|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Do zrzucenia dużo jeszcze mamy! +80kg! Motywujemy się nawzajem!:) Dieta 1000 kc
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zacznij od ułożenie sobie dietki tak na 3 dni - 5 regularnych posilków: śniadanko z węglowodanami (płatki, owsianka itd.) żeby nabrać energii na cały dzień, II śniadanie - owoce, jogurty, obiad - kurczak gotowany z warzywami, opcjonalnie kasza, brązowy ryż, brązowy makaron, zupki, podiweczorek jakieś marchewki z jabłkiem, maślanki itd. a na kolację dużo białka ![]() ![]() Jak masz jakieś pytania, wątpliwości - pisz, jesteśmu tutaj po to, aby sobie pomagać ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Do zrzucenia dużo jeszcze mamy! +80kg! Motywujemy się nawzajem!:) Dieta 1000 kc
Ja nosze 95 D i szczerze chce miec dalej D
![]() Mialam dzisiaj cwiczyc na steeperze ale jakos sie nie chce, nie wem czemu. Pomalowalam paznokcie i siedze przed kompem. Nadprogramowo zjadlam dzisiaj miseczke budyniu. Nawet nieźle mi dzisiaj poszlo, ale nie chce mi sie liczyc ile kcal wszamałam. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
No to super, gratuluję ![]()
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Witam nowe dziewczyny JESTEŚMY Z WAMI !
![]() ![]() ![]() Mam tydzień diety za sobą ! ![]() Menu: Iś:2 kromki razowca z serem feta i pomidorem IIś: 6 orzeszków laskowych + 6 solonych paluszków Obiad: zapomniałam zjeść ![]() Kolacja: 2 berlinki+ 2 kromki razowca + ketchup Ruch: 20min rower 17km/h + 100 brzuszków Przejade dziś jeszcze conajmniej 30min na rowerze i zrobie kolejne 100 brzuszków a, co mi tam...dam rade ![]() Oddałam w końcu wage babci ciężko było ale,dałam rade przynajmniej teraz nie będzie mnie zniechęcać to ciągłe ważenie ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jak to zapomniałaś o obiedzie? ![]() Brawoooo za ćwiczonka ![]() U mnie dzisiaj: I. 3 kromki chrupkiego z serkiem almette, szynką i pomidorem + parówka II. Duży jogurt do picia brzoskwiniowy 0% III. Sałatka: puszka tuńczyka w sosie własnym, 2 jajka, 2 łyżki kukurydzy IV. jogurt activia z błonnikiem + jabłko V. 100g gotowanej piersi z kurczaka + 7 brukselek gotowanych + pół serka wiejskiego lekkiego z pomidorem + kromka chrupkiego i zaraz wskakuję na orbitreka na 30 minut, bo ciężko mi jakoś ![]() a dziś rano kolejny spadek -0,3kg ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2011-09-26 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
medzia jakie łądne urozmaicone menu
![]() ja jednak na 20 min skoczylam na steper. chociaż troszkę cwiczonek. A jutro ostro pocic się bede ![]()
#246 |
Zakorzenienie
|
Haloooo!!!
![]() gdzie się pochowałyście??? To ja sama na posterunku zostałam ![]() Wczoraj 1 szt. prince polo a to był już ewidentnie znak, że dziś @ przylezie i przylazla. Śniadanie przepisowe: bułeczka pełnoziarnista lekko maźnięta masłem + serek chudy 2 łyzeczki + 2 łyzeczki dzemu i kawka. A teraz zmykam popracować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem wiem że nie powinnam pomijać posiłków i regularnie jeść ale, wczoraj jakoś tak wyszło dziś się poprawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj bardzo normalnie: I. miseczka muesli z orzechami z 1,5 szkl. mleka 0,5% II. duży jogurt pitny brzoskwiniowy 0% + jabłko III. activia z błonnikiem + jabłko IV. 200g piersi z kurczaka, smaożonej w kawałkach na łyżeczce oliwy z oliwek z 2 pomidorami, ćwiartką papryki i ząbkiem czosnku (całość polana 2 łyżeczkami śmietany 12%) + 2 łyżki sałatki ogórkowej w zalewie ze słoika + 6 brukselek gotowanych V. planowane: jajko gotowane + pół serka wiejskiego lekkiego ze szczypiorkiem i pomidorem + kromka chrupkiego Wczoraj zwiększyłam obroty na orbitreku i lało się ze mnie. Mimo to waga, taka sama jak wczoraj ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Nie mam siły... Jakieś "suchoty" mnie męczą - nie doleczyłam się... Energia mnie opuściła, nie mam sił na aktywność, i jeść mi się nie chce... Przynajmniej coś dobrego...
#250 | |
Raczkowanie
|
Menu:
Iś: 2 kromki razowca z pasztetem podlaskim pomidorem i ogórkiem IIś: mała activia do picia Podwieczorek: 6 orzeszków laskowych Obiado-kolacja: 1/2 piersi z kurczaka panierowana w jajku i otrębach owsianych + 1/2 brokuła gotowanego z łyżeczką masła i łyżeczką bułki tartej Kurcze no i mnie wzieło leże z gorączką ledwo żyje faszeruje się Gripexem po którym jako tako funkcjonuje wszystko mnie boli i wogóle jest do dupy...z ćwiczeń dzisiaj niestety nici ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
ja zaliczyłam dzisiaj 30 min steper i od nie wiem kiedy zrobiłam 60 brzuszków. O jejku kiedy ja to robiłam heheh
![]()
#252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#253 | |||
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki kochane za gratulacje
![]() Waga nareszcie ruszyła i to z kopyta - wskazuje 89,1 kg ![]() ![]() Już ze 2 miesiące nie jem moich ukochanych oreo. ![]() Co do biustu to ja mam jakieś jaja sadzone zamiast cycków ![]() ![]() Ale nie mam zamiaru rezygnować z diety, bo mi cycki zmaleją, mogę nawet zamiast jaj sadzonych mieć rodzynki ![]() ![]() Witam nowe dziewczyny i życzę wytrwałości ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo ładne menu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ty to jak zwykle książkowo, jeśli chodzi o dietę. ![]() ![]()
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
Hej wczoraj to nawet mi się nic pisać nie chciało, bo waga pokazała 83,3
![]() ![]() Pobawiłam się w retusz i zabawę kolorami na tym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post29665751 Wczoraj było u mnie: 1h spaceru, jazda na rowerze - 45 minut i potem 2 raz 30 minut. ![]() ![]()
#255 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny - wszystkie jesteście moimi IDOLKAMI!!! Okazuje się, że MOŻNA!! A jeszcze jak grupa kilku osób się wspólnie motywuje - to naprawde daje lepsze efekty!! Cieszę się bardzo
![]() Mi też Waga pomału acz sukcesywnie i powoli spada - rewelacja ![]() Miłego dnia!! ![]()
#256 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Zła jestem strasznie że przez chorobe nie mam siły na ćwiczenia, przez ostatni tydzień tak mi to weszło w nawyk że teraz źle się czuje jak nie moge sobie choć troszke poćwiczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Ej no gdzie was wywiało ??
![]() Menu na dziś: Iś: 2 kromki razowca ze słonecznikiem z wędliną i papryką czerwoną IIś: 6 solonych paluszków + 7 orzechów laskowych Obiad: To samo co wczoraj Podwieczorek: 1/2 małej activi do picia+ 1 pyza z mięsem i 2 skwarkami+ kostka czekolady z orzechami Kolacja: 2 kromki razowca ze słonecznikiem z wędliną i plasterkiem sera żółtego |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny tak się cieszę, że u Was wszystko w porządku z dietą. Myślałam dziś o Was przez cały dzień, a dopiero teraz mam dostęp do komuptera. Nie poddawajcie się!
![]() mama_emi: może nie książkowo, ale staram się, żeby posiłki były pełnowartościowe ![]() ![]() Czuję się koszmarnie. I to chodzi o życie prywatne. Wszystko idzie nie po mojej myśli, brakuje mi już czasem siły na to, żeby kolejny dzień zacząć z uśmiechem ![]() Jeśi idzie o dietkę: I. miseczka płatków fitella truskawkowych ze szklanką mleka 0,5% II. jogurt pitny activia z błonnikiem III. jogurt activia truskawkowa + pół jabłka IV. 80g piersi z kurczaka gotowanej + marchewka z groszkiem + dużo surówki z kapusty i marchewki V. serek wiejski dzisiaj bardzo ubogi jadłospis, zero warzyw, mało owoców, ale to przez stres... Dobrej nocki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Medzia a, co się dzieje że masz taki stresujący okres w życiu nam możesz się zwierzyć to może coś doradzimy ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, co mam robić. Z jednej strony serce podpowiada mi: nie myśl o tamtym, to już nowy okres w twoim życiu. A rozum wtedy dodaje: jeszcze masz czas, znowu będziesz cierpieć, jak się zaangażujesz ![]() Szkoda gadać... Dzisiaj rano jednak miałam odrobinę lepszy humor i pragnę się pochwalić, ze I etap odchudzania za mną! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj to ciężka sprawa ja niestety na sprawach sercowych się nie znam bo jak narazie jak już zresztą wcześniej pisałam się nie zakochałam w nikim przez to że zawsze uciekam przed miłością przez te durne kompleksy ![]() Ale, ciesze się bardzo że ci się udało zakończyć I etap Gratulacje ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Medzia - jeśli masz taką możliwość - WYŁĄCZ ROZUM;-) - jeśli chodzi o facetów oczywiście!! Co ma być to będzie - staraj się być po prostu szczęśliwa, a czego do szczęścia potrzebujesz - wiesz sama
![]() Wracam do "formy";-) Ciągle niedoleczona, ale czuję się lepiej. Dziś uświadomiłam sobie, że od 3 tygodni... NIE ZAPALIŁAM ANI JEDNEGO PAPIEROSA!!! Ot tak ![]() Znów mnie bierze na sałatki - jeśli macie jakiś fajny przepis na pyszną sałatkę - oczywiście najlepiej bardzo sycącą a mało kaloryczną (choć może mieć ciut wiecej kalorii, ale za to duuuużo białeczka) - POPROSZĘ, bo moja kreatywność na dziś została wyczerpana na maxa w pracy. Miłego wieczora ![]()
#263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zawsze byłam zapartą przeciwniczką palenie szlugów zwłaszcza jeślo chodzi o dziewczyny które palą taki widok jest jak dla mnie straszny kobieta jest delikatną istotą i nie powinna oszpecać się przez palenie petów (mam na myśli poszarzałą cere,pożułkłe paznokcie i zęby) ale, wielkie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Przepis na moją sałatke: (nadaje się jako posiłek obiadowy bo jest mega sycąca) ![]() -mieszanka sałat paczka -rukola 1/2 paczki -papryka czerwona 1 szt pokrojona w kostke -kukurydza konserwowa 1/2 małej puszki -pierś z kurczaka panierowana w jaju i otrębach ostudzona i pokrojona w paski -kilka kuleczek mozarelli -feta light pokrojona w kostke 1/4 opakowania -sos jogurtowy linessa z lidla 1 łyżka ma około 16kcal ja robie tak że wlewam porceje (3-4 łyżki) sosu do miseczki dodaje troche ketchupu troszke soku z cytryny i mieszam (wychodzi taki a'la sos tysiąca wysp) Wszystko razem mieszamy i polewamy sosem dzielimy sałatke na pół i mamy obiad na 2 dni ![]() p.s Sałatke można podawać również z razowymi grzankami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jula, sałatka wydaje się być pyszna ![]() ![]() u mnie dziś: I. dietetyczna muffinka + 3 kromki chrupkiego + parówka II. jogurt danone naturalny ze zbożami III. jogurt danone truskawkowy ze zbożami IV. 100g makaronu pełnoziarnistego z duszonymi pomidorami i kiełbaską drobiową + 120g surówki z kapusty, marchewki i kukurydzy V. kawałek ryby + jabłko miała być jakaś pyszna kolacja, ale oczywiście nastawiłam sobie budzik po 16 i miałam wstać o 17... po drodze rozładował się telefon, a u mnie budzik w rozładowanym nie zadzwoni i wstałam przed chwilą :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Menu:
Iś: 1,5 cienkiej kromki razowca + 1,5 berlinki IIś: 5 paluszków + 6 orzeszków laskowych Obiad: Danie z kapusty białej z mięsem mielonym i pomidorami z puszki Podwieczorek: 6 orzeszków laskowych+ mała activia w kubeczku suszona śliwka Kolacja: 2 kromki razowca z wędliną i 1 plasterkiem tylżyckiego Dziewczyny wstawiam fote mojej okropnej figury zrobiłam zdjęcie bokiem bo potrzebuje waszej szczerej opini odnośnie tego czy mój wielki odstający kaczy kuper strasznie wygląda w takiej dopasowanej bluzce ?? p.s Wiem ze nie powinnam chodzić w skinach ale, uwierzcie mi że w rozszerzanych nogawach wyglądam jeszcze gorzej ![]() Edytowane przez jula smarkula Czas edycji: 2011-10-29 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
Qrcze - każda z nas ma coś, czego można jej pozazdrościć - myślę konkretnie o ciele. Ty np. możesz być dumna z odwłoczka. Ja mam sobie dużo do zarzucenia, ale cycki mam ok ![]()
![]() |
#267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nigdy nawet nie pomyślałam że któraś dziewczyna mogłaby i zazdrościć dużej odstającej pupy zawsze oceniam ją krytycznie i jest to mój duży kompleks ![]() A, jeśli chodzi o cycki to ja nie będąc na diecie jak się czymś obiadałam to zawsze sobie potem sobie myślałam "Panie Boże prosze żeby tym razem poszło mi w cycki a, nie tak jak zwykle w doope" ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale się dziś rozgadałam... A gdzie reszta dziewczyn motywujących się do lepszego samopoczucia?? HALOOOOO??
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty Julka nie wiem czym się przejmujesz ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieje.
![]() ![]() ![]() ![]() Wmawiam sobie już najgorsze scenariusze, naprawdę...Dietę trzymam dalej, mimo wszystko ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.