie różne zachcianki bo @ się zbliża ![]() ![]() ![]() ![]() kasiulala właśnie z takiej wagi startowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
lipiec na maksa!!! :)
|
cześć dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Jasne, witaj
![]() Powiedz coś o sobie ![]() Proszę o baty! ![]()
![]() |
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Masija czym zgrzeszyłaś ?
![]()
31.08.2006 ![]() Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec ![]() odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-02-26 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
3 drinki + 2 małe kawałki pizzy...
Bij! Bij! Żeby puchłooo!! ![]()
![]() |
#269 | ||
Zakorzenienie
|
hmm coca cola + frytki+ cheesburger
![]() ![]() więc Ci daruję ![]() zaraz nas dziewczyny zlinczują ![]()
31.08.2006 ![]() Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec ![]() odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-02-26 o 21:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja promys-od poniedziałku biorę stepper i śmigam. Diety się trzymam jeszcze mocniej ![]() Od poniedziałku bo jutro jeszcze biorę rodziców na obiad-obiecałam im-ale będzie shoarma ![]() ![]() Dziewczyny wybaczcie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.