|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Cytat:
U mNie bardzo skuteczny jest vanisz na plame potre i potem do prania, nie mam nic zabrudzonego po Julii wszystko piekne czyściutkie
|
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no,szalone jestescie,8 stron w ciagu niecalego dnia
.Co do herbat owocowych-w necie mozna znalezc,co mozna,a czego nie,m.in. wlasnie sokow i herbat z lisci malin,w malych ilosciach zielona herbate,za to mozna rooibos. Witaminkaccc wspolczuje sytuacji Ja jutro na ten basen,a nadal nie ma stroju .
|
|
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też prosto z krzaczka bo takie najlepsze
![]() Cytat:
Tottie współczuję nadżerki. Oby sie maluszek jeszcze odwrócił. |
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie działa też jakiś tlenowy w proszku nie działa Persil w proszku do białego ani do kolorów, rzecz jasna Lovela tez ani jedna ani druga dziś wypróbowałam kapsułki ariel do prania - najgorsze z wszystkiego, ale zapach super mam jeszcze taka maleńka buteleczkę odplamiacza właśnie do owoców i wina dr Beckmann, ale już o tej porze nie miałam siły go próbować. Jak spróbuję dam znac, może komus się przyda. |
|
|
|
|
#245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie pracy a rozumu i odpowiedzialnosci... bo mam wrazenie jakbym gadala z kims kto ma w nosie i kladzie lache, mowiac dobitnie
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 22t 4d - 422 gramy miłości 30t 1d - ? |
|
|
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mialam problemu z tego typu plamami,wszystko raczej schodzilo.Ewentualnie wlasnie Vanish.I nawet teraz,jak przebieralam w piwnicy ciuszki wszystkie byly czysciutkie.Nawet sliniaki byly biale
.Ide laski z psem,bo zaraz bedzie ciemno,a nie nawidze przechodzic miedzy krzakami po ciemku,bo nie widze pajeczyn.A pajakow nienawidze straszliwie!! |
|
|
|
#247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz moj ma gadane typu- kazda prace wezme, nawet w MPO, ale nie robi nic by ją znaleść ... nie kumam... ehhhh.... chyba bede sie musiala z tym pogodzic, poplakac i wziasc sprawy na swoje barki... pozyczyc kase od ojca, splacic dlugi i ... nauczyc zyc samej.... :/
|
|
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Aniolina gratuluję 6-tego miesiąca
OlusiaS nie wiem czy jednak sie nie bedziesz musiała wybrać do innego miasta, jeśłi w swoim nic nie kupisz... Troszkę Ci zazdroszczę tego basenu, zwłaszcza teraz kiedy taki upał. |
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z tej firmy Beckmann to mam chusteczki żeby nie barwiło mi ubran i jestem zadowolona z nich . Oki spadam pa pa dobranoc
|
|
|
#250 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no wlasnie nie jest mi w stanie pow. na co czeka.... nigdy mi na to pytanie nie odpowiedzial... on chyba z tych co to do pracy sie nie garna, tylko na garnuszku chca byc.... wiec niech wraca do matki, ktora- nota bene - go z domu wyrzucila.... nie mam zamiaru jeszcze jego nianczyc... potrzebuje pomocy a nie cegly i kuli u nogi :/ a teraz poszedl spotkac sie z kolegą i jestem pewna ze nachlany wroci :/ porazka ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
to najlepszy przyjaciel mego ojca .... wiec nie chce robic lipy.... a szef to nie chce placic za mnie.... ale chyba jakbym na ciążowe poszla to taka sama syt jest- ze on 33 dni, a dopiero potem ZUS ????
||
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to kwestia temperatury? ile nastawiacie? albo pranie wstępne? mam tez koncepcje, że za bardzo upycham pralkę, muszę następnym razem spróbować 3/4 objętości dotychczasowej też zmykam ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#252 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Nie było mnie kilka dni, ale już wróciłam. W sobotę zaczęło się dziać na budowie i nawet ciężarna znalazła zajęcie liczyłam druty na zbrojenie ![]() Wczoraj byłam u lekarza i moja kochana Anielka miała już 384gramy. Wszystko w porzadku, ale na wizytę mam przyjść za 3 tygodnie Myślałam, że później zaczynają się te częstsze wizyty. Największą radośc ostatnio mi sprawia leżenie i obserwowanie brzuszka jak się rusza Niesamowite!!!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witamz Cytat:
Nie wiem gdzie te 8 kg utkałaś Może w coś, czego na zdjęciu nie widać? (pięty, policzki?)Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
na plamy świetna jest soda oczyszczona..... ok łyżeczki na plamę kilka troszkę wody i powinno podziałać.... choć to rzeczywiście trudne plamy i może łatwo nie byc sie ich pozbyć.....
Dobrze dziewczyny, ja zmykam idę się umyć, a potem do łóżka, mam nadzieje że do jutra troszkę mi ten katar przejdzie bo jak nie to
|
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejku jakbym siebie widziała... ja mysle, kombinuje.... nawet chciałam składać w domu długopisy (poki nie dowiedzialam sie ze kase placą jak je sprzedam a on.... wyluzowany, nieambitny koles.... 13latek... jakos to bedzie... podziwiam Cie ze udaje Ci sie jakos życ, bo wiem jakie to ciężkie..... jak Ty to robisz ze tyle czasu razem ( a. własciwie to ile, jesli mozna spytac?) .... bo ja tez czasem "udaje" ze nie ma sprawy, ale sa takie dni i takie sytuacje ze cholera nie ma ze boli !
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 22t 4d - 422 gramy miłości 30t 1d - ? Edytowane przez witaminkaccc Czas edycji: 2011-07-19 o 22:08 |
|
|
|
|
#256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w średnią wchodzą premie ,13-tki,itp Cytat:
Cytat:
nie umiem pływać i ogólnei boję się trochę wody,więc towarzystwo tz wskazane jak najbardzij by cały czas był przy mnie,pomagał położyć się an wodzie(co chyba nigdy mi się nie udalo)itp ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- co do owocowych herbat-ogólnie nie przepadam...choć niedawno jakąś piłam malina z cytryną czy jakoś tak-dobra była o dziwo
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Tez ze mnie sredni plywak, tylko zabka i tez sie boje wody, pozno sie nauczylam plywac, ale jakos sobie radze
Sprobuj moze na jakis malo uczeszczany basen o malo uczeszczanej godzinie, bedzie latwiej
|
|
|
|
#258 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje ze sie obrazisz fajnie ze dziewczynka Olivier jakos dziwnie dla mnie brzmi;P Oliwcia slicznie hehehehCytat:
A ja tez tak jak ty strasznie chcialam z NIE obrotowymi. Cytat:
a x lander tylko carbon jest tez za 600 zl tam gdzie ja kupowalam swoj![]() Cytat:
Cytat:
z drugiej strony lepszy ryc niz nic.... Cytat:
popatrzylam w necie i chyba faktycznie dobry wybor ten speedi no jutro wstawie fotki w realu i skladam go i hyc na gore do woreczka niech sobie czeka.
|
|
|
#259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Oczywiście kostiumu nie kupiłam, a w ciąży kupować nie będę.
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
a ja gruba jestem i na plaze ani basen nie wychodze....
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam ciągle nadzieje ze jakos sie ulozy nie myslę nawet o rozłące, ale wiem ze ciężka droga przede mną, czekam az mi się troszeczkę sprawy poukładają, i jak urodzę to będę musiała zadziałać jakimiś bardziej drastycznymi metodami, postawię mu jakies ultimatum , nie wiem. Byly moze ze 2 awantury ale nic to nie dalo. Tłumaczę sobie też to troszeczkę tak że cale zycie podejmowala za niego decyzje matka i kazda decyzja byla beznadziejna i konczyla sie dla niego niekorzystnie i on się teraz chyba boi cokolwiek podjąć sam....ale cholera czas się obudzić!!!!!! -------------------------------------------------------------------------- Dziewczynyyyyyyyyyyyyyyy strasznie podoba mi się ten komplecik, ale kupowac w ciąży to chyba lekka przesada nie http://www.intymna.pl/p31,31,0,12,3,...ia-szorty-2314
|
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie wszamalam jagodzianke, po 22 !!! bardzo dobra, choc jednak te z kwesti smaku, to moj nr 1. Te sa za to prostsze do zrobienia. Zjadlabym jeszcze, ale wiem, ze bede cierpiec juz i tak wystarczajaco --> zgaga
Dobranoc |
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Darusiaaaa ja do sklepu wózka nie wtaszczę, bo i tak na wszystkie zakupy muszę podjeżdżać samochodem i w takim układze to dzieciaka do fotelika. I w sklepie fotelik do wózka sklepowego, a tam gdzie ich nie ma to tż będzie niósł dzieciaczka, albo zostanie z dzieckiem w domu. Ja nie wiem jakie fundusze będę mieć na wózek -a podejrzewam, że te które mają duże obrotowe koła to są w cenie. Idę jakąś kanapkę zjeść, bo od tżta dostałam już ochrzan. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez nie chce zeby tam pracowal na stale... ale poki nie ma nic innego, ja kasy niet, na rachunki niet, na zycie niet, to srednio mozna wybrzydzac.... tak uwazam ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
ciekawa jestem, jakie to metody drastyczne mozesz sie podzielic, na prw jak wolisz... komplet boski
||
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
witaminka oczywiscie masz racje !
zgadzam sie z toba dlatego pisze ze lepszy ryc niz nic jak to sie mowi. Mala mi sie z placzem przebudzila, te zasrane 3 jej idą! makabra! uciekam dobranoc lasencje
|
|
#266 | |
|
Zadomowienie
|
Ej bez przesady.
Ja kiedyś na basenie widziałam dość obszerne Panie i byłam pełna podziwu, ze w ten sposób staraja sie poprawić swój wygląd. Cytat:
Jeśli nie chcesz aby Ci bielizna posłużyła tylko jakiś czas to możne zakup odłóż na później. Intymna to mój ulubiony sklep z bielizną![]() Mógł na początek zaciąć u Twojego taty i szukać czegoś innego, jakby znalazł coś lepszego ... |
|
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaminka zgadzam sie z Toba.Moglby przeciez pracowac z Twoim tata i rozgladac sie dalej za praca.
Szukam i szukam i znalezc nie moge.Gdzie wy macie ta opcje,ze wlaczacie ostatni nieprzeczytany post??Nic takiego nie widze! Moj pies zanieczyszcza mi tu powietrze!!Taki maly dupek,a smierdzi,jakby sie Dozek spierdzial
|
|
|
|
#268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Uciekam do wyra. Dobranoc |
|
|
|
|
#269 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Wrocilam! A napisalyscie tyle, ze godzina czytania. Wiec dobry dzien dzis byl- najpierw trafilismy do super milego lekarza (NARESZCIE!!!) ,ktory sam wszystko gadal jak najety, nie trzeba bylo wyciagac od niego info, gadal z nami jak z kumplami. Do tego policzyl nam jak za zwkle usg (150), a i tak pokazal nam dzidzie w 3d ( co kosztuje 250 zl), ogolnie koles zarabisty- szkoda, ze bierze 2 razy wiecej niz moja doktor za wizyte- bo juz by zostal moim prowadzacym!Pokazal nam w mega przyblizeniu co jest miedzy nogami
Wiec dziewusia na trylion procent! No i nie ma juz torbielikow i nie ma wysieku!Mala wazy 726 g ! Czuje sie w pelni wynagrodzona za te poprzednie wizyty u konowalow ( bez urazy)![]() ![]() ![]() Super! rewelacyjny, bardzo mi sie podoba! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyno, to chyba 8 tydzien ciazy , a nie +8 kg! Cytat:
Cytat:
U mnie problemem jest woda- niestety ubrania traca kolor, a biale robia sie szare![]() Cytat:
Cytat:
a tam- ciaza nie ciaza- sexy mozemy sie czasem poczuc![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
mój piesek nieraz taki ma odpał że się wystraszy i ucieka
boję się kupić ten komplet bielizny bo teraz jestem tylko taka ważna bo mam C a zawsze miałam miseczkę A - kupowałam w dziale "mój pierwszy biustonosz" co będzie jak po okresie karmienia po piersiach zostaną 2 piegi ? ![]() ale tak mi się podoba ...... ![]() dobranoc!! 15 minut temu zrobiłam sobie popcorn w mikrofalówce w tym tempie dojdę na wadze do 100wy, muszę zasnąć żeby przestać mielić ![]() ![]() pa paaaaa, do jutra!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

a nawet mniej 55,500 
.

wpłynąć na to by zaczął działać bo dzieciaczek się pojawi i będzie niestety gorzej bo kasa ciągle bedzie potzrebna..

a tam- ciaza nie ciaza- sexy mozemy sie czasem poczuc