![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: The Voice of Poland
Też mi się nie chce w to wierzyć. Ubrania ubraniami, ale oni mają zawsze ten sam makijaż, tą samą biżuterię, włos zawsze odstaje w tym samym kierunku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
może i macie racje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
(niniejszym dołączam do oglądających tvop)
pudelek sobie niezłą teorię dośpiewał, ale któryś z uczestników sam mówił gdzieśtam, że przesłuchania trwały jeden dzień od rana do nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Konto usunięte
|
Witam ślicznie wszystkie wizażanki
![]() Również jestem fanką programu "The Voice of Poland", wg mnie jest to, chyba, najlepsze show muzyczne jakie do tej pory powstało, ale o tym później ![]() Przyłączam się również do fanclubu Adasia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale dość już o Adamie, bo, cytując, a raczej inspirując się wizażanką FreakChic (?): jeszcze on tu wejdzie, zobaczy, że podnieca się nim jakaś nastka z zadupia i będzie miał pyszny ubaw ![]() Teraz o The Voice... Bardzo podoba mi się formuła programu, to, że jury ocenia głos, talent, a nie wygląd itp., a do tego nie przychodzą tam błazny, tak jak np. w "Mam Talent!", każdy uczestnik ma jakieś pojęcie o śpiewaniu i naprawdę miło się to ogląda ![]() Warto dodać, że to absolutny ewenement, że w VoP pierwsze skrzypce gra uczestnik, a nie lansujące się jury, tak jak w innych programach. Jurorzy prezentują różne gatunki muzyczne i to jest świetne ![]() ![]() ![]() ![]() Mam słabą pamięć, wybaczcie, więc nie operuję swobodnie nazwiskami uczestników. Największe wrażenie zrobiła na mnie brzemienna pani Monika z drużyny Nergala. Niesamowita kobieta ![]() ![]() Hm... zastanawiam się, czemu "zawodowcy" często przegrywają z amatorami... też to zauważyłyście? Czy tylko ja mam takie bzdurne spostrzeżenia? Chodzi mi o to, że np. ta dziewczyna z teatru muzycznego, która miała taki cichy, delikatny głosik i grała główną rolę w "Nędznikach", pani z ostatniego odcinka, która wspominała, że koncertowała Korei, USA, ta dziewczyna z Mothernight - nie przeszły, a amatorzy się dostają? Najpierw jest piękna prezentacja osoby, profesjonalista, domyślamy się, że pewnie nieziemski głos, a tutaj klops... tak było z tą dziewczyną z teatru muzycznego... Byłam pewna, że zagrzmi jakimś sopranem, a okazało się, że śpiewa tak delikatnie, do tego nie przeszła... Nieco dziwne ![]() A tak na koniec dodam, że to mój pierwszy post z Wizażu, mam nadzieję zostać na dłużej, forum i ten wątek śledzę już dość długo, ale nie miałam odwagi się zarejestrować, więc cześć i czołem ![]() A tak na sam koniec, to ... Ave Adaś! \m/ ![]() No ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też uwielbiam Adasia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Konto usunięte
|
Finloro, myślisz, że to może być wina stresu? Chociaż, skoro występuje, i to w głównych rolach, w "Upiorze...", "Nędznikach", to myślę, że raczej nie to, powinna umieć sobie z nim poradzić. Być może chciała zaprezentować się w czymś nowym, lżejszym i po prostu nie wyszło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
BAN stały
|
To tłumaczenie z ciuchami do mnie nie przemawia. Kayah ma zawsze tak samo spleciony warkocz. Wiadomo fryzurę można odtworzyć, ale nie wyszłaby kropka w kropkę taka sama.
---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- PS Przesłuchania mogły się odbyć tego samego dnia. Będzie chyba 8 odcinków, więc 8 h przesłuchań. Tak naprawdę to trwało jeszcze krócej, bo my poznajemy historie uczestników, a oni ich tylko oceniają. Wchodzi, ocena, wychodzi, wchodzi następny. ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
to ja teraz wywołam dysputę
![]() http://fakty.interia.pl/felietony/zi...diotow,1701951 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#251 |
BAN stały
|
Mam nadzieję, że w ten weekend ostatnie castingi, bo chciałabym zobaczyć nowy image jurorów, mam już dość tego żołnierskiego T-shirtu Kayah
![]() W ogóle wydaje mi się, że dziewczyna od "Upiora" mogła widzieć, jak jej koleżanki wybierają trudniejsze piosenki, pokazują swoje możliwości i odpadają, więc postanowiła wybrać coś bardziej neutralnego, nie pokazywać powera w głosie i jakoś przejść dalej. Zazwyczaj jak jest coś takiego wyważonego, to odwraca się przynajmniej Piasek. Więc myślę, że była to próba zwiększenia szans. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Konto usunięte
|
Ale niestety nie wyszło... Szkoda, bo mogłoby być naprawdę ciekawie
![]() Sondrino, mnie też on nie przypadł do gustu ![]() ![]() Hihi, "Tajemnica XXI wieku": "Jak to, kurka, wreszcie jest z tymi castingami w VoP?" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
BAN stały
|
Nergal akurat bosko wygląda we wszystkim
![]() ![]() ![]() Dobra, a teraz najważniejsza sprawa, uczestnicy ![]() Dziewczyna z samego końca, którą wybrała Ania Dąbrowska zachwyciła mnie swoim głosem, w końcu ktoś śpiewający nieco wyżej przeszedł dalej ![]() Natomiast jeśli chodzi o dzikie karty, to spodobała mi się dwójka uczestników. Dziewczyna od "Paparazzi" naprawdę popisała się wokalem, tym razem i emocji, i interpretacji nie zabrakło ![]() ![]() No i oczywiście dziewczyna z Mothernight. Ona była po prostu wspaniała. Ten pazur, ta drapieżność to coś, czego mi brakuje w większości wykonań. Cieszę się, że trafiła pod skrzydła Nergala. Mam nadzieję, że nie wyeliminują jej podczas bitwy, bo jest w moim top 3. Oprócz niej widzę w finale chłopaka z drużyny Nergala, który potrafi wydać z siebie ryk i Monikę, która jest w ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
O tak, dziewczyna z Mothernight jest genialna. Powinna od razu przejść na przesłuchaniach.
Dziwny był ten odcinek z Dzikimi Kartami. Mogli od razu powiedzieć, że jest ich tyle, żeby wypełnić "luki" w drużynie każdego. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Odcinek super. Średnio mi się podobało, że Nergal wziął tą laskę od "new york" ale może przy innym repertuarze będzie lepiej.
Fajne zaskoczenie z tymi dodatkowymi przesłuchaniami, nie spodziewałam się, że te dzikie karty tak rozstrzygną. Bardzo bardzo bardzo cieszę się, że przeszła jednak dziewczyna od Paparazzi i ta z mothernight. Pierwsze ma fajną skalę i silny głos a druga fajny, drapieżny. W obu przypadkach byłam w szoku, że nie przeszły już na castingach bo biły na głowę wiele innych osób które przeszły. Cieszę się, że dostały drugą szansę. Hmm póki co mój faworyt a raczej faworytka nie zmieniła się od 1wszego odcinka ![]()
![]() |
#256 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się że w migawkach na końcu pokazywali, że na ringu z Kasprzyk był ten gość ..Damian Ukeje. Podsumowując drużyny: Piasek - najsłabsza drużyna, nudy. Kayah - w przeważającej części świetne wokalistki i wokaliści. Ania Dąbrowska - najlepsza ekipa, są i dobrze śpiewający i ciekawi od strony artystycznej. Nergal - misz-masz ![]() Edytowane przez mivol Czas edycji: 2011-10-02 o 09:10 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=qJqDQ2ZeSNc
najlepszy wokal tej edycji, ta dziewczyna jest fenomenalna ![]()
![]() |
#258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie miałam możliwości obajrzeć ostatniego odcinka ani wczoraj, ani dzisiejszej powtórki, i po prostu nie wiem o co chodzi ![]() Jak możecie, to mi wyjaśnijcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Konto usunięte
|
Nie obejrzałam całego odcinka, jedynie kilku ostatnich uczestników i byłam zdziwiona tą całą "scenografią" w radiu
![]() ![]() Image jurorów podobał mi się bardziej niż ten z poprzednich odcinków. Kayah prezentowała się naprawdę lepiej ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że przeszła dziewczyna od "Paparazzi", uważam, że gafą było to, że nikt się wtedy nie odwrócił. Wokalistka Mothernight jest świetna, taka charakterna, interesująca, choć w zapałaniu do niej bezgraniczną sympatią przeszkadza mi jej podobieństwo do Sablewskiej ![]() Duet panów jest uroczy, bardzo przyjemnie się słucha, są tacy pozytywni ![]() Muszę nadrobić odcinek w internecie. Ashaai, niemal pod całym Twoim poste mogę się podpisać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Prawie wszyscy moi faworyci są póki co w drużynie Nergala "Nergul, podejdź no do płota" ![]()
![]() |
![]() |
#263 |
BAN stały
|
W ogóle też odniosłyście wrażenie, że Damian Ukeje walczył na ringu z wokalistką Mothernight, czy ja miałam jakieś przebłyski, oglądając zapowiedzi podczas napisów? Ja bym nie chciała, żeby oni ze sobą rywalizowali. Bo obydwoje są dobrzy, a Nergal ma paru słabszych wokalistów, którzy powinni odpaść w pierwszej kolejności. Dziewczyna od Duffy, dziewczyna mega opalona, która przypomina mi prezenterkę z Teleexpressu (Beatę Olech?).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje top5 w tym momencie to właśnie Piotrek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#265 |
Konto usunięte
|
Załapałam się na to: "Nergul, podejdź no do płota"
![]() ![]() Chyba on ma na imię Mirek, ale nie jestem pewna. I naprawdę fajnie zakręcony facet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
popieram całkowicie
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Dopiero w tą sobotę obejrzałam 2odcinki,wcześniej albo mnie nie było w domu albo źle się czułam albo zapomniałam
![]() No i teraz żałuję- prawie nikogo nie znam,ale program rewelacja ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawy był występ |Gabrysia Fleszara
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Dzięki temu programowi poznałam i bardzo polubiłam zespół Kings of Leon
![]() Kibicuję (w pierwszej kolejności) Oli Kasprzyk i Monice Urlik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Konto usunięte
|
Dziewczęta, mogłybyście mi podać tytuł piosenki, którą śpiewała Ola z Mothernight? W radiu Zet? Uwielbiam jej wykonanie, ale chciałabym usłyszeć oryginał... Może już słyszałam, ale nie pamiętam?
![]() Finlora, słyszałam o zespole, ale, świadomie, żadnego utworu nie słuchałam... Widząc, że Adaś podśpiewywał jakąś ich piosenkę, czuję się w obowiązku, jako (psycho)fanka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.