![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Cytat:
Cudny komplement ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#242 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
O dziwo jedyne komplementy jakie słyszałam o moim zapachu wyszły na temat Avonowej mgiełki waniliowej. Kolega namiętnie mnie obwąchiwał. Podobały mu się do tego stopnia, że kiedyś na lekcji... psiknął je sobie do buzi. Potem cały zczerwieniał
![]() A teraz nie o komplemencie, ale o ciekawym ewenemencie. Od dłuższego czasu psikam się Adidasem Tropical Passion, wczoraj przyjaciel wąchał stojące w mojej szafie Island Vibe Avonu i stwierdził, że "zawsze tak pachnę", chociaż nie używałam ich od pół roku ![]() A teraz marzą mi się jakieś drogie markowe psikacze, ale brak kasy...
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio jako duży komplement odebrałam fakt, że pacjentka najpierw obeszła cały ośrodek, w końcu weszła do mnie do gabinetu i zapytała, czy to ja tak pięknie pachnę piżmem, że pachnie już na schodach
![]() A pachniałam Narciso edt. I za Poeme - za ten zapach często zgarniam komplementy.
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nikt mnie nie komplementował, poza TŻ. Aż ostatnio się posypały komplementy
![]() ![]()
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Ciachulec ostatnio pytał co tak ładnie pchnie jak zlałam się po pępek Violleta di Parma.
A w pracy zebrałam komplementy od starszych pań za Paris JR, Szefowa stwierdziła,z e wreszcie pachnę czymś perfumowym - bo te moje kadzidła jej nie podchodzą ![]() A wcześniej - pewnie z grzeczności, na wszystko co Jej podtykałam, mówiła - no ładne, ładne, ciekawe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
samo zauważenie zapachu przez kogoś jest tak przyjemne, że traktuję to jak komplement
![]() tego rodzaju komplementem obdarzył mnie kolega, gdy wpychałam się przed niego w kolejkę do dziekanatu kilka dni temu. a pachniałam wtedy Niną - trochę przesadziłam z zapachem, ponieważ w moim flakonie psuje się atomizer i nie każdy psik jest pełnym psikiem, musiałam solidnie się spryskać i przeholowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
ja od kilku osób zebrałam pochwały za Neonaturę Seve YR.
Kiedyś koleżanka obwąchiwała mnie kilka minut i się zachwycała nią, innym razem siedziałyśmy przy oknie i ona do mnie mówi: eeeej, pochyl się tu do okna, jak zawieje coś tak ładnie pachnie... ooo, teraz, czujesz?? Ja nic tam nie czułam. Jak wstałyśmy i wyszłyśmy z pomieszczenia, ona zrobiła wielkie oczy: o cholera! TO TY TAK PACHNIAŁAŚ!! a osobiście nie uważam tego zapachu za najlepszy ![]()
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
dużo komplementów zbieram ostatnio za CKIn2U
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
|
Moje perfumy są często zauważane- obecnie na zmianę używam Euphorii, Brit, Shalimar edt, Nebliny, Ode au Reve, Lolity edp, D&G red).
Miło jest słyszeć - zarówno od pań, jak i panów (panowie z tą różnicą, że robią takie fajne oczy i przysuwają się, żeby powąchać z bliska ![]() Szalenie to przyjemne, nie ukrywam. ![]() Ubolewam jednak, że nie natrafiłam nigdy na "poetę", który poczęstowałby mnie komplementem w stylu - "pachniesz metafizycznie jak niewinna modlitwa". Cudownie jest usłyszeć coś takiego nt swoich perfum. Szara Róża miała to szczęście...
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
ale to Santorio otrzymał ten komplement, cytuję,,pachnie niezwykle głęboko wręcz metafizycznie jak niewinna modlitwa''
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Ups, przepraszam. Nieuważnie przeczytałam.
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio dostałam dostałam kompletnie zaskakujący, bo nieoczekiwany komplement od koleżanki z pracy, z którą w zasadzie nie widuję się na co dzień i nie znamy sie za bardzo. Poprosiłam ją o pomoc. Coś mi tłumaczyła, po jakimś czasie nagle przerwała i powiedziała: "Ale ty pięknie pachniesz"
![]() Jak sie w domu pochwaliłam męzowi, który bardzo lubi Neo i któremu kojarzy sie ona z Vibovitem, stwierdził że widocznie moja koleżanka w dzieciństwie też lubiła Vibovit ![]()
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
BAN stały
|
To było dawno ,dawno jak jedynym zapachem ,którym namiętnie się namaszczałam był Escape , jeden taki piękny , przystojny i w ogóle naj ,naj ....obiekt moich tajemnych westchnień / całkiem platonicznych bo ja już żoną bylam a on też mężem / powiedział mi ,że ten zapach zapamięta do końca życia i zawsze tylko ja będę mu stawała przed oczami.
Po kilku latach spotkaliśmy się na imprezie u znajomych / pachniałam już zupełnie czymś innym wcale nie podobnym do escape / podszedł do mnie i szepnął do uszka ,że gdy tylko mnie zobaczył od razu poczuł wokół tamten zapach sprzed lat. Do dziś patrzę na Escape stojące na mojej toaletce z dużym sentymentem. I tylko nie wiem ....... czy to ja tak utkwiłam w pamięci owego pieknego i naj ,naj czy perfumki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio wychodziłam z domku w otoczce Shalimara... wychodząc z klatki schodowej spotkałam sąsiadkę (pani po 50siątce) która, ku mojemu zaskoczeniu powiedziała że "Pachnę jak prawdziwa kobieta..." przyznam że było mi miło to usłyszeć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Kumpel mojego kuzyna powiedzial, ze pieknie pachne wanilia- cacharel liberte
Moja kuzynka: Ale slicznie pachniesz- flowerbomb edp Klientka do mojej mamy o moich perfumach: Ale ta pani ma ładne perfumy- lacoste pour femme Kompementy zwykle, jednak ciesza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio szef mnie spytał: "Czy Ty się wybierasz na randkę? Tak erotycznie pachniesz...?"
Pachniałam... L'eau par kenzo ![]() ![]()
![]() |
#259 |
Piers do przodu
|
Aguś - to kwestia nosa
![]()
![]() |
#260 |
Wiedźma
|
Albo osoby, która zapach nosi.
Na odpowiedniej osobie każdy zapach będzie erotyczny. ![]() Aggie - strzeż się szefa! ![]()
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, że powinnam chyba wziąć to pod uwagę i to bez przymrużenia oka...?
![]() ![]() Dzisiaj przyszłam już w bluzce z dekoltem w łódkę, czyli pod sama szyjkę ![]()
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście szefowie bywają nieprzewidywalni
![]() Ja na co dzień używam klasycznej Prady (bez przesady, tylko jeden psik na dzień dobry) i moim kolegom z pracy ten zapach zawsze się podobał. Ostatnio jednak doczekałam się również pierwszego od 20 lat komplementu od samego szefa – surowego profesora, człowieka starej daty. Jeden jedyny raz psiknęłam się do pracy Pradą Intense, którą dzień wcześniej odebrałam. Szef od rana chodził jakiś niewyraźny, często zaglądał do mojego pokoju, aż w końcu zebrał się na odwagę, przyszedł i cały zmieszany wypalił: pani Beato, muszę to pani powiedzieć - ma pani przepiękne perfumy - takie wytworne, jak na prawdziwą damę przystało. I proszę mi wybaczyć, jeśli byłem zbyt bezpośredni... Oniemiałam z wrażenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Ostatnio wypachnilam sie Innocentem a moj TZ na to :"Ale ladnie pachniesz.....lasem"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Ja najczęsciej słyszę komplementy za Magnetism. Poza tym kiedyś często słyszałam komplementy za Nature Millenaire YR, ale niestety zapach wycofali. Moja mama zawsze chwali Devotion, twierdzi, że to mój znak rozpoznawczy
![]() ![]() Marzy mi się komplement za Hypnotic Poison i Hypnose, może kiedys sie doczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Ja wlasnie zostalam skomplementowana za Chance.
Dalej sie upieram, ze ten zapach mnie irytuje swoja oportunistyczna natura (wybacz, Burn, po prostu cos mi w nim nie pasuje) - ale przyznaje ze komplementy zbiera sie wspaniale. Wiec Chance wedruje na mojej liscie oczko wyzej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Ja najwiecej komplementow dostawalam za Coco Madmoissele,nie bylo faceta,ktory by mi cos milego nie powiedzial jak nimi pachnialam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dzisiaj skomplementowany został Gucci II. Przez TŻta.
![]() I było to pierwsze zdanie jakie wypowiedział.. 'Pachniesz... niesamowicie!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Miło coś takiego pewnie usłyszeć.
![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
Dziś kilka osób skomplemetowało Watch Micallef
![]() Ale za to jak skomplementowało: słodziutki, milutki (fuj! nie lubię takich określeń), najlepiej popisała się koleżanka: "pachniesz tak apetycznie, że miałabym Cię ochotę zchrumkać". Czy powinnam odstawić flaszkę? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
lipiec na maksa!!! :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.