|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: najfajniejszy komplement jakim was obdarzono i totalny antykomplement
Chyba kompement
![]() ![]() A antykomplement: a słowa krytyki od płci damskiej :ze jestem "Ę,Ą" ![]() Jakby nie było mi i tak jest miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
ja nie słysze często komplementów, albo moze nie chcę słyszeć (bom niedowartosciowana)
ale kiedyś kolega mi powiedział: że jak tańczę, jak ruszam sie w tańcu to widzi że muzyka jest we mnie - troche kiczowate - ale odebrałam to w ten sposób, ze poprostu dobrze się ruszam ![]() ![]() ktoś inny przy piosence "you are so beautiful" - że piosenka bardzo adekwatna do sytuacji - to było przemiłe ![]() z antykomplementów to jak byłam młodsza to bardzo często słyszałam: "Kasia (siostra imię wirtualne) jesteś bardzo ładna - a do mnie a Ty jesteś mądra... ktoś kiedyś powiedział mi że pasuje do mnie imię które mam...i to równiez był bardzo duzy komplement ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
komplement i antykomplement
powiedziano mi że moge, naszemu koledze na wieczorze kawalerskim, wyskoczyć z tortu, i że nie muszą zatrudniac już streaptizerki
![]() mój TŻ mówi mi że nie musze ćwiczyć brzuszków - ani wogóle ćwiczyć bo mi to nie potrzebne (tylko nie jestem pewna czy mówi to bo tak uważa czy boi sie że robię to nie dla niego ![]() czasem wkurza się że za ładnie ubiorę się do pracy - bo pewnie go tam zdradzam fajny komplement był gdy ktos powiedział że wyglądam jak Gwen Stefani - w tamtym czasie bardzo chciałam być do niej podobna i nadal chcę być - ale niestety nie jestem ![]() i antykomplementy - z których swoja drogą powinnam się cieszyć - jesteś fajna kumpelą... To było w tych czasach kiedy nie tylko chciałam być kumpelą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj usłyszałam "słodkie słówko" od koleżanki z pracy. Usiadła obok mnie na krześle i nagle mówi:
- Przy tobie czuję się taka malutka. Żesz ty... ![]()
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
Moze zaczne od antykomplementy....jestem chudziutka w zwiazku z czym mam maly biuscik...i kiedys mnie jeden gostek zapytal czy zostawilam piersi w domu...wrrrrr....Ale za to komplement jest milusi. Uslyszalam ze jestem taka sympatyczna i ladna ze kazdy facet, nawet zonaty rzucilby sie dla mnie w ogien
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
"A Ty masz twarz jak Frankensztajn!"
![]() ![]() Rozmawiamy z kumpelą o fryzurce, jaka by jej pasowała. To zależy od kształtu twarzy i koleżanka ma akurat trójkątną. Wiadomo, to ani dobrze, ani źle. Po prostu taką ma i już, ale kolega podszedł i usłyszał tylko, jak mówię o kształcie i pomyślał, że ją obrażam. Bohatersko stanął w jej obronie i takiego "komplementa" mi walnął. ![]()
![]() |
#248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś dwóch obcokrajowców (Francuzów!) poprosiło mnie abym zrobiła sobie z nimi zdjęcie
![]() ![]() A z takich gorszych albo raczej śmiesznych: siedziałam kiedyś w poczekalni u lekarza z siostrą - ja dla towarzystwa. Weszła jakaś babka, spytała się kto do lekarza, kto ostatni czy coś w tym stylu, ludzie coś tam jej odpowiedzieli, siostra też, ja nic nie mówiłam a ona nagle wskazując na mnie: "To COŚ też?". Śmiałyśmy się z tego przez cały dzień ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
jak byłam młodsza to jeździłam w wakacje do swojej babci na wieś. Jeden z moich tamtejszych kumpli stwierdził "Ty to jesteś najładniejszą dziewczyną na całej wsi"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
mam wlosy takie troche pofalowane i bardzo pierzace sie,wiec przez cale zycie meczylam sie zeby je prostowac idealnie. Mam suszarke taka, ktora bardzo prostuje, oczywiscie prostownica, rozne specyfiki prostujace itd. A raz po myciu nie mialam sily i nie chcialo mi sie w to wszystko bawic, dalam tylko pianki i zostawilam wlosy po raz pierwszy zeby sobie same wyschly. Po czym efekt byl taki, ze mialam bardzo pokrecone wloski, a wszyscy, ktorzy mnie zobaczyli, pytali czy bylam u fryzjera, czy zrobilam trwala, i mowili, ze wygladam o wiele lepiej niz normalnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie mi przypomniałaś, że ze mną jest podobnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
komplement... od kumpla... "masz najpiękniejsze oczy na świecie"
![]() antykomplement od kumpeli...wrr "Kacha bosh...jak ty przytyłaś!!"<--powiedziane z obrzydzeniem rzeczywiście przytyłam ale tylko 1kg..podła!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
hmm... zacznę od anty: "Wiesz, ładna jesteś.... ale tak właściwie, to ja nie jestem wybredny" powiedziane z rozbrajającym uśmiechem. Do dziś się z tego śmieję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
![]()
"(...) on powiedzial ze moze za Ciebie dac najwyzej frytki bez keczapu.. i sie nie zgodzilem, bo uwazam ze warta jestes z keczapem"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Chciałam kupić papierosy w kiosku, a pani zapytała: "Masz 18 lat?"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
komplement :
- "masz takie duze oczy i dlugie rzesy , ze mozna sie w nich zakochac " - kolega :P "gdybym byl dziewczyna i wygladal tak jak ty tobym bawil sie kolesiami i zmienial ich jak rekawiczki " antykompement : kolezanka czeto slysze te "komplemety" gdy wstaje do szkoly o 5 rano zeby dojechac i czasami nie zdaze sie doprowadzic do porzadku - " wygladasz jak przeszczal wyprostowalabys sobie te wlosy " - " co ci sie stalo ? wygladasz jak po przepiciu "
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Mnie komplementowano już odkąd mama woziła mnie w wózku na spacer.
Miałam trochę ponad rok ![]() Oczywiście wyprowadziałm kobietę z błędu. Tłumaczką była moja mama ![]() Z komplementów milutko wspominam ten: dzwonek do drzwi, otwieram, a tam stoi jakiś człowiek z papierami, patrzy na mnie i mówi: "A rodzice to są w domu?" Dodam, że mam 30+ ![]() Kiedyś idąc ulicą zauważyłam dwóch chłopaków krążących nieopodal i usłyszałam: - Ładna, nie? - Acha, ładna ... ale musiałbyś palenie rzucić! Strasznie mi się to spodobało ![]() Antykomplementy staram się zapominać jak najszybciej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Wtajemniczenie
|
Rewelacja:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
... choć nie Westwood
|
Poznałam pewnego chłopaka. Staksował mnie spojrzeniem, po czym stwierdził:
"Lil'Kim to ty może nie jesteś... ale jesteś fajna, ja jestem jeszcze fajniejszy, stanowilibysmy niezłą parę. Pomyśl o tym" Zdębiałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
2 w 1 - "Jeju jak ładnie wyglądasz , wreszcie przytyłaś" (znajoma), to że przytyłam doprowadzało mnie do wielkiej frustracij a tu szok, że wyglądam niby lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Komplement:
Że mam taką oryginalną urodę i nie sposób mnie nie zauważyć (mam czarne włosy, oczy i z natury ciemną karnację) I że paznokcie na 100 mam sztuczne, a one są prawdziwe ![]() Antykomplement: Wujek często mówi mi że grubas ze mnie ![]() ![]() Ostatnio kilka żuli pod supermarketem: "O niskopienna piękność idzie" ![]() Nie ukrywam, że chciałabym mieć z 5 cm więcej, ale aż taka niska to chyba nie jestem ![]()
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
A ja raczej nie dostaje komplementów. taki moj los
![]() Pamietam tylko jedna impreze na ktorej chyba ze 20 osob powiedzialo mi ze ladnie wygladam. Nie bylo osoby z ktora rozmawialam, a ktora by mi tego nie powiedziala. Do tej pory nie wiem co ja takiego wtedy zrobilam, bo wydawalo mi sie ze wygladam tak jak zwykle ![]() ...Do czasu jak zaczelam sie nad tym zastanawiac i stwierdzilam ze to tak naprawde byl antykomplement- no bo skoro wtedy wygladalam niby tak ladnie i zwrocilo to powszechna uwage, to znaczy ze zazwyczaj wygladam brzydko.. hmmm.. A z tych ewidentnych antykomplementow to pamietam np. "Twoje włosy wygladaja jak sterta siana" (kolezanka) I jeszcze w pierwszej klasie podstawowki dziewczynki powiedzialy mi ze jestem brzydka wiec nie moge nalezec do ich paczki. Plakalam pozniej przez tydzien.
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
komplement to m.in:
Na imprezie: "Cześć, czy wszystkie modelki mają dziś wolne czy tylko Ty?" anty to tylko od dziewczyn w stylu " lalunia" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() rozmawialismy, gadka szmatka, zarty, zeszlismy na tematy damsko-meskie, i on w koncu wypalił... "wiesz traktuje cie jak bezpłciowego aniołka, ty nie mozesz byc dziewczyną!, moze masz cycki (hi is soł słiti :F), ale... ". w sumie zarty i nie ma sie o co sie obrazac ![]()
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
najbardziej zwalowy komplement jaki uslyszalam brzmial tak:
siedze sobie na imprezie i byl tam taki kolega mojego eks. I tak jakos sobie gadamy gadamy (moj eks ma juz nowa dziewczyne) a ten jego kumpel: wiesz co, moim zdaniem to D. zamienił ferrari na malucha no myslałam że umrę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
z komplementów to torche było:P
ale najbardziej cenie kompelemnty od panienek nie wiem czmeu :P poporstu czuje ze mowia to naprawde szczerze :P - jeden od kumpeli rozmawiamy ja poporawiam fryzure w lustrze a ona do mnie : Jezu Kaśka co ty robisz że ty taka piekna jestes . Miło było niepowiem :P - Od kumpla gdy porzyszłam zapytac o coś : Kasieńko jak ty dzisiaj przecudnie wygladaszz :P - spał u nas przyjaciel brata [ślicznhy] ;D rano wstaje jem z nimi snaidanie a ten do mnie : Kasiu jak ty pieknie wyglądasz o poranku.. ![]() ![]()
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z antykomplementów ostatnio babcia mojego TZ-ta na głos i przy tabunie ludzi: " Kasia TY NIE SCHUDŁAŚ !!!!" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
KOMPLEMENTY:
-Kiedyś do mojego młodszego brata przyszedł jego kolega (chłopiec, który ma 10 lat). Grałam na Play Station i przeszłam do kolejnej rundy, a Norbert (kolega mojego brata) mówi do mnie "Gratulacje piękna damo!". Nie wiedziałam co powiedzieć. Zamurowało mnie! -Moja koleżanka (xywa: Karotka) powiedziała do mnie "Jesteś piękną dziewczyną!!!". -W piątek klasie szkoły podstawowej stałam sobie na przerwie, a kolega podeszedł do mnie i powiedział "Ale masz fajne włosy!". Dodam, że miałam bardzoo długie ![]() -Niedawno moja wychowawczyni do mnie "Co ty robisz, że masz takie piękne włosy Anusiu?" ![]() -W wakacje 2005 szłam sobie przez podziemny pasaż o 20:00, a za mną jacyś chłopcy w wieku 16-18 lat i jeden mówi do drugiego "Ale ma fajną dupeczkę!". Ucieszyłam się, bo wtedy miałam obsesję na punkcie swoich pośladków (wydawało mi się, że są wielkie, tłuste i grube). ![]() -7 stycznia 2006 roku (moje urodiny ![]() ![]() Teraz ANTY: -Dwa lata temu byłam tłuścioszkiem. Wychodziłam ze szkoły, a jakiś chłopak do swojego kolegi "Ale gruuba!". Zrobiło mi się smutno ![]() -Niedawno siedziałam na trzepaku z koleżankami i zleciał mi telefon (komórkowy...rzecz jasna ![]() ![]() -W wakacje 2005 robotnicy ocieplali mój blok. Byłam sama w domu i miałam firankę rozsuniętą. Ubierałam się w łazience, ale zapomniałam o spodniach, które leżały w moim pokoju. Wybiegłam po nie w t-shircie i majtach ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.