|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. VI,pt.Juz prawie w komplecie!
Tity, Leoś taki słodki śpioszek
![]() ja po wizycie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buźki dla Was za kciuki, ulżyło mi po tej wizycie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Słoneczko gratuluję zdrowego, pięknego synusia
![]() ![]() Chyba chłopaki górą, co? Liczyła któraś nasze forumowe bobasy?
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Sloneczko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
ojej..ale się rozpisałyście :P
postaram sę w niedługim czasie nadrobić tych parę stron ![]() na szczęście czuje już się lepiej..w pon dostałam od lekarki antybiotyk, jakiś ziołowy syrop, Tantum-verde, rutinoscorbin... Od wczoraj czuję się już lepiej bo gorączka spadła i właściwie nie mam już nawet 37st ale w granicy 35-36... Mam już serdecznie dość leżenia, wszystko mnie boli..bo ileż można leżeć..leże już od soboty...bleee... nos mam ciągle zapchany i kaszlę dużo ale to już jest "inny" kaszel - nie boli aż tak bardzo i wydzielina jest rzadsza...za to dużo kicham... nie dość tego mąż mi się też rozłożył... nie wiem czy ma to coś wspólnego z chorobą ale dzisiaj sutki bola mnie jak nigdy dotąd, wrażliwsze na dotyk czy otarcie nigdy nie były.... Tity gratulacje i zdrówka dla Was, Leonek śliczny ![]() Słoneczko: gratulacje, jak to dobrze, że wszystko zmierza w dobrym kierunku ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakoś do mnie jeszcze nie dociera że synek mi w brzuszku fikołki robi hehehee a jak gin włączył usg to synek był głową w dół i na pierwszym planie był w rozkroku więc na zdjęciu widać siusiaka ... chodź gin mówił że jeszcze potwierdzi za 4 tyg
![]() ![]() BordAna to kuruj się i odzywaj częściej ![]() Weruczku a gdzie Ty jestes? Lind u mnie na odwrót, stroiłabym dziewczynkę w sukieneczki plotła warkoczyki i tym podobne .... troszkę nam w rodzinie brakuje dziewczynki bo jeszcze żadnej nie ma , same chłopczyki..... a ja kupiłam rajtuzy w dwupaku już jedne w kolorze brązowym a drugie w różowym ![]() ![]() Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2011-03-02 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta chyba co by nie było to i tak się oszaleje na jego punkcie ![]() Słoneczko gratuluje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Słoneczko - gratuluję Synka
![]() TITY - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
a ja tak bez przekonania (bo nie zastanawiałam się nad tym aż tak) chciałam kilka lat córkę Oliwkę, Tż chciał Franka i jak tak gadał to raz było mi wszystko jedno, a raz chciałam chłopaka. Teraz cieszę się z Zuzi, a chyba chciałabym jednak mieć parkę
![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
ja też chciałabym parkę mieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
Tity- cudny Leoś
![]() Sloneczko- wspaniale że wszystko ok no i ![]() Ja z TZtem zawsze marzyliśmy o córce i udało sie. A co do drugiego dzidziolka to jest mi wszytsko jedno a TŻ chce miec jeszcze jedną córę.
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
a pochwalę się, byłam dziś w tesco i kupiłam na wyprzedaży kilka rzeczy , 2 bluzy 3-6 mies , ta kremowa jest super gruba ( najbardziej mi się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
Śliczne ciuszki. Chyba też się wybiorę do Tesco
![]()
![]() |
#259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tity - noooo, Leon Zawodowiec! ![]() ![]() ![]() Dziewczynki - wszystkim wam dziekuje za slowa otuchy ![]() Na szczescie skurcze juz nie wrocily ale noc mialam do bani i wczoraj musialam zwolnic sie z pracy, bo bylam pol przytomna ![]() ![]() ![]() ![]() No i wklejam moj brzus w 32t+3d ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Gimikis ja tam więcej bym znalazła no ale powstrzymuję się troszkę, i w ogóle te ciuszki znalazłam nie przy dziecięcych tylko na stoiskach z ubraniami koło starszych dzieci
![]() ach zjadłam dziś prawie 2 pączki i kinder bueno ![]() ![]() mam pytanko czy stosowałyście taki krem dopochwowy GYNAZOL na infekcje czy grzybka w ciąży? bo gin mi to zapisał i aplikacja wydaje mi się być dość nietypowa ![]() Anessko ale masz duży brzusio ![]() ![]() Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2011-03-03 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Anessko, a ja bym właśnie napisała, że nieduży brzuszek masz
![]() ![]() Ja miałam w 33tc taki ![]()
RAZEM OD 5.03.2000. ![]() Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 ![]() Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2011-03-03 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Słoneczko - w Tesco rzeczywiście są śliczne te ciuszki dla bobasów
![]()
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
He he - co osoba to inna opinia
![]() Ale dziekuje kazdej z was ![]() Moj brzus nie jest gigant, to pewne ale tak czy siak ciezko mi juz czasem ![]() No a w kolejce z naszych bardziej aktywnych staraczek jest jeszcze Jasiulek, ktora sie nie odzywa wcale ![]() A pozniej ja ![]() Ciekawe kiedy Tity wroci do domu z Leosiem? ![]()
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Starlett a jak wasze starania?działacie coś ?
Anessko właśnie dlatego że Jasiulek nic się nie odzywa to Ty jesteś następna ![]() brzuszki macie superowe tylko jak patrzę i sobie pomyślę że mi sie wesele kroi w 34 tc i porównywalnie będę mieć taki brzuch to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
anessko oj tam każda kobieta ma inny brzuch, jedna większa, druga mniejszy a wszystko jest ok z ciążą
![]() ![]() ![]() ![]() kretencja z calym szacunkiem brzuszek miałaś super ![]() ![]() A co anesska wkleja zdjęcia to są tego typu komentarze, myle się? brzuch ma super i tyle ![]() No i kłócić się nie chce napisałam swoje zdanie tylko. Ja jestem w 7 miesiącu, a mam wrażenie, że brzucha nie widać aż tak ![]()
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Anessko, jeśli Olliwka ma rację to strasznie, strasznie Cię przepraszam
![]() Zgadzam się z nią, że brzuszek masz super, a że nieduży - to raczej miał być komplement ![]() ![]() Sloneczko, a dlaczego nie chcesz rzucać się w oczy na weselu? Ciąża to cudowny stan i ja tam uważam, że trzeba się nim chwalić ![]() ![]() Olliwka, a Ty już w 7 miesiącu?? Ale ten czas leci! ![]()
RAZEM OD 5.03.2000. ![]() Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 ![]() Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2011-03-04 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Kreti no właśnie ja nie należę do drobnych osób i pewnie z brzuchem w max rozmiarach bo wtedy praktycznie się taki osiąga będę "wielka" .... brzusie mi się podobają i chcę mieć duży jak Wy no ale nie zatańcząc i siedząc przy stole oraz słuchając " dobrych rad" bo oczywiście kobieta w ciąży wzbudza chęć udzielania u innych tylko rad to będę czuć się wyjątkowo "odmiennie" ..... nie chce mi się iść na to wesele no ale to moja najlepsza kumpela za studiów, razem mieszkałyśmy i byłyśmy jak siostry więc jak tylko będę się czuć na siłach to pojadę ....... co do jedwabiu to chyba tak drogi interes sobie odpuszczę
![]() ![]() ja nie odbieram porównywania brzusiów jako obrazę .... nawet o tym nie pomyślałam że mogłabym się źle poczuć gdyby mi ktoś napisał że mam mały brzuszek .... jeśli tylko dzidziuś zdrowo rośnie to czym się przejmować? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
kretencja nie wiem jakie zdanie ma anesska w temacie, napisałam swoje zdanie
![]() ![]() ![]() 28 tydzień leci więc to już 7 miesiąc chyba tak ![]() ![]() sloneczko domyślam się, że niektóre to "oleją" i tyle, ale ja jestem z tych wrażliwych do bólu no i dlatego tak do tego podchodzę. Wiem, że tak jest na mamusiach np., że jak jedna wklei zdjęcie brzucha, to druga napisze , że ona ma mniejszy i zaczyna panikować. Tak się dzieje więc ja nie wymyślam nic ![]() ![]()
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2011-03-04 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na drugim żona mojego kolegi była w 8m-cu i troszkę spokojniej się bawiła. Też świetnie wyglądał. Miała na sobie jakiś dość obcisły komplet dwuczęściowy i na brzuszek pas ciążowy... U mnie na ślubie były dwie ciężarne w 8 m-cu, z tym że my wesela nie robiliśmy dlatego nie tańczyły. Lato było i miały na sobie cieniutkie luźne sukienki... Na pewno coś fajnego znajdziesz w czym będziesz wyglądać szałowo. Co byś na sobie nie miała to i tak wszyscy będą sie brzuszkiem zachwycać bo kobieta w ciąży jest przecież piękna ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.