|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości
czarna nelly
zdj za duże - przepraszam!!!!!!!!!! Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-09-21 o 00:17 |
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości
hello
nadrobiłam Monia zobacz coś 4 U http://www.sklep.vipcollection.pl/fo...3-019-10-l.jpg ta nelly nie taka zła
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to z vipa czyli skóra? czyli nie tak tanio![]() helou aniu no właśnie zależy od spojrzenia /nelly/ popadnę w taki relatywizm że nie będę mieć własnego zdania w ogóle |
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
oraz ![]() poprosić o linka do allegro z torebką podobną do Marti - nie potrafię znaleźć, a jeszcze raz chciałabym sobie ją obejrzeć, bo wcześniej nie podobała mi się i chyba cena też nie była ciekawa w porównaniu do tej z etorebki a wciąż walczę z pokusą kliknięcia, bo wiem, że jak kliknę to nie jedną
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie skóra, 129 ze 199
nie tak drogo ja choruję na tę (ciagle) http://www.sklep.vipcollection.pl/fo...3-003-17-l.jpg
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
monia, zrobisz zdjecie nelly przy kartce a4?
na Twoich fotach fajnie wyglada. skorka jest podatna na zarysowania? gdyby ja tak troszke zmienic - wszyc zamek i uciac sredni pasek........ wtedy od razu moglabym potargac gwarancje :P |
|
|
|
#247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podstępnie mało!!!!ta też ładnanie choruj- kupuj! Cytat:
ten średni da się chyba zdjąć ale zamek |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi leci juz 7 miesiac |
|
|
|
|
#249 |
|
BAN stały
|
Jutro będą moje torebusie
Widzę, że Monia mnie wyprzedziła z fotkami Nelly
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna jest, potrzebuje czarnej torebki. tylko te zakichane zatrzaski, czemu nie dali suwaka (chcieli zaoszczedzic Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-09-21 o 00:51 |
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdj dla dagi- za duże przepraszam :coje st:
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() kurczę, teraz się boję co to za szajs przybędzie... ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Biorę poprawkę na to, że zdjęcia z nocy, a takie zazwyczaj brzydko wychodzą
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak przez zatrzaski torba odpada. szkoda, bo nie jest glupia dalej szukam czarnej torbyyyyy |
|
|
|
|
#255 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#256 |
|
BAN stały
|
Domi, a Ty nie masz jeszcze swojej?
Monia czy zaczepiłam Ciebie na fb, czy kogoś obcego ?
|
|
|
|
#258 |
|
BAN stały
|
Hanulek, a co Ty tu o tej porze robisz, he?
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Nikusiu ja jestem nocne stworzenie
|
|
|
|
#260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fei?Cytat:
torba wypchana nieźle się prezentuje Cytat:
mnie tam nie ma![]() twojego TH widziałam w bardzo niekorzystnym entourage'u Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-09-21 o 01:15 |
|||
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dylemat - kupowac ala birkin do ktorej link pojawil sie tu na watku wczoraj czy inna ala birkin z japan styla. Obie maja raczej dobre komentarze, choc ta pierwsza wiecej ale ona z ekoskory w takie kropy
http://allegro.pl/elegancka-torebka-...791346043.html http://allegro.pl/japan-style-duza-e...827873995.html A na dzapan stajla bym musiala czekac pewnie za dwa miesiace
|
|
|
|
#262 | ||
|
Zakorzenienie
|
hanus
))))))))))))) http://www.youtube.com/watch?v=5mQVljB7JGw&ob=av2e genialne ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
wszystko co "japan" mnie odstrasza. to jak kupowanie kota w worku, ale jezeli torebka bylaby sprawdzona to czemu nie - ryzyko zminimalizowane ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie mam watpliwosci co do tej skorki Chyba wolalabym klasyczna, no ale za nia przemawia duzo pozytywow, i, ze mialabym ja szybciej Co do drugiej to widzialam real photo i byla ok ale w innym kolorze i dziewczyna kupila ja kilka miesiecy temu wiec wiele moglo sie od tej pory zmienic. Ponadto starly sie trche raczki(tego juz nie widzialam tylko czytalam) ale wlascicielka twierdzi, ze nosila w niej ciezary![]() ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Monis ile wyjdzie sloiczkow pomidorow z 25 kg? ![]() Kliknelas juz Cherry? Bo ja jestem z niej srednio zadowolona
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-09-21 o 01:30 |
|
|
|
|
#265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki kolorek chcesz? a Ty hanuś wiesz, że ja odgapiłam cherry ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem ile słoiczków ale 5kg chyba to jedno suszenie na 3 poziomach kliknęłam i zapłaciłam hanusia- jak te uszy włażą na ramię? wiecie co- chyba została aktywowana sekcja nocnych marków ![]() :bo unce:![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- a ja przeczytałam, że bardzo a nie średnio właśnie- dlaczego?
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
monia szczerze mowiac przez Ciebie zastanawiam sie nad ta cherry. obejrzalam zdjecia w katalogu i torebka robi wrazenie. ekstra jest
cena tez smiesznie niska. tylko nie dam rady teraz wpasc do siedziby, najwczesniej za miesiac powinnas miec ja we (w?) czwartek, tak? ej bez kitu. wychodze na niezla odgapiare najpierw telefon danuli, teraz cherry. wstydze sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daguś - chylę czoło przed tymi co mniejja też nie wiem co mi się stało z tą cherry- ale poczułam, że muszę ja mieć- no i ta cena |
|
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Malo mam zdjec na tym kompie, nie wiem czy nie wszystko zgralam czy tak malo robilismy
![]() Cherry jest sliczna ale po pierwsze nie ma zamka a tylko magnes i boje sie, ze mi ktos lapy wsadzi po portfel ![]() Po drugie przy moim lilipucim wzroscie czuje sie jak Sw. Mikolaj No i nigdy nie mam czym jej porzadnie wypchac a z takim duzym flakiem wstydze sie chodzic![]() Cytat:
![]() No i jeszcze nie jadlam tych swoich, ciekawe jak smakuja ![]() Monis przyznaj sie, ze lubisz kuriera DHL ![]() Uszy wchodza na ramie bez wiekszych przeszkod, choc nie probowalam z jakimis plaszczami czy kurtkami ale Cherry raczej letnio wakacyjna mi sie wydaje ![]() Nocny sklad is reloaded ![]() Wytlumaczenie powyzej Cytat:
![]() Chce czarna No wim, wim |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

czyli nie tak tanio
popadnę w taki relatywizm że nie będę mieć własnego zdania w ogóle
a wciąż walczę z pokusą kliknięcia, bo wiem, że jak kliknę to nie jedną
fajna jest, potrzebuje czarnej torebki. tylko te zakichane zatrzaski, czemu nie dali suwaka (chcieli zaoszczedzic 

?
a fei?
mnie tam nie ma
Chyba wolalabym klasyczna, no ale za nia przemawia duzo pozytywow, i, ze mialabym ja szybciej