![]() |
#241 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowy wątek u Słonia :)
niestety nic
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Shimmer cubes to kolory kremowy+granat/fiolet+jasny popiel+ciemny popiel oraz jasny popiel+brąz+brudny róż+bakłażan ![]() Co do serum, to nie wiem, czy nie zostanie wymienione ![]() A zapachy - jutro będę miała więcej czasu to poczytam o nutach u Ciebie w wątku i się rozejrzę ![]() A mogłabyś mi więcej napisać o tej pielęgnacji skin food? Bo prócz korektora jeszcze nic nie miałam i jestem ciekawa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze poczekam.
![]() Proszę jednak Nuxe i Myake zarezerwuj dla mnie tak czy owak. Korektory jasne. Perfumy zawsze z chęcią. ![]() Zatem czekam, dobrze by było gdyby sie udało, nie mam czasu juz na wymianki, ![]()
![]() |
#245 |
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Więc tak ja:
The Body Shop - Żurawinowe masło do ciała 200 ml Cranberry Joy - wersja świąteczna - nowe . The Body Shop - Aksamitny krem do ciała White Musk, nowy. Masło hemp i odlewka Lush Big Ale Ty coś chyba za dużo ode mnie chcesz Ja bym oddała: 2 mini bazy smashbox, brow tech to go do brwi, Smashbox Fusion Body Bronzing Powder + kabuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie wkrecilam w te koreanskie kosmetyki dzieki wizazowej modzie, oczywiscie
![]() Edytowane przez rocki Czas edycji: 2012-04-06 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Słoniku wow chętnie oddam paletkę sleek ale za co za dużo bym chciała
![]() RENE FURTERER CURBICIA The Body Shop - Żel pod prysznic shea 60 ml nowy The Body Shop - Żel pod prysznic coconut 60 ml, nowy The Body Shop - Żurawinowe masło do ciała 200 ml Cranberry Joy cos z tego bym chętnie przytuliła ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- to ja jestem chętna, moge zrobic foto telefonek paletki po 16 jesli chcesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Przepraszam , że tak długo nie odzywałam się, musiałam dokładnie przetrząsnąc zasoby moje. Od Ciebie przydałoby mi się : Nuxe - Aroma-Vaillance enrichie - wersja bogata - tubka 15 ml Issey Miyake - L'eau d'issey florale EDT, nowa miniatura w kartoniku, 7,5 ml, atomizer Nuxe - Suchy olejek z drobinkami - 10 ml - nowy Hermes - Kelly Caleche edt 2 ml - f z atomizerem Moge oddać za to mini produkty Kerastase i szampon w litrowej flaszcze z pompką. Za Age Recharge nic nie widzę za co mogłabym sie wymienić ![]()
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Ja dalej u ciebie jestem zainteresowana obydwoma szamponami Lush, maselm TBS i tymi probkami:
Nasomatto Absinth - ok. 0.4 ml Teo Cabanel Julia 0.5 ml K. Mecheri - Loukhoum 1 ml Gres cabotine de gres edt 0.5 ml Perfum d'empire - Aziyade To jak widzisz nasza wymiane? ![]() Edytowane przez rocki Czas edycji: 2012-04-06 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Chcę tylko ile uważasz za stosowne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Słoniku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
hej!
a może skusisz się na błyszczyk ysl za Tołpa - Hydrativ - bogaty krem nawilżający, nowy ewentualnie mam jeszcze 10 ml prady klasycznej (odlewka od misianki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Nadal interesuje mnie kilka rzeczy. Zajrzyj do mojego wątku - mam dokładki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się 212 Sexy ( jak myślisz ile ml ich zostało ? ), róż wypiekany z TBS i paleta korektorów z Sephory.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2011-10-14 o 06:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Lush - Szampon w kostce seanik - połowa
EDM - korektor multi-tasking, słoiczek samplowy 1g + może jakaś próbka jasnego mineralnego podkładu w chłodnej tonacji? (nie znam się na odcieniach, bo stosowałam tylko edm i pixie) ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- a nie intetesowałaby Cię może odsypka EDM sunlight corector albo EDM dusty miller lucent powder? bo może zamiast próbek minerałów uprosiła bym Cię o balsam do ust TBS ![]() (mam też sporo mineralnych cieni EDM) ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- arbuzowy ![]() jest tylko jeden mały problem - właśnie się zorientowałam, że listę kosmetyków na wymianę robiłam jak jeszcze byłam w domu (a jadę tam dopiero na Wszystkich Świętych) i niestety wszystko poza tymi dwoma ostatnimi proponowanymi przeze mnie odsypkami tam własnie zostało No ale jeśli to nie problem, to mogłybyśmy się spotkać po dł. weekendzie na wymianę osobiście w Poznaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
witaj słoniku
![]() róż TBS oraz ew: balsam koloryzujący TBS waniliowe masełko do ust TBS cienie revlon i kulka inglota niestety juz polecą w świat, reszta oczywiscie wolna.. napisz co sądzisz o naszej wymiance, ja nie jestem dobra w przelianiu wiec najwyzej zrzygnuje z paru rzeczy ![]() dobranoc Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2011-10-18 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
w takim razie rezerwuję dla Ciebie lusha i odsypki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za ?
The Body Shop - Krem pod oczy z witaminą E, nowy The Body Shop - wypiekane róże do policzków oba odcienie - nowe petal
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
mam całego biga, więc odsypać mogę sporo, ale fajnie by było, gdybyś powiedziała ile Twoim zdaniem jest odpowiednio (moja pierwsza wymianka, więc nie poruszam się w tym temacie jeszcze aż tak pewnie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.