A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-03, 11:51   #241
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

A ja nie mogę znaleźć żadnych ładnych zaproszeń w rozsądnej cenie buuuu
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 12:00   #242
marryzet
Przyczajenie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Ostatnio znalazłam super zespół - są po prostu BOSCY!!!! Czekam na informacje czy mają wolne terminy i jak wygląda cenowo wesele z ich udziałem ...
marryzet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 12:01   #243
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
na allegro jest wiele wzorów zaproszeń i niektóre na prawdę są prześliczne i cena rozsądna a jak nie allegro to proponuje się przejść do sklepu z artykułami papierniczymi tam tez mogą być zaproszenia - ja mieszkam w małej miejscowości i w takich sklepikach można znaleźć zaproszenia to tym bardziej w większych miastach
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 12:03   #244
Magda MM
Raczkowanie

Cytat:
patrzyłaś tutaj? : www.zaproszenia.lublin.pl
mają masę wzorów.
Magda MM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 12:05   #245
marryzet
Przyczajenie

Cytat:
Ja polecam http://www.zaproszeniaonline.com .pl/kontakt,12.html
Stary 2011-04-03, 12:14   #246
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
patrzyłaś tutaj? : www.zaproszenia.lublin.pl
mają masę wzorów.
nie jeszcze nie dzięki za stronę
Cytat:
Napisane przez marryzet Pokaż wiadomość
nie jeszcze nie ale dzięki
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
na allegro jest wiele wzorów zaproszeń i niektóre na prawdę są prześliczne i cena rozsądna a jak nie allegro to proponuje się przejść do sklepu z artykułami papierniczymi tam tez mogą być zaproszenia - ja mieszkam w małej miejscowości i w takich sklepikach można znaleźć zaproszenia to tym bardziej w większych miastach
wiem wiem połażę ale najpierw chciałam znaleźć coś na necie żeby mieć porównanie ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-03, 12:15   #247
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Chatko wiesz co do takich nie widocznych kamer to hm wczoraj TŻ mi opowiadał że kolega mu opowiadał jak jego znajoma miała wesele miała jednego profesjonalnego kamerzystę i trzech kolegów z kamerami. No i tym kolegom po jakimś czasie nie chciało już się łazic no to ustawili te kamery w różnych miejscach. I potem PM miała ciekawy film z udziałem gości którzy już wstawieni robili najróżniejsze rzeczy ... Domyśl się m.in. co dlatego ludzie peszą się przed kamerą żeby przypadkiem nie uchwyciła jakiegoś kompromitującego momentu. Ja ogólnie chce mieć film ze ślubu i początek wesela. Na tym mi najbardziej zależy. A reszta wesela to już mniej ważne
Hehe, a widzisz, ja jestem takim poszukiwaczem prawdy I zawsze wolę coś naturalnego i prawdziwego niż sztuczne uśmiechy i udawane pozy Świetna sprawa z tymi kamerami zostawionymi w strategicznych miejscach Może się na coś takiego skuszę Prawda jest zawsze najciekawsza
Oczywiście nic kompromitującego bym w filmie nie umieściła, chodzi mi raczej o coś takiego no nie wiem, takie naturalne komentarze, które wypływają z potrzeby, a nie dlatego, że stanął pan z kamerą i męczy. Zabawne sytuacje, których najczęściej nie udaje się uchwycić, teksty, które przechodzą do historii, a nie ma akurat w danej chwili nikogo, kto by to nagrał... Mam straszną potrzebę takich rzeczy, dlatego często na imprezach robię filmiki (ludzie myślą, że to zdjęcia i dzięki temu nie zwracają uwagi) i czaaasem uda mi się uchwycić coś fajnego. Ale niestety zwykle dopiero po jakimś tekście zaczynam nagrywać i już nie jest tak fajnie, jak ten spontan. Dlatego najchętniej nagrywałabym non stop, wszystko, z ukrycia A potem montowała najlepsze kawałki
Ale chyba na to jeszcze jest niestety za wcześnie, jak wszyscy geniusze wyprzedzam swój czas

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 12:18   #248
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

jagodzia133
jeśli masz drukarkę jeśli masz chęć i zapał jeśli chcesz dodatkowej ale przyjemnej pracy zrób wg własnego projektu to nie jest trudne
Stary 2011-04-03, 12:20   #249
(kicia)
Zakorzenienie

Lecę chyba się przejść po mieście bo aż się nie chce w domu siedzieć. pewnie będę was podczytywać z telefonu bo idę sama
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 12:26   #250
marryzet
Przyczajenie

Jak chcecie posłuchać niesamowitego zespołu to zapraszam: http://zespolagonia.fm.interia.pl

Dla mnie to pierwsza liga
Stary 2011-04-03, 12:26   #251
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość

jagodzia133
jeśli masz drukarkę jeśli masz chęć i zapał jeśli chcesz dodatkowej ale przyjemnej pracy zrób wg własnego projektu to nie jest trudne
no właśnie myślałam nad tym ale jakoś nie mogę się do tego zabrać sama nie wiem co bym chciała..... muszę w końcu o tym pomyśleć
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-03, 12:32   #252
Irmelin333
Raczkowanie

beat@ zakochalam się w filmie do którego link podalas w ostatniej częsci. Az boje sie pomyślec ile oni biora za filmowanie.....
Ale normalnie marzy m isie takie cos!
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 12:43   #253
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Zaraz jedziemy z Tż na giełdę samochodową w Elizówce..popatrzeć jakieś fury..bo chcemy jakąś zakupića tam czasami są jakieś ciekawe..-ale rzadko..
Więcej jest na allegro
Powodzenia Moze akurat cos ciekawego i w przyzwoitej cenie znajdziecie! Powodzenie,bo doskonale wiem, jakim koszmarem jest kupowanie auta!

Cytat:
My też właśnie A4 lub A6..do tego czarna, srebrna lub popielata..mhmm
a ostatnio Tż znalazł na allegro A3 kombi też śliczna...ale cena jaka[COLOR="Silver"]

A4 Nasze marzenie Ciulamy pieniazki podoba mi sie tez A2, ale niestety nie bylo popularne i wycofali z produkcji ;/

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
ciągle zapominam zapytać: na ile wcześniej zapraszacie gości oraz do kiedy muszą się Wam zadeklarować?
Mysle, ze w okolicach Wielkanocy. U nas juz i tak wszyscy wiedza kiedy slub jest, wiec moga sobie urlopy organizowac, ale konkretne zaproszenia dostana na okolo 3-4 miesiace przed uroczystoscia poza tym, dopiero wtedy bedziemy w Polsce, wiec nawet innego wyjscia nie mamy. Bo uwazamy, ze w swieta Bozego Narodzenia to za wczesnie

Cytat:
czeka mnie szpital dostałam skierowanie i będę musiała leżeć tam 3-4 dni bo endokrynolog musi się mną zająć

jeśli któraś z Was będzie miała problemy ginekologiczne to niezwłocznie ma się zgłosić do lekarza bo inaczej ze mną będzie miała do czynienia !!!
Ojej, o=Kochana, trzymaj sie! Szpitale to zadna przyjemnosc, ale skoro ma Ci pomoc, to trzeba sie poswiecic!

Cytat:
Napisane przez marryzet Pokaż wiadomość
Ostatnio znalazłam super zespół - są po prostu BOSCY!!!! Czekam na informacje czy mają wolne terminy i jak wygląda cenowo wesele z ich udziałem ...
Powodzenia Oby mieli wolny termin i ceny ktore Was zadowola

My sie wlasnie z TZ wlasnie wybieramy na spacerek, bo pieeeeeeekna pogoda WIOSNA )))
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 12:45   #254
jagodzia133
Zakorzenienie

Haaaa robię postępy szukałam już kiedyś fajnych czcionek z polskimi znakami ale nie znalazłam
ale teraz mi się udało jest to FL Staropolski 8 jak dla mnie świetna i mam ją już na kompie jupi
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-03, 12:50   #255
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
My sie wlasnie z TZ wlasnie wybieramy na spacerek, bo pieeeeeeekna pogoda WIOSNA )))
I my lecimy właśnie na wiosenny spaceros - szkoda takiej pogody nie wykorzystać Poza tym się trzeba dotlenić, zanim wróci On do nauki, a ja do mgr...
Miłego Dziewczynki

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 12:53   #256
jagodzia133
Zakorzenienie

wy uciekacie na spacerki a mi się spać zachciało ;p no to idę się zdrzemnąć ;p może mi się uda... :P
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-03, 12:58   #257
nena1984
Zakorzenienie

Hej!! Pozdrowienia z krakowa!!!! Tu jest tak piękna pogoda, że zaraz nie wytrzymam i polecę na miasto (tzn. na pole)

Cytat:
Wiecie co mam ochotę coś poczytać - czy czytałyście ostatnio coś co zrobiło na Was ogromne wrażenie? Coś co wciągnęło tak bardzo że nie mogłyście się oderwać? Może coś polecicie?
Ja to chyba nie za bardzo Twoich klimatach, bo lubię wyciskacze lez z ostatnich - "poczwarka", "i wciąż ją kocham", "kwiat pustyni", "chuda" itd.

Cytat:
czeka mnie szpital dostałam skierowanie i będę musiała leżeć tam 3-4 dni bo endokrynolog musi się mną zająć
ja we wrześniu leżałam na endo u siebie, 3-4 dni to znaczy że porobią najwazniejsze badania, usg i generalnie poobserwują, będzie dobrze tylko nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie syf straszny z jedzeniem

co do autka to teraz jeżdżę jednym z najbrzydszych samochodów jakie kiedykolwiek wyprodukowano na tej planecie czyli Fordem Ka. Ale moim zdaniem jest on tak brzydki że aż ładny Moje marzenie to VW Beettle najlepiej cabrio Dobrze że Tż ma bardziej reprezentatywny samochód, bo normalnie czasem to wstyd moim jeździć

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 13:02   #258
paulinka009
Zadomowienie

Cześc dziewczyny jak mnei tu dawno nei było, aż wstyd sie przyznać ale nowy wątek, i postaram się byc na bieżąco
Ślubne przygotowania staneły na szukaniu piosenki an pierwszy taniec jakos tak sie teraz Czerwonych gitar uczepiłam co myślicie o tej?
http://www.youtube.com/watch?v=8XkpaXitquE

jakos tak bym chciała zeby ta piosenka była wesoła i goście mogli z nami bujać sie w rytm, no i łatwa do tańczenia ;D

Cytat:
Tak przeglądałam zaproszenia od kuzynek i właśnie miałam na tak 3-4msc przed ślubem potwierdzenie. Bo nawet jak bym chciała kogoś doprosić to głupio by wyglądało jak bym na 3 tyg przed ślubem kogoś zapraszała. Taka osoba odrazu się domyśli że jest zaproszona bo ktoś mi odmówił
Ja bym przy zapraszaniu kogoś od razu mówiła jaka jest sytuacja że nie mam możliwości zaprosić wszystkich i żeby sie nie gniewali że są dopraszani Lepsze to niz potem jakieś kwasy. Sama osobiscie zrozumiała bym jak by ktoś szczerze powiedział o co chodzi a nie udawał że np "zapodziało mu sie zaproszenie"

Nie wiem teraz taki martwy okres jakiś w tych całych przygotowaniach, chciała bym juz cos kupować, oglądać, robić ale nie wiem co ;D

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 13:22   #259
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny jak mnei tu dawno nei było, aż wstyd sie przyznać ale nowy wątek, i postaram się byc na bieżąco
Ślubne przygotowania staneły na szukaniu piosenki an pierwszy taniec jakos tak sie teraz Czerwonych gitar uczepiłam co myślicie o tej?
http://www.youtube.com/watch?v=8XkpaXitquE

jakos tak bym chciała zeby ta piosenka była wesoła i goście mogli z nami bujać sie w rytm, no i łatwa do tańczenia ;D

Ja bym przy zapraszaniu kogoś od razu mówiła jaka jest sytuacja że nie mam możliwości zaprosić wszystkich i żeby sie nie gniewali że są dopraszani Lepsze to niz potem jakieś kwasy. Sama osobiscie zrozumiała bym jak by ktoś szczerze powiedział o co chodzi a nie udawał że np "zapodziało mu sie zaproszenie"

Nie wiem teraz taki martwy okres jakiś w tych całych przygotowaniach, chciała bym juz cos kupować, oglądać, robić ale nie wiem co ;D
poczekaj jeszcze kilka miesięcy to sukienkę będziesz wybierać i dodatki a później już tylko z górki

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Hej!! Pozdrowienia z krakowa!!!! Tu jest tak piękna pogoda, że zaraz nie wytrzymam i polecę na miasto (tzn. na pole)

Ja to chyba nie za bardzo Twoich klimatach, bo lubię wyciskacze lez z ostatnich - "poczwarka", "i wciąż ją kocham", "kwiat pustyni", "chuda" itd.

ja we wrześniu leżałam na endo u siebie, 3-4 dni to znaczy że porobią najwazniejsze badania, usg i generalnie poobserwują, będzie dobrze tylko nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie syf straszny z jedzeniem

co do autka to teraz jeżdżę jednym z najbrzydszych samochodów jakie kiedykolwiek wyprodukowano na tej planecie czyli Fordem Ka. Ale moim zdaniem jest on tak brzydki że aż ładny Moje marzenie to VW Beettle najlepiej cabrio Dobrze że Tż ma bardziej reprezentatywny samochód, bo normalnie czasem to wstyd moim jeździć
kwiat pustyni.... ten tytuł coś mi mówi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 13:22   #260
magdziaS
Podróżniczka

Witam popołudniowo
Widzę, że wszystkie spędzacie czas aktywnie i dobrze, bo pogoda nam dopisuje. Ja niestety siedzę na razie w domu, bo TŻ pojechał na mecz, później może przejdę się z psiakiem, albo poczekam na TŻta i pójdziemy razem. Wczoraj mieliśmy pierwszego grilla - mniam

Cytat:

jeśli któraś z Was będzie miała problemy ginekologiczne to niezwłocznie ma się zgłosić do lekarza bo inaczej ze mną będzie miała do czynienia !!!
Trzymaj się kochana Szpitale to nic przyjemnego, ale lepiej pocierpieć, żeby być zdrowym

Cytat:
Chatko wiesz co do takich nie widocznych kamer to hm wczoraj TŻ mi opowiadał że kolega mu opowiadał jak jego znajoma miała wesele miała jednego profesjonalnego kamerzystę i trzech kolegów z kamerami. No i tym kolegom po jakimś czasie nie chciało już się łazic no to ustawili te kamery w różnych miejscach. I potem PM miała ciekawy film z udziałem gości którzy już wstawieni robili najróżniejsze rzeczy ... Domyśl się m.in. co dlatego ludzie peszą się przed kamerą żeby przypadkiem nie uchwyciła jakiegoś kompromitującego momentu. Ja ogólnie chce mieć film ze ślubu i początek wesela. Na tym mi najbardziej zależy. A reszta wesela to już mniej ważne
Fajny pomysł z tymi kamerami, bo można uchwycić na prawdę coś ciekawego. Chociaż akurat intymne sceny z gośćmi nie bardzo mnie interesują Chciałabym mieć nakręcony film normalny, tradycyjny, tak żeby rodzina miała pamiątkę, bo mama TŻta i kilka ciotek uwielbiają takie filmy i muszą taki mieć Ale chciałabym mieć także krótki film zmontowany - taki 20-30 min. z najważniejszych momentów. Taki film w pigułce z romantycznym podkładem muzycznym.

Cytat:
wolicie sedan czy kombi?
Kombi Praktyczniejszy. Ale generalnie wolę duże suwy. BMW X3 mi się marzy
A posiadam małe 3 drzwiowe Renault Megane Coupe Co za rozbieżność

A w ogóle to mam ostatnio takie pokłady energii, że zajęłabym się czymś kreatywnym (a w ogóle to muszę wyciągnąć rower z piwnicy żeby tą energię jakoś wykorzystać ). Kiedyś robiłam biżuterię, ale po 5 latach tworzenia chyba się wypaliłam I teraz znowu bym się czymś zajęła. A że cierpię na nadmiar wolnego czasu to mogłabym zacząć robić zaproszenia, tylko nie wiem jak się do tego zabrać. I mam strategiczne pytanie Czy na normalnej drukarce atramentowej można podrukować takie zaproszenia ? Czy trzeba mieć coś specjalnego, ewentualnie drukarkę laserową ?

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-04-03 o 13:25
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 13:23   #261
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
poczekaj jeszcze kilka miesięcy to sukienkę będziesz wybierać i dodatki a później już tylko z górki

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

potem będe narzekać że czasu mi na wszystko brakuje ;D

A i muszę sie podzielić jak pokonałam mój największy problemem.... jakim był trądzik ;/
Dziewczyną które maja z nim problem polecam podkłady mineralne ale takie prawdziwe nie z drogerii no i herbatkę ziołową ( nie pamiętam nazwy a zerwałam papierek) zakupioną w sklepie zielarskim Naprawdę mi pomogło a walczyłam z nim od zawsze Teraz już tylko zostało mi wynalezienie czegoś skutecznego na blizny potrądzikowe i mogę iść do ślubu ;D

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2011-04-03 o 13:28
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 13:30   #262
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Czy na normalnej drukarce atramentowej można podrukować takie zaproszenia ? Czy trzeba mieć coś specjalnego, ewentualnie drukarkę laserową ?
Zależy jaki konkretnie efekt chcesz osiągnąć. Ja przy drukowaniu swoich - druk był na kalce - wybrałam laser, bo atramentówka jednak była trochę za mokra, papier wilgotniał i się trochę marszczył

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 13:33   #263
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Zależy jaki konkretnie efekt chcesz osiągnąć. Ja przy drukowaniu swoich - druk był na kalce - wybrałam laser, bo atramentówka jednak była trochę za mokra, papier wilgotniał i się trochę marszczył

dokładnie
Stary 2011-04-03, 13:43   #264
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Zależy mi na takim jak na załączniku. Papier grubszy, choć czytałam, że nie może być za gruby Kredowy, z jakąś fakturą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (25,4 KB, 19 załadowań)

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 14:05   #265
(kicia)
Zakorzenienie

wiecie co być życzliwym na tej planecie to chyba wielka zbrodnia. Własnie sobie spacerowałam i taki trafem byłam koło TZ bloku takie moje zboczenie ze zawsze spaceruję w tamtą stronę w każdym razie idę sobie chodnikiem patrze samochód zaparkowany na dwa miejsca z obu stron zastawiony przez prawidłowo stojące aczkolwiek perfidnie zastawiające auta. No i babka sie mnie pyta czy wiem kto to mógł ich zastawić. Ja zaczęłam od tego że tak się nie parkuje bo potem mieszkańcy bloku muszą parkować na trawniku bo ktoś sobie wymyślił że stanie na dwa miejsca. Oczywiście w kulturalny i życzliwy sposób i powiedziałam że chłopak z tego samochodu mieszka w tym bloku jak chce to neich idzie do niego to przestawi samochód. Powiedziałam bo nie chciałam żeby ten facet odrazu na policje dzwonił bo jak by nie patrzeć to te dwa samochody stały poprawnie. A ten facet z mordą do mnie że co ja sobie wyobrażam że tak po chamsku się ludzi zastawia że jak to tak można tak jakbym ja mu wzięła i zastawiła ten samochod. A ja do niego grzecznie a jak to można zostawić samochód na dwóch miejscach. A on juz taki zgaszony że na cmentarz przyjechał. No a mi kopara opadła pod cmentarzem wieeeeelki parking dodatkowo na nim dwa samochody na krzyż to nie ten się pcha na wąską osiedlową dróżkę i zastawia miejsce pod blokiem ja sobie poszłam za jakiś czas wracam patrze policja stoi i cóż mandaty się posypały. c a na policje czekał z pół godziny.Najbardziej mnei wkurzyło to że zaczął się na mnie drzeć a chciałam mu pomóc

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-04-03 o 14:10
Stary 2011-04-03, 14:17   #266
ibyza
Wtajemniczenie

a u mnie prześliczna pogoda aż się nie chce w domu siedzieć ale siedzę ;p

dziewczyny a potrzebny mi link do czołówek, hm tylko jak Wam wytłuymaczyć której... taka co były przygotowania PM i była jedna piosenka a pożniej męza i była inna pisenka, nie mogę tego znaleźć w tamtej części a wiem, że mi popędzicie mi z pomocą bo pewnie niejdan ma to zapisane, a ja głupia wtedy nie zapisałam :/

Edytowane przez ibyza
Czas edycji: 2011-04-03 o 14:28
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 15:13   #267
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
a u mnie prześliczna pogoda aż się nie chce w domu siedzieć ale siedzę ;p

dziewczyny a potrzebny mi link do czołówek, hm tylko jak Wam wytłuymaczyć której... taka co były przygotowania PM i była jedna piosenka a pożniej męza i była inna pisenka, nie mogę tego znaleźć w tamtej części a wiem, że mi popędzicie mi z pomocą bo pewnie niejdan ma to zapisane, a ja głupia wtedy nie zapisałam :/
http://www.youtube.com/watch?v=JAcEv...eature=re lated
o ten Ci chodzi?

Stary 2011-04-03, 16:12   #268
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Czytałam, polecam! Ogólnie lubie takie klimaty .. Tzn. prawdziwe historie, nie konkretne sytuacje Jesli nie czytałaś, to szczerze polecam

Cytat:
wiecie co być życzliwym na tej planecie to chyba wielka zbrodnia. Własnie sobie spacerowałam i taki trafem byłam koło TZ bloku takie moje zboczenie ze zawsze spaceruję w tamtą stronę w każdym razie idę sobie chodnikiem patrze samochód zaparkowany na dwa miejsca z obu stron zastawiony przez prawidłowo stojące aczkolwiek perfidnie zastawiające auta. No i babka sie mnie pyta czy wiem kto to mógł ich zastawić. Ja zaczęłam od tego że tak się nie parkuje bo potem mieszkańcy bloku muszą parkować na trawniku bo ktoś sobie wymyślił że stanie na dwa miejsca. Oczywiście w kulturalny i życzliwy sposób i powiedziałam że chłopak z tego samochodu mieszka w tym bloku jak chce to neich idzie do niego to przestawi samochód. Powiedziałam bo nie chciałam żeby ten facet odrazu na policje dzwonił bo jak by nie patrzeć to te dwa samochody stały poprawnie. A ten facet z mordą do mnie że co ja sobie wyobrażam że tak po chamsku się ludzi zastawia że jak to tak można tak jakbym ja mu wzięła i zastawiła ten samochod. A ja do niego grzecznie a jak to można zostawić samochód na dwóch miejscach. A on juz taki zgaszony że na cmentarz przyjechał. No a mi kopara opadła pod cmentarzem wieeeeelki parking dodatkowo na nim dwa samochody na krzyż to nie ten się pcha na wąską osiedlową dróżkę i zastawia miejsce pod blokiem ja sobie poszłam za jakiś czas wracam patrze policja stoi i cóż mandaty się posypały. c a na policje czekał z pół godziny.Najbardziej mnei wkurzyło to że zaczął się na mnie drzeć a chciałam mu pomóc
Nie dziwie, że się wkurzyłaś .. Niestety, czasami naprawde lepiej być chamskim niz taką wdzięczność otrzymywać .. Ja to bym mu chyba cos ostrzej powiedziała, bo nie znoszę jak mnie ktoś w taki sposób traktuje!

W ogóle, (kicia) miałam dziś szalony sen! :P Snilo mi sie, ze wrocilam do swojego liceum na lekcje i szlam na historie i sie rozgladalam za informacjami, w ktorej to klasie jest i znalazłam wiadomość, że historii uczy nowa nauczycilka, której nazwisko to - UWAGA - (Kicia) !! :P I sie dziwiłam na głos, co to za nazwisko, że sie w nawiasie pisze :P A koleżanka mi zaczęła tłumaczyć, że to Francuzka i oni tam tak to piszą :P A jak poszłam na lekcję, to okazało się, że ta nauczycielka jest facetem :P I w trakcie lekcji zgasło światło i zrobiło się ciemno i czekaliśmy aż się zaświeci a w tym czasie pani/pan (Kicia) czestował/a mnie parówkami :P Jak sie obudziłam, to opowiedziałam to TZ i razem sie smialismy Tak wiec, snilas mi sie moja droga )))
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 16:12   #269
malwus20
Wtajemniczenie

Seagirl wyślij mi proszę na maila zdjęcie swojej sukni bo umieram z ciekawości
Przebrnęłam przez końcówkę III części w końcu
Stary 2011-04-03, 16:16   #270
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
porażka nie nawidzę takich ludzi ;/
dziewczyny ale pospałam prawie 3h :P i co ja teraz w nocy będę robić :P
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości