|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Dzień dobry, dzień dobry
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Prosto z uczelni wybieram się na parapetówkę do znajomych. Mam nadzieję, że będę się dobrze bawić.
Ostatnio na parapetówce (w listopadzie) mąż strasznie się upił i zrobił mi wstyd. Mniejsza o szczegóły, nie poznawałam własnego męża. Pierwszy raz go widziałam w takim stanie, a znamy się 9 lat.
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mojemu mężowi zrobiłam peeling i maseczkę
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
my już po zakupach, nie dostalam pierogów szpinakowych
szybki spacer z psem, obiad i wyjazd
|
#245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam pogoda jest straszna wieczorem maz musial mi smarowac kolana zawsze bola przy zimnie
|
|||
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal w piżamie, ale trochę ogarnęłam, gary pomyte, pościel schowana, miałam myć okna, ale nie wyszło, pranie wstawione, może zaraz poprasuję
![]() Nad obiadem myślę - placki ziemniaczane po zbójnicku?
|
#247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja.Dzień dobry
![]() Cytat:
Napewno :cojst: Cytat:
Ja nie przepadam za szpinakiem.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-19 o 12:21 |
||
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- a mi troche smutno bo po autko nie pojedziemy w niedziele a pewnie kolo czwartu a nastawilam juz sie
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
jesli będziesz miala okazję, spróbuj. To są jedyne pierogi jakie jem.
zbieramy sie i wyruszamy, rozjazdowy bedzie dzien, wieczorem w domku pewnie. ja prasuje na bieżąco co potrzebuję
|
#250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moge,ale nie ma czym
![]() Cytat:
ale przypomniało mi się że mieszkam tu i ówdzie i inna godzina jest u Ciebie ![]() Cytat:
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2581875 1]Dzień dobry wszystkim! Wypiłam kawe, zaraz się szykuje do mamy po młodego. Za oknem u mnie zima normalnie sniegu nasypało [/QUOTE]Zima? Mogłaby pójć sobie,co nie?Wszak wiosna kalendarzowa się zbliża
|
||
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Chcesz trochę?
![]() Cytat:
miłego dniaA co do prasowania - wstyd, ale mi się nie chce
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam pije bezkofeinowa jacobsaCytat:
dawno czegos takiego nie jadlam bo w domu mam tylko tarke do sera(taka malutka) i na niej musze ziemniaki trzec musze wkoncu cos innego kupic ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
probowalam jesc ale nie smakuja mi juz
|
|||
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jeszcze większy wstyd, bo rzadko ja prasuję, częsciej mąż
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja np jestem z tych,które nie lubią prasować
Cytat:
![]() Ja pijam też Jacobsa,ale capucino milka ![]() Cytat:
bo ciasto jakieś twardawe,farsz taki sobie.Ble.
|
||
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i od jakiegos czasu nie slodze pysznie brzmi ![]() tez nieraz trafilam na takie paskudztwa
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja piję tylko nescę 3w1
innej nie lubię, baaardzo rzadko rozpuszczalna z mleczkiem, zazwyczaj herbatę ![]() Co do prasowania, to prasuję jak mi się nudzi, albo jak potrzebuję czegoś, a stosik w szafie rośnie ślicznie ![]() Ja musiałam zweryfikować plany obiadowe - zamiast placków naleśniki z gulaszem bo mojemu się nie chce wyjść do sklepu ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- A jeszcze co do pierogów, to ja lubię z owocami. Ale najlepsze pierogi jakie jadłam, to były w Kościelisku z jagodami, coś pysznego. I dżem jagodowy. Nawet moja babcia tak dobrych pierogów z jagodami nie zrobiła! Ale za to uwielbiam z truskawkami. I nie lubię knedli ze śliwkami - knedle zjem, śliwki zostawiam. Tak samo jem gołąbki - bez kapusty
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, witam i ja....
Ja z kolei po sprzątaniu, praniu i obiadku a nawet po drzemce, bo ostatnio strasznie zmęczona jestem. Ja tam prasować lubię, ale jak mam już spora fortecę bo mnie to odstresowawszy, jeszcze lubię czyścić dywan (walnięta jestem) z włosów, bo zarówno ja jak i córa nosimy takie do ramion i nienawidzimy się czesać w łazience, a w tego dziada co mam na podłodze wbijają się tak, że aż nie do wiary. Zwolenniczki placków ziemniaczanych- próbowałyście placków cukiniowych? Pycha i zdrowsze!!! A pierogów nie umiem robić |
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do dywanu i wlosow mam tak samo mam wlosy do pasa( ) i sa wszedzie, najgorzej jak zaczynaja wypadac wtedy caly koc, koldra i wszystko jest nimi oplecione a co do wanny to juz nie wspomne
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie sa zdrowe, tez powinnam sobie zrobic dietke(na cos zdrowszego, lekkostrawnego) ze wzgledu na moj slaby zoladek ale jakos niewiele ze zdrowej zywnosci mi smakuje(lubie ostre i tluste ), choc od moze 6mies posmakowaly mi zupki z warzywami |
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrócilismy.... jestem padnieta i wykonczona psychicznie
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
ja to muszę niestety zdrowe żarełko przygotowywać, bo zarówno małż jak i córa muszą tak jeść.
Dziecko mi załatwiła Pani alergolog- bo parę lat temu stwierdziła u niej minimalną alergię i leczyła ją sterydowymi lekami po których bardzo przytyła- tak że od 4 lat ma dietkę 1200 kcal i tak się staram gotować. Natomiast moja chłopina- w zeszłym roku miała stwierdzoną cukrzycę więc niestety jedzonko musi być mało kaloryczne i zdrowe. Tylko ja |
|
|
|
#265 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam Was wszystkie
![]() Serio? To super! Moj nie lubi sie niczym smarowac. Dostaje gesiej skorki na sam widok jakiegos kremu! Cytat:
![]() [QUOTE=kaarooo;25821670]Ja nadal w piżamie, ale trochę ogarnęłam, gary pomyte, pościel schowana, miałam myć okna, ale nie wyszło, pranie wstawione, może zaraz poprasuję ![]() Nad obiadem myślę - placki ziemniaczane po zbójnicku?[/QUOTE] Daje slowo, zmowilyscie sie ![]() Ja odlewam "ziemniaczany sok" bo tak robila moja mama, babka, ciocia i.. w ksiazce kucharskiej tez tak pisze. ![]() Bede probowac bez "odlewania" . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc kobietki. Zycze Wam milego dnia na jutro |
||||||||
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Też polecam placki cukiniowe. Ziemniaki i cukinie robię w blenderze. Jeśli chodzi o pierogi, to nie jesteś sama, bo też nie umie. Dobrze, że czasem mama przywiezie z kapustą i grzybami.
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Corvette - to widać wiele wspólnego
![]() Mój też ucieka, ale już mu powiedziałam, że ma strasznie zaniedbaną buzię i porobiłam z nią, to ja wstał, to taka fajna, sam widział efekt. I głupio mu przyznać, ale peelign kawowy na ciało też stosował ![]() Dzień dobry
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
melduje sie w wolnej chwilce
![]() Milusia rośnie zdrowo , ma apetyt , duzo śpi ![]() Starszy tez sie troche uspokoił a ja tez jestem juz spokojniejsza i bardziej cierpliwa w tej nowej sytuacji. Co do prasowania to ja nie prasuje..nawet dzieciom, nie mam czasu ani ochoty.. jedynie koszule mężowi jak musi gdzieś sie wystroić. A jedzonko, to ja muszę kombinować , synek wybrzydza.. jak to dwulatek, ja nie jem mięsa .. wiec tez sobie gotuje osobno... placki ziemniaczane uwielbiam ,ale babcia robi strasznie tłuste , a ja wole na grubszej tarce ..wtedy smakują trochę frytkowo. ale teraz i tak nie robię bo nie mogę. Kurcze.. i mam maly problemik..jestem jeszcze w połogu.. ale juz z mężem nie umiem sie doczekać przytulanka.. myślicie ze miesiąc wystarczy ? bo połóg trwa 2 miesiące a ja sie juz czuje ok.... |
|
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Corvette;25837345]Witam Was wszystkie
![]() Serio? To super! Moj nie lubi sie niczym smarowac. Dostaje gesiej skorki na sam widok jakiegos kremu! To fajnego i troskliwego masz meza ![]() Cytat:
dzis obudzilam sie i byly zrobione zakupy i rosolekco do krolika to rok temu kupilam mu takie szelki ale potrafila z nich wyjsc wiec przerobilam je wychodzila pare razy ale u mnie pod blokiem ciagle ktos psa wyprowadzal ktory widzial w niej obiad teraz bede ja zabierac do siebie i tam poskubie sobie trawki.ja sobie jakos dam rade ale meza nosi zwlaszcza ze ma urlop codziennie oglada autko na zdj nawet zrobil mu wlasny folder na pulpicie dzis kupil zapach samochodowy a ja mu kiedys koszulke do tego autka![]() Cytat:
mi sie kiedys udalo namowic meza do smarowania buzi kremem regenerujacym(po lecie mial zniszczona skore) teraz chce go namowic do stosowania filtrow![]() n_i_x_i_e polog chyba trwa niecale 2 mies a 6 tygodni jak czujesz, ze juz wszystko ok to mozecie sprobowac ale ja sie nie znam![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Corvette co do tego kefiru to moze sprobuje co mi szkodzi , kiedys sobie kupowalam activie ale mnie po niej brzuch bolal
|
||
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
A co jest z brzuszkiem? Może otręby?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

おはよう! 

szybki spacer z psem, obiad i wyjazd

Może pożyczę dzień doberek od razu na jutro, bo u was to już wkrótce :P
Chyba że tak ogólnie, żeby się przejechać Highway 1 wzdłuż zachodniego wybrzeża, to polecam 
pogoda jest straszna

ale przypomniało mi się że mieszkam tu i ówdzie i inna godzina jest u Ciebie
Mogłaby pójć sobie,co nie?Wszak wiosna kalendarzowa się zbliża 

dawno czegos takiego nie jadlam bo w domu mam tylko tarke do sera(taka malutka) i na niej musze ziemniaki trzec
probowalam jesc ale nie smakuja mi juz
bo ciasto jakieś twardawe,farsz taki sobie.Ble.