![]() |
#241 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: konsolowo, czyli gracze płci pięknej
Cytat:
A ja w Solu Calibur , tylko mojego Tz cięzko pokonać, skubaniec ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Mi się Soul Calibur z deka przejadł.
Polecam Street Fighter ( dość wymagający z fantastycznymi efektami combosów) BlazBlue - super grafiki (w stylu japońskiej kreski), po prostu lubię ten styl. W ogóle cała gra jest ładna. Ciekawe, zróżnicowane postacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję że do premiery GOW3 wszystkie połączymy się z netem i będziemy siać zniszczenie. znalazłam filmik instruktażowy: http://www.polskilive.pl/poradniki/z...skim-xbox-live A co do CoD to chciałam ściągnąć demo Black Ops i wyświetlił mi się komunikat że jest niedostępne z mojej lokalizacji ![]()
![]() |
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja konto na polskim Xboxie już mam, kolo listopada przeniosłam z brytyjskiego. Nie mam jeszcze tylko Golda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj dokupilismy nowe plansze do CoD black ops ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
czy któraś grała w Singularity? ja jutro będę robiła podejście do tej gry, od strony graficznej wygląda ciekawie, może nie jest to odkrywcza gra jeśli chodzi o fabułę i tryb walki, ale może dobrze będzie się w nią grało.
Edytowane przez Kirino Czas edycji: 2011-06-22 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
co tu tak cicho?
Mam już golda, kto chętny na Gears of War 2? Hordy są genialne!!! ![]() DAWAJ LEA ![]()
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak reszta, ale ja z TŻ'em męczymy "piratów z karaibów". no i wymęczyłam w końcu "syberie 2" i "sam'a & max'a sezon pierwszy", jestem z siebie dumna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio zagrywam sie w bete HOMM 6, co prawda to na PC, ale juz kocham ta gre! TZ tez, wiec pewnie we wrzesniu zakupimy pelny oryginal
![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj dostałam wiedźmińską koszulkę, za jakiś czas może fotkę wrzucę jak wygląda
![]() A teraz gram u siebie w Ojca Chrzestnego II, niedawno skończyłam Risen - świetny. Mam jeszcze Gothica III, ale komputer u chłopaka nawala i grać nie mogę ![]() (Madzik08) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile czeka sie na zamowienie z thehut? probowalam szperac w pomocy, ale przerzuca mnie na wersje polska :/ i zaden link nie dziala.
pytanie 2: kto gral w EA sport active. Kusi mnie,zeby zamowic ![]() ![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
mnie kusi "from dust" w przedsprzedaży. a kasy nie mam ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jaka okazja wiedźmińska. Po prostu aż mi żal.
Tania EK, z podkładką Razera ![]() Jak oni mogli mi to zrobić ![]() http://www.gram.pl/sklep/pc/wiedzmin...ign=sklep_gram Ale może któraś się skusi ![]() A na początku 2012 będzie na xbox'a. Edytowane przez Wolha Czas edycji: 2011-08-02 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
dziala Wam net w ps3? nie moge sie polaczyc
![]()
![]() |
#256 |
Konto usunięte
|
Halo, czy ktoś tu jeszcze żyje? ; ) Już myślałam, że znalazłam w końcu odpowiedni dla siebie wizażowy temat, a tu martwy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
żyjemy. przynajmniej ja żyję i mam się dobrze.
![]() obrodziło steam'a promocjami i się zaopatrzyłam w parę tytułów. także mam grania, a grania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
A tak myślałam ostatnio o tym wątku...
![]() Doładowałam sobie konto na Playstation Store, dokupiłam dodatki do Fallout: New Vegas i postanowiłam w końcu go skończyć... niestety, w międzyczasie (W KOŃCU!!) pojawił się Just Dance na PS i Fallout poszedł w odstawkę ![]() Kupiliśmy z TŻ-tem Raymana, z zamiarem pogrania w dwójkę. Fajna, kolorowa platformówka, tylko że... jak dla mnie zbyt kolorowa. Gdy graliśmy w dwójkę dostawałam oczopląsu, że co, gdzie, dlaczego, gdzie moja postać, aaaa!!!
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
ooo kocham Raymana
![]() ![]() Dziewczyny, gdzie najlepiej kupić kinect do xbox'a? Mieliśmy sobie sprawić prezent z TŻem na święta, ale ceny przed samymi świętami tak skoczyły, że szkoda gadać...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja teraz gram w Skyrima. Niesamowita gra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Grała któraś w Batmana arkham city? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poluję na allegro, ale nie zawsze się trafi na uczciwego sprzedawcę kupując z drugiej ręki i może być uszkodzony czy coś... nie wiem czy lepiej nie dołożyć 50-100zł a mieć nowy i z gwarancją ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Amani, poczekaj na po świętach. ceny powinny znormalnieć w międzyczasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Przez krótki czas bawiliśmy się poprzednią częścią, Oblivionem. Matko jedyna, duże to strasznie, a walki wtórne. Poszło w odstawkę.
![]() |
#265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przy okazji pokaże co kupiłam mojemu facetowi - jest zagorzałym fanem Skyrima : http://allegro.pl/kominki-kominek-za...003589377.html ![]() ![]() To co mnie w grze męczy, to błędy (np wielokrotnie zdarzyło mi się że smok nie miał w sobie łusek i kości) i kiepska grafika (gram na xboxie). szprotka_, mnie z serii Lego najbardziej rozczarowała seria Star Wars. Grałam również w Indiana Jonesa i Harrego 1-4, ten ostatni najbardziej przypadł mi do gustu, napaliłam się trochę na drugą część ale cena 180 pln ![]() Niemniej jednak, na mojej konsoli bez zmiennie króluje Gears Of War ![]()
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie się przymierzamy do kupna xbox'a z kinectem (i to będzie czyste szaleństwo), tylko musimy od kogoś telewizor buchnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Tetrix ja mam mrocznego elfa, lekka zbroja, miecz i tarcza, czasem magia zniszczenia
![]() ![]() Myślę, że mu się spodoba ![]() Właśnie tych questów pobocznych jest za dużo, wiadomo, można ich nie robić, ale też trochę szkoda. Pewnie jak zwykle nazbieram ich mnóstwo i połowę zostawię, bo się pogubię co, gdzie i jak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Konto usunięte
|
O, jak dobrze, że ktoś tu żyje : ) Tak o sobie powiem w skrócie, że gram tylko na PC, ale marzy mi się PS3 (głównie dlatego, że tylko na tą konsolę została wydana gra Heavy Rain - ktoś grał może?). Jeszcze do niedawna "siedziałam" tylko w grach osadzonych typowo w klimatach fantasy/średniowiecza, ale niedawno naszła mnie chęć na poznanie czegoś nowego i kompletnie wciągnęło mnie uniwersum, w którym została osadzona fabuła gier "Mass Effect" (kolekcjonerka ME3 już zamówiona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
Tassarinian skoro lubisz gry typu Wiedźmin czy Władca Pierścienia to Skyrim też powinien Ci się spodobać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31204542]O, jak dobrze, że ktoś tu żyje : ) Tak o sobie powiem w skrócie, że gram tylko na PC, ale marzy mi się PS3 (głównie dlatego, że tylko na tą konsolę została wydana gra Heavy Rain - ktoś grał może?). [/QUOTE]
Tja... o ile dobrze pamiętam, jest u mnie na kupce niefajne-gry-do-sprzedania ![]() Ale to kwestia gustu. Mi podeszło średnio, TŻ-towi nie podobało się w ogóle.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.