Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-14, 10:33   #241
martusia205
Zakorzenienie

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

black super,że się świetnie bawiłaś
mnie to czeka już 10 września w miejscowości charlotte
ale wtedy to już wypada założyć rajstopy prawda?

hmm do mnie tż nie mówi po imieniu..no chyba,że "Martulcia"a tak to jestem jego dzióbkiem ;P no bo mam duże usta i często robię taką minkę..a tak to "kochanie","skarbie"i słonko" a także moja "samiczka"

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 11:23   #242
czarnulkax
Zakorzenienie

Black cieszę się, że się super bawiłaś
Do mnie Tż bardzo rzadko mówi po imieniu Najczęściej jestem jego misiątkiem A tak to kochanie, skarbie itp.

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 11:29   #243
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Do mnie Tż bardzo rzadko mówi po imieniu Najczęściej jestem jego misiątkiem A tak to kochanie, skarbie itp.
Do mnie mówi "Kocie" albo "kochanie". Po imieniu to właściwie w ogóle
Stary 2011-08-14, 12:52   #244
Charlotte1103
Zakorzenienie

Cytat:
no to ładną akcję mieliście a wiesz ja mam u was wesele 10 września,szwagierki..w jakiejś dobrej restauracji..ale nie pamiętam nazwy zapytam tż..my raczej lampionów nie puścimy..choć kto wie
ooo to daj znac gdzie ;D moze na weselna wpadne hehehe
Stary 2011-08-14, 15:53   #245
asik1503
Zakorzenienie

do mnie też raczej po imieniu nie mówi... no chyba, że Asik ale przeważnie jest kotek, kochanie... bez większych rewelacji xD
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 16:30   #246
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

hej dziewczynki
TŻ to jest pierdoła, jak leżał w tym szpitalu to mi przez telefon powiedział że go "dojechało" trzech kolesi okazało się że owszem była wymiana zdań no i stwierdził że czas się zbierać, gonili go, a on jak jechał to w bramie floriańskiej jakiśchłop mu wyszedł i przez niego się przewrócił właśnie na ten obojczyk, co z takiej prędkości zaowocowało złamaniem...kolesie jak go dogonili to się szybko pozbierali bo była obok straż miejska. Co nie zmienia faktu że jeden z nich miał siekierę...do cholery w centrum krakowa :/ nawet mi się nie chce tego komentować.
w każdym razie czekam aż załatwi l4 i przyjedzie, będę miała do niańczenia dwie osoby

Black strasznie się cieszę, że impreza się udała, no poza tymi dolegliwościami :/ też nie cierpię pana tadeusza, także jakbyśmy kiedyś razem piły to nie mamy problemu :P czekamy na fotki, jestem strasznie ciekawa tych włosków jak Ci wyszły bo w sumie nic nie pisałaś po wizycie u fryzjera, czy przeoczyłam?

martusia jak będzie zimno to załóż rajstopy, ale jeśli nie to po co u nas pogody nie przewidzisz niestety...

Hania dzisiaj strasznie marudna, poszłyśmy na spacer z moją przyjaciółką to co chwile płakała i chciała cyca, dobrze że się zaopatrzyłam w staniki do karmienia :P

Mój TŻcik od początku znajomości wie że swojego imienia nie bardzo lubię i jak już coś to mówi Nika, bo za Monika może mu się dostać ale zazwyczaj jest jakiś kot miś i takie tam różne mało orginalne często mu się zdarza "perło" co bardzo lubię

Edytowane przez Maryjamie
Czas edycji: 2011-08-14 o 16:33
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-14, 18:58   #247
Niusia22
Zadomowienie

Też jestem Monika
Mój kochany też rzadko do mnie mówi po imieniu, z raz na m-c albo więcej a wtedy tak to dziwnie brzmi hehe... A tak to mówi Niusia, Niuśka podłapał to od moich rodziców bo od małego tak na mnie mówili i też tak mówi, mi tam się podoba a tak to standardowo kochanie, skarbeńku itp... wiadomo o co chodzi

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Przyznam się bez bicia że nie zrobiłam wczoraj tej karpatki i szarlotki przyszła burza i chciałam przeczekac i juz mi się nie chciało robic zanim przeszła
dlatego idę teraz naprawić swoje grzechy może nieodpowiedni moment ale i tak nie mam nic lepszego do roboty... kochanie w pracy i wgl...

Później po niego pojadę bo chciał po pracy po piwku wypic z kolegą, z którym ma dziś służbę, to co ja mu będę zabraniać prawda? W sumie to też powinien mieć swoje życie towarzyskie a nie ciągle tylko Niuska i Niuśka żeby nie było ze go ograniczam, w sumie on tak nie mówi ale chyba powinnam sama się domysleć no nie? Jak to jest u Was? Mi szczerze powiedziawszy jest trochę ciężko z tym żeby on sam wychodził ale powinien mieć swoich kolegów i wgl... Więc muszę sie nauczyć to akceptować bo chce żeby był szczęśliwy a nie czuł sie jak w klatce zwlaszcza że ja czasem idę na impre z koleżankami, rzadko bo rzadko ale czasem się zdarzało... Ale też wychodzę jak on jest w pracy bo nie chce go samego zostawiac i isc na dyske. On konczy pracę i mnie zabiera i o tak o ale żem sie zadumała...
Niusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-14, 19:03   #248
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Niusia22 Pokaż wiadomość
Później po niego pojadę bo chciał po pracy po piwku wypic z kolegą, z którym ma dziś służbę, to co ja mu będę zabraniać prawda? W sumie to też powinien mieć swoje życie towarzyskie a nie ciągle tylko Niuska i Niuśka żeby nie było ze go ograniczam, w sumie on tak nie mówi ale chyba powinnam sama się domysleć no nie? Jak to jest u Was? Mi szczerze powiedziawszy jest trochę ciężko z tym żeby on sam wychodził ale powinien mieć swoich kolegów i wgl... Więc muszę sie nauczyć to akceptować bo chce żeby był szczęśliwy a nie czuł sie jak w klatce zwlaszcza że ja czasem idę na impre z koleżankami, rzadko bo rzadko ale czasem się zdarzało... Ale też wychodzę jak on jest w pracy bo nie chce go samego zostawiac i isc na dyske. On konczy pracę i mnie zabiera i o tak o ale żem sie zadumała...
Ja jestem w związku na odległość, więc wiadomo, że częściej z TŻ-em wychodzimy osobno niż razem... Chociaż żadne z nas imprezowego stylu życia nie prowadzi
Wiadomo, nie jest fajnie jak jedna osoba idzie się bawić, a druga w tym czasie jest w domu, ale trzeba sobie dawać radę. Zawsze ta osoba, która jest na imprezie w trakcie zabawy napisze 1-2 SMS-y do drugiej I jakoś sobie dajemy radę. Nie ograniczamy się, bo i po co. Chociaż najbardziej lubimy wychodzić razem
Stary 2011-08-14, 19:34   #249
Niusia22
Zadomowienie

no my to mieszkamy razem, może serce mi nie pęknie jak pójdzie
Stary 2011-08-14, 20:23   #250
ParoleParole
Zakorzenienie

a ja drugi dzien w domu i drugi dzien nie trzezwieje
aa zamowilam sobie zegarki na allegro
Stary 2011-08-14, 20:58   #251
poldzia89
Zadomowienie

Cytat:
Mi natomiast ręce zaczynają opadać bo nie mam pracy... ehh... To jakiś żal naprawdę bo mam niby tytuł technika ekonomisty, studiuję, mam roczny staż a nawet w głupim sklepie odzieżowym nie chcą mnie zatrudnić rozumiem że nie zatrudnią mnie gdzieś w urzedzie bo wiadomo napewno są ludzie z lepszym wykształceniem duzym doswiadczeniem ale żeby nawet do sklepu nie chcieli????? nawet kurs na kasę zrobiłam i nic... no masakra jakaś, albo ja jestem jakis ciołek w tym szukaniu teraz będę aplikować do tesco bo otwierają u nas, jak tym razem się nie uda to ja juz nie wiem...
oj znam ten problem! Również mam technika ekonomistę ale studiuje dziennie i od września będę szukać dla siebie jakiejś pracy dorywczej.

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
Czy do Was też Tż'ci mówią częściej inaczej niż po imieniu, bo się śmiałam ostatnio z Tż'a, że rzadko mówi do mnie po imieniu. Jak sie do Was pieszczotliwie zwracają?

poldzia89, witaj, też Cię dopiszę do listy pisz, udzielaj się, baw się z nami dobrze
mój Tż zazwyczaj zdrabnia moje imie i mówi do mnie Andżelka
hehe
postaram się udzielać ogólnie dzisiaj nie mam humoru bo bardzo się pokłóciłam z moim Tż. I zastanawiam się czy to wszystko ma dalej sens

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-14, 21:13   #252
Niusia22
Zadomowienie

No coś Ty Poldzia! przejdzie Ci złość i wszystko znowu będzie miało sens
Stary 2011-08-14, 22:51   #253
Charlotte1103
Zakorzenienie

Cytat:
Co nie zmienia faktu że jeden z nich miał siekierę...do cholery w centrum krakowa :/ nawet mi się nie chce tego komentować.
hmm jak dla mnie to byli typowi kibole cracovii wiec nie ma sie co dziwic ze mieli siekiere. bo tak to u nich juz jest...

moj mowi do mnie kiciu kochanie itp albo wymysla jakies nie wiadomo co ze az sie powtorzyc nie da ;p ale wie ze najlepiej to do mnie bezosobowo bo nie lubie przeslodzonych slowek ;p

Cytat:
Ja jestem w związku na odległość, więc wiadomo, że częściej z TŻ-em wychodzimy osobno niż razem... Chociaż żadne z nas imprezowego stylu życia nie prowadzi
znam to... moj sam z siebie zrezygnowal z imprez (ekhem... imprezy z jego kumplami = mega zachlej party) raz kiedys wyjdzie na 1-2 piwka z chlopakami. ja tez raz na ruski z kims wyjde ale to wtedy gdzie z kim i kiedy wroce bo jeszcze sie nie zbiore a ten juz teskni hehe ale no coz 135 km robi swoje ...

wogole tż jakis marudny mowi ze spac nie moze i w kurza sie na kuzynow ze wykorzystuja babcie ehh
Stary 2011-08-15, 07:34   #254
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte1103 Pokaż wiadomość
ooo to daj znac gdzie ;D moze na weselna wpadne hehehe
to jest w"arkadii" kojarzysz?

Stary 2011-08-15, 10:24   #255
Niezmienna
Wtajemniczenie

Dopiero wstałam, po imprezce

Tż jeszcze śpi, ale położył się dużo poźniej odemnie
I jest taki syf, ale po dzieliliśmy się na pół....ja nienawidzę myć naczyń!! Na szczęście Tż uwielbia On myje ja wycieram!Genialny układ...

Wczoraj mieliśmy piękną pogodę, aż założyłam sukienkę a dziś znów pochmurno i pada.
MAM DOŚĆ TEGO LATA!

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
ja uwielbiam karpatkę,szarlotkę i sernik!
nie mogłabym zyć bez słodkiego
Dla mnie dzień bez słodkiego, jest jak dzień stracony

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość

dzięki dziewczyny za komplementy dotyczące butów, sprawdziły się, nie mam odcisków, ani nie połamałam nóg :P bałam się iśc z gołymi nogami do tak krótkiej sukienki, ale jakoś w końcu poszłam i nie żałuję, bo na parkiecie były takie dziewczyny, że przestałam się wstydzic własnych nóg, Tż mi to jeszcze z głowy skutecznie wybił

Niezmienna, ciasto marchewkowe, bardzo lubię w sumie to ja uwielbiam piec i jesc ale sernik i szarlotka to moje popisowe ciasta no i muffiny wszelakie, nawet Tż'a nauczyłam je piec zrobiłyście mi smaka na karpatkę dziewczęta!

Czy do Was też Tż'ci mówią częściej inaczej niż po imieniu, bo się śmiałam ostatnio z Tż'a, że rzadko mówi do mnie po imieniu. Jak sie do Was pieszczotliwie zwracają?

No to super, że sie dobrze bawiłas U mnie imprezka też sie udała
JA zrobilam jeszcze na wczoraj biszkopt z kremem i owocami w galaretce Zjedli wszystko A bałam się , że będzie za dużoI też uwielbiam gotować , piec a później jeść

A co do zwracania się do mnie. To Tż prawie nigdy nie mówi do mnie po imieniu, chyba że ma mi coś bardzo ważnego do powiedzenia, to wtedy siada naprzeciwko mnie lub patrzy na mnie tymi wielkimi oczami i mówi do mnie po imieniu, ale i tak je zdrabnia
A tak często jest Kochanie, Słonko

A Ty urodziłaś się chyba we wrześniu prawda??

Cytat:
Napisane przez poldzia89 Pokaż wiadomość

mój Tż zazwyczaj zdrabnia moje imie i mówi do mnie Andżelka
hehe
postaram się udzielać ogólnie dzisiaj nie mam humoru bo bardzo się pokłóciłam z moim Tż. I zastanawiam się czy to wszystko ma dalej sens

Eee Kochana, każda z nas ma czasem takie zwątpienia...ale nikt nie mowił , że związek to tylko achy i ochy...
Czasem trzeba pewnie rzeczy przegadać Głowa do góry!
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 10:34   #256
ParoleParole
Zakorzenienie

Niezmienna dobrze, ze udał się Wam wieczór

A ja zaraz idę wyciągnać swój rower i go sobie ogarnać bo jutro planuje rowerem do miasta jechać Strasznie denerwuje mnie ze pks mam o 11 do miasta a wole rannoo jechać a potem powrotny o 13 i 18 wiec sobie rowerowa wycieczke zrobie
Stary 2011-08-15, 10:38   #257
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Niezmienna Pokaż wiadomość
Dopiero wstałam, po imprezce

Tż jeszcze śpi, ale położył się dużo poźniej odemnie
I jest taki syf, ale po dzieliliśmy się na pół....ja nienawidzę myć naczyń!! Na szczęście Tż uwielbia On myje ja wycieram!Genialny układ...
Ja w ogóle nienawidzę sprzątać A myć naczyń w szczególności.
Stary 2011-08-15, 11:17   #258
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzia89 Pokaż wiadomość
oj znam ten problem! Również mam technika ekonomistę ale studiuje dziennie i od września będę szukać dla siebie jakiejś pracy dorywczej.

a ja się kształcę w tym kierunku już od września drugi rok

Cytat:

oj ja też nie lubię :P ale dlatego, że mam jakieś uczulenie chyba, od płynu do mycia naczyń mam czerwone ręce, swędzą bardzo więc układ taki sam jak Wy
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:28   #259
Charlotte1103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
to jest w"arkadii" kojarzysz?
jasne ze kojarze ;D kolo namyslowskiego ogolniaka http://www.arkadia-magnolia.pl/

u nas dzisiaj ladna pogoda nawet ;P nie wiem czemu ale mam wene na spacer po lesie hyhy moze mamuske albo tż wyciagne na grzyby xD

Edytowane przez Charlotte1103
Czas edycji: 2011-08-15 o 11:30
Charlotte1103 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-15, 11:34   #260
poldzia89
Zadomowienie

Cytat:
No coś Ty Poldzia! przejdzie Ci złość i wszystko znowu będzie miało sens
sama już nie wiem czy jest sens trwać dalej razem. Czasami lepiej jest zakończyć i żeby każdy szedł swoją drogą. Wszystko mnie w tym człowieku denerwuje ostatnio ;/

Cytat:

Eee Kochana, każda z nas ma czasem takie zwątpienia...ale nikt nie mowił , że związek to tylko achy i ochy...
Czasem trzeba pewnie rzeczy przegadać Głowa do góry!
Dokładnie ale mój Tż nie potrafi słuchać i cały czas popełnia te same błędy. Jak sie kogoś kocha to powinno się starać żeby było wszystko dobrze. Ale on myśli dopiero po szkodzie ;(

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość

a ja się kształcę w tym kierunku już od września drugi rok
To znaczy ja mam skończone technikum Ekonomiczne z dyplomem. A teraz jestem na 3 roku Dietetyki
Ale ekonomia zawsze się do czegoś przyda

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 11:34   #261
asik1503
Zakorzenienie

to ja niestety nie mogę powiedzieć, że nie lubię sprzątać bo ktoś to robić musi xD a mój tż to tym najbardziej śmierdzącego lenia xD dzisiaj cudem dał się namówić na wyjście na rolki... bo on ogólnie to najbardziej lubi leżeć ze mną w łóżku i nic nie robić... a mnie cholera bierze bo ile można leżeć
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 13:52   #262
2018070520180950
Konto usunięte

ja ie okupilam wczoraj:d zdj na zakupowym sa

a teraz jade sobie na wycieczke lol,powiedzmy
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 14:23   #263
nvmd
BAN stały

Hej Dziewczynki.
Przepraszam, że wsiąkłam na tyle czasu.
Chyba muszę się z wami pożegnać bo ja i M to od jakiegoś czasu temat zamknięty..........
nvmd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 14:28   #264
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nvmd Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki.
Przepraszam, że wsiąkłam na tyle czasu.
Chyba muszę się z wami pożegnać bo ja i M to od jakiegoś czasu temat zamknięty..........
co się stało?
To, ze zamkniety nie znacza, ze masz nas opuszczac
Stary 2011-08-15, 14:33   #265
nvmd
BAN stały

ParoleParole to dość płytko zabrzmi ale w pewnej chwili po prostu poczułam, że to nie to, że jest ok tu i teraz ale nie widzę nas razem za x lat.
Stary 2011-08-15, 14:45   #266
2018070520180950
Konto usunięte

Nvmd trzymaj sie lepiej teraz niz za kilkja lat
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-15, 14:49   #267
nvmd
BAN stały

Kachaaa trzymam się doskonale bo to ja to skończyłam. Po prostu czuję się podle, że tak wobec niego postąpiłam po 11 miesiącach.
Stary 2011-08-15, 17:30   #268
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte1103 Pokaż wiadomość
jasne ze kojarze ;D kolo namyslowskiego ogolniaka http://www.arkadia-magnolia.pl/

u nas dzisiaj ladna pogoda nawet ;P nie wiem czemu ale mam wene na spacer po lesie hyhy moze mamuske albo tż wyciagne na grzyby xD
ojj jak tam pięknie na pewno świetnie się tam wybawię..my z tż jednak wesele na sali zrobimy..tam u niego jest taka wielka,na pewno wszystkich pomieści..no ale się zobaczy ;P

koniec długiego weekendu..cały czas imprezowałam aj

Stary 2011-08-15, 17:48   #269
Niusia22
Zadomowienie

A mój Niuniu pojechal do pracy... Szkoda... U nas dziś festynik ale niestety nie było nam dane na niego iść abuuuu
Stary 2011-08-15, 17:59   #270
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
A mój Niuniu pojechal do pracy... Szkoda... U nas dziś festynik ale niestety nie było nam dane na niego iść abuuuu
ja bardzo lubię festyny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości