|
|
#241 |
|
🦄
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja,kolorówka.Zap raszam na majową wymiankę u cashmeree:)
Kaszmirku, interesi mnie to:
Emolium, Krem 75g (mam 3 szt) 11-2012 Emolium Balsam do ust dwufazowy 2 x 7ml 09-2012 Iwostin Purritin, chusteczki oczyszczające 2szt 02-2012 Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu 09-2012 Iwostin, Hydratia, Fizjologiczny balsam do ciała z ceramidami 200ml NOWE dw.11.2012 Pozwoliłam sobie wynotować wszystko, co mi się podoba, daj u mnie znać, co byś chciała ode mnie, co mogłabyś oddać.
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja,kolorówka.Zap raszam na majową wymiankę u cashmeree:)
Za J'adore niestety nic.
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Wstępnie podoba mi się trochę pielęgnacji, ale pozwól, że jeszcze się zastanowię
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Basiulek oczywiście poczekam
![]() Marigold i króliczku jutro wam odpiszę jak będę w pracy bo teraz padam z nóg już
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
hahah bardzo smieszne przeciez wiesz ze u ciebie zawsze za duzo mi sie podoba
polowa opisow dodana reszta do jutra bedzie gotowa
|
|
#246 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Paco Rabanne, Black XS Pour Elle EDT 30ml, kod:7H15 (kartonik) Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 03-2013 Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g 06-2013 ? |
|
|
|
|
#247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
odpisałam w waszych wątkach
|
|
|
#248 | |
|
BAN stały
|
Mogę oddać te 4 produkty albo za:
Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 03-2013 + Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g 06-2013 albo za black xs ;-) ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 03-2013+ Donna Karan, DKNY Red Delicious EDT 3,5/7ml miniaturka lub Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 03-2013 + Ziaja Med, Kuracja Lipidowa, Fizjoderm, Kremowa baza myjąca 09-2012 Co Ty na to?
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Lancome, Poudre Elephant Teint Bronzer Powder Sun of India
widzialam, ze Ci sie podoba u Marigold tak tylko chcialam powiedziec, ze ja tez mam do oddania jakbys chciala
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
królik ja cie normalnie
![]() Dlatego Twój wątek zostawiam sobie na koniec mo masz tego tyle że na spokojnie muszę pocvzytać
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elefant jeszcze nie dolozony, na razie wyciunglam spod lady dla Ciebie
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
lacosty obie podobaja mi sie najbardziej
![]() iwostin pianka do buzki vichy do demakijazu vichy tester podkladu aera teint ten 2 od lewej dlugosc wkladki pisze przy rozmiarku zawsze o ile dobrze pamietam 25,5cm
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
ojej no ktora ktora obie sa cudne
)niebieska juz od dawna na nia sie czaje u ciebie )cliniqa podkladu jest juz malutko i nie wiem jak z kodzikiem estee musze sprawdzic kody bo jeszcze nie sprawdzalam A69ten ciemniejszy chyba bo ciezko rozczytac:/ wybierz co chcesz na czym najbardziej ci zalezy ![]() buciki polecam bo sa mega wygodne nie czuc wysokosci sa rewelacyjnie wyprofilowane )---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- napisz mi prosze czy chcesz ten podkladzik estee bo nie wiem czy wymieniac go z kims czy trzymac
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Essence, Sun Club, All Over Shimmer for Eyes, Face & Body (Nabłyszczający puder do twarzy i ciała) odcień dla brunetek Clinique, Fresh Bloom Allover Colour 06 camellia kod A47 |
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
nieststy nic
|
|
#258 |
|
🦄
|
Cashmeree, wybacz że dopiero piszę, ale w tym tygodniu nie miałam zupełnie czasu zająć się Targowiskiem. Oczywiście nadal estem zainteresowana wymianą i jeszcze wypatrzyłam u Ciebie drugi balsam Iwostinu, którym byłabym zainteresowana- Elixine.
Tak zaczęłam zliczać co mniej więcej za ile i wyszło mi, że spokojnie mogę oddać dwie pierwsze pozycje z Twojej listy. Daj znać, jak się na to zapatrujesz.
|
|
#259 |
|
🦄
|
Nie napisałam? Ale ze mnie tępa łycha
Chodziło mi o ten Elixine, bo wcześniej pisałam tylko o Hydratii. W ogóle wartościowo Ci to pasuje? Bo jeśli królik chcę piankę to może ja bym coś innego przygarnęła.
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Lancome, Poudre Elephant Teint Bronzer Powder Sun of India
Lancaster – Sunlight make up, roz, rozswietlacz i bronzer, tylko testowane, wszystko z ochronnym plastikiem i w kartonikach, najchetniej oddam jako zestaw Smashbox – Fusion Soft Lights – Baked Starlight, uzyty ok. 5 razy, z kartonikiem Yves Saint Laurent – Love Collection – paletka roz/puder, w kartoniku, z welurkiem i nieuzywana gabeczka Donna Karan – Gold – 50 ml YSL – Baby Doll – 30 ml, z drobinkami - Jill Sander – Sun, nie widze ile jest niestety wiec zakladam, ze 1/3, oddam za drobiazg Kaszmirku, z powyszych rzeczy prosze sobie wybrac co chcesz, tak zeby wartosciowo bylo rowno, jesli pasi?
|
|
|
#262 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
🦄
|
Cashmere, chyba wolałabym 3 te kremy, bo to zawsze się przyda. Też liczyłam to tak na oko, więc jeśli 3 to za dużo to jeden też będzie. U mnie ten Platynek leży nieużywany, bo mam kupę innych rozświetlaczy, podobnie Afryka.
Afryka ma jeden mankament- ma podmienione wieczka- normalnie powinno mieć wieczko skorupa żółwia, a jest z Orientu. Zapomniałam o tym napisać, ale zaraz zrobię dopisek. Tak czy siak- czy jeden ten krem czy więcej i tak chętnie się wymienię tylko daj u mnie znać, co i jak.
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się u Ciebie trzy rzeczy:
Avon, Precision Glimmer Eyeliner (Złociście połyskujący tusz do kresek) odcień amber NOWY Avon, Glazewear Sparkle (Iskrzący błyszczyk do ust) ODCIEŃ MOCHA LATTE , NOWY W FOLI Victoria's Secret, Beauty Rush Lip Gloss mały ubytek ok 10% Niestety to raczej za dużo za to co wybrałaś u mnie. Za co byłbyś skłonna się wymienić ?
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Wstępnie podobają mi się:
-Iwostin na zaczerwienienia; Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień Dermedic, Hydrain 2, Krem intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu Vichy, Purete Thermale, Płyn do demakijażu skóra wrażliwa 30ml Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający -tusz Avon Supershock Nie wiem ile z tego byś była w stanie oddać za BD |
|
|
|
|
#267 |
|
🦄
|
Kaszmirku, a mogą być telefonem robione? I najlepiej wysłane mmsem
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
a nie zapomniałam tylko myślę nad naszą wymianką cały czas
Bo mi sie trudno rozstać z Lacostą Dam znać dziś lub jutro
|
|
#270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz napiszę Ci kolejność chciejstw a ty zdecydujesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to zabieram sie do czytania i wybierania
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

polowa opisow dodana reszta do jutra bedzie gotowa

tak tylko chcialam powiedziec, ze ja tez mam do oddania jakbys chciala