|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
exmod na urlopie:)
|
Dot.: Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy
j.w.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy
na wstępie podkreślam, że ewentualne odbarwienia to wina lampy błyskowej i mojego sfatygowanego aparatu
![]() HOLLYMODA * sukienka Mango - bardzo ładnie leży, wierzchni materiał o dziurkowanej fakturze * żółta bluzka z kotwicą i wiązaniem (oversize) - szeroka lecz krótka, denerwuje mnie to wiązanie ![]() ![]() * t-shirt z sową ![]() Miracollo * bluza męska - kolor zdecydowanie odbiega od zdjęcia z oferty, jest dużo jaśniejszy (tym razem aparat oddał realną barwę) * t-shirt męski * czarna bluzeczka na ramiączka VERO MODA ![]() * ażurowy sweterek ATMOSPHERE boski ![]() * bluzka mgiełka z dłuższym tyłem ATMOSPHERE
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2014-03-12 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
nie chce mi się szukać zdjęć w hurtowni, link do mojego zamówienia https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1228
1. bluzka bardzo fajna, fajny konkretny materiał 2. to miała być koszulka, ale ewidentnie nawet przy moich 175cm jest sukienką 3. sweterek, mniejszy mój w rozmiarze 10, trochę za krótki, siostry w rozmiarze 12, trochę za szeroki.... ![]() 4, 5, 6 rzeczy w porządku, to koleżankom ![]() Edytowane przez souvenir Czas edycji: 2012-09-04 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Awanti
Zdjęcia robione na szybko bo Synek się złościł ![]() 1. Spodnie od piżamki OYSHO r. M - rozmiarówka raczej standardowa, spodenki ok tylko sznurka brak ![]() 2. Czarna bluzka r. M - rozmiarówka zupełnie nie standardowa, moim zdaniem to S albo nawet i XS |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Awanti
Zdjęcia robione na szybko bo Synek się złościł ![]() 1. Czarna sukienka w kwiatki r. M - sukienka jest świetna, bardzo mi się podoba polecam ![]() 2. Granatowa sukienka r. L - rozmiarówka standardowa, sukienka bardzo fajna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Awanti
Zdjęcia robione na szybko bo Synek się złościł ![]() 1. Bluzka w paski r. M - wszystko ok tylko jak dla mnie rękawy są za krótkie troszkę ![]() 2. Różowa bluzka AMISU r. 38 - jak dla mnie za duża, moim zdaniem rozmiarówka trochę zawyżona ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
link do rzeczy które zamawiam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4109
wszystko fajne ![]() 2 pierwsze bluzki w rozmiarze S, ale to dość małe S reszta raczej standardowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1290 Link do mojego zamówienia
![]() 1- super bluzeczka, świetny materiał, nawet podszewka jest ![]() 2- Krótka, trzeba założyć pod spód dodatkową bluzkę bo wszystko prześwituje ![]() ![]() ![]() 3- Rozmiar S, ale jest okropnie duża! Wykonanie średnie, ale chyba tak ma być wykończona ![]() ![]()
"Kochać kogoś - znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne." Mauriac Francois. ![]() ![]() "Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą." Edytowane przez Ona. Czas edycji: 2012-09-27 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
Miracollo
1.) Sweterek z sercem, myślałam że wielkość będzie coś jak na zdjęciu jednak jest 'duży' tzn taki luźny 'big nietoperek', poza tym nic mu zarzucic nie ma. 2.) Sweterek też troszke luźny ale już nie aż tak jak dwa pozostałe, może być w sumie. 3.) Sweterek dziergany BIG dosłownie, chyba nawet w nim nie bede chodzila bo jakos dziwnie sie czuje chociaz nic innego zarzucic mu nie ma no ale zbyt 'luzny'. Rozmiary M , Sweterek z sercem L. Podsumowanie: spodziewałam sie takich mniejszych rzeczy jak na zdjęciach a tu wszystkie są te typowo luźne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
jakość i rozmiarówka standardowa,real fotki postaram się na jutro
zapomniałam na śmierc o fotkach Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2012-10-25 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
z awanti:
1. Kolor taki jak w opisie czyli kremowy/beżowy nie tak jak na zdj szary. Rozmiar L jak S, prześwituje strasznie - NIE POLECAM 2. Firma atmosphere, jeszcze z papierową metką. Chociaż jest czarna to niestety prześwituje, ale będę nosić na top, bo ogólnie jest fajna, rozmiarówka standardowa. 3. Fajny materiał, firma orsay - jestem zadowolona 4. Jakość ok, ładnie się prezentuje, fajna - polecam 5. Niestety się rozczarowałam, materiał cienki, ale co gorsza mają takie brzydkie pionowe paski - źle to wygląda, będę nosić po domu i może do dłuższych bluzek, ale spodziewałam się czego innego. 6. Fajny kolor, raczej z cienkich, ale nie prześwituje, rozmiarówka standard - polecam Zdj aparatem nie robię, bo nie słabo oddaje kolory i nic nie będzie widać ![]()
#252 |
Rozeznanie
|
spodnie z awanti , rewelacyjne , dobry materiał rozciągający się i dobra długość polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Sweterek Miracollo
Rozmiar Uniwersalny Rękawy takie 3/4, jak dla mnie za krótki aby nosić go samego, dobry pod dłuższą bluzke-bokserke. |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Miracollo
Villa 29zł bluzka z grubszego materiału ze srebrną nitką jest świetna jestem bardzo zadowolona że ją zamowiłam ![]() Hollymoda 25zł bluzka z nadrukiem z koronkowym tyłem, przód z lejacego materiału, na dole ma gumkę 24zł tunika z nadrukiem gazety, tzn w opisie było że to tunika ale to jest t-shirt, tył z dobrej jakości bawełny, z przodu cienki material ale nie przebija jakoś bardzo, szkoda że nie jest dłuższa w opisie było że L odpowiada typowemu M i faktycznie tak jest 18zł Cubus bordowy t-shirt, fajny materiał w jasne kropeczki, podoba mi sie kolor, wczesniej widziałam je w sklepie tylko że z kieszonką i luźniejsze, ta jest bardziej dopasowana leże jak typowy t-shirt, niestety nie mam zdjęcia wszystkie rzeczy sa dobrej jakści, dobrze wykonane
#255 |
Raczkowanie
|
Awanti:
1. Spodnie dresowe- rozmiar ok. Wszystko byłoby w porządku, ale zamiast soczystej pomarańczy dostałam spodnie żarówy ^^ 2. Tregginsy - świetne spodnie, strzał w 10, gdyby nie fakt, że zamiast S, hurtownia przysłała XS (metka główna jest wycięta, ale na bocznej widnieje rozm.34). Wielka szkoda,bo naprawdę są fajne. 3 i 4 - Bluzka z białą wstawką. Bluzki przeszły moje najśmielsze wyobrażenia.... To co dostałam, nie wiem jak nazwać... Rozmiar S i M to co najmniej L/XL. Materiał jest taki miły w dotyku(nie wiem, jak dokładnie nazwać), ale jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Po pierwsze bluzki wyglądają, jakby wiele przeszły, po drugie co kawałek wystają nitki, lub wpleciona jest nitka innego koloru. Wstawka wszyta jest byle jak, jakby miała się za moment odpruć. Ogólnie nie polecam. Bluzki powinny być sprzedawane jako II gatunek. Zdjęcia robione wieczorem, więc niestety nie oddają prawdziwego "uroku".
#256 |
Wtajemniczenie
|
AWANTI
* bluza męska II gatunek, jednak nie widzę żadnych dziurek/plamek, nie należy do ciepłych - cienki materiał * dzianinowa bluzka Zarra Gembos * zielony przetykany sweterek, zdjęcie nie oddaje koloru, zieleń jest piękna, nasycona * buraczkowe legginsy, raczej nie dla wysokich bo nie są zbyt długie, kolor identyczny jak na zdjęciu z hurtowni, plamki na nogawce to wina aparatu ![]() HOLLYMODA * ruda bluzeczka ZARA * dzianinowa bluzeczka na krótki rękaw z kwiatowym motywem * bluzka z sową Zarra Gembos, cyrkonie na sowie wyglądają bardzo przyzwoicie, nie tandetnie ![]() * beżowa bluzeczka, prześwitująca * czarna bluzka z nitami, z tyłu 20cm suwak, kolor głęboka czerń dodam jeszcze, że rozmiarówka jak najbardziej w porządku
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2012-12-20 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
AWANTI:
1. Zamówiłam rozmiar L/XL , chociaż noszę eSkę, i dobrze. Spodziewałam się bluzy, jednak jest to bardziej bluzka, bo cienki materiał. Wykonanie średnie, dobrze, że są kamienie na ramionach, które dodają charakteru bluzce. Zapłaciłam za nią 26zł, jednak wg mnie to jest za wysoka cena. Teraz widziałam, że są za 20zł, więc jeszcze ujdzie. 2. Rozmiar S. Jestem zadowolona, dobre wykonanie i jeszcze lepsza cena - 10zł. Kolor bardziej czerwony niż różowy, ale da sie przeżyć, mimo mojej nieprzyjaźni z kolorem czerwonym :P 3. Rozmiar S. Kupowałam dla kuzynki, jeszcze nie wiem jak wyglądają jej spostrzeżenia. Ja się spodziewałam, że materiał będzie grubszy - 25zł. 4. Rozmiar M, jednak w rzeczywistości L-XL... Kupowałam dla koleżanki, pewnie odda mamie. Materiał, wykonanie i cena na plus - 17zł.
#258 |
Zakorzenienie
|
moje zamówienie : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4433
1 Koszulka - za 15 zł naprawdę jest świetna , bawełniana dobry materiał i ma ładne kolory Polecam 2 Golf teściowej - nie mam zdania rozmiar uniwersalny ale to XS/S 3 sweterek - bardzo fajny , rozmiar M ale dla mnie to S, cienki 4 Bluza L - bardzo fajna , ale polecam brać rozmiar większą 5 Bluza L trochę workowata 6 Moja koszulka - dla mnie jest świetna ,cieniutki materiał, podkreśla cycki ![]() Edytowane przez kasia1608 Czas edycji: 2013-01-04 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Miracollo : wszystko fajne prócz siwej bluzy , jest wielka i wygląda jak na działkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Wyrzucę w końcu coś od siebie
![]() Miracollo -Po pierwsze zielona dziecięca kurteczka H&M- rewelacja! -Niebieski nietoperz z paseczkiem na ramieniu- rozmiar uniwersalny- noszę S jest ok ![]() -szara bluza love me do- dłuższa, kieszonki z boku, cienka i taka wąziutka, ale ok ![]() - szara tunika - góra a`la nietoperz- te miedziane dżety odpadaja przy byle potarciu ![]() ![]() ![]() Holly: t-shirt- fajny, delikatny w dotyku- nie jest to taka zwykła bawełna tylko z dodatkiem jakimś - bluza z trampkami- poracha! Znaczy sie może i fajna ale ogromna jak na S ![]() ![]() Edytowane przez archinta Czas edycji: 2013-02-09 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
zdjecia przeswitujacych bluzeczek z Hurtowni24
sa boskie - polecam! i ta cena... ![]() mam 4 - czarna,chabrowa,koralowa i brzoskwiniowa nawet przy moim 174 moga robic za tuniki - z tylu sa dluzsze ![]()
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
zdjecia legginsow ze wstawkami - AVANTI - czarne bardzo fajne, tylko dla mnie troszke krotsze - ale do wysokich butow w sam raz
![]() chabrowa bluzeczka z cwiekami na ramionach AVANTI - bardzo fajna, dluga, mi zakrywa pupe prawie cala mimo iz jestem wysoka ![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Miracollo sukienki
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
Miracollo
1. Czerwona sukienka z baskinka - moim zdaniem kolor podchodzi bardziej pod koral niz pod czerwien. Sukienka bardzo fajna, koronka dosc miekka-nie z tych sztywnych ![]() ![]() 2. Bokserka z sowa - super, taka dluzsza, fajny gatunek, nadruk tez ok. Shimao 1. Biała koszula - myslalam, ze bedzie rozpinana, a te guziczki to niestety tylko atrapa, ogolnie fajna, material 100% bawelna. 2. Bluzeczka z baskinka - super! Moglaby byc troche mniejsza ![]() ![]()
Razem od http://s1.suwaczek.com/200512304437.png Ślubowaliśmy http://s4.suwaczek.com/20120614290113.png Edytowane przez E87 Czas edycji: 2013-03-06 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
dla odświeżenia wątku wklejam parę ciuszków
![]() awanti 1. czarna bluzeczka bardzo fajna, tył dłuższy, rozmiarówka standardowa 2. bluzeczka z sową również godna polecenia, bawełna z domieszką czegoś, rozmiarówka standardowa 3. dobra gatunkowo, firma Lara, rozmiarówka standardowa 4, 5,bluzeczki z awanti - stardivarius, raczej cienkie, bawełna z domieszką, lepiej brać mniejszy rozmiar, chyba że się woli bardziej luźne miracollo 6. bluza, najpierw miała podaną rozmiarówkę, wzięłam L i okazało się, że to takie S/M, nosi ją moja 12-letnia Chrześnica 7. Bardzo fajna, porządny materiał, standardowa rozmiarówka, tył dłuższy 8. atmosphere, cieniutki sztuczny materiał, liczyłam trochę na coś innego, ale da się przeżyć. taka bardziej oversize 9. PicolloS, rozmiarówka standardowa, porządny materiał, bardzo fajna bluzka. Ćwieki dosyć wystające, ja je odprułam, bo tylko przyczepione ![]() 10. bluzka rozm M/L, ale ja nosze S/m i bardzo fajnie wygląda, porządny materiał i wykonanie, tył dłuższy, bardzo łądnie się układa
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
jeszcze kilka godnych polecenia (lub nie) rzeczy
![]() miracollo 1. oversize Vero Moda, porządny materiał, bardzo fajna bluzeczka 2. bluzeczka marynarska, moja M okazała się dosyć szeroka, mam mieszane uczucia co do niej - choć materiał porządny, to nie układa sie tak jakbym chciała 3. bershka, z rękawkiem podpinanym - standardowa rozmiarówka, bardzo fajna bluzeczka 4. bokserka z falbankami, porządny materiał, ładne wykończenie, 5. nietoperz bershka, na zdjęciu nie wygląda jakoś powalająco, ale bardzo ładnie się układa. Rozmiarówka standardowa, materiał taki lejący się ![]() awanti 1. atmosphere, cienki sztuczny materiał, poza tym krój całkiem fajny. Moja S, okazała się malutką S 2. materiał cienki, prześwitujący, rozmiarówka standardowa, resztę widać 3. bluzeczka z kotem, zwykła bluzeczka, standardowa rozmiarówka 4. bluzeczka z duszkiem - porządny materiał, ładnie wykończona, nadruk dosyć duży, ale ten duszek świeci w nocy ![]() 5. z dżetami - trochę rozczarowana nią jestem, dlatego poszła w świat. Trochę źle się układa, może dlatego, ze M okazała się za duża a może taki over ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
odświeżam wątek i zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami zakupowymi
![]() awanti 1. sweterek miętowy - rozmiar uniwersalny, ale to takie większe M, dosyć rozciągliwy, krótki 2. bluzeczka orsay, rozmiarówka standardowa, bardzo dobra gatunkowo i bradzo ładna 3. bluzka - 100% bawełny, ładnie się układa, mam rozm. S, ale mogłaby byc trochę mniejsza, mimo że nosze S/M miracollo 4. bluza Zarra_Gembos, rozmiarówka standardowa, bardzo dobra gatunkowo. 5. sweterek chanelka, bardzo ładny, ale rozmiarówka to jakiś kosmos, Rozmiar S/M wypada jak XS/S, rozmiar L/XL jest praktycznie taki sam - wąskie rękawki, krótki .
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2013-10-28 o 12:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
bardzo fajne leggi, mam trzy kolory, cienkie, lajkrowate, z gatunku sliskich, trochę zjezdzaja w kroku, ale tylko przy mocnych wygibasach. mam rozmiar Xl albo L, trudno powiedzieć, zamawiałam XL, ale w dwóch parach metki wycięte, a na trzeciej widać L, jednak dobrze się dopasowują. minus ze jeśli ktoś ma spooore udka, to wzor się na nich trochę rozjasnia, rozciąga się, wiec nie jest tak intensywny w kolorze. poza tym bardzo fajne do latania. zamawiałam XL, co przyszlo nie wiem, ale na około zgadza się rozmiar z typowym. bawelna, cienka, ale nie prześwituje, jakościowo ok, ladny nadruk, ogolnie bardzo fajna koszuleczka, ma specyficzny kroj, rozszerza się lekko ku dołowi, wiec jak ktoś ma brzuszek to fajnie maskuje. w piersiach mam około 100cm i trochę jest przymala, ale może być. Edytowane przez ultrafiolet88 Czas edycji: 2013-10-28 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
Awanti.
Linki do moich zamówień: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=90 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=138 1. Bluzka z ćwiekami na ramionach - trochę się różni od tej na zdjęciu z Awanti, ale mimo wszystko jest bardzo fajna. Ma minimalnie nietoperzowe rękawy, luźniejsza, rozmiar raczej standardowy, ale na wyższą osobę rozmiar S mógłby być przykrótki (ja mam 169 cm wzrostu). Szkoda tylko, że przyszła z drobną skazą na rękawie - wygląda, jakby była tam przyklejona naklejka, ktoś ją odkleił i materiał się odbarwił. Niestety, widać to wyraźnie, liczę, że po praniu trochę wyblaknie; 2. Męska bluza z golfem - wg mnie całkiem fajna. Niby zamawiana była Mka, a na naklejce, która znajduje się na bluzie jest rozmiar L ![]() ![]() 3. Bokserka z czaszką - miły materiał, bez żadnych skaz, ale to duża XSka, trochę na mnie wisi; 4. Granatowa bluza na suwak - na stronie Awanti wyglądała na taką zimową, mięsistą, niestety, jest cienka i jak dla mnie trochę za krótka. Wolę dłuższe ubrania. Z przodu ma jakieś dwie plamki, jakby ktoś ją mąką oprószył, może zejdą po praniu ![]() 5. Miniówka z suwakiem - wzięłam rozmiar S, ale to model dla prawdziwych chudzielców. Ledwie przez uda mi przechodzi ![]() ![]() Generalnie rzecz ujmując, za taką kwotę, jestem zadowolona z zakupów. Chyba jeszcze pokuszę się na kilka zamówień z Awanti ![]() PS zdjęcia są takie małe, bo duże nie chciały się załadować.
#270 |
Rozeznanie
|
1. Legginsy, zamawiałam L dostałam L rozmiarówka standardowa gatunkowo ok, kryjące. Jestem zadowolona.
2. Bluza dzianinowa zarra gembos - zamawiałam L - na metce niby pisze L ale to jest zdecydowanie S. Gatunkowo ok, ale pójdzie w świat.. 3. Bluza z kotkiem - zamawiałam L - dostałam L, rozmiarówka standardowa, gatunkowo super. Jestem zadowolona. 4. Pastelowa bluza z avanti, turecka. Zamawiałam M i jest M - myślałam, że będzie dłuższa - niestety sięga mi do paska od spodni (mam 1,68cm). Gatunkowo ok 5. Szara z numerekiem i koronkowymi rękawkami Zarra Gembos, zamawiałam L i mam L rozmiarówka standardowa - gatunkowo ok, tył ma dłuższy - ładna, jestem zadowolona. (przylegająca) 6. Szara bluzka 86 - przyszła mi z bordowym numerem 86. Rozmiarówka Standardowa - myślałam że to może będzie jakis over, ale jest przylegająca. Dzianinowa. Może być. 7. Sweterek - zamawiałam L a to chyba jest XXS. Tragedia, materiał to napewno nie przypomina swetra, ani bawełny, ani niczego co nadaje sie do noszenia, ewentualnie nadaje się jako mop do podłogi. Szorstki. Myślałam że będzie jednolity - jakże sie myliłam - nie wiem jak to wytłumaczyc jest w takie malusieńkie kropki z nitki(tak jakby ktoś szył nitką robił węzełki) koloru (uwaga!) neonowego różowego i zielonego OMG. Bardzo krótki. Masakra. 8. Długa bluza z M. Rozmiar standardowy. Bardzo mi się podoba - chyba najbardziej z całego zamówienia. Wstawki czarne satynowe. Super leży. Dłuższa. Gatunkowo super. 9. Bluza z wąsami ZARRA GEMBOS. Dostałam L - to jest takie bardziej M. Myślałam że będe ją nosić do legginsów - niestety krótka do paska w spodniach sięga. Ogólnie jest fajna, materiał ok. Nic do niej nie mam. 10. Legginsy moro - zamawiałam rozmiar L dostałam L typowe M. Kolor na zdjęciu przekłamany - w realu są wyblaknięte. W zasadzie to bardziej takie treginsy - materiał super - porządnie wykonany. Byłabym bardzo zadowolona gdyby nie ten wyblaknięty kolor ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.