![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwszy raz na solarium...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przystopujcie. To sie robi niesmaczne i obawiam sie ze skonczy sie powtorka 'ksiezniczkowego' watku. A to chyba nikomu nie jest potrzebne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Może i ty pokażesz swoje zdjęcie, bo skoro jesteś taka płytka to pewnie piękna ![]() Lepiej mieć Karmę "dusza w kryształkach" niż "bleeee" ![]()
![]() |
![]() |
#249 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dajcie wreszcie spokój. Taka dyskusja nie ma sensu.
Paris - mogłbyś wreszcie korzystać z wyszukiwarki, zanim rozpoczniesz temat, który omawiany był juz ...nty raz. Cytat:
Nim coś napiszesz, zastanów się najpierw dwa razy, co chciałabyś powiedzieć. Zauważyłam, że sporo Twoich postów jest właśnie takich. Jak wspomniała Lovisa juz wcześniej, jeśli forum Ci nie odpowiada, nie widzę potrzeby korzystania z niego i psucia komuś humoru. ![]()
![]() |
![]() |
#250 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wiec.. do kabiny wejdz nago. nie ma mozliwosci by sie nie otworzyla ta kabina ![]() ![]() ![]() i nie masz co sie bac- NA PEWNO SIE NIE UDUSISZ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
dopiero zauwazylam, ze tu rozmowa o czym innym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() P.S. Czy czasem za takie coś nie dostaje się bana? Bo dla mnie to się ewidentnie kwalifikuje...
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Oj, dyskusja zjechała na niemiłe tory...
Wracając do tematu solarium-Paris:moja rada-wybierz łóżko w którym możesz wyłączyć opalacz na buzię, gdyż ją można piękne zbrązowić pudrem ![]() W ten sposób zminimalizujesz negatywny wpływ solarium. Ja wybieram właśnie taką opcję-bo-przyznaję się jak na spowiedzi-solarium wiosną sama odwiedzam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Dzięki wsyztskim, którzy jeszcze piszą na temat
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem powinno być to w jakiś sposób osądzone. Taka wypowiedź jest dla mnie bardzo żałosna. Natucho, ja rozumiem, że masz chęć pomocy innym i wstawiania się za nich, ale nie przesadzaj proszę.
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Widzę, że zmieniłaś swój post. Wcześniej brzmiał on tak i to na niego ci odpisałam:
Cytat:
![]() A tak w ogóle to podobno miałas mnie dodaną do listy osób ignorowanych więc skąd wiesz co napisałam ![]() ![]()
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2006-05-10 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wiedziałam. wiedziałam, ze wątek załozony przez Paris bedzie miał kilka stron, w tym 2 z nich beda nie na temat
![]() dobra, wiem, ze nie powinnam, ale ja nie potrafie czegos nie powiedzieć ![]() paris jest wyszukiwarka. no. kurde przeciez jakis czas juz tu jestes to powinnas wiedzieć o tym. i ja tam dziewczyny rozumiem bo ile mozna powtarzać w kolko to samo. mi tez sie zdarza, ze nie uzyje wyszukiwarki, ale ino mi ktos zwroci uwage to przenosze sie na inny, starszy watek... co do zlosliwosci reszty: jestescie ble. ![]() ![]() bo wszyscy wiedzą, ze ufcio jest najlepsze, nie wracając oczzywiscie do przeszłosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
no poczytalam... niektore z jej wypowiedzi sa dosyc normalnie (chociaz nie wiem jak sie maja do calego watku) ale reszta... nie lubie takich osob na wizazu...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy mam prawo sie wypowiadać bo jestem jakby nie patrzeć nowa.
Rozumiem że komuś sie nie chce wypowiadać setny raz na ten sam temat, ale w takim razie po co sie wyśmiewać załozycielki ( więcej energii sie traci niz na napisanie odpowiedzi) - nie lepiej poprostu dać wątkowi umrzeć lub dać innym bardziej cierpliwym wizażankom normalnie poradzić ![]() Zauwazyłam ze w prawie kazdym wątku w którym bierze udział Paris robi sie nie miła atmosfera. Nie jestem za zadną stroną. Mysle ze jak zawsze racja lezy po środku. Ostatnio zauwazyłam ze osoby z duża ilościa karmy uwazaja ze moga komus dogryzac, badz byc niemilym bo one i tak sa "fajne i dobre bo przeciez karma swiadczy sama za siebie". Moim skromnym zdaniem ilośc karmy nie swiadczy o kulturze wypowiedzi w danym momencie tylko o ilosci pomocy udzielonej wczesniej. Pewnie gdyby ten wątek załozyla osoba ze "starej gwardii" zupełnie innaczej została by potraktowana. Mysle ze osoby z dłuzszym starzem na Wizażu powinny dawać przykład, a nie pokazywac ze mozna sie z innych nie koniecznie lubianych wizazanek "wysmiewać" bo ma sie poparcie. Troszke sie w głowach poprzewracało ![]() Pozdrawiam Was obydwie i mam nadzieje ze jakoś sie dogadacie ![]() A co do tematu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Czerwona_sukienka jesli ten watek zostałby "wyrwany z kontekstu" to pewnie miałabyś rację, ale sytuacja przedstawia się troszkę inaczej
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Ten wątek to którys z koleii.
Napisałam w nim co sadze o calej tej sytuacji - nie tylko tu ale w wielu tematach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
Ehhh a mnie odrobine (ale tylko odrobinę
![]() ![]() Inna sprawa, że wątków o solarium faktycznie było tysiące, co do wyszukiwarki- to naprawde dobra rada, żeby zacząć jej używać ![]() Ale skoro już jest ten wątek, powiem to, co zwykle mówię w takich wątkach. Paris - odpuść sobie to solarium, tym bardziej, że jesteś jeszcze młodziutka. Nie ma sensu sobie niszczyć skóry za cenę krótkotrwałej, wątpliwie ładnej opalenizny. Zainwestuj w jakiś balsam brązujący, wyjdzie zdrowiej, taniej, po prostu lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Najpierw zaogniasz wątek a potem wysyłasz redakcyjny "zły post", że Cię obrażono ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Edit. Nie ma sensu zaczynać konfliktu.
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2006-05-11 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chce mi się na ten temat gadac...przyda Ci się ten ban...a odblokwoałam, żeby zobaczyć nad czym się tym razem produkujesz. Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
~Paris ja wprawdzie bylam juz na solarium ale dosc dawno ...( w trumnie jak moje kolezanki nazywaja solarium lezace ) ale teraz chcialam sie wybrac na stojace . No ale po prostu nie moge - nie obawiam sie wprawdzie ze sie udusze ale usmarze na smierc
![]() Juz nawet bylam w "przedsionku" solarium ale zrezygnowalam ... I chyba sie juz nie zdecyduje isc . Chyba ze na solarium otwarte , ktore reklamuje sie paradoxalna nazwa "Solarium Bezpieczne" ![]() ![]() ![]() ![]() A ad. tego calego zamieszania to stwierdzam ze cala ta karma stala sie niezla bronia.
![]() |
#270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Paris jakaby nie byla ma 15 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.