![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Witajcie w nowym wątku
![]() Juluś dziękuje za pamięć i życzenia z okazji ukonczenia 5 miesiąca ![]() Chłop nam rośnie dłuuugi i waży już 8,3kg ![]() A tak wyglądał nasz Skrzat wczoraj - zaraz wrzucę foto do albumu ![]()
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U nas nocka cud!! ![]() ![]() U nas pogoda STRASZNA ![]() Lolka kombinezonik misiowy jeszcze nie oddany, ale planuje go w koncu oddac. Kupie mu za to cieple pajace i skarpety ![]() A moze jak to jest poziom 'zaawansowany' tzn. ze Ty nie potrzebujesz moze tych lekcji? ![]() Mary polecam carbonare. Szybciutko sie robi ![]() Kudwa w zyciu bym nie wpadla, ze RiRi to Ruchanna ![]() ![]() ![]() Grazin, alez ja nie narzekam! Bron Boze! ![]() Zosiaa chyba bym padla jakby mi sie Antek tak budzil ![]() ![]() Anulka, a jak nosek Zosi? Wychodzisz z nia na spacer mimo przeziebienia? Kurcze, bo ja juz mam dosyc siedzenia w domu, a dwa dni Antka przetrzymalam i nie wiem czy wyjsc dzis czy nie...? U nas brzydko i wietrznie ![]() Aga_pe mozesz sprobowac przeniesc Norbiego. Nic nie zaszkodzi. Zawsze moze wrocic potem. Poza tym to chyba dobry moment na przenoszenie dzieci do innych pokoi. Ja tez chce to zrobic, ale jak z Polski wroce, bo nie bede mu teraz mieszac... a i Ty moze sie wyspisz tylko co Helena na to powie? ![]() ![]() Ania2631 brawo za obroty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Dziewczonka myslalam o Tobie dzisiaj ![]() cafelatte05 gratuluje wagi!!! Moj wazy bardzo podobnie ![]()
#243 |
Zakorzenienie
|
Paulizia jak coś, to mogę walnąć ankietę dot. spotkania wrocławskiego
![]() Tylko może to po spotkaniu w Łodzi/Kutnie?? Bo teraz pewnie jeszcze większość nie wie, jakie ma plany na listopad ![]()
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Lolcia najczęściej sam i nie ma z tym problemu, posmyram go czasem po czole albo po dłoniach i zasypianie idzie szybciorem. No niestety są też takie dni że marudzi - a w zasadzie bełkota jak mały pijak i zapuszczam dźwięk suszarki ale to na szczęście bardzo rzadko.
biorę się za porządki i ciąg dalszy kochanego prasowania
#245 |
Wtajemniczenie
|
A ja już zdązyłam być w pracy
![]() Tż załatwił, że pójdzie później. Monia, Piotruś też ma takie plamki - na karku ( to od bociana ![]() anula, będę chodzić z Pepe, ale dzisiaj nie mam sumienia, bo u nas leje ![]() ![]() Mam dzisiaj ambitne zamiary, aby spakować letnie ciuchy i zawieźć je wieczorem do mamy, a przywieźć te grube. Nie wiem tylko, czy mi Pepe na to pozwoli ![]() Na razie kawa i drożdżówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Anula a ile u was trwa macierzyński???
Dziewczonka ![]() MoniaK a ty dzisiaj ile razy wstawałaś?
#247 |
Wtajemniczenie
|
moniak paulizia
jego nie przeniose bo nie mam 3ciej sypialni, jedynie moge albo sie sama ewakuowac na sprobe do domi(ma pietrowe lozko takze moge sie polozyc do gory, sama). a razem z norbertem bedziemy musieli jakos przezyc jeszcze 1,5 roku w pokoju. jak nie zmienimy mieszkania to norberta ok 2 roku zycia chce przeniesc do domi, ale zobaczymy jak to bedzie.... paulizia jakbym miala mozliwosc to norbert mialby od tygodnia swoj pokoj na pewno ![]() ![]() caffe fajnie cie widziec
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pediatra mowi, ze to po porodzie jeszcze wyblaknie ![]() chociaz moj tesciu czyli dziadek olenki ma taka sama a ma 60 lat ![]() wczoraj ogladalam PARANORMAL ACTIVITY 2 matkooo balam sie isc spac ![]() nocka dzisiaj lepsza pobudki o 1.30 i o 6.30 dopiero rano ja buzia swedziala, ale jak posmarowalam mascią z cynkiem to przestala sie trzeć ![]() ale u mnie zimno, brrr 10 stopni ZŁAPAŁAM SIUŚKI I ZAWIOZŁAM DO LABKA! NIE WYLAŁAM ![]() ![]() po 14 jade po wyniki PROSIMY O KCIUKASY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
przestałam liczyć
![]() ![]() Szukam jakiegoś fajnego kremu na dzień i na noc. Polecicie coś? Ważne aby nie zapychał, ładnie się wchłaniał, rozświetlał i działał już na pierwsze zmarszczki ![]()
#250 |
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana
![]() mam dzisiaj gości więc na szybko ![]() wykładzinę mamy w Pokoju Piotrusia, ale dlatego, że jak sie wprowadzaliśmy to były to bardzo krzywe i zaniedbane deski....ogólnie dywanów nie lubię ![]() Informuję, że jeśli ustalicie datę spotkania Wrocławskiego później niż po 20 października to mnie nie będzie. Prosiłam żebyśmy wcześniej się zgadały bo inaczej nie dam rady przyjechać..A to będzie jedyny zlot na który jestem w stanie dotrzeć. .Ale zrozumiem jeśli datę ustalicie na ostatnią chwilę. Nie będziecie przecież się specjalnie dla mnie spieszyć . Zimno u nas też strasznie ![]() A dzisiejsza noc przespana, ale dlatego, że o 22 grzecznie już w łóżku byłam ![]() pobudka o 1 i 5.30, ale z godzinnym usypianiem ![]() za każdym razem musiał pogadać do plafonu na suficie ![]()
#251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do kremu to podpinam się pod pytanie tyle że chciałabym żeby jeszcze nawilżał i był do cery wrażliwej ![]()
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
zresztą i tak nie jestem tu kimś ważnym, więc jak ustalicie datę przed 20 to fajnie, a jak nie to trudno. .
miłego dnia ![]()
#253 |
Wtajemniczenie
|
Antropia, Matall mysle, ze mozna pomyslec o zalozeniu tej ankiety w przyszlym tygodniu ze wstepnymi datami. Teraz ustalcie Lodzki zlot, bo ma sie odbyc w biezacym miesiacu, a jak zrobimy wczesniej listopadowy to jak kazdy kliknie dogodna date to juz ma jakis plan na listopad i inne plany ida w niepamiec
![]() Antropia, a ty za takie teksty to z karata dostaniesz ode mnie jak sie spotkamy ![]() Aga_pe ach... faktycznie pamietam foty i lozeczko sie nie zmiesci do pokoju Domi. Myslicie znow o zmianie mieszkania? Planujesz byc na zlocie we Wrocku? ![]() Agus87 ![]()
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry, nocka u nas ok, bez zmian, chociaż z zasypianiem to mamy spory problem. Dziecko mi się nie potrafi wyciszyć przed snem i robimy wszystko, żeby zasnął. Wczoraj już się poddałam i uśpiłam go przy UU, czego nigdy nie robiłam, ale darła się tak, że chyba cały blok go słyszał. Matal - a jak tam wyniki ankiety zlotowej? Wyklarowało się coś odnośnie miejsca i terminu?
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
MoniaK zosiaaaa a Aqualia Thermal, Vichy? Mam aktualnie i jest niezły.
Clareny jeszcze miałam jakąś próbkę, ale wydaje mi się ,że miała czerwony znaczek a na ich stronie nie mogę takiego znaleźć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak dobrze, ze jesteś Andziotku na naszym wątku ![]() my tez mielismy jechac do dziadków, ale za wzgledu na chorobe Nikosi pojedziemy po weekendzie ![]() dobra czytam dalej ![]() witam się! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() docelowo chcialabym wieksze bo jednak 5 lat roznicy to duzo, a dwa biurka i 2x tyle zabawek co teraz ma domi to tam nie wejdzie na pewno. jakos srednio widze np 5 latka z 10 latkiem w jednym pokoju.... takze chcialabym ale nie wiem co z tego wyjdzie
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Hejo
Kto mi zrobi kawę??? Nie mam kawy w domu, jak to jest możliwe? ciekawe kto ją tak spija? dobrze, że inka jest. U nas leje, słabiej niż w nocy ale i tak powychodzone. Ktoś pytał wczoraj czy zmarzłam (MoniaK?) dzisiaj było zimniej. Otwieram okno co się przebudzę i zamykam po pół godziny. I tak nie mogę spać, tyle mam nerwów ostatnio. Delicadeza z włosami ostatnio średnio, używam różnych masek tylko czasu brak trzymać to godzinę na głowie. Jednak tragedii nie ma. Aguś ![]() Grazin jak na szczepieniu? jak siłacz? Anulinka mojemu starszakowi znów zaczyna wychodzić na czółku ta plamka ale tylko gdy mu ciepło. Całkiem nie znikło a też nam tak mówili. Dziewczonka, Caffe wpadajcie częściej. Dziewczonka kiedy znów będziecie w Tychach? Załapiemy się na spotkanie z Pualizia? Nie da mi maluch dokończyć....
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-10-07 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Weredka, Antropia, Matall, Zosiaa, Mary dzięki za rady w sprawie dywanu..
Ja też nie lubię dywanów i na dzień dzisiejszy zadnego nie mam.. chociaż panelów swoich też nie lubię.. no, ale trudno ![]() Tak właśnie dumam nad tym miejscem do zabaw.. może też nad jakims kocem dzieciowym pomyślę.. bo tera ztylko takie do nakrywania mam.. Werdka - Zozol ![]() ![]() ![]() ![]() Aga87 super butki ![]() ![]() ![]() Matall ![]() ![]() Delicateza pamiętaj, ze na poczatki wszytsko wydaje się być starsznie, niemożliwie i w ogóle przerażajace.. ale z biegiem czasu wszystko się normuje ![]() MoniaK to są perfumy?? ![]() ![]() ![]() ![]() Anula u nas też był taki czas, że Anton zdecydowanie więcej i częściej jadł w nocy niz w dzień ![]() Zosiaa co za noc! Jacie.. a sam Mati zająl się soba chociaż i mogłas pokimac w tym czasie, czy musiałaś zabawiać? Oby cześciej takich wyskoków nie było ![]() Klaterina super, że Radek taki samodzileny w zasypianiu.. moj Antonek mógłby się do niego uczyć.. Zazdraszczam ![]() Night to ty nie rodowita tarnowianka jesteś? ![]() Caffelate, Dziewczonka ![]() Paulizia, AgaPe a jak to jest z przenoszeniem dzidzi do inneg pokoju niz wasza sypialania? Nie boicie się, ze nie usłyszycie jak się w nocy przebudzi? Jak to wyglada? Ja cykor jestem, więc póki co Antonek ze mną w pokoju heh U nas noc zdecydowanie lepsza niz poprzednia ![]() ![]() Nocki z jedną pobudką wracajcie nooooo!!!! ..albo skoku - kończ się nooo!!! jesli o skok chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#262 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ten Drosetux to niedobry na kaszelek? Cytat:
![]() no i dzieki Andziotku2 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nikolka nie chce jesc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
a nocka jak zwykle... czytalam ze dzieci w tym wieku tak maja - w dzien nie chca jesc bo sa ciekawe swiata a w nocy nadrabiaja
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
MoniaK zosiaaa - ja mam krem firmy Babor TAKI, kupowałam w salonie kosmetycznym po konsultacji z kosmetyczką, dla mnie jest ok.
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my juz po szczepieniu sebek wazy 8900 wiec chyba nikosia nie pobił ![]() jestem z niego dumna! trzy wkłucia a on nic! popatrzył na ta pigułe tylko i zzero zainteresowania ![]() popłakał sie oczywiscie jakbym mu noge urywała dopiero przy zakładaniu kurtki. jedym słowem dla niego ubieranie sie jest gorsza traumą niż trzy wklucia igły ![]() w ramach nagrody za bycie zuchem kupiłam mu bańki mydlane (dzięki mary ![]() ![]() jest póki co mega spiacy wiec jak bedzie wypoczety zobaczymy jaka bedzie reakcja ![]()
![]() |
#266 | |
Raczkowanie
|
Grazin
![]() Cytat:
![]() ![]() Michas tez ma taka plamkę na czole między brwiami jak sie denerwuje to sie robi wyraźniejsza.
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Grazin - brawa dla Sebusia
![]() ![]()
#268 |
Zadomowienie
|
MoniaK ja też tak jak Lolka myślałam że to bombka jest
![]() ![]() Lolka ja wstałam raz i tż też też, on sam przez dobrą godzinę przewrócił się na brzuch, podnosił dupkę w górę i jeździł tak po łóżeczku ![]() ![]() Spice ja miałam kiedyś próbkę i nie nadawał się dla mnie, a ty ten z Clareny próbowałaś?
#269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Grazin, Sebek ani nie kwęknął przy wkłuciu? ![]() ![]()
![]() |
#270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jeszcze sie lekarka pytała czy JUZ SIE UMIE NA BOK PRZEKRĘCIC a ja no heloł kobieto on na brzuchu w lezaku lezy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() piguła powiedziała ze ja jestem konkretna matrka a on konkret facet:P co to dla niego taka mała igiełka ![]() macho mój ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.