|
|
#241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: RAZ DWA TRZY koleżanko, może Ty?
Cytat:
I właśnie te perełki są najwazniejsze ![]() Dobrej nocy życzę, bo uż mnie zmogło... po 6 pobudka
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Werka, mam nadzieję, że doświadczysz prawdziwej przyjaźni.
![]() Siostraelwa, dobrej nocy. ![]() A ja skończyłam nerwowy i przerobiłam połowę krwionośnego.
|
|
#243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ok, wypadałoby się przedstawić
![]() Imię: Magda TŻ: Jest )Nauka/Praca: Programistyka/ Pracownik Centrum Informatycznego ![]() Coś jeszcze?
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ooo
![]() Znowu się spotykamy
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nic tak tylko pytam... ja też zazwyczaj od zeta daję czasem od 6 lub 8 itp bo zależy co to jest :P
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
witam taką jedną
. Jaak tam poranek mija kochane?
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mnie tyłek boli od siodełka, że nie mogę siedzieć ani leżeć na plecach. NA boczku teraz leżę.
|
|
#250 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Przyszlam sie przywitac i ide sie uczyc No zobaczymy narazie w to nie wierze. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Ja też wpadłam tylko się przywitać i spadam zaraz do pracy. Do "zobaczenia " wieczorem
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
))I z mojego wczorajszego spacerku po plaży nici bo zrobiło się nagle zimno i wiatr wiał...;/ więc lipka...to pojechaliśmy z TŻ znowu do Tesco :P wróciliśmy dopiero po 24...;D::P a jak wróciliśmy to tak zleciało do 3 prawie bo seriale oglądaliśmy hehe... a dziś hymmm TŻ znowu w pracy, a ja sama...jeszcze dziś zaskoczyła mnie koleżanka, a zaskoczyła to raczej mało powiedziane...;/ ( istna masakra....Cytat:
no tak dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Witaj ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Hello ![]() |
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co z ta koleżanką ?
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
a bo wiesz Tesco mam blisko...
:P TŻ zawsze po pracy lubi sobie piwko wypić to tak jedziemy i to piwko kupimy, to jakiegoś ciuszka przymierzymy :P wczoraj mierzyłam spodenki ale ta ich rozmiarówka mnie powala jedne spodenki 38 za małe a 40 za duże jak cholera natomiast inne 38 wielkie jak cholera a w 40 się topie maskara była też promocja na bokserki 2 za 28zł :P ale co za rozmiarówka to też ja lubię takie delikatnie dłuższe to musiałam wziąźć r. 44 gdzie ja nosze zwłaszcza M czasem L parodia ![]() Co z koleżanką...hymmm koleżanka lubi się ymmmmm "pieee...." wiecie chyba :P najgorsze, że z byle kim no może nie z byle kim ale po prostu nie ma jednego stałego partnera cały czas z kimś innym między innymi trafił się kilka razy mój brat i kolega ładnie wiem...;/ co najgorsze przestała brać tabletki...i nie używa zabezpieczenia...i co się stało wpadła, jest w ciąży i to prawdopodobnie z moim bratem (ona tak twierdzi) choć szczerze tak naprawde to nie wiadomo z kim skoro ona sypia z każdym... (koleżanka nie chce mówić o tym nikomu zbytnio i chce się dziecka pozbyć - ponoć to juz druga wpadka )
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z tą koleżanką to nie ciekawie.. skoro nie chce dziecka a lubi prowadzić bujne życie erotyczne to niech tabletki bierze albo w jakiś inny sposób się zabezpiecza... czasem po prostu zadziwia mnie to jacy ludzie mogą być nie odpowiedzialni
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chciałabym mieć blisko do Reala :P w niedziele następna się chyba wybiorę ) ode mnie do Reala to tak z godzinka...no ona brała i tabletki i plastry i wogóle, ale ciągle jej coś nie pasowało i przestawała i tak w kółko teraz sobie powiedziała kilka dni temu, że jak nie będzie w ciąży to już napewno będzie brała tabletki...no i proszę jednak się okazało, że już za późno bo jest ciąża...;/ mnie też rozbrajają tacy ludzie i każdy jej to mówił, że tak nie powinna, a ona cały czas że młoda jest musi korzystać i te je teorie...;/ co do pierwszej wpadki to ja wtedy z nią tak jeszcze nie trzymałam zbytnio bo w sumie znamy się prawie 16lat, kilka lat temu czasem bywałyśmy na imprezach razem czy domówkach ja u niej ona u mnie...a od roku w sumie trzymamy razem cały czas więc co do tamtej wpadki to było rok temu chwile po tym jak zaczelysmy sie razem trzymać więc jedynie co wiem to poronienie, ale w sumie nie wiem czy poroniła przypadkiem czy specjalnie...;/ ploty poszły, że przypadkiem...ja tam nie chce nawet ją o to wypytywać...;/ no ona twierdzi, że niby wtedy spała tylko z moim bratem...ale tak naprawdę kto to wie skoro ona cały czas mi opowiada co innego czasem się gubi i wychodzi na jaw z kim i kiedy spała... |
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wydaje mi się, że lepiej, żeby usunęła... Ktoś tak nieodpowiedzialny (nie chodzi mi o sypianie z różnymi partnerami, tylko o brak zabezpieczenia) nie powinien zajmować się dzieckiem |
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie jestem takiego samego zdania... tylko, że ona chce poronić sama jakoś i szuka metody w internecie...;/ yhhh ![]() Wiecie jak by mnie to spotkało ja bym się cieszyła z mojej małej fasolki ))
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
Przyszłam się przywitać i życzyć Wam Miłego Dnia
![]() Jolkaaa na miejscu Twojego brata nie dałabym się tak łatwo w tą ciążę wplątać. Lepiej niech to dobrze sprawdzi zanim będzie łożył na być może cudze dziecko. Swoją drogą, chciała się wyszaleć, to teraz ma.
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i również miłego dnia...![]() Mój brat jeszcze nic nie wie o tym i w sumie z tego co wiem ona chyba nie chce nawet mu powiedzieć...a jeżeli będzie tak, że mu powie, albo i że urodzi to dziecko to i tak niestety trzeba będzie badania robić czy napewno jego żeby potem właśnie nie było.....;/ Yhhhh co za patałach wysłał mi mms'a ![]() poza tym pogoda się popsuła...;/ kropić zaczyna...dzisiaj Tesco sobie odpuścimy hehe...: :P
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
następna mądra decyzja, że mu nie powie... Może ona sama nie wie kto jest ojcem i dlatego mu nie chce powiedzieć
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nie wie kto jest ojcem... |
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
rety! cóż za odpowiedzialna osoba można widzieć ile koleżanka ma lat ![]() Nie rozumiem jak można się tak prowadzić bez zabezpieczenia szczerze? to nawet brania pigułek nie rozumiem w jej sytuacji- co kobieta chce sobie życie zmarnować przez jakieś choróbsko?Jak lubi sex z różnymi partnerami jej sprawa, ale kurczę, niech sie zabezpiecza! Nie warto zmarnować sobie życia przez chwilę przyjemności ![]() Nie dziwie się Twojej frustracji
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem jakim prawem ona Cię o takie coś prosi skoro tu chodzi o Twojego brata. Ja chyba sama bym mu powiedziała. Wiem, że ona powinna to zrobić, ale w tym wypadku nie zwracałabym na nią uwagi.
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tego nie rozumiem ja wcześniej przez 5lat brałam tabletki, ale mimo tego miałam stałych partnerów, a nie na lewo i prawo tak jak ona teraz mam swojego TŻ wiem, że to już ten Jedyny... jesteśmy ze sobą ponad rok, a od stycznie nie biore tabletek tylko, że mi nic nie grozi mam stałego partnera i nie obracam się na lewo i prawo jak koleżanka...Ogólnie właśnie dziwi mnie to, że ona nie boi się, że złapie coś jakieś choróbsko czy co...;/ MASAKRA!! ale jej się wytłumaczyć nie da taki charakter...;/ ciekawe czy teraz coś zrozumie... ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
Tak tylko pytanie czy to dziecko jest mojego brata czy nie...? Szczerze nikt tego nie wie tylko ona...a może i ona sama nie wie...;/ |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

)

( istna masakra....

szczerze? to nawet brania pigułek nie rozumiem w jej sytuacji- co kobieta chce sobie życie zmarnować przez jakieś choróbsko?