![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oto braki z fv sprzed chwili ![]() ![]() 04 1802-8 AT SPRAY ZAPOB.LAMANIU WLOS 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 04 3789-5 UJEDRNIAJACY TONIK DO CIALA 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 04 3817-4 TUSZ/RZES SPEC.LASH/BLACK 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 04 3817-4 TUSZ/RZES SPEC.LASH/BLACK 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 04 3817-4 TUSZ/RZES SPEC.LASH/BLACK 2 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 04 0465-5 CHARM PTASZEK 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. 04 7378-3 ANEW SOLAR ADV OCH.ML./CIALA 1 Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień Natomiast są ![]() ![]() 04 1007-4 BRANSOLET.DO CHARM. RAEGAN 1 19.90 15.92 12.94 23 2.98 15.92 20 03 5299-3 KOSMETYCZKA Z LUSTERKIEM 1 4.85 4.37 3.55 23 0.82 4.37 10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepraszam za to zamieszanie ale jestem początkująca ![]() Następnym razem będę już wiedziała co i jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
Witam w nowym wątku
![]() Tak lecicie dziewczęta ,że ledwie nadążam z czytaniem ale jestem prawie na bieżąco ![]() Jakiś czas temu była dyskusja o programie motywacyjnym Gorączka Złota i tej biżu Eldorado. Kupiłam ten komplet jak był w katalogu i muszę Wam powiedzieć , że jest całkiem, całkiem ![]() Jak ktoś lubi złote dodatki będzie miał jak znalazł. Kolor złota jasny , nie nachalnie żółty. Pierścionek występuje w jednym rozniarze. W środku obrączki jest takie dodatkowe kółko , które podczas zakładania na palec rozpręża się i dostosowuje do grubości palucha ![]() Z avonu noszę rozmiar 6 na środkowy palec , ale ten pierścionek muszę zakładać na palec serdeczny , bo na środkowy jest troczę ciasny i ciężko wchodzi ![]() Ogólnie polecam za tę cenę 5,90 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
jest paczucha
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- w netto błyszczyk z musem za 6,9 chyba się skuszę, polecacie czy bubel ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Właśnie otworzyłam swoją fakturę żadnych braków i dołączyli charm serduszko z poprzednich braków
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
odnośnie katalogów to ja tylko na darmowym mam tą czarną krechę na okładce, pozostałe są ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() ![]() * kolor Sassy, to jest taka malinowa czerwień, używam jej gdy zakładam skórzaną granatową kurtkę - super pasuje ![]() * a Pink Fluff jest tak różowy jak szminka Soft Pink (Uwodzicielskie Nawilżenie), daje efekt Barbie a o jakim kolorze Ty myślałaś? ![]() no i zgadzam się z ziarnko piasku - nie nazwałabym go błyszczykiem, bo daje kremowy efekt a nie błyszczący
"Być człowiekiem - to pytanie, jakże czasem trudno odpowiedzieć sobie na nie Trzeba tylko więcej dawać, mniej zabierać Więcej kochać..." Edytowane przez Kairra Czas edycji: 2011-03-10 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | ||
Zakorzenienie
|
powąchałam strone perceive dew i pierwsze co mi się nasunęło, że to jest połączenie zwykłych perceive i treselle
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
czy ten pękający lakier o którym piszecie będzie dostępny w avonie w jakimś katalogu czy to z innej firmy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
w krainie snu i marzeń
|
dziewczyny czy polecacie kremowo-pudrowy podklad w kompakciee 'idealny kolor'? On jest w kat 5 na str. 64. Chcialam sobie zamowic i wyprobowac a nie wiem czy warto. Miala ktoras a was? Dodam ze mam cere mieszana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeśli masz cerę mieszaną to się wstrzymaj z tym kompaktem - ja się po nim okropnie świeciłam, jest dosyć ciężki :/
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
miałam go raz i więcej nie kupiłam, od razu widać, że masz tapetę, jedyny plus, że szybko się nakłada
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
dzięki, a już się cieszyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() ale używam go ze względu na kolor, a na wierzch nakładam jeszcze bezbarwny błyszczyk, i opisana przez Ciebie sytuacja sama się rozwiązuje ![]()
![]() |
#262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#263 | ||
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
witam Was Dziewczyny!
jestem nowa na tym forum, nie przeczytałam całego tematu bo jest to chyba a wykonalne :< mam do Was pytanie odnośnie biżuterii z avonu a mianowicie Leala (bransoletka i kolczyki) powiedzcie mi proszę czy ta biżuteria zmienia swój kolor? robi sie ruda czy tylko ciemnieje? bo nie wiem czy kupić czy nie ?? z góry dzięki! |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Ale Wy klikacie dziewczyny, nadążyć nie można.
Powiem Wam, że ostatnio zaczęłam używać (testować) ten krem do stópek z Food Works'a, Morska bryza, bardzo fajny jest. ![]() Co do tych kropelek do wysychania lakieru odpisali mi z avonu, ale nie będę tutaj tego wklejać bo szkoda moich nerwów... A powiem Wam też coś ciekawego, mama sprzątała na strychu i znalazła w jakimś kartonie różne papierzyska i między innymi, znalazła ofertę z logo avon sprzed nie wiem ilu lat. ![]() ![]() ![]()
#266 |
w krainie snu i marzeń
|
musso4 na katalogowym zamieściłaś te cienie 24k gleam of gold wzięłaś je dla siebie ? bo chciałam wiedzieć czy fajne są? jak dla siebie to wstaw może makijaż
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2011-03-10 o 14:27 Powód: literóka |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Hejka pisałam do avonu odnośnie odżywki w spray przeci łamaniu się włosów, to napisali, że produkt będzie dostępny od 18.03.2011r. Natomiast jeśłi chodzi o matowe lakiery to napisali : Jednocześnie informujemy, że matowe lakiery zostały wycofane ze
sprzedaży i w najbliższym czasie nie będą dostępne. |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
kingusiusia dodalas na katalogowy Sypki podkład z wygładzającymi minerałami, a paznokietki masz pomalowane jakim alkierem to z avonu??wlasnie taki szukam starsznie mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.