|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
A ja nie mogę znaleźć żadnych ładnych zaproszeń w rozsądnej cenie
buuuu
|
#242 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Ostatnio znalazłam super zespół - są po prostu BOSCY!!!! Czekam na informacje czy mają wolne terminy i jak wygląda cenowo wesele z ich udziałem ...
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mają masę wzorów. |
|
|
|
|
#245 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#246 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale najpierw chciałam znaleźć coś na necie żeby mieć porównanie ;p
|
|
#247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zawsze wolę coś naturalnego i prawdziwego niż sztuczne uśmiechy i udawane pozy Świetna sprawa z tymi kamerami zostawionymi w strategicznych miejscach Może się na coś takiego skuszę Prawda jest zawsze najciekawsza ![]() Oczywiście nic kompromitującego bym w filmie nie umieściła, chodzi mi raczej o coś takiego no nie wiem, takie naturalne komentarze, które wypływają z potrzeby, a nie dlatego, że stanął pan z kamerą i męczy. Zabawne sytuacje, których najczęściej nie udaje się uchwycić, teksty, które przechodzą do historii, a nie ma akurat w danej chwili nikogo, kto by to nagrał... Mam straszną potrzebę takich rzeczy, dlatego często na imprezach robię filmiki (ludzie myślą, że to zdjęcia i dzięki temu nie zwracają uwagi ) i czaaasem uda mi się uchwycić coś fajnego. Ale niestety zwykle dopiero po jakimś tekście zaczynam nagrywać i już nie jest tak fajnie, jak ten spontan. Dlatego najchętniej nagrywałabym non stop, wszystko, z ukrycia A potem montowała najlepsze kawałki ![]() Ale chyba na to jeszcze jest niestety za wcześnie, jak wszyscy geniusze wyprzedzam swój czas
|
|
#248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jagodzia133 jeśli masz drukarkę jeśli masz chęć i zapał jeśli chcesz dodatkowej ale przyjemnej pracy zrób wg własnego projektu
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę chyba się przejść po mieście bo aż się nie chce w domu siedzieć.
pewnie będę was podczytywać z telefonu bo idę sama
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
Jak chcecie posłuchać niesamowitego zespołu to zapraszam: http://zespolagonia.fm.interia.pl
Dla mnie to pierwsza liga
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie myślałam nad tym ale jakoś nie mogę się do tego zabrać sama nie wiem co bym chciała..... muszę w końcu o tym pomyśleć
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
beat@ zakochalam się w filmie do którego link podalas w ostatniej częsci. Az boje sie pomyślec ile oni biora za filmowanie.....
Ale normalnie marzy m isie takie cos! |
|
|
|
#253 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze akurat cos ciekawego i w przyzwoitej cenie znajdziecie! Powodzenie,bo doskonale wiem, jakim koszmarem jest kupowanie auta!Cytat:
A4 Ciulamy pieniazki podoba mi sie tez A2, ale niestety nie bylo popularne i wycofali z produkcji ;/Cytat:
poza tym, dopiero wtedy bedziemy w Polsce, wiec nawet innego wyjscia nie mamy. Bo uwazamy, ze w swieta Bozego Narodzenia to za wczesnie ![]() Cytat:
Cytat:
Oby mieli wolny termin i ceny ktore Was zadowola ![]() My sie wlasnie z TZ wlasnie wybieramy na spacerek, bo pieeeeeeekna pogoda WIOSNA )))
|
|||||
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Haaaa robię postępy
szukałam już kiedyś fajnych czcionek z polskimi znakami ale nie znalazłam ![]() ale teraz mi się udało jest to FL Staropolski 8 jak dla mnie świetna i mam ją już na kompie jupi
|
#255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym się trzeba dotlenić, zanim wróci On do nauki, a ja do mgr... Miłego Dziewczynki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
wy uciekacie na spacerki a mi się spać zachciało ;p no to idę się zdrzemnąć ;p może mi się uda... :P
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej!! Pozdrowienia z krakowa!!!! Tu jest tak piękna pogoda, że zaraz nie wytrzymam i polecę na miasto (tzn. na pole)
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do autka to teraz jeżdżę jednym z najbrzydszych samochodów jakie kiedykolwiek wyprodukowano na tej planecie czyli Fordem Ka. Ale moim zdaniem jest on tak brzydki że aż ładny Moje marzenie to VW Beettle najlepiej cabrio
|
||
|
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny
jak mnei tu dawno nei było, aż wstyd sie przyznać ale nowy wątek, i postaram się byc na bieżąco ![]() Ślubne przygotowania staneły na szukaniu piosenki an pierwszy taniec jakos tak sie teraz Czerwonych gitar uczepiłam co myślicie o tej? http://www.youtube.com/watch?v=8XkpaXitquE jakos tak bym chciała zeby ta piosenka była wesoła i goście mogli z nami bujać sie w rytm, no i łatwa do tańczenia ;D Cytat:
Lepsze to niz potem jakieś kwasy. Sama osobiscie zrozumiała bym jak by ktoś szczerze powiedział o co chodzi a nie udawał że np "zapodziało mu sie zaproszenie" Nie wiem teraz taki martwy okres jakiś w tych całych przygotowaniach, chciała bym juz cos kupować, oglądać, robić ale nie wiem co ;D
|
|
|
#259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 | ||
|
Podróżniczka
|
Witam popołudniowo
![]() Widzę, że wszystkie spędzacie czas aktywnie i dobrze, bo pogoda nam dopisuje. Ja niestety siedzę na razie w domu, bo TŻ pojechał na mecz, później może przejdę się z psiakiem, albo poczekam na TŻta i pójdziemy razem. Wczoraj mieliśmy pierwszego grilla - mniam Cytat:
Szpitale to nic przyjemnego, ale lepiej pocierpieć, żeby być zdrowym Cytat:
Chciałabym mieć nakręcony film normalny, tradycyjny, tak żeby rodzina miała pamiątkę, bo mama TŻta i kilka ciotek uwielbiają takie filmy i muszą taki mieć Ale chciałabym mieć także krótki film zmontowany - taki 20-30 min. z najważniejszych momentów. Taki film w pigułce z romantycznym podkładem muzycznym.Kombi Praktyczniejszy. Ale generalnie wolę duże suwy. BMW X3 mi się marzy A posiadam małe 3 drzwiowe Renault Megane Coupe Co za rozbieżność ![]() A w ogóle to mam ostatnio takie pokłady energii, że zajęłabym się czymś kreatywnym (a w ogóle to muszę wyciągnąć rower z piwnicy żeby tą energię jakoś wykorzystać ). Kiedyś robiłam biżuterię, ale po 5 latach tworzenia chyba się wypaliłam I teraz znowu bym się czymś zajęła. A że cierpię na nadmiar wolnego czasu to mogłabym zacząć robić zaproszenia, tylko nie wiem jak się do tego zabrać. I mam strategiczne pytanie Czy na normalnej drukarce atramentowej można podrukować takie zaproszenia ? Czy trzeba mieć coś specjalnego, ewentualnie drukarkę laserową ?
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-04-03 o 14:25 |
||
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A i muszę sie podzielić jak pokonałam mój największy problemem.... jakim był trądzik ;/ Dziewczyną które maja z nim problem polecam podkłady mineralne ale takie prawdziwe nie z drogerii no i herbatkę ziołową ( nie pamiętam nazwy a zerwałam papierek) zakupioną w sklepie zielarskim Naprawdę mi pomogło a walczyłam z nim od zawsze Teraz już tylko zostało mi wynalezienie czegoś skutecznego na blizny potrądzikowe i mogę iść do ślubu ;D
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2011-04-03 o 14:28 |
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie
|
|
#264 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Kredowy, z jakąś fakturą.
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co być życzliwym na tej planecie to chyba wielka zbrodnia. Własnie sobie spacerowałam i taki trafem byłam koło TZ bloku
takie moje zboczenie ze zawsze spaceruję w tamtą stronę w każdym razie idę sobie chodnikiem patrze samochód zaparkowany na dwa miejsca z obu stron zastawiony przez prawidłowo stojące aczkolwiek perfidnie zastawiające auta. No i babka sie mnie pyta czy wiem kto to mógł ich zastawić. Ja zaczęłam od tego że tak się nie parkuje bo potem mieszkańcy bloku muszą parkować na trawniku bo ktoś sobie wymyślił że stanie na dwa miejsca. Oczywiście w kulturalny i życzliwy sposób i powiedziałam że chłopak z tego samochodu mieszka w tym bloku jak chce to neich idzie do niego to przestawi samochód. Powiedziałam bo nie chciałam żeby ten facet odrazu na policje dzwonił bo jak by nie patrzeć to te dwa samochody stały poprawnie. A ten facet z mordą do mnie że co ja sobie wyobrażam że tak po chamsku się ludzi zastawia że jak to tak można tak jakbym ja mu wzięła i zastawiła ten samochod. A ja do niego grzecznie a jak to można zostawić samochód na dwóch miejscach. A on juz taki zgaszony że na cmentarz przyjechał. No a mi kopara opadła pod cmentarzem wieeeeelki parking dodatkowo na nim dwa samochody na krzyż to nie ten się pcha na wąską osiedlową dróżkę i zastawia miejsce pod blokiem ja sobie poszłam za jakiś czas wracam patrze policja stoi i cóż mandaty się posypały. c a na policje czekał z pół godziny.Najbardziej mnei wkurzyło to że zaczął się na mnie drzeć a chciałam mu pomóc
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-03 o 15:10 |
|
|
|
#266 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie prześliczna pogoda
aż się nie chce w domu siedzieć ale siedzę ;pdziewczyny a potrzebny mi link do czołówek, hm tylko jak Wam wytłuymaczyć której... taka co były przygotowania PM i była jedna piosenka a pożniej męza i była inna pisenka, nie mogę tego znaleźć w tamtej części a wiem, że mi popędzicie mi z pomocą bo pewnie niejdan ma to zapisane, a ja głupia wtedy nie zapisałam :/
Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-04-03 o 15:28 |
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ten Ci chodzi?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 | |
|
Zadomowienie
|
Czytałam, polecam! Ogólnie lubie takie klimaty .. Tzn. prawdziwe historie, nie konkretne sytuacje
Jesli nie czytałaś, to szczerze polecam ![]() Cytat:
W ogóle, (kicia) miałam dziś szalony sen! :P Snilo mi sie, ze wrocilam do swojego liceum na lekcje i szlam na historie i sie rozgladalam za informacjami, w ktorej to klasie jest i znalazłam wiadomość, że historii uczy nowa nauczycilka, której nazwisko to - UWAGA - (Kicia) !! :P I sie dziwiłam na głos, co to za nazwisko, że sie w nawiasie pisze :P A koleżanka mi zaczęła tłumaczyć, że to Francuzka i oni tam tak to piszą :P A jak poszłam na lekcję, to okazało się, że ta nauczycielka jest facetem :P I w trakcie lekcji zgasło światło i zrobiło się ciemno i czekaliśmy aż się zaświeci a w tym czasie pani/pan (Kicia) czestował/a mnie parówkami :P Jak sie obudziłam, to opowiedziałam to TZ i razem sie smialismy Tak wiec, snilas mi sie moja droga )))
|
|
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
Seagirl wyślij mi proszę na maila zdjęcie swojej sukni bo umieram z ciekawości
![]() Przebrnęłam przez końcówkę III części w końcu
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny ale pospałam prawie 3h :P i co ja teraz w nocy będę robić :P
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

buuuu
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

26.11.2011 
I zawsze wolę coś naturalnego i prawdziwego niż sztuczne uśmiechy i udawane pozy

dostałam skierowanie i będę musiała leżeć tam 3-4 dni bo endokrynolog musi się mną zająć 
Szpitale to nic przyjemnego, ale lepiej pocierpieć, żeby być zdrowym
ja sobie poszłam za jakiś czas wracam patrze policja stoi i cóż mandaty się posypały. c a na policje czekał z pół godziny.Najbardziej mnei wkurzyło to że zaczął się na mnie drzeć a chciałam mu pomóc