Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 21:45   #241
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Naprawdę Zboczuchy! Zaczęły od depilatorów a poszły hoho....
dzisiaj na plotkowym taki seksowny dzień
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 23:13   #242
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Sprzedaje taki sprzęt na co dzień, nie wierz w to Oni tylko kombinują jak naciągnąć babki na kasę!
Eeee, mnie nie boli!
A mam właśnie tego najnowszego Brauna.

Cytat:
Były już zwroty że to ściema, ja osobiście nie testowałam, ale na logikę, jesli wyrywanie pęsętą boli, a depilator to nic innego jak wiele pęsęt ktore szybko wyrywają włoski to to musi bolec. Można trochę łagodzić ból, np przejechać po nodze woreczkiem z lodem. Na pewno to tańsze niż kupowanie depilatora z nasadką lodową za 250 zl.... Ja osobiście mam Brauna ale najtańszy model i to sprzed kilku lat. I naprawdę się spisuje.
Tak, ale w tym najnowszym jest dwa razy więcej pęset i dwa razy większa prędkość - więc szybciej to idzie - logika-fizyka , więc do mnie to przemawia. No w każdym bądź razie mnie nie boli, tylko przyjemnie szczypie Nie wiem na ile to niewrażliwa skóra, a na ile technologia
Musiałabym wypróbować jakiegoś starego egzemplarza.

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Mój mnie denerwuje bo mnie łapie za małą jak idę po schodach zawsze idzie za mną i cap wpycha łapę w krok,a mnie to tak łaskocze że się drę zawsze
o ja....
Sarunieczka rozwaliłaś mnie

Może teraz Ty chodź za nim

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Kusi mnie ogolić ręce ale nigdy tego nie robiłam i boję się, że mi bedą twarde "kłujki" wyrastały zamiast takich jasnych delikatnych włosków- a nie zawsze co twarde to dobre...
Cytat:

Ja rąk bym się nie odważyła, choć mam ciemne włoski to jednak bym się bała odrostu szczeciny
Dziewczyny, ja sobie zaczęłam parę lat temu golić ręce i wiecie, że odrastają powoooli, małe i słabe. No miesiąc mam spokój, jak nie dłużej.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku
Dlataego ja nie mam konta na all i nie zakładam jak coś chce kupić to muszę zapisać linka a potem przesłać do kogoś ze znajomych co by mi kupili ale to już wymaga fatygi i wówczas częsciej zaglądam na daną aukcję czy faktycznie jest mi to potrzebne i takie tam. Bo powiem wam że mam wrażenie iż moje zakupy nie zawsze są przemyślane, często jakiś impuls coś mi się poda i siup już jest moje a potem to leży bo okazało się że tak naprawdę to spokojnie obyłabym się bez tego bo niepotrzebne albo chwilę się nacieszę i w kąt, a najgorzej to jest chyba z książkami bo ja to się wam muszę przyznać że je wręcz pochłaniam i potrafię wydać sporo 100-300 w miesiącu a to jest 1/3 mojej wypłaty wiec masakra, mam do wyboru albo ograniczyć wydatki albo znaleźć lepiej płatną pracę...
Oj tam, oj tam Ja mam konto na allegro, ale nie kupuję dużo (raczej jakieś drogie rzeczy w dobrej zniżce) a za to sprzedaję.
Ale może to też kwestia kasy Jak będę miała więcej, to zobaczę .

Co do książek, też dużo kupowałam zawsze (jeszcze przed dzieckiem, jak był czas i pieniądze ), ale teraz planuję przerzucić się na używane. Często w bardzo dobrym stanie są sprzedawane za grosze.
Zresztą, sama mam zamiar tak zrobić ze swoimi starymi nowo wyglądającymi książkami. Już mam tak zawalony dom książkami, a do raz przeczytanej nie wracam. Zresztą przerzucamy się na e-booki .

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-07-08 o 21:58
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 07:26   #243
katniewojt
Zakorzenienie

Witajcie
Ja zaraz udaję się w porzeczki Ale moja Młoda zjarała sobie plecy Nie było słońca, były chmury i się nie posmarowała niczym...
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 07:36   #244
musso4
Zakorzenienie

doberek
taka pogoda jest najabardziej zdradliwa, wydaje się, że słońca nie ma wcale, a jednak współczuje jej mój tż też sie ostatnio tak zjarał, jak kopali u znajomego studnie, pytam po co zdejmowałeś koszulkę, a on że większość czasu miał i zdjął pod koniec roboty, mniejsza o to, skóra zeszła z pleców, z twarzy i z uszu a póżniej to nawet marudził, żeby go avonem smarować
Stary 2011-07-09, 07:45   #245
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
doberek
taka pogoda jest najabardziej zdradliwa, wydaje się, że słońca nie ma wcale, a jednak współczuje jej mój tż też sie ostatnio tak zjarał, jak kopali u znajomego studnie, pytam po co zdejmowałeś koszulkę, a on że większość czasu miał i zdjął pod koniec roboty, mniejsza o to, skóra zeszła z pleców, z twarzy i z uszu a póżniej to nawet marudził, żeby go avonem smarować
Ja ją popsikałam sprayem chłodzącym - ale zwiewała i krzyczała, że zimne A później smarowała się czymś z kolastyny. Powiedziałam jej, żeby się masłem posmarowała, a ona na to, że nie lubi zapachu. Przecież lubisz kokos. Młoda zonk, bo myślała, że mi o zwykłe masło chodzi
Stary 2011-07-09, 07:49   #246
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja ją popsikałam sprayem chłodzącym - ale zwiewała i krzyczała, że zimne A później smarowała się czymś z kolastyny. Powiedziałam jej, żeby się masłem posmarowała, a ona na to, że nie lubi zapachu. Przecież lubisz kokos. Młoda zonk, bo myślała, że mi o zwykłe masło chodzi
tak i do tego wędlina i pomidor i kanapka gotowa znam "domowe" sposoby na opalone plecy ale zdecydowanie wolę kosmetyk do tego przeznaczony
Stary 2011-07-09, 07:58   #247
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

O boszzzzzzz

To dziś, od rana latają, ćwierkają każdy nad sobą a ja w tym siedzę, czytam wizaż i mam tapira na głowie

Ja uwielbiam i wosk i depilator. Wosk mam taki w dużym słoiczku, podgrzewam nakładam na pachy i TŻ zrywa, kupiłam 100m pasków na dużej rolce i mam na długo
A depilator mam 12-sto letni! Ostatnio dopiero coś szwankuje, ale ja depiluję tylko łydki bo reszta dość jasna i licha. Ale to racja, po latach odrasta mniej niż połowa włosów, odrastaja w takich kępkach i myślę że jeszcze z 10lat i co 2 miesiące wystarczy. Pachy to samo.

A jakie matody depilacji stosujecie na twarz? Ja brwi i wąsik woskiem, ale później na wąsie mam takie 'łyse' uczucie :/ Słyszałam kiedyś o wodzie utlenionej w żelu, że wykrusza włosy - fajna by była sprawa.
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 08:41   #248
KarolaKG
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim

Jak się wam spało? Bo mi dobrze, szkoda tylko że tak krótko

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 08:58   #249
zalotnica83
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja nigdy się nie zjarałam na czarwono...mój mąż za to regularnie...pracuje na powietrzu...też ostatnio przyszedł żeby go posmarować i dostał opr. że przecież przygotowałam mu krem z filtrem Zawsze przed latem idę ze 2-3 razy na solarium tak na 5-6minut i potem opalenizna mi powolutku na brązowo chwyta...a spaceruję codziennie nawet po 2-3godzinki
Ja z książkami przystopowałam, bo właśnie nie mam już miejsca na nie, a nie bawi mnie trzymanie w reklamówkach i kartonach(niestety niektóre już dzielą taki los) Znalazłam gdzieś na wizażu, że dziewczyny wymieniają się książkami...jak będę miała trochę czasu to może się powymieniam

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Dobre, dobre...mi też jak zwykle mało...córcia się obudziła o 4 z płaczem...już trzecia noc z rzędu...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 09:59   #250
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

dziewczyny ale gonicie - nie mogę Was nadrobić
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 10:12   #251
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
dziewczyny ale gonicie - nie mogę Was nadrobić
jesteś w końcu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 10:20   #252
izka@izka
Raczkowanie

dobry, ja też ostatnio tylko nadrabiam, na głównym to aż ominęłam trochę, bo mi szkoda czasu. Pogoda dziś super chyba wybiorę się z dzieciakami na basen, ale dopiero po południu bo boję się o skórę mojej małej.
W końcu mam urlop, odpocznę trochę.
Stary 2011-07-09, 10:42   #253
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
jesteś w końcu
mam małą dzidzię - 6m-cy nie za bardzo mam teraz czas zaglądać tutaj. a jeśli zajrzę to nie piszę, bo czytam tylko
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 10:45   #254
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
mam małą dzidzię - 6m-cy nie za bardzo mam teraz czas zaglądać tutaj. a jeśli zajrzę to nie piszę, bo czytam tylko
wiem, że masz z dzidziami to różnie, wiem cos o tym

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

w końcu dogrzało słonko, kończę sprzątanie i idę rozkładać z tż basen
Stary 2011-07-09, 10:46   #255
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cześć!!
U mnie już 28 stopni w cieniu Chyba bedzie ruch w biznessie, oby ja juz po 3 kawkach i więcej nie piję, bo juz przesadzam z jej piciem też bym z chęcią wyskoczyła na basen...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 12:02   #256
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Dokładnie. Dobrze, ale krótko.
Teraz słucham Gunsów i makijaż se robię
Stary 2011-07-09, 12:03   #257
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Cześć!!
U mnie już 28 stopni w cieniu Chyba bedzie ruch w biznessie, oby ja juz po 3 kawkach i więcej nie piję, bo juz przesadzam z jej piciem też bym z chęcią wyskoczyła na basen...
No i ja też
Ale chyba namówię Miśka żebyśmy nad jeziorko wskoczyli:P
Pa idę się szykować, bo jadę do niego

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 12:08   #258
sheryl
szeryfcio

No a my w końcu na te rowery idziemy, bo wczoraj nas pogoda w konia zrobiła.
Stary 2011-07-09, 13:01   #259
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja sobie zaczęłam parę lat temu golić ręce i wiecie, że odrastają powoooli, małe i słabe. No miesiąc mam spokój, jak nie dłużej.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:10 ----------

Oj tam, oj tam Ja mam konto na allegro, ale nie kupuję dużo (raczej jakieś drogie rzeczy w dobrej zniżce) a za to sprzedaję.
Ale może to też kwestia kasy Jak będę miała więcej, to zobaczę .

Co do książek, też dużo kupowałam zawsze (jeszcze przed dzieckiem, jak był czas i pieniądze ), ale teraz planuję przerzucić się na używane. Często w bardzo dobrym stanie są sprzedawane za grosze.
Zresztą, sama mam zamiar tak zrobić ze swoimi starymi nowo wyglądającymi książkami. Już mam tak zawalony dom książkami, a do raz przeczytanej nie wracam. Zresztą przerzucamy się na e-booki .
Ja tam nie wiem ale rąk to chyba bym nie ogoliła, ale to może kwestia tego jakie kto ma owłosienie, bo ja na rękach mam jasne włoski a przez to mało widoczne

Co do książek to nie wszystkie które chce przeczytać kupuje, bo wówczas bankructwo murowane, za to jak kupuje to nie bez znaczenia jest to jak książka jest wydana, ja mam po prostu fizia na tym punkcie ale też jestem okropnym egoistą w tym względzie bo książek nie pożyczam, po kilku akcjach gdy książka wracała w takim stanie że brzydziłam się jej dotknąć (to nie że jakoś okropnie uświniona ale ja o swoje książki bardzo dbam, więc jak czytam to nie jem i nie piję przy tym, nie rzucam książki gdzie popadnie, no po prostu dbam o nie), książki używane nie wchodzą dla mnie w grę chyba że są w stanie idealnym lub jeśli mam ją przeczytać i wydać dalej bo takie książki nie znalazły by miejsca u mnie na półce. To jest tak jak z biblioteki przeczytać i oddać. Ebooki to z kolei super rozwiązanie jeśli chodzi o książki takie typowe czytadła na raz.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Witajcie
Ja zaraz udaję się w porzeczki Ale moja Młoda zjarała sobie plecy Nie było słońca, były chmury i się nie posmarowała niczym...
o kurcze to maślanka chyba pójdzie w ruch, a jak nie to polecam to masełko z avonu po opalaniu, niestety tak to jest że właśnie jak jest słońce przez chmury to się najszybciej można opalić, ja też się tak zawsze zapominam i potem cierpię przez kilka dni
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 13:15   #260
katniewojt
Zakorzenienie

http://soup.danielschindler.de/post/134590972/Image
Stary 2011-07-09, 13:34   #261
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Boże, jakie cudo, strasznie kocham miałki
Stary 2011-07-09, 13:39   #262
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju jak pięknie i słodko...
Ja zamiast jeziora wybrałam się z dzieciakami do parku i na lody...jak malutka się obudzi lecę do paczkomatu...paczka czeka
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 13:47   #263
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Boże, jakie cudo, strasznie kocham miałki
ja też zresztą mam 4
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Jeju jak pięknie i słodko...
Ja zamiast jeziora wybrałam się z dzieciakami do parku i na lody...jak malutka się obudzi lecę do paczkomatu...paczka czeka
paczka farciara

a my jedziemy dzisiaj do teściowej nie pamiętam kiedy byłam u niej ostatni raz

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 13:49   #264
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

o ja....
Sarunieczka rozwaliłaś mnie

Może teraz Ty chodź za nim

Ja go łapię za szyję,nienawidzi tego,tak jakbym go dusiła,wrażliwe miejsce
Też golę ręce,tyle ze maszynką,ale odrastają cieniutkie i jasne,i faktycznie,spokój kilka tygodni

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Wosk mam taki w dużym słoiczku, podgrzewam nakładam na pachy i TŻ zrywa .
aż mnie ciary przeszły

Jejku jaka jestem zmęczona o 5 dzis wstałam,zerwałam si wcześniej z pracy,potem hipermarket (kupiłam sobie sportowe sandałki za 19,99),obiad,odk urzanie,mycie podłogi i poszłam na sekundę do brata pokoju,usiadłam i...zasnęłam na chwilkę teraz skoczę do sklepu po coś do kanapek na drogę,potem spakuję część rzeczy i wyniosę do mieszkania faceta(mieszkamy na tym samym osiedlu),jeszcze manicure,złożyć zam.z Avonu i chyba padnę całkiem
to narka,lecę póki dzień jasny
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 13:57   #265
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja go łapię za szyję,nienawidzi tego,tak jakbym go dusiła,wrażliwe miejsce
Też golę ręce,tyle ze maszynką,ale odrastają cieniutkie i jasne,i faktycznie,spokój kilka tygodni

aż mnie ciary przeszły

Jejku jaka jestem zmęczona o 5 dzis wstałam,zerwałam si wcześniej z pracy,potem hipermarket (kupiłam sobie sportowe sandałki za 19,99),obiad,odk urzanie,mycie podłogi i poszłam na sekundę do brata pokoju,usiadłam i...zasnęłam na chwilkę teraz skoczę do sklepu po coś do kanapek na drogę,potem spakuję część rzeczy i wyniosę do mieszkania faceta(mieszkamy na tym samym osiedlu),jeszcze manicure,złożyć zam.z Avonu i chyba padnę całkiem
to narka,lecę póki dzień jasny
a kiedy jedziesz, bo myślałam, że dzisiaj

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

na kolację do teściowej wyciągam biżu demi jeszcze jej nie nosiłam do tego sukienka w takim kolorze jak to złoto przy demi

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

dobra idę się dalej szykować, bo mi czasu zabraknie zanim mała wstanie
Stary 2011-07-09, 14:03   #266
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy jedziesz, bo myślałam, że dzisiaj
Chyba jutro wieczorem

A u mnie wreszcie piękna pogoda i cieplutko po 2 tygodniach pory deszczowej ... a ja dostałam okres i to taki, że starczy na dwie kobitki

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 14:05   #267
musso4
Zakorzenienie

zapomniałam wstawić wam foto basenu oczywiście razem z lokatorką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00433.jpg (205,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00435.jpg (189,5 KB, 42 załadowań)

REKLAMA
Stary 2011-07-09, 14:29   #268
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeżeli wśród Twoich książek są bzdurne babskie czytadła po angielsku to bardzo proszę o link do aukcji, jak wystawisz

Cytat:
A ja nigdy nie goliła rąk, bo mam bardzo jasne i cienkie włoski. W tym roku coś mnie podkusiło i zonk - wyskoczyło mi mnóstwo krostek. Nie mam pojęcia czemu, bo na innych częściach ciała mi się tak nie robi.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 14:33   #269
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
A ja nigdy nie goliła rąk, bo mam bardzo jasne i cienkie włoski. W tym roku coś mnie podkusiło i zonk - wyskoczyło mi mnóstwo krostek. Nie mam pojęcia czemu, bo na innych częściach ciała mi się tak nie robi.
Ja golę, bo niestety mam bardzo ciemne włosy i dość gęste I do tego chude łapki
Stary 2011-07-09, 14:50   #270
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
zapomniałam wstawić wam foto basenu oczywiście razem z lokatorką
Cudna maleńka, Ty pewnie też tam do niej wlazisz co?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości