![]() |
#241 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Cytat:
![]() ![]() a ogarnianie mieszkanka dobra rzecz, szkoda że tak rzadko ogarniam swój pokój ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- dokładnie, ja raczej spodziewałabym się żalu i rozpaczy ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
![]() jutro lece po wyniki z pobrania krwi |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
może one coś wyjaśnia
![]()
#244 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze wyjasnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Ja tylko raz w życiu zrobiłam test. Biorę tabletki i zawszę dostaję @ w nocy z wtorku na środę - zawsze. Wstaję parę miesięcy temu, i nic. Czekałam do wieczora i się stresowałam jak głupia! A to tylko parę godzin. Kazałam TŻ kupic test i go zrobiłam. Za godzinę przyszła @
![]()
#246 |
Wtajemniczenie
|
Sylvi no oby
![]() aQo1 nie dziwię się, ze się denerwowałaś jak zawsze dostawałaś punktualnie ![]() ![]()
#247 |
Zakorzenienie
|
to byl moj drugi raz z testem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Baby, a mialam sie pytac czemu Ty poscisz od 2och miesiecy?? nie ma Twojego Tz z Toba, czy z zalozenia poscicie??
Sylvi, a robilas test w koncu?? bo juz nie wiem ![]() no z tym slubem mojej kumpeli... porazka... i teraz moze zawdzieczzac rodzicom : BARDZO: udane pozycie malzenskie...szkoda gadac... a dziecko wszystko obserwuje...;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
|
Sylvie to juz chyba mniejszy stres niż za pierwszym razem
![]() Santom szkoda, ze przez decyzje rodziców cierpi i ona i dziecko...
#251 |
Zakorzenienie
|
ale ten moj net ma ruchy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
ale to zawsze człowiek spokojniejszy-jedna sprawa mniej
![]() w końcu w tv coś wartego uwagi-oglądałyście "Ostatni pociąg do Auschwitz"? teraz na tvp1 sie zaczął):
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-18 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
ja pamietam, ze po moim pierwszym rrrrr mi sie okres spoznial, ale bylo prawdopodobienstwo prawie zerowe.. ja w 2 liceum, po nocach spac nie moglam... Tz tez w stresie... masakra co sie wtedy ze mna dzialo... a jak sie oczywiscie okazalo zwykla panika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
Santom wy to chociaż zrobiliście
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#256 |
Zakorzenienie
|
no nic Dziewczeta
![]() ![]() apropo ogladalyscie "chlopiec w pasiastej pizamie"?? zryczalam sie jak glupia... dobranoc;* |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
Santom ojj oglądałam..i tez ryczałam jak nie wiem..
![]() ![]() gdzie wszystkie poszłyście ![]()
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-18 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Konto usunięte
|
Nie będzie problemów z miejscami.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||
Zakorzenienie
|
Nie przyzwyczai sie bo on uparte stworzenie i woli przez nastepne 10 lat spotykac sie w weekendy niz miec chate ze skosami
![]() Oj tak, chlodno ![]() ![]() No i bede JA wybierac, a nie mamusia ![]() Cytat:
![]() A pazurki nic specjalnego, korekta tych poprzednich różowych ![]() Cytat:
![]() Kinia, wspominalas o salatce z jajkiem. Czy jak dodajesz to jajko to salatka nie wychodzi ci tak jakby tępa? Dlatego ja bym byla ostrozna z tym jajkiem... Na zlot zrobie jakąś fajową, w koncu mam 109 przepisow ![]() Bry! Mnie w ciaze prosze nie wliczac ![]() Wczoraj na paznokciach mama z babka tez sie zgadaly i mi o ciazy zaczely za przeproszeniem piep.rzyc ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Planuje sobie dzisiaj kupic ten wasz tusz do rzes ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-04-19 o 07:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() na chwilunie wpadlam ![]() ![]() Alunia, nie poruszaj kontrowersyjnych tematow, bo znow sie niepotrzebna dyskusja wywiaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Biedna kotka! Pamiętam jak jedna J. była sterylizowana, to potem cala obolała chodziła tak na paluszkach. Wskoczyć na łóżko sama nie mogła, a dla niej to był dramat, bo to piorun nie kot. J. wtedy ją tak słodko zdejmował z łóżka, kładł na łózku, przynosił jedzenie. Urocze
![]() Sylvi, nie wkręcisz nas, sorry ![]() Poza teściową będzie tez moja mama, a ona lubi colę, więc się nie zmarnuje. Zrobię Kiniową sałatkę tylko muszę przepis skopiować ![]() Ala, Tomcio mięknie po ogłoszeniu zaręczyn, więc nie bądź taka pewna ![]() Chciałam obejrzeć "chłopca w pasiastej piżamie", ale jakoś się rozeszło po kościach. Przypomniałaś mi o nim! Tym razem sie nie rozejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do skosów to jednak rozumiem twojego TŻa, bo to straszna sprawa jset...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gaja u mnie cola co święta ![]() Sylvi to zrób tą morfologie , oby sie wyjaśniło ![]() ja kiedys mialam depresje , ze niby ciąża itd (choć było to niemożliwe , ale ja mam schizy nawet jak rr nie było z tydzień :P,), no i powiedziałam mamie , i mowie ide po test. a mama do mnie: to kup dwa. ja: po co ? mama:bo mnie też sie spoźnia ![]() ![]() ![]()
#264 |
Zakorzenienie
|
W ogóle to mi się dzisiaj śniło, że pojechałam do Wrocławia! 2 tygodnie przed 7 maja, gdzie poszłam na koncert jakiegoś Slayera czy czegoś. Jako, że bilety były tanie, miałam ze znajomymi kiepskie miejsca -trzeba było wisieć trzymając się rękoma drążka nad przepaścią. Pożyczyłam na ten koncert kasę znajomemu i się martwiłam, że nie będę miała na 7 maja i wtedy nigdzie nie pojadę. A potem poszłam na ploty do Ali, gdzie spotkałam kolegę z Wrocka i znajomego z podstawówki, którym robiłam wyrzuty, że mnie nie poznali
![]() J. zwątpił we mnie ![]() Jlys, u mnie też cola co święta ![]() Mogłyście poschizować razem z mamą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a morfologie zrobilam. dzisiaj odbieram wyniki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Oby było wszystko dobrze w tej morfologii
![]() Jaaaa, miałam telefon ze Stacji czy bym nie chciała zacząć edukować się na sklepikarza (bo przy sali zabaw jest też sklepik z zabawkami etc) - w czwartek będę się dokształcać z kasy fiskalnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S kupilam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Garniak kupiony ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Tomala - Tom i Ala ![]() ![]()
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Gaja daj spokój , co by to byłoo :P> a znam 2 przypadki , gdzie matka i córka w podobnym czasie dzieci urodziły
![]() Ala to fajnie , że kupiliście ![]() ![]() właśnie zamówiłam kuriera i siedze i czekam , tż mnie nawet odwiedził na chwilke ![]() ![]()
#269 |
Zakorzenienie
|
Co sądzicie? http://allegro.pl/duzy-wloski-portfe...514809784.html i jaki kolor?
![]()
#270 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() odpukać dziś czuję się już dobrze ![]() ![]() Alunia a co mu w tych skosach przeszkadza? ![]() ![]() ![]() ![]() Santom daj znać jak tam po zabiegu ![]() Jlys u mnie też cola ![]() ![]() Gaja co za sen ![]() ![]() oo no to kolejne zajecie ![]()
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-19 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.