![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | ||||||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() A mam właśnie tego najnowszego Brauna. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Musiałabym wypróbować jakiegoś starego egzemplarza. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sarunieczka rozwaliłaś mnie ![]() Może teraz Ty chodź za nim ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale może to też kwestia kasy ![]() ![]() Co do książek, też dużo kupowałam zawsze (jeszcze przed dzieckiem, jak był czas i pieniądze ![]() Zresztą, sama mam zamiar tak zrobić ze swoimi starymi nowo wyglądającymi książkami. Już mam tak zawalony dom książkami, a do raz przeczytanej nie wracam. Zresztą przerzucamy się na e-booki ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-07-08 o 21:58 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ja zaraz udaję się w porzeczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
doberek
![]() taka pogoda jest najabardziej zdradliwa, wydaje się, że słońca nie ma wcale, a jednak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
O boszzzzzzz
To dziś, od rana latają, ćwierkają każdy nad sobą a ja w tym siedzę, czytam wizaż i mam tapira na głowie ![]() Ja uwielbiam i wosk i depilator. Wosk mam taki w dużym słoiczku, podgrzewam nakładam na pachy i TŻ zrywa, kupiłam 100m pasków na dużej rolce i mam na długo ![]() A depilator mam 12-sto letni! Ostatnio dopiero coś szwankuje, ale ja depiluję tylko łydki bo reszta dość jasna i licha. Ale to racja, po latach odrasta mniej niż połowa włosów, odrastaja w takich kępkach i myślę że jeszcze z 10lat i co 2 miesiące wystarczy. Pachy to samo. A jakie matody depilacji stosujecie na twarz? Ja brwi i wąsik woskiem, ale później na wąsie mam takie 'łyse' uczucie :/ Słyszałam kiedyś o wodzie utlenionej w żelu, że wykrusza włosy - fajna by była sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Jak się wam spało? Bo mi dobrze, szkoda tylko że tak krótko ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja nigdy się nie zjarałam na czarwono...mój mąż za to regularnie...pracuje na powietrzu...też ostatnio przyszedł żeby go posmarować i dostał opr. że przecież przygotowałam mu krem z filtrem ![]() ![]() Ja z książkami przystopowałam, bo właśnie nie mam już miejsca na nie, a nie bawi mnie trzymanie w reklamówkach i kartonach(niestety niektóre już dzielą taki los) Znalazłam gdzieś na wizażu, że dziewczyny wymieniają się książkami...jak będę miała trochę czasu to może się powymieniam ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
w krainie snu i marzeń
|
dziewczyny ale gonicie - nie mogę Was nadrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
dobry, ja też ostatnio tylko nadrabiam, na głównym to aż ominęłam trochę, bo mi szkoda czasu. Pogoda dziś super chyba wybiorę się z dzieciakami na basen, ale dopiero po południu bo boję się o skórę mojej małej.
W końcu mam urlop, odpocznę trochę.
#253 |
w krainie snu i marzeń
|
mam małą dzidzię - 6m-cy nie za bardzo mam teraz czas zaglądać tutaj. a jeśli zajrzę to nie piszę, bo czytam tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- w końcu dogrzało słonko, kończę sprzątanie i idę rozkładać z tż basen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Cześć!!
U mnie już 28 stopni w cieniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Teraz słucham Gunsów i makijaż se robię ![]()
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba namówię Miśka żebyśmy nad jeziorko wskoczyli:P Pa idę się szykować, bo jadę do niego ![]() ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
szeryfcio
|
No a my w końcu na te rowery idziemy, bo wczoraj nas pogoda w konia zrobiła.
#259 | |
patrysina
|
Cytat:
Co do książek to nie wszystkie które chce przeczytać kupuje, bo wówczas bankructwo murowane, za to jak kupuje to nie bez znaczenia jest to jak książka jest wydana, ja mam po prostu fizia na tym punkcie ale też jestem okropnym egoistą w tym względzie bo książek nie pożyczam, po kilku akcjach gdy książka wracała w takim stanie że brzydziłam się jej dotknąć (to nie że jakoś okropnie uświniona ale ja o swoje książki bardzo dbam, więc jak czytam to nie jem i nie piję przy tym, nie rzucam książki gdzie popadnie, no po prostu dbam o nie), książki używane nie wchodzą dla mnie w grę chyba że są w stanie idealnym lub jeśli mam ją przeczytać i wydać dalej bo takie książki nie znalazły by miejsca u mnie na półce. To jest tak jak z biblioteki przeczytać i oddać. Ebooki to z kolei super rozwiązanie jeśli chodzi o książki takie typowe czytadła na raz. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- o kurcze to maślanka chyba pójdzie w ruch, a jak nie to polecam to masełko z avonu po opalaniu, niestety tak to jest że właśnie jak jest słońce przez chmury to się najszybciej można opalić, ja też się tak zawsze zapominam i potem cierpię przez kilka dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamiast jeziora wybrałam się z dzieciakami do parku i na lody...jak malutka się obudzi lecę do paczkomatu...paczka czeka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a my jedziemy dzisiaj do teściowej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | ||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Też golę ręce,tyle ze maszynką,ale odrastają cieniutkie i jasne,i faktycznie,spokój kilka tygodni ![]() Cytat:
![]() Jejku jaka jestem zmęczona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to narka,lecę póki dzień jasny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- na kolację do teściowej wyciągam biżu demi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- dobra idę się dalej szykować, bo mi czasu zabraknie zanim mała wstanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Chyba jutro wieczorem
![]() A u mnie wreszcie piękna pogoda i cieplutko po 2 tygodniach pory deszczowej ... a ja dostałam okres i to taki, że starczy na dwie kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam wstawić wam foto basenu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja nigdy nie goliła rąk, bo mam bardzo jasne i cienkie włoski. W tym roku coś mnie podkusiło i zonk - wyskoczyło mi mnóstwo krostek. Nie mam pojęcia czemu, bo na innych częściach ciała mi się tak nie robi.
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Cudna maleńka, Ty pewnie też tam do niej wlazisz co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.