![]() |
#241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
![]() ![]() ![]() cześć ![]() Madzia właśnie mnie olśniło, że rocznicę nad morzem spędzacie...to owocnego wypadu ![]() odpocznijcie i naładujcie akumulatory ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2011-07-26 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A ja dzisiaj po małym wypadku... ciachnęłam sobie wczoraj paluszka nożem do tapet... przy krojeniu tych nieszczęsnych pomocy... Lewą ręką trzymałam linijkę, prawą cięłam i nóż się ześlizgnął... Bolało jak jasna cholera! Aż się poryczałam... tż miał się z pracy zwalniać i mieliśmy jechać na pogotowie... ale zerknęłam na palec po moim pierwszym szybkim opatrunku (ręcznik papierowy + taśma coby mocna uciskać) no i wszystko się zlepiło... więc chyba na szycie się nie nadawało... Dzisiaj już tak nie boli, czasem pulsuje. Na noc jeszcze posmarowałam tribioticiem i myślę, że będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Wszystkim Aniom wszystkiego najlepszego z okazji imienin
![]() lece sprzątać, bo wczoraj lenistwo mną zawładnęło
#247 |
Wtajemniczenie
|
cześć
dzięki za miłe słowa ![]() bzyczka już ja bym mu nagadała, dawaj namiary ja zrobię porządek z nim szybko, tez miałam takiego sąsiada i teraz nawet on pierwszy mi dzień dobry mowi jak mnie widzi a koleś jakieś 40 lat odemnie starszy madzia poczekaj , poczekaj narazie dziecko jest małe i jeśli dziecko nie ma kolek to owszem grzeczniutkie jest , ale dziecko przechodzi też takie swoje etapy i mu się zmienia , mój Dominik to anioł był a nie dziecko , wszyscy nam to mówili , zawsze spokojny, kiedy nie płakała, zawsze uśmiechnięty , nikogo się nie boi , dużo mu z tego zostało , ale dziecko potrzebuje ruchu , interesuje się wszystkim, ja też doceniam to jak Dominik idzie wcześniej spać mogę posiedzieć i odpocząć, a wtedy bylo mi wszystko jedno bo on zawsze spokojny był, a usypianie w huśtawce, ......lepiej w łóżeczku od razu bo później ciężko odzwyczaić dziecko od takich udogodnień, i oczywiście od takiego kładzenia spać, zmieni im się jeszcze zobaczysz kurcze niech te słonce wyjdzie no.... acha a najlepsza zabawką mojego dziecka to teraz taka kosiarka która się pcha i chodzi po trawie na dworze i kosi trawę , domku już nie tak chętnie ale na dworze kosiarka musi być
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
ode mnie też wszystkiego naj ![]() dziewczyny padniecie co wczoraj się działo u mnie w pracy dość że najpierw jakiś klient przylazł stał w sklepie chyba z godzinę darł się na mnie ale już tyle tam pracuję że znieczulicę mam jak się darł to klienci patrzyli na moją reakcję a ja twardo dalej że nie to zaraz po tym pod wejściem do sklepu pojawił się wąż ![]() ![]() ![]()
#249 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam mega refleks. Jeszce krew nie zaczęła lecieć, a ja już ściskałam palec... zdążyłam jedynie zobaczyć taką kreseczkę z krwi... ![]() ![]() W nagrodę nie pogardziłabym jakimś telefonem w sprawie pracy ![]() ![]() Najśmieszniejsze jest, że jak komuś innemu coś się stanie, leci krew... to ja pierwsza do pomocy, opatrunków... do wyjmowania drzazg, wycinania wrastających paznokci itp... ale u siebie? zaraz mam nogi z waty i mi słabo ![]() Cytat:
![]() Ja też życzę moim imienniczką spełnienia marzeń! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to może być jeszcze zimniej?? ![]() Ana moja siostra nożykiem do tapet rozcięła sobie policzek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
agus najważniejsze że się wyrwałaś z domu
![]() ![]() bzyczka kasiaher - mi się też wydaje że usypianie w huśtawce to duży błąd - rodzice sami na siebie kręcą bat.. Rosette HOOOOO ![]() ![]() ![]() Ana ty co ty pokroić się chciałaś ![]() ![]() ![]() śliweńka wowwww!!!!! Przyłączam się do życzeń dla AŃ i Hań ![]() ![]() dzień dobry żoneczki!!!!!!!!
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() haha ale nie po raz kolejny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ale widzę, że mąz musiał złapać całkiem dobrą pracę, skoro myślicie o domu, kredycie - super! Cytat:
Cytat:
![]() No i dziękuje, że napisałaś mi o Waszym piesku. Kliwuś, powiedz mi jeszcze, jak mieszkacie w bloku, to nie jest dla Was uciążliwe wychodzenie z nim? No i jak piesek reaguje na Zu? Anika, fajnie, kolorowo! Podoba mi się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nasza Klion na październik ma termin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ANIEEE, ANIE, ANIKI, ANY, ANULE wszystkiego najlepszego ![]() ![]() No i dla naszej małej Hani też wszystkiego najlepszego! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
czesc
wszystkiego dobrego dla Ań i Hań ![]() ![]() Cytat:
![]() dzisiaj mamy ostatnie badanie bioderek mam nadzieje, ze juz tak nie pojedziemy i caly czas probuje dodzwonic sie do jakeigos dermatologa dla Oleńki bo co to za wysypka za nia łazi cały czas to nie wiem mam nadzieje, ze to nie AZS ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Aguś, trzymam kciuki za bioderka!
Czy ja Wam już mówiłam, że jest koniec lipca.... a w Krk szaro, buro, pada i jest 16 stopni?? No po prostu miodzzzziooo! ![]() No i na znak sprzeciwu ubrałam dzisiaj do pracy czerwoną krótką (jak fiks!) sukienkę! Może się w końcu słońce pojawi, albo się na dobre przestraszy! ![]()
#258 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, czytała któraś "klub miłośniczek czekolady?
Ja czytam i jest to lekki poczytadło, w którym wszystko kręci się w okół tytułowej czekolady, ale miło się czyta. Więc jak ktoś ma ochotę na odmużdżenie to polecam. Jestem w połowie, ale myślę, że już teraz mogę ją polecić ![]() ![]()
#260 |
Wtajemniczenie
|
Guciu praca nie jest aż taka dobra, ale jak mamy płacić 1000zł wynajmu, a za kredyt niewiele więcej lub może nawet mniej (zależy od ceny domku) no to wolę tą druga opcję. Przynajmniej wiemy, że spłacamy coś swojego.
Co do zatrudnienia to przy kredycie hipotecznym musi być minum pół roku, ale jakbyśmy zanelźli coś fajnego to czasem się da dogadać z właścicielem, żebym poczekał, a my dalibyśmy mu jakąś zaliczkę (bo mam troszkę odłożone). A kredyt jakby zarobek męża nie wystarczał to może jego brat by się zgodził w nim uczestniczyć, bo ma własną firmę.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-07-26 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- to posprawdziajcie zdolność w of bo rzeczywistość często jest brutalna, a sami chcecie go brać?
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Dopisałm już wyżej, że może brat męża by nam w tym pomógł, bo ma własną firmę.
![]() |
#263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no a domek to nie jest też tak super brać koleżanka wzięła 300tyś. na 30 lat i ma ratę 1400zł z dopłatą jeszcze a dopłaty się kończą już chyba w tym roku jeśli się nie mylę a zależy też jaki bank bo jeden chce 3 miesiące przepracowane i umowę na przód jeszcze 3 m. a inny np. chce pół roku co do brania kredytu z kimś to my mamy z teściami i teściowie muszą mieć ubezpieczenie na życie a jak ktoś ma firmę to jeszcze gorsze są procedury i więcej papierków trzeba przynieść i więcej formalności spełnić by dostać kredyt a przy domie jest co robić jak kupisz tani to trzeba wyremontować dach i ogrzewanie a to kosztuje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się zgadzam w milionie procent że lepiej płacić ratę kredytu niż wynajem ![]() mam nadzieję że uda wam się wziąć, a brat poinformowany? są szanse żeby się zgodził? bo to dla niego też będzie duża blokada na "kredytowym" rozrachunku - tzn jak sam się będzie starał to mu będzie wasz kredyt wyskakiwał więc to jest jakieś uniedogodnienie
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jak brat ma firmę, to musi być ona na plusie, nie może mieć zadłużeń itp. Przepraszam, że tak piszę, ale chce żebyś sobie wszystko sprawdziła, żeby później nie wyszły jakieś niespodzianki. No i dogadać można się zawsze, żeby tylko trafić na uczciwtch ludzi... A w jakiej cenie są domki w Waszej okolicy? Na jak wysoki kredyt będziecie musieli sie zdecydować? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Mialo byc kolana a nie klion - gapa ze mnie
![]()
#268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I w ciągu dnia też mogę zazwyczaj sporo zrobic przy małej, bo spokojnie mogę ją położyć w łóżeczku, nakręcić karuzelę i ma frajdę jak trzeba, to i tak wolę jak zasypia o 20 i budzi się około 3-4 na jedzenie a potem śpi dalej. W każdym razie udanego wypoczynku Ci życzę ![]() hehe szczęściara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Aneczek i Haneczek ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech się szybko goi ![]() No niektórzy mdleją na widok krwi, a mi słabo na widok krwi, ale wyłącznie swojej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.