Żony 2011 :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-29, 09:04   #241
tatami
Rozeznanie

Dot.: Żony 2011 :)

Fudge może będziesz na nią spoglądać przez pierwsze pięć lat, ale potem Ci się znudzi Moja suknia wisi w domu, też na nią lubię patrzeć, ale wolałabym już puścić ją w świat. Niestety ona nie bardzo chce się puścić, trudno

Lody miętowe

tatami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 22:54   #242
dalenka8
Zakorzenienie

soundaddicted, piękne zdjęcia! Jesteś śliczna . Bardzo mi się Twój makijaż podoba . I wiesz co, pamiętam jak narzekałaś na suknię i naprawdę nie wiem, dlaczego . Wyglądałaś wspaniale!

Cytat:
Napisane przez tatami Pokaż wiadomość
My też od ślubu mniej się kłócimy, również mieliśmy inną wizję ślubu i wesela, ale teraz niczego nie żałujemy! W gruncie rzeczy cieszę się, że to już za mną, bo kosztowało mnie to dużo nerwów, zwłaszcza nerwów męża, ale z drugiej strony-szkoda, że ten dzień się nie powtórzy już nigdy
U nas jest identycznie. Mieliśmy cholernie dużo stresów przed samym ślubem i tylko czekaliśmy aż już będzie po 6. sierpnia . A teraz, oczywiście, żałuję, że ten dzień tak szybko minął :p. I choć było kilka niedociągnięć, to nie będę tego rozpamiętywać całe życie- w końcu mam cudownego męża .

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;28957335]Cześć
Już kiedyś tu pisałam ale przez chwilę Więc przypomnę jestem żonką od 30 kwietnia
Ja swoją suknię zostawiam na pamiątkę, zawsze o tym marzyłam żeby pokazać ją mojej córce
Fudge, jolkajp i soundaddicted świetne zdjęcia
od ślubu minęło już u nas prawie 4 miesiące ale pochwalę się i ja naszymi zdjęciami [/QUOTE]

Faaaajnie te zdjęcia, takie z jajem . Podoba mi się to na trawie, to z samochodem i wielką muchą .

Cytat:
Napisane przez Fudge Pokaż wiadomość
I ja pochwalę się zdjęciami
Piękna sukienka .

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;28958703]Dziękuję bardzo
młodo wygląda ale już nie taki młody ma 25 lat, z reszto o mnie też zawsze mówią że jestem dużo młodsza a jestem tylko rok od K.
Wogóle przez to że młodo wyglądamy, ciągle nam się dziwią czemu tak szybko wzięliśmy ślub nawet nasz kamerzysta w dniu ślubu spytał nas co nas skłoniło, że bierzemy ślub mając po 19 lat [/QUOTE]
My mamy po 23 lata i też nam tyle nie dają . Mąż się śmiał, że jak będę w ciąży, to go do kryminału wsadzą za sypianie z nieletnią .

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć Żonki
pełna relacja z naszego ślubu dostępna jest tutaj => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555468 <= jest tam też kilka fotek naszych dekoracji

Wczoraj dostałam też już kilka zdjęć z pierwszego pleneru
(tutaj wkleiłam zdjęcia pomniejszone)

A gdyby ktoś miał ochotę zobaczyć wszystkie zdjęcia to są one dostępne tutaj => http://www.fotogolik.pl dział Blog
To zdjęcie z obrączkami: ... A w ogóle to nie wiem czemu, ale myślałam, że masz jasne włosy . Może dlatego, że aniołki mi się tak kojarzą .

Jak już tu jestem, to zaraz Wam wrzucę relację . A zdjęcia jak będą profesjonalne, też wrzucę .
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 23:03   #243
dalenka8
Zakorzenienie

W sobotę po 7, zjadłam małe śniadanie, wzięłam prysznic i poszłam do fryzjera. Po drodze wstąpiłam do kwiaciarni po bransoletki dla druhen i kwiatek do włosów. U fryzjera była już moja mama, cała zestresowana . Fryzjerka zaczęła mnie czesać, miałam ponad 2 godziny do przyjazdu wizażystki i fotografa. Kilka razy zaczynała prawie od nowa, bo coś jej się nie podobało, więc zaczęłam się bać . Efekt był zupełnie inny, niż chciałam, ale byłam w miarę zadowolona :P. Przyszłam do domu, po paru minutach przyszli jednocześnie fotograf i wizażystka. Zaczęło się malowanie i fotografowanie przygotowań. Fotograf robił zdjęcia obrączkom, a mój kot oczywiście władował się na łóżko obok tych obrączek i ma całą sesję . W ogóle będzie sporo zdjęć zwierzaków- bardzo się cieszę . Po 11 przyszła moja świadkowa, spytała, czy ja w ogóle się nie denerwuję, czy tak dobrze udaję :P. Była bardzo przejęta . Potem było ubieranie... Tu też się wciskały zwierzaki- mój drugi kot będzie miał sesję z welonem . Z okna widziałam, jak znajomi przyszli bramę robić i jak podjechał nasz samochód... A potem... M. przyszedł po mnie . Widziałam zachwyt w jego oczach, powiedział "Wow, jaka Ty jesteś... PIĘKNA! Czyli dobrze wybrałem" . On też wyglądał bosko . Pojechaliśmy pod kościół, samochód, który był niespodzianką od znajomych, był pięknie przystrojony i super wygodny. Wysiedliśmy, świadkowie poszli podpisać dokumenty, my witaliśmy się z całą rodziną i znajomymi. Przyszło też parę osób specjalnie na ślub, co mnie bardzo ucieszyło . Wszyscy robili nam zdjęcia i filmowali nas, mówili jak pięknie wyglądamy. Była prawie 14, ustawiliśmy się przy wejściu do kościoła, świadkowa poprawiała mi tren i welon. Organista zaczął grać, a my ruszyliśmy w stronę ołtarza. Uśmiechałam się do wszystkich gości, dopóki nie zobaczyłam w pierwszej ławce babci i mamy- ścisnęło mnie w gardle i momentalnie zachciało mi się płakać, że nie ma z nami taty... Opanowałam się jakoś, usiedliśmy... TŻ szepnął, że przecież mieliśmy uklęknąć, więc to zrobiliśmy . Słyszałam, jak wali mi serce z przejęcia... NAGLE uprzytomniłam sobie, że zapomniałam..........
założyć sweterka! A specjalnie go kupiłam i wzięłam (z tym, że moja mama go miała w czasie jazdy- żeby mi za ciepło nie było- i nikt o tym nie pamiętał ). Okryłam szybko ramiona welonem, był gęsty, więc CHYBA nie było najgorzej .

Zaczęła się msza, okazało się, że organista tak fałszuje, że nie wiem, jaką pieśń śpiewa . Kazanie było o perle jako metaforze miłości, całkiem fajne . Potem przyszedł czas na przysięgę. Stanęliśmy naprzeciwko siebie i zobaczyłam szklane oczy TŻta- był taki wzruszony i przejęty . Nie pomyliliśmy się w przysiędze, choć w momentach, przy których mogłam się pomylić chciało mi się śmiać i to widać oraz słychać . Patrzyliśmy się na siebie i uśmiechaliśmy się, przysięgając sobie te wszystkie piękne rzeczy i nakładając obrączki. Potem podpisałam się po raz ostatni jako Panna K. Wyszliśmy z kościoła, z dwóch stron wystrzelili w nas tubami z płatkami, prawie dostałam zawału ze strachu . Potem posypały się grosiki, dzieciaki pomagały nam zbierać, trochę to trwało . Potem wspólne zdjęcie i życzenia, dużo osób mówiło, że będziemy mieli piękne dzieci . A potem już pojechaliśmy na salę .
Przyjechaliśmy, zostaliśmy zaproszeni do środka. TŻ zapomniał mnie przenieść przez próg :P. Rodzice przywitali nas chlebem i solą, obsługa kwiatami . Potem toast i tłuczenie kieliszków. Słabo się zbiły i świadek próbował im pomóc, ale słabo wychodziło :p. Podobno będzie się miało tyle dzieci, na ile części rozbije się kieliszki. Mam nadzieję, że nie liczy się tych okruchów . TŻ sprzątał, do twarzy mu było z tą szczotką :p. Potem był obiad, nawet teściowa pochwaliła rosół . Po jakimś czasie miał być pierwszy taniec. I tu zaczęły się schody :P. W piątek pierwszy raz ćwiczyliśmy cokolwiek i w sumie dopiero wtedy ustaliliśmy piosenkę. Zapomnieliśmy zgrać to na płytę i wzięliśmy z domu laptop, żeby stamtąd zgrać. Okazało się, że ja to tylko otworzyłam, zamiast zapisać (jak ściągałam piosenkę) i że nie mamy piosenki . Powiedziałam, że możemy tańczyć do czego innego. Kapela zaproponowała nam jakiś obciachowy numer, ale ja włączyłam z kompa "You're beautifull" Jamesa Blunta :p. Zatańczyliśmy to jakoś drepcząc i z 2 obrotami i było ok. A potem już była impreza. Nie chce mi się tak wszystkiego dokładnie opisywać :P. Było faaajnie . Śmieszne były oczepiny i nasze karmienie się tortem- wysmarowałam mężowi nos tortem ... i jak kuzyn męża udawał dja, kiedy w przerwie puściliśmy muzykę z laptopa . Parę rzeczy bym zmieniła (np zespół- robili za długie przerwy , ale najbardziej cieszę się, że jestem ŻONĄ! Mamy piękne obrączki, mnóstwo świetnych książek, kilka fajnych prezentów i cudowne wspomnienia (np jak mój mąż tańczył z naszym kumplem ). Teraz nie mogę się doczekać zdjęć od fotografa, więc na razie przeglądam te amatorskie :P.
Stary 2011-08-30, 17:13   #244
jusztyska
Zadomowienie

hej, hej i ja melduję się jako ŻONA!
Jestem jeszcze w szale załatwień poślubnych, poza tym cieszę się mężem, który do końca tygodnia ma urlop

wrzucam zestawienie zdjęć, które zrobił nasz znajomy, na zdjęcia od fotografa musimy poczekać jeszcze.... jutro jedziemy na sesję

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

uuu, nie dodało fotki

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

kurcze, nie wiem dlaczego nie chce dodać się to zdjęcie, spróbuję później
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 21:11   #245
soundaddicted
Raczkowanie

Hej! Dziękuję Wam wszystkim, nie będę cytować, bo zajęło by mi to z pół godziny Nie sądziłam, że przeczytam tyle komplementów. Ja generalnie uważam, że prawie każda panna młoda wygląda pięknie Wrzucę jeszcze parę zdjęć z wesela i pleneru. Sama muszę znaleźć czas i poprzeglądać Wasze, bo uwielbiam śluby zawsze mi się łezka kręci.. Teraz szukaliśmy jakiejść spóźnonej podróży poślubnej i się udało

Aniołek : Super zdjęcia z pajęczyną! zresztą wszystkie bardzo ładne

Edytowane przez soundaddicted
Czas edycji: 2014-06-11 o 11:40
soundaddicted jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 21:21   #246
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soundaddicted Pokaż wiadomość
Hej! Dziękuję Wam wszystkim, nie będę cytować, bo zajęło by mi to z pół godziny Nie sądziłam, że przeczytam tyle komplementów. Ja generalnie uważam, że prawie każda panna młoda wygląda pięknie Wrzucę jeszcze parę zdjęć z wesela i pleneru. Sama muszę znaleźć czas i poprzeglądać Wasze, bo uwielbiam śluby zawsze mi się łezka kręci.. Teraz szukaliśmy jakiejść spóźnonej podróży poślubnej i się udało

CUDOWNE zdjęcia!! to na schodach plener świetny!!!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-30, 21:25   #247
soundaddicted
Raczkowanie

c.d Mój mąż nie chce się ujawniać, za zamazania przepraszam. Oczywiście zdjęć jest mnóstwo, a ja nie mam już dziś siły zamazywać.. Miłego oglądania

Czas edycji: 2014-06-11 o 11:40
Stary 2011-08-30, 21:29   #248
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
c.d Mój mąż nie chce się ujawniać, za zamazania przepraszam. Oczywiście zdjęć jest mnóstwo, a ja nie mam już dziś siły zamazywać.. Miłego oglądania

będziecie mieli cudowną pamiątkę z tego dnia

Stary 2011-08-30, 21:34   #249
soundaddicted
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

będziecie mieli cudowną pamiątkę z tego dnia
To fakt choć niestety tzreba długo czekać..albumu jeszcze nie mamy. Ale moża akurat po podróży miłe przypomnienie o tym cudownym dniu... Chcieliśmy zdjęcia trochę inne, bardziej artystyczne i chyba się udało Ale ze mną jest tak, że jak widzę młodych, zdjęcia itp to i tak zaraz becze :P więc w sumie chyba każde zdjęcia mi się podobają
Stary 2011-08-30, 21:38   #250
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
To fakt choć niestety tzreba długo czekać..albumu jeszcze nie mamy. Ale moża akurat po podróży miłe przypomnienie o tym cudownym dniu... Chcieliśmy zdjęcia trochę inne, bardziej artystyczne i chyba się udało Ale ze mną jest tak, że jak widzę młodych, zdjęcia itp to i tak zaraz becze :P więc w sumie chyba każde zdjęcia mi się podobają
Udało się, udało

Stary 2011-08-30, 22:16   #251
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:

Boooooskie zdjęcia!!! To na schodach i obok nich . No i to na którym się kręcisz: ach!

Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 10:05   #252
muminek82
Wtajemniczenie

dalenka8 super relacja
soundaddicted zdjęcia są poprostu cudne
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 10:23   #253
npg88
Raczkowanie

Cytat:
soundaddicted zdjęcia są poprostu cudne
zgadzam się

Wenn man sich etwas wirklich wünscht,
wenn man ganz fest dran glaubt,
dass es in Erfüllung geht,
dann passiert es auch!

npg88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 12:13   #254
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
dalenka8 super relacja
Dziękuję . Już bym chciała choć część zdjęć od fotografa mieć .
Stary 2011-08-31, 12:15   #255
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
piękne zdjęcia

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 13:51   #256
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

soundaddicted Twoje zdjęcia są chyba jednymi piękniejszych jakie widziałam, mogłabym się na nie patrzeć i patrzeć
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 14:54   #257
Karo89
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;29112379]soundaddicted Twoje zdjęcia są chyba jednymi piękniejszych jakie widziałam, mogłabym się na nie patrzeć i patrzeć [/QUOTE]
Zgadzam się, są prześliczne

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 14:57   #258
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
To zdjęcie z obrączkami: ... A w ogóle to nie wiem czemu, ale myślałam, że masz jasne włosy . Może dlatego, że aniołki mi się tak kojarzą .
.
może

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, są prześliczne
Karo89 gratuluję dzidziusia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-31, 15:10   #259
Fudge
Raczkowanie

GG do Fudge

Cytat:
Napisane przez tatami Pokaż wiadomość
Fudge może będziesz na nią spoglądać przez pierwsze pięć lat, ale potem Ci się znudzi Moja suknia wisi w domu, też na nią lubię patrzeć, ale wolałabym już puścić ją w świat. Niestety ona nie bardzo chce się puścić, trudno
Hahaha! Nie chce się puścić powiadasz ;P
No może coś w tym jest że za parę lat już nie będzie mi się chciało na nią patrzeć... Tylko wtedy już będzie za późno na sprzedaż. Postanowione - w najbliższym czasie uderzam z suknią do pralni i adieu! Jeżeli ktoś ją zechce ;P

Soundaddicted jesteś niemożliwa! Tyle pięknych zdjęć! popękamy z zazdrości! ;P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 16:07   #260
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Karo89 gratuluję dzidziusia
ślicznie dziękuję

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-01, 08:47   #261
magbes
Zadomowienie

czesc juz kiedys tu pisalam
witam nowe Zonki
gratuluje pieeeeknych zdjec! bo wszystkie ktore wstawilyscie są genialne!
ja juz nie moge doczekac sie naszych plenerowych fotek. widzielismy je juz u fotografa i sa swieeeetne! chce je juz! i film z wesela tez ;p ale pewnie jeszcze bedziemy musieli zaczekac chwilke.... ale co sie odwlecze ..... to nie uciecze
co do sukni - to fakt, chce ja sprzedac, ale mi szkooooda i w zwiazku z tym nie moge sie zebrac ;p
i w ogole musze sie zmobilizowac i wymienic prawko i paszport. bo poki co to tylko dowod zmienilam i dane w banku
magbes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-01, 16:35   #262
Ani_qa
Zakorzenienie

Ja też się melduję jako żona ślub odbył się 20 sierpnia i było bajecznie piękny ślub, świetne wesele, zadowoleni goście i wspaniałe wspomnienia a najważniejsze, że mam już ukochanego tylko dla siebie
Stary 2011-09-02, 09:27   #263
tatami
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fudge Pokaż wiadomość
Hahaha! Nie chce się puścić powiadasz ;P
No może coś w tym jest że za parę lat już nie będzie mi się chciało na nią patrzeć... Tylko wtedy już będzie za późno na sprzedaż. Postanowione - w najbliższym czasie uderzam z suknią do pralni i adieu! Jeżeli ktoś ją zechce ;P

Soundaddicted jesteś niemożliwa! Tyle pięknych zdjęć! popękamy z zazdrości! ;P
Fudge gratuluję decyzji, jestem z Ciebie dumna! Moja suknia też wędruje w niedzielę do mamy, od mamy do krawcowej, trzeba trochę ponaprawiać, podszyć, wyczyścić, i się wtedy puści ją w świat
Soundaddicted masz przecudowne, prześliczne zdjęcia są artystyczne, trochę miejskie, trochę romantyczne, cudowne zazdroszczę!

Lody miętowe

Stary 2011-09-02, 18:46   #264
qnia
Przyczajenie

Witam witam i również się melduję. 06.08.2011 17.00 -> najszczęśliwsza na świecie całym
qnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 00:44   #265
soundaddicted
Raczkowanie

Ojej, dziękuję Wam wszystkim Właściwie to powinnam to chyba przekazać fotografce. Pamiątka rzeczywiście fajna, choć czasem żałuję, że nie zdecydowaliśmy się na kamerzystę. Ja na przykład w przeciwieństwie do dalenki8 niewele mogę opowiedzieć, gdyż nic nie pamiętam..Z kościoła niewiele, a msza ponoć bardzo piękna, trwała 1h 15 min. Mieliśmy zespół, który poza tradycyjnymi pieśniami jak Ave Maria, grał też jakies radosne utowory i gościom się bardzo podobało..Ale ja pamiętam tylko Ave Maria i Mendelsohna..Pierwszy taniec podobnie, krzyczeli nam bis, ale to zobaczyłam dopiero na amatorskiej kamerze ;P. Tego mi szkoda..
Tatami nie ma czego zazdrościć Wszystkie zdjęcia ślubne mają coś w sobie..ja wybrałam fotografa ciut droższego, kosztem kamerzysty i nie wiem czy to był dobry wybór. Ostatnio widziałam zdjęcia i teledysk koleżanki, która miała wszytsko tak zorganizowane, jak sobie wymarzyłam (abstrahując od foto/kamera) Moją ukochą suknię, ślub w katedrze, wesele w hotelu, który musiałam skreślić, każdy szczegół idealnie dopasowany i zaplanowany, prezenty dla gości, ozdoby, dodatki, wszytsko pod kolor mojego ukochanego fioletu..super film, teledysk, zdjęcia, multimedialne zaproszenia i parę innych atrakcji...Ale wiem,że mnie by nie było na to stać, więc jedyne czego zazdroszczę to chyba filmu, bo przynajmniej mogłabym sobie cokolwiek przypomnieć W końcu każda z nas robi wszystko, by ten dzień był wyjątkowy..Pozdrawiam Was dziewczynki i pakuję walizkę. Wreszcie mogę odpocząć i nacieszyc się podróżą poślubną

Czas edycji: 2011-09-03 o 00:51
Stary 2011-09-03, 07:24   #266
Ani_qa
Zakorzenienie

Soundaddicted piękne są te Twoje zdjęcia, napatrzeć się nie mogę

My mieliśmy sesję na plaży i w wodzie, super zabawa i zdjęcia wyszły też piękne
Stary 2011-09-03, 08:35   #267
soundaddicted
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Soundaddicted piękne są te Twoje zdjęcia, napatrzeć się nie mogę

My mieliśmy sesję na plaży i w wodzie, super zabawa i zdjęcia wyszły też piękne
Dziękuję. Co do zdjęć w wodzie, strasznie mi się to podoba! Miałam pomysł na taką sesję, ale ze względu na to, że surdut TŻa był wypożyczony to woleliśmy zrezygnować Pokażez zdjęcia?
Stary 2011-09-03, 09:02   #268
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Soundaddicted- właśnie.. film... my wzięliśmy zwykłego, taniego kam i cieszę się, bo też mało pamiętałam chcieliśmy zrezygnować całkowicie ale wiem, że bym żałowała a tak jest mapiątke, może nie typu filmów Macheja czy MP studio ale jest

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2011-09-03 o 09:08
Stary 2011-09-03, 12:45   #269
tatami
Rozeznanie

My też mieliśmy kamerzystę-i to był bardzo dobry wybór! Film jest cudowny, ale pomijając już to-zostanie nam wspaniała pamiątka. Zdjęcia to nie to samo moim zdaniem

Lody miętowe

Stary 2011-09-03, 13:45   #270
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję. Co do zdjęć w wodzie, strasznie mi się to podoba! Miałam pomysł na taką sesję, ale ze względu na to, że surdut TŻa był wypożyczony to woleliśmy zrezygnować Pokażez zdjęcia?
Zdjęcia będę wrzucałą na picassa i osobom które będą chciały zobaczyć będę wysyłać link, bo nie chcę na forum publicznym Także jak to zrobię, to mogę wysłać Ci linka

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości