![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Znow na targowisku :)
- Escada Ocean Lounge (sezonowka 2009) - 30 ml, ubytek 2 psikow
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana
wklad MACa Fresh Approach MAC Deep Truth MAC Typographic Urban Decay cien pojedynczy, kolor Cult Shimmer Brick Bobbi Brown MAC Belightful znajdziesz coś u mnie za którąś/któreś z tych rzeczy? (aha, jeśli zdecydowałabyś się, to mogłaby odpadać poczta, gdyż mogłabym Ci to dać osobiście we Wrocławiu ![]()
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-06-19 o 02:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem - agresywniejsze od maseczki z The Face Shop, świetnie oczyszczają, mam opakowanie, ale wymieniam się na pojedyncze plastry. I moze jakas sheet mask. btw: pisalas, ze posiadasz jeszcze inne azjatyckie kosmetyki. Chetnie dowiem sie jakie ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-06-19 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Praktycznie wszystkie dostępne w Korei, bo moi znajomi mi je tam kupują
![]() ![]() Wymienione rzeczy na co byś chciała wymienić? (na wszystkie, które podałam? ![]() Masz może zdjęcia tych rzeczy, które wymieniłam? Chciałam zobaczyć ich zużycie ![]() Mnie głównie interesują cienie, ewentualnie może puder z MAC, bo lubię limitowane opakowania kolekcji ;] Bobbi chyba jednak nie chcę.
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
witaj. coś za paski wybielające?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wlasnie mialam w tych tygodniu zakupy na ebayu robic, wiec dobrze sie zlozylo, ze sie odezwalas ![]() Przydalaby mi sie: Missha 13 PC, Liese Smooth Hair Cocktail, Skinfood Peach Sake Pore Serum, Tony Moly Tomatox Brightening Mask, Missha Near Skin Neuro Age Total Perfection Eye Crem, L'egere Vitamin B12, HANSKIN Magic BB Night Cream. Nie wiem, co z tej listy moglabys miec. . ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Nic, dziekuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
hm, ja bym proponowała wszystkie cienie za SkinFood Salmon Brightening Eye Cream (ech, ból, strasznie się czaiłam na niego ;p)
z tymi rzeczami co podałaś to na pewno raczej nie mogłabym mieć L'egere - w Korei chyba tego nie ma. Niestety w tej chwili jak mówisz, że nie masz fafi, to chyba nie miałabym specjalnie po co Ci je sprowadzać, no bo to dla mnie też koszta ![]() ![]()
![]() |
#256 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-06-19 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Ale cienie są używane, a SkinFood jak mówiłam, kupuję oryginalnie w Koreańskich sklepach więc wart jest trochę więcej, ale spoko, możemy się potargować
![]() Zawsze można się jakoś dogadać ![]()
![]() |
#258 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wymieniam sie na rzeczy o podobnej wartosci. To, ze cos zostalo sprawdzone nie oznacza, ze jest warte kilka razy mniej. Maseczka z TheFaceShop kosztuje na ebayu 16 zlotych. Dla mnie to wciaz niekorzystna wymiana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
To napisz na co byś była chętna za te cienie (za trzy i za cztery)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
w sumie przemyślałam i przejrzałam swoje pierdoły kosmetyczne, tak naprawdę w sumie mogłabym chcieć tylko
MAC Deep Truth MAC Typographic daj znać czy coś ode mnie byś za to chciała
![]() |
#262 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
no to ja podziękuję, gdyż za to wszystko ja sama zapłaciłam +/- 200zł (i to z bonami rabatowymi w sklepie), a nawet na ebayu ceny tych kosmetyków niewiadomego pochodzenia przekraczają łącznie dobrze ponad 100zł, więc wolę przejść się do salonu maca i kupić sama nowe cienie
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#264 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.