|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka Z Tłuszczem
He a jednak się zmusiłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiem wredna jestem ![]()
#242 |
Zakorzenienie
|
hej laski,ja dzisiaj dostalam okres i przezywam straszne bole brzucha,ale mimo tego powalczylam na skakance,troche polazilam po miescie a potem jeszcze cos porobie.nie poddaje sie ani troche. chce schudnac te cholerne 5 kilo a to wydaje mi sie czasami nieosiagalne...
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
Rany,dajcie sobie spokoj z kaloriami,to mit!! Chyba,ze chcecie cale zycie spozywac "1000 kalorii",bo sie organizm na ekono przestawi. Na diecie Montignaca ludzie nie licza kalorii a chudna w niezlym tempie - sprawdzcie grupy dyskusyjne. Tyle,ze ta dieta jest raczej dla otylych,a nie dla normalnych co chca wygladac jak wieszaki... Wstydzcie sie wszystkie chudoby,co chcecie schudnac,bo jestescie na prostej drodze do anoreksji lub bulimii! A kluski - na Montignaca,jak nie schudniecie, to sie przynajmniej nauczycie zdrowego odzywiania. Nie ma nic do stracenia (oprocz kilogramow
![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
No ja dietke utrzymuje.Ale treningu nie mogłam zrobić,bo mnie wszystko od pasa w góre boli,tzn.plecy i ramiona oraz barki.To po wczorajszym ćwiczeniu.Wczoraj trochę zjadłam na noc.Ale dzis juz nic nie tkne.Okres mi sie kończy,więc nie bedzie mi sie chciało jeść.Super!
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
Długo sie nie odzywałam, ale to ze względu na egzamin, no i oczywiście zaprzestałam ćwiczeń przez ten czas, bo świat jest i tak wystarczająco zły,że się muszę uczyć ![]() Ale dieta zachowana, oprocz malej imprezki, gdzie alkohol zwiększył mi ilość spożytych kalorii. od jutra wracam do ćwiczeń, bo dziś to nie dam rady:P |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Ja mam dzisiaj mega lenia i nawet mi się palcem nie chce ruszyć.
![]() no, ale po wczorajszej reprymendzie jakos się zmuszę ![]() trzymajcie się cieplutko i miłego dnia ![]()
#247 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() U mnie dieta niestety została naruszona - rzuciło się na mnie martini z cytrynką - cała butelka!!! Grrr!! No ale poza tym, wczoraj byłam na dłuuugim spacerze i ogolnie mam dość sporo ruchu ![]() Jutro poniedziałek: musze zacząć ćwiczyć bardziej systematycznie. Możecie być jednak ze mnie dumne - zero słodyczy od początku diety do dnia dzisiejszego ![]() buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
|
Mi sie dzisiaj nic nie chcee,a juz na pewno ćwiczyć.nawet na spacer mi się nie chciało iść.Nadrobię ten dzień ,w którym nic nie robię w dniach następnych.I w ogóle jakos ostatnio chce mi się jeść na noc-wczoraj zjadłam 4 kawałki czekolady gorzkiej i jedno ptasie mleczko.Może to dlatego tak jem,bo mam okres.mam taka nadzieję.Ale okres dziś mi się kończy,więc powinno się poprawić.Bo inaczej nie będę się mierzyć w środę.Nie chcę się w końcu przerazić!
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Uuuu dziewczyny no tak weekendy bywają ciężkie....
Ma.ko nie daj się zniechęceniu - nie po to tyle pracowałaś, żeby teraz sobie odpuścić. Jak nie chce Ci się ćwiczyć, to zrób sobie wolne - możliwe, że jesteś przetrenowana, ale omijaj za to lodówke i nie bierz przykładu z Sandry i jej czekoladek ![]() ![]() Sandra te zachcianki słodyczowe, to faktycznie mogą być spowodowane okresem-też tak mam niestety. Kochana nie możesz jednak się tym okresem usprawiedliwiać!! A w środe mierzymy się obowiązkowo, jeśli od jutra będziesz grzeczna, to może i centymetr okaże się łaskawy ![]() ![]() Anna71: witaj Aniu ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dziś dietowo, ale przydałby się jakiś spacer-jadłam dziś chlebek razowy (2 kr.) a staram się wystrzegać pieczywa i już jestem na tyle spaczona, że traktuje go jak grzeszek ![]() ![]() GRADISCA gdzie jesteś?? Tęsknimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
jestem jestem ale załamana
![]() ostatnie dni jem za duzo i nie cwicze, mam jakis kryzys dietowy, na dodatek wydaje mi sie, bo wage omijam szerokim łukiem,ze przytylam z 5 kg w 5 dni heh, choc wiem ze to niemozliwe, na dodatek wczoraj bylam na imprezie i mocno popilam wiec kalori nadmiar, jedyny plus tego to ze dzis mam takiego kaca ze nic nie jestem w stanie zjesc, potrzebuje wsparcia i mobilizacji :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Gradisca
![]() Zaszłaś już tak daleko, nie wolno Ci się poddać!! Obiecałaś, że będziemy chudnąć razem - poczekam na Ciebie ![]() ![]() Odpocznij od diety, zostaw na kilka dni ćwiczenia. Jedz dużo warzyw i owoców, nic zmuszaj się do niczego - nie tędy droga ![]() Ściskam Cie mocno, nosek do góry!! ![]() Z resztą nie jesteś sama... spójrz ile tu dziewczyn codziennie walczy z pokusami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() także brnę w to dalej, bardzo mi pomogła ciepła kąpiel, peeling, i masowanie, jakoś tak się zmobilizowałam, niestety z różnych powodów na siłownie idę dopiero po niedzieli za tydzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
kalija dzieki za slowa otuchy na pewno sie przydadza. wczesniej troche lepiej sie czulam wiec zrobilam A6W i pokrecilam sie na twisterku ale teraz znow mnie cos dopadlo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
No dziewczynki nie załamywac się. Dupcie nam spadają trzeba się cieszyć
![]() ![]() ![]() ![]() no dawać raz dwa zaczynamy razem kolejny raz. Bez jakichś dołów, apetytu i takich tam badziejstw. jesteśmy silne jak cholercia i bierzemy się do roboty ![]() ![]() he he jesteśmy wielkie i nam sie uda ![]() ![]() ![]()
#257 |
Zakorzenienie
|
Ja przez tę pracę od 6 to nie mam potem ochoty na ćwiczenia. W pracy nudno i jem cały czas albo opijam się. Żołądek mam pewnie gigantyczny. A po pracy spać mi się chce. Ale motywują mnie Wasze posty
![]() ![]()
#258 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
taaa ładna pogoda u mnie, to zawsze na myśl przywodzi ..kostium kąpielowy a więc super mobilizacja :PPPP
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Jeszcze ja,jeszcze ja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez *Aga* Czas edycji: 2005-06-20 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Ja mam 175cm i 62 kg wagi. Wiem ze waga jest w normie ale jesli chodzi o figure wiele bym w niej poprawila. Biodra i brzuszek....... niestety- brak silnej woli (i miłość rodziny do słodyczy) to moj najwiekszy problem. Słyszalam ze dieta South Beach jest dobra, choc trudno przezyc pierwszy jej etap. Czy ktos zna jakas ksiazke lub stronke www gdzie mozna sobie na ten temat poczytac...??? Z gory dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Aleksandro: "dieta south beach" Arthur Agatston (cena: 37zł)
A ja dziś mam leniucha. Nic mi się nie chce. Nie bede się opychać, spokojnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
![]()
Aga na pewno CI się uda jak my dajemy radę to Tobie też się powiedzie to odchudzanko
![]() ![]() Kalija a Ty to tak właściwie tym brzuszkiem na zdjątku to chyba chcesz nasz do załamania nerwowego doprowadzić co?????? ![]() ![]() ![]() no dziewczynki ja się wzięłam za siebie. Żarty się skończyły i zaczynam działać. Teraz już nie popuszczę (no i te dwie stówy mnie mobilizują ![]() ![]() ![]()
#264 |
Zadomowienie
|
czesc dziwczyny
![]() ![]() talia 65 (zrzucilam 2 cm ![]() pas 76 biodra 92 ( 1 cm......... udo 52 (też 1 cm i waga 53 ![]() Dziewczyny powiedzcie mi czy to, że teraz nie trzymam diety i nic wiecej nie cwiczy wpłynie na to że znowurz zgrubne, tylko,że ciezko teraz pracuje............ Sama nie wiem, ale jak pomysle sobie ze miałabym po pracy zrobic jeszcze cwiczenia na posladki to chyba padła. Eh jakaś nie składna ta moja wypowiedz :co?: przesyłam buziaczki ![]()
#265 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wsparcie andariel
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Znowu tu zajrzałam...chciałam sie pożegnać i dodać motywacji, trzymam kciuki za was kobietki ...piszę obok tarasu gdzie widzę piękne słoneczko i dlatego takie pozywywne przesłanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#267 |
Raczkowanie
|
![]()
Nio jestem dziś z siebie dumna
![]() ![]() ![]() godzina ćwiczeń, cały dzień same warzywka i dwa litry płynów. he jestem wielka ![]() ![]() a jak tam u Was? ćwiczonka zaliczone??
#268 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze się kuruje po piątkowym ćwiczonku-bolą mnie jeszcze troche ręce.Ale się dzis przeszłam spory kawałek i mało jadłam.Teraz mnie czekaja tylko truskaweczki-pychotka.jednak jutro mam zamiar poćwiczyc,bo dość już tego leniuchowania,a do ważenia środowego musze cosik schudnąć...Więc jutro przystępuje do dzieła.I w ogóle muszę sie pochwalic,bo wczoraj nic nie jadłam na noc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() Powróciłam już!!! Za bardzo chyba nie przytylam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Póżniej, zaraz po nocnych baletach, w piątek wyjechałam pod namioty,a w sobote popludniu , jak wróciłam, to nie wiedziałam gdzie jestem i co się dzieje ![]() ![]() ![]() od jutro znów ostro pilnuje dietki i ćwiczeń, bo już niedługo przyjdzie mi paradować w stroju kąpielowym ![]() POzdrawiam wszytskie i nie załamywać się mi się, tylko pomysleć o tych przepięknych sylwetkach , do których wszystkie dążymy ![]() ![]()
#270 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie Wojowniczki! Kalija dzięki za pochwałę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.