![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy na lato.
wiec na lato na zmiane z Addict Eau Fraiche bedzie Angel Innocent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
ja tez juz na lata gotowa: Stella Sheer, Romans Ralpha Laurena, Hugo Woman ( czerwone - na dodatek kupione w ciemno ,
![]() a od czasu do czasu z probencji Nirmala, Dianthus, Que Viva Escada, EDM
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-04-22 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Moje lato:
Angel liliowy l'eau d'issey Envy czarna coco edt i resztka ogródka nilowego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Moje ostatnie letnie odkrycie - Lacoste Touch of Sun.
![]() Kto wie, kto wie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Kropko - to też i moje wielkie zapachowe odkrycie
![]() A poza tym - moim zadniem, na lato doskonały jest Eclat D'Arpege ( tak do 30 stopni C)...a w dni gorętsze - Light Blue, Petite Cherie - A.Goutal, Sunset Heat Edcady... W letnie wieczory - moja szyja tętnić będzie właśnie Lacoste Touch of Sun.Mniam ![]()
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
Do mojej listy zapachów na lato dodaję również EdM, dopiero co "kliknięty" Halloween Sun (swoją drogą jak dla mnie klasyczny Halloween też jest odpowiedni na lato
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Moje lato bedzie pachnialo Addict Eau Fraiche, Eau des Merveilles, Shalimarem Light, moze ktoryms z ogrodkow...
![]()
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Szukam jakiegos swiezutkiego zapachu...cos w rodzaju mexx pur life lub e.garden green tea...tylko nie za bardzo ogorkowego, lekko cytrusowego
![]()
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzamy się też w kwestii Eclat D'Arpege. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
BAN stały
|
rypa member
Edytowane przez anniehall78 Czas edycji: 2007-08-16 o 00:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Avignon dość ryzykownie noszę latem, szczególnie w dni ciepłe i deszczowe. Perwersyjnie jakimś halucynogennym zielskiem wtedy na mnie pachnie. A zimą odzyskuje swoje walory podczas naprawdę mroźnych dni. Pachnie wtedy chłodnym kamieniem i.... rumiankiem ![]() Ouarzazate - jak najbardziej. Piękny jest latem - Jaisalmer niestety przestaje mi dobrze pachnieć, kiedy robi się naprawdę ciepło. Jest wtedy duszno słodki i ani trochę się nie wychładza. Nic a nic, czyli opowieść z cyklu: ostrożnie z gaiakiem. O dziwo - super sprawia się Anglomania - choć rzeczywiście jest bardzo hardkorowa, przenikliwa, krzycząca i sypka. Latem ją poznałam i upodobanie do łączenia jej z wysoką temperaturą i palącym słońcem mi pozostało. Romę wolę późną wiosną, podobnie jak Mańkę ![]() No i Kyoto - przecież to u mnie zapach całoroczny, więc nie mogło go zabraknąć. Marzy mi się jeszcze rozmarzony Palisander. Aha, i będę Tigerem katować otoczenie. Nie wiedzieć czemu, podoba mi się latem ![]()
![]() |
![]() |
#252 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
![]() A ja do letnich zapachów dołączę jeszcze tradycyjne już Green Tea. Sprawdza się zawsze, nigdy nie zawodzi, no...kocham je, kocham...chociaż u mnie stosowanie ich wiąże się z ryzykiem użądlenia przez osy, w szyję, co mi się już kilka razy zdarzyło i tylko przy tym zapachu. No i może I love love Moschino oraz Mexx Woman, no i nowszą wersję Mexx'a : Mexx Amsterdam ( na letnie wieczorki, bo jest słodszy...) ![]()
![]() |
![]() |
#253 |
BAN stały
|
rypa member
Edytowane przez anniehall78 Czas edycji: 2007-08-16 o 00:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
spin doctor
|
Moje lato to Jungle Elephant(w ilości jednego psika)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Z obecnie posiadanych perfum w lato będę pachnieć:
- Baby doll- ale rzadko bo tylko 30stka ![]() - Angel Le Lys - Innocent - Miss Dior Cherie - Lolita EDT Planuję kupić Bright Crystal ![]() ![]()
![]() |
#256 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
obiecuje wyciagnac z czelusci szafki błotnistą Mandragore (biedna zapomniana została zeszłego lata), rechoczace zaby czyli Terre d'Hermes
![]() co do reszty, to na upały swietnie nadaja sie kadzidlaki ![]() niestety pozostaja jeszcze Angel, Smok ,A.S i kwiatkowe Lutki... biedne otoczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Nic nowego na lato nie kupię dopóki nie wykończę tuzin próbeczek. Tak więc na wakacje planuję wielkie testowanie
![]() Aaa! ![]() ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2007-04-23 o 17:58 Powód: a tak:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy mozecie mi poradzic jakie perfumy moga przypasc mi do gustu jezeli dotad uzywalam różowego Celebre i always Avonu, Celin dion, i adidasa zielonego i niebieskiego (to byly body spreje) oraz Euphori CK??
z jednej strony czesc z tych perfum sa slodkie, z drugiej lekkie i rześkie. Nie liczac tej euphorii bo ona odbiega calkowicie od tych pozostalych zapachow, ale ja kocham. Moze i wam sie jakies zapachy podobaja z tych co wymienilam? jak tak to jakie jeszcze inne wam sie podobaja, jakich uzywacie, albo jakie sa podobne do wymienionych?? Chcialabym wiedziec bo gdy pojde do sephory, chcialabym poprosic o konkretne zapachy, bo te proponowane przez Panie pracujace w sklepie ( pomimo opisu perfum jakich uzywam i jakie lubie) calkowicie mi nie odpowiadaja. po 2-3 roznych psiknieciach sama nie moglam wyczuc co jak pachnie, wrecz przeciwnie chyba na zadne "swoje" zapachy nie trafilam bo zaraz po przyjsciu do domu mylam z siebie te capiące zapachy.
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Ja latem bede uzywac:
Stelli In two poeony, o ile mi sie nie skonczy ![]() ![]() Zapasow szeroko rozumianych (nawet nie pamietam, co ma na stanie) Probek - mam cale pudlo ![]() No i mysle o nowych perfumach, ale nie stricte na lato, na wakacje, choc i takie by sie przydaly... Chyba pobuszuje w niszowcach, choc te raczej nigdy mnie na kolana nie powalaja. Poza tym Darling Kylie wydaje mi sie odpowiednim zapachem na cieple dni. Spodobal mi sie od razu, potem mialam do niego pretensje, ze banalny, ale wystarczyl kolejny test w perfumerii i... chyba kupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam wreszcie swój zapach nr1 na lato!!!
Dune Sun ![]() Oprócz tego Pleasures Exotic, żeby zaspokoić apetyt na owocki i Ogródek Nilowy, żeby zaspokoić apetyt na zielsko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Dziewczynyy a gdzie można w Lodzi powachac halloween sun?bo tak ladnie piszecie o nmim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
wąchałam już darling KM ale nie przypadł mi do gustu, ma taki słodki lekko mdły zapach, niczym się nei wyróżnia i pachnie podobnie do tych bazarkowych perfum za 10 zł.
Dosyć ciekawie pachnie Puma srebrna, dosyć ostro ale ciekawe czy po upływie 5-10 min zapach sie lekko udobrucha Ze świeżych polecono mi rónież Gabriele Sabatini Sun touch czyy jakoś tak- wąchałam, słodki zapach i choć nei bardzo mnie przekonywał poprosiłąm o popsikanie na rękę. W rzeczywistości w ciepły dzień perfum nie było już czuć po 15 min. Reszty proponowanych przez was niestety nie dostałam ale bede szukala nadal.
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
![]()
A może wybierzesz Addicta Eau Fraiche lub 2? Wydaje mi się, że mogłyby Ci się również spodobać: nowe Bruno Banani, H. Boss Femme oraz któryś z Mexx'ów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj w rosmanie miałam przyjemność wąchania jednego zapachu z damskich Mexx. Pachniał nawet łądnie dosyć ostro ale świeżo, zapach podobny do niebieskiego Masumi (czy jakos tak)
Nie wiem tylko czy zapach ten nie będzie za ostry, no bo w lato to wszystko jakoś ostrzej mi pachnie, żeby mi ktoś nie zarzucił że strasznie śmierdzę ....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() u mnie lato prawdopodobnie pod znakiem Moschino I love love, bo już prawie kliknęłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
A ja jestem patologiczna pod względem zapachów letnich.
W największe upały toleruję tylko Dolce Vite - pachnie dla mnie jak rozgrzane powietrze nad Morzem Środziemnym ![]() ![]() Co gorsze wieczorami ciągnie mnie do Słonia Kenzo, który w ilości homeopatycznej pachnie jak maciejka (esencja lata). Na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie zadręczam nikogo w komunikacji miejskiej, bo z niej nie korzystam, a miejsce pracy mam b. dobrze wentylowane ![]() Na typowo letnie Herba Fresca, O de Lancome i gorzką Diorellę nachodzi mnie zazwyczaj pod koniec lutego i mija mi koło świat wielkanocnych ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.