|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
A nie wiesz moze w jakim sklepie, czy jakiej marki sa te otreby?? tak tak, sugerowalam sie Mrs Dukanowá, u niej wlasnie widzialam przepis z colá. Po tym jak Fenris sie pochwalila, ze robi dzis ciasto mikrofalowe tez nabralam ochoty, ale okazalo sie, ze w lodowce niewiele. I tak sie popatrzylam na cole...hmm...przypomnial mi sie przepis muffinkowy i ...dodalam. Efekt fantastyczny!
![]() |
#242 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja zmodyfikowałam troszkę ciasto czekoladowe z mikrofalówki i dałam zamiast 1 łyżeczki cynamonu i kakao, pół łyżeczki cynamonu i pół łyżeczki kakao, 6 tabletek słodzika, a reszta jak w przepisie. Polałam serkiem homo i jest pyszne
![]() ![]() ![]() To na główne ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Ja mam drobno zmielone firmy Kruszwica. |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak wgl to zapomniałam się Wam pochwalić, że dzisiaj osiągnęłam swój drugi cel, zeszłam poniżej 90kg ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-05-25 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziekowka za info dot tych otrebow!!
![]() |
#245 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaaa juz wiem jakie, tak mi sie wydaje, jeszcze wygoogluje. Ale jesli to te, to nawet wiem gdzie dostac. ufff, kamien z serca.. ( hmm lepiej to ..tluszcz z ud...)
![]() |
#248 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Sałata, rzodkiewka i jogurt ![]() Te otręby Sante niebieskie to moje ulubione. Do ciast, do wszystkiego. Są takie średniej wielkości - widziałam większe. Większych nie lubię i mocno zmielonych też nie (np. tych Kruszwicy). W Leclercu jest promocja na otręby Sante - ok 2,70zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wstawię Wam na chwilę zdjęcia, chociaż nie jestem przekonana czy coś na nich widać ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-05-25 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis mam slaby dzien, wierze..i jestem uparta..ale jakos mi brak sily i energii do tego wszystkiego. Kopa potrzebuje. Na przyklad zdjec... ![]()
![]() |
#251 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Magda_lena pieknie!
![]() Ile masz wzrostu, bo nie wierze, ze masz 91 kg! wygdladasz szczuplej niz ja, a waze prawie 20 kg mniej!
#253 | ||
Zakorzenienie
|
zmielone sa napewno na alegro
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kontroluje sklepy.... ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja stosuję wspomagacza ![]() koleżanka stosuję clarinol... ale to chyba raczej na cellulit ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- hehe tylko nie to ![]() poważnie to jeszcze na sklepy i robię inwentaryzacje kontrolne.... jak to mówią... ta Pani od inwentaryzacji ![]() ale jestem dobra... nie krzyczę i nie czepiam się.... bardziej staram się pomóc i nawiązać dobre kontakty z zespołem ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() gratulacje .... ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- właśnie wróciłam z delegacji... i jem sobie na obiadek placuszki tuńczykowe ![]() stęskniłam się za nimi hehe jutro rano znów wyjazd..... nie chce mi się ....ale trzeba pojechać ....potem 2 tygodnie laby ![]() w niedziele się ważę... mam nadzieję że coś poszło w dól i ta moja waga nie pokaże jakieś wymyślonej wagi( muszę kupić nową coś dziwnie waży raz mniej raz więcej ) jutro czeka mnie jazda autem z 5 godzin... tyle dobrego że ja nie prowadzę ... i sobie pomyślałam że może na drogę bym mogła sobie upiec ciasteczka otrębowe http://www.przepis-kulinarny.pl/cias...we-id1387.html ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-05-25 o 12:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Aż ruszę tyłek po ulotkę...
Piszesz o zwykłych Sante niebieskich czy wysokobłonnikowych? Ja kupuję te drugie - wklejam zdjęcie. W Leclercu jest promocja z 3,51zł na 2,75zł. Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-05-25 o 12:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Fenris, pokazałas na zdjęciu te z wieksza ilościa błonnika. Są też niebieskie z mniejszą jego ilościa - pewnie tez i z tego powodu jest taka rozbieżność w cenie. Te ze zdjęcia są droższe. Te drugie można kupić za ok. 19.90-2,45 zł. - w takiej cenie ja kupowałam ze dwa tygodnie temu. Wiecej nie obserwowałam cen, bo mam jeszcze w zapasie 3 paczki ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Jakiej firmy jeszcze kupujesz? - bo ja nie mam porównania i faktycznie może inne są lepsze. (od początku jadę na tych firmy Sante). Też jesteś z W-wy, więc proszę napisz też gdzie je kupujesz (bo ja nie mam za dużo czasu niestety na poszukiwanie odkrywcze ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Super dziewczyno!! ![]() ![]() Coś oszukuje ta Twoja waga ... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-05-25 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 176cm/177cm, może jestem dużo wyższa od Ciebie ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() od dzisiaj jest już 89 ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
w tym przepisie na ciasteczka mam podane 3 łyżki mąki kukurydzianej http://www.przepis-kulinarny.pl/cias...we-id1387.html
a jak nie mam ??? a mam skrobię mogę zamienić???
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dobrze sobie policz ile z tego przepisu mozesz zjesc dziennie ciastek, bo tam są aż 3 szklanki otrębów.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-05-25 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Kobitki ja tylko na chwilkę.....
Póki co dietka poszła w odstawkę ale pilnuje się z jedzeniem. Waga na szczęście prawie bez zmian (wahania 200-300) a wszystko przez zmartwienia. Małż dziś się wyprowadził.... Teraz trochę muszę przeorganizować swoje życie i pomyśleć co dalej. Trzymajcie się cieplusio i nie poddawajcie się pokusom! A dla spadkowiczek wielkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
karmeelek
Trzymaj się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=magda_lena40;271163 60]
![]() ![]() 176cm/177cm, może jestem dużo wyższa od Ciebie ? ![]() Gratuluję piękny wynik. Ja też mam taki wzrost a teraz ważę 7 kg mniej od Ciebie. Też chciałabym zejść do takiej wagi ale 70 tez mnie zadowoli.
Wzrost 176 cm Start 23.02.2011 - 93kg ![]() II faza 1.03.2011 - 91kg (-2kg) 1.04.2011 - 88,3kg (-4,7kg) 1.05.2011 - 85,1kg (-7,9kg) 1.06.2011 - 81,6kg (-11,4kg) III faza 6.06.2011 - 81,8kg może kiedyś będzie 70kg, ale to daleka przyszłość |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |||
404 Not Found
|
Cytat:
http://www.kmdelikatesy.pl/node/22678 Cytat:
![]() W ogóle one wszędzie są. ![]() Cytat:
![]() (myślałam, że już jest lepiej). |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Szukałam dzisiaj przepisu na ciasto z rabarbarem i znalazłam taki
podaję linka http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=82&t=6263 Ja mam teraz PP i dopiero w piątek będę mogła zrobić sobie takie, ale jak macie ochotę to Gościu ma super przepisy
Wzrost 176 cm Start 23.02.2011 - 93kg ![]() II faza 1.03.2011 - 91kg (-2kg) 1.04.2011 - 88,3kg (-4,7kg) 1.05.2011 - 85,1kg (-7,9kg) 1.06.2011 - 81,6kg (-11,4kg) III faza 6.06.2011 - 81,8kg może kiedyś będzie 70kg, ale to daleka przyszłość Edytowane przez Renka2 Czas edycji: 2011-05-25 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi w teście wyszło ponad 70kg jesli dobrze pamiętam, ale jeśli się uda to chciałabym zejść poniżej tych 70. Zdaję sobie sprawę z tego, że im dłużej dukam tym waga może wolniej spadać, ale wierze że skoro zrzuciłam już 21kg to uda mi się jeszcze drugie tyle ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.