![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: włosy na rękach
Cytat:
zrobilam kiedys to samo i też przezywalam koszmar ![]() nie polecam usuwania wlosow z rąk. Chyba,ze macie bardzo ciemne, i dlguie,to wtedy mozna sie zastanowic.
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Ja wyrywałam włoski na rękach woskiem w plastrach sensual , i długo nie odrastają, ale i tak to jest upierdliwe. Juz mi sie nie chce, tym bardziej za na rekach mam duzo znamion i musze je omijac i jest to czasochlonne.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie golcie sobie rąk zwykłymi maszynkami jednorazowymi toż największa głupota!! Potem włosy sa coraz grubsze ciemniejsze i wrastają!! A OBCINANIE NOŻYCZKAMI TO JUZ WOGÓLE ABSURD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
A zapomniałam dodac , że z tego względu że są te plastry duże można sobie je pokroić nożyczkami wtedy się łatwiej wyrywa, a no i wiadomo że trzeba zachowac troche ostrożności zresszta wszystko pisze z tyłu opakowania, NIo to już chyba wszystko co chciałam napisać... Pozdr.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Ojej. ja to nie rozumiem tej manii golenia. kto ja w ogóle wprowadził?. Na rekach? Ja swoje uwielbiam gdy wieje lekki wietrzyk to mi sie przciagi robią i jest chłodniej heheheheeha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
ja mam strasznie dlugasne wloski na rekach na szczescie sa jasniutkie ale znajomi strasznie zlewaja jak mam gesia skorke wtedy wlosy sa megadlugie, wlasnie wybieram sie do kosmetyczki na woskowanie,maszynka odpada bo wyrosna grubsze i ciemniejsze a mi po klasycznym goleniu wloski odrastaja piorunem.
Nie zapomne w tamtym roku jak uzylam kremu do depilacje w efekce wyszla z tego.... piekna trwala hehehe dajecie wiare...baran na rekach ![]() potem siegnelam po drastyczna metode-depilator uuuh krew sie lala hihih dlatego zdecydowanie polecam wosk to tyle opowisci z pamietnika cierpiacej na nadmierne owlosienie konczyn gornych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli o siebie dbać to kompleksowo. Dla mnie to trochę tak jakby umyć twarz a ciało . Bzuch podobnie jeśli ktoś magrube, ciemne włosy, chce odsłonić brzuszek i nie wyglądać jak wilkołak to chyba też nic złego?
![]() |
![]() |
#248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() A jak mam włosy na brzuchu to też powinnam depilować?A co to ma wspólnego z higieną?pachy to ja rozumiem,ale ręce i brzuch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
Widocznie nie masz na tyle owłosionych rąk czy brzucha by to zrozumieć...Twoje szczęście
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Włosów na brzuchu nie golę bo nie muszę ale jeśli włosy tam miałabym bardzo widoczne to na pewno bym to zrobiła ![]() Nie chcesz nie gól nikt cię nie zmusi.
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Absolutnie nie polecam golenia maszynką, bo chociaż to najszybszy i bezbolesny zabieg usuwania owłosienia to później można się zapłakać gdy widzi się 4x mocniejsze włoski niż przed goleniem- wiem coś o tym bo goliłam włosy na rękach od jakiś 7-8 lat i teraz są tak mocne że nawet depilator nie radzi sobie z ich dokładnym usuwaniem. Polecam jednak rozjaśnienie włosków albo depilację laserową bo nawet wosk nie jest w stanie zapewnić długotrwałej gładkości ( u mnie odrastają w przeciągu tygodnia). Polecam wybielacz Sally Hansen ale tylko jak ktoś ma ciemne ale cienkie włoski bo na grubszych nie widać efektu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
cześć, mi też moje bardzo przeszkadzają, co prawfda nie są czarne, ale za to bardzo widoczne. Używam depilatora (można się do bólu przyzwyczaić), depilacja woskiem odpada bo wraz z włosami schodzi mi opalenizna. Oczywiście w zime i na jesieni taka depilacja jest ok.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczeta
![]()
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Ja tez nie znosze wlosow na ciele, wiec rece rowniez gole - czasem maszynka, czasem kremem do depilacji. Ten drugi sposob lepszy, bo wloski nie odrastaja szybko i sa ciensze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Moje włoski na rękach są dość długie i dość ciemne ale latem bardzo jaśnieją więc nie widać ich aż tak. Czasem przed jakimś super ważnym wyjściem potraktuję je maszynką ale nie lubię jak potem odrastają bo robią się bardziej widoczne a regularnie golić zwyczajnie mi się nie chce.
![]() |
#258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Dot.: Depilacja-rece. ramiona
też to przeżywam... okropieństwo-zwłaszcza latem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Depilacja-rece. ramiona...i INTYMNE CZESCI CIALA:-)
Cytat:
6 centymetrów???nie pomyliłaś czasem z milimetrami ??? toż to włosiska a nie włosy skoro mają 6 cm jakoś mi sie nie chce wierzyć... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
ja pozbywam sie włosków na rękach ciepłym woskiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Depilacja-rece. ramiona
witam.potwierdzam ze wosk na cieplo jest najlepszy,sama go uzywam i jestem zadowolona. Uzywalam rowniez wosku twardego, rowniez polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
pytanko dotyczące rozjasniania wodą utlenioną- jak nakładać ją na ręcę?? mam ciemną karnację wieć boję sie czy nie rozjaśni mi też skóry..
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
woda utleniona i del\pilacja nią jest zawata w wątku woda utleniona, na 2 czy 3 stronie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
włosy na rękach
Ogólnie mam ciemne włosy, wiec te na rekach tez takie sa i do tego długie :| wyglada to beznadziejnie :/ w jaki sposób moge ja usunac w miare na długo? golenie odpada z wiadomych przyczyn... moze plastry z woskiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Dot.: włosy na rekach - jak usunąć?
Sama sobie już odpowiedziałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Dot.: włosy na rekach - jak usunąć?
Tak wosk będzie najlepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Przyczajenie
|
włoski na rękach
Witam! Nie wiedziałam gdzie złożyć ten temat, więc powstał tu. Mój problem: idzie lato i krótkie rękawki, a ja mam bladą cere i okropne ciemne włoski na rękach...o nogach nie wspomnę po to mozna ogolić ale ręce? Więc, zależałoby mi na ich rozjaśnieniu. Jeśli znacie jakieś sposoby, to z góry dziękuje za ich publikację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
Dot.: włoski na rękach
mam ten sam problem [z tą różnicą, że cerę mam dość ciemną]
używam wybielacza Sally Hansen: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=6567 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=6566 faktycznie pomaga, włoski rozjaśnia, ale zabieg trzeba powtarzać [sama musisz zobaczyć na ile starczy jeden zabieg i kiedy musisz go powtórzyć]. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Dot.: włoski na rękach
Wiekszosc moich kolezanek po prostu je goli kremem albo -O ZGROZO-depilatorem!!Tez bym sie chetnie ich pozbyla , ale boje sie , ze potem na rekach bede miala drapiaca brode, ktora trzeba bedzie co dwa dni golic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.