|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czego NIE umiecie? ;)
Nie umiem plywac, spiewac i nie umiem matematyki
|
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
- szyć na maszynie
- wytrzymać bez słodyczy dłużej niż kilka dni - zapomnieć o byłym - nie przejmować się tym co mówią o mnie inni buuuuuu
|
|
|
#243 |
|
BAN stały
|
pływać, szyć na maszynie (ręczne też mi zresztą nie najlepiej wychodzi
), układać ładnych bukietów z kwiatków, dobierać krawatów do koszul...wiele tego jest A myślałam, ze jestem doskonała ![]()
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
-pływać
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
gotowac,spiewac i liczyc do 10
:P
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie umiem szyć, nie jeść słodyczy, naprawiać komputera, instalować programów itd.
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem gotować za dużo, myć okien, obsługiwać pralki-i innych domowych czynności, nie umiem szyć na maszynie,robić na szydełku,drutach,robić sobie warkoczy, pływać, liczyć szybko w pamięci,prowadzić samochodu, nie znam dobrze angielskiego i wiele innych
Za to umiem niezdrowo jeść(słodycze),tańczyć (striptiz też)dużo i szybko czytać, ładnie się wysławiać,znam rosyjski i hiszpańki, robić ładny makijaż,pisać ładne opowiadania i wiersze, recytować, ładnie rysować, wysoko skakać, powiedzieć wiele na tematy o których wielu nie ma pojęcia(studia i nie tylko), naprawiać i obsługiwać kompa i różne programy i inne.
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
) np. po niemal dziesięciu latach (!) tłumaczenia mi zasad zrozumiałam co to jest atu i nauczyłam się grać w brydża
|
|
#249 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Nie potrafię prowadzić samochodu, szydełkować, haftować, pływać, jeździć na rolkach, łyżwach, nartach, malować farbami...
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem:
-prowadzić samochodu -szyć, robić na drutach itp. -przybić gwoździa (o bardziej zaawansowanych technicznie czynnościach nawet nie myślę )-naprawić komputera, ani przeinstalować, ani nic w tym stylu ![]() -rysować, malować -śpiewać, gwizdać Jeszcze wiele by się tego znalazło, ale to mi przychodzi teraz do głowy
|
|
|
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
No to tak jak ja!
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
nie jeść słodyczy,
rzucic palenia, przeinstalowac systemu i innych skopmlikowanych czynnosc komputerowych, spiewac, gwizdac, sprzatac, opowiadac kawałów, szyc na maszynie, matematyki, fizyki i chemii, i mam powazne problemy z ortografią ![]() angielskiego (największa moja zmora) no i zapomniałam juz niemieckiego, francuskiego i jak się jeździ samochodem (mimo że mam prawo jazdy )
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
A może co umiemy,w moim przypadku będzie szybciej
![]() Wymienie tylko kilka... NIE UMIEM: -gotować (tosty jedynie umiem zrobić) -malować się -skoncentrować się na jednej sprawie (cały czas myślę o 100 innych) -języka niemieckiego,mimo że uczę się go od szkoły podstawowej -wytrzymać dnia bez czegoś słodkiego -zachować obojętności wobec przechodzącego obok mnie mojego kotka (zawsze musze go wycałować) -wytrzymać dnia bez Wizażu -wykonać najprostszych rachunków w pamięci Dużo tego jeszcze,ale co ja będę się rozpisywać;P
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem:
-pływać -ściągnąć Skazanego na śmierć <pomoze ktos???> -wiązać warkoczy -gotować zup -matematyki -nie przejmować się duperelami -żyć bez wizażu, komórki i internetu -zaakceptować siebie Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2007-09-07 o 20:27 Powód: literówka :) |
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
no wiec.. nie umiem gotować, prowadzić samochodu(ale to sie mam nadzieje wkrótce zmieni), szyć, malować, rysować, utrzymać porzadku, ukryć moich uczuć, nie umiem śpiewać a baaaardzo chciałabym umiec i tak jak któraś poprzedniczka nie umiem nie przejmowac sie duperelami
![]() a dla równowagi umiem angielski, troche rosyjski i niemiecki, umiem tez idealnie zaścielić łóżko jak to stwierdził mój TŻ, zrobic pyszna herbatke
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kotka własnego nie posiadam, ale niech no zobacczę jakiegoś w pobliżu...Ostatnio widziałam Mamę Kotkę z maluchami jedzącymi śniadanko (z Mamusi ) ...Jakiś pan stojący obok miał straszny ubaw patrząc się na mnie, bo mnie zahipnotyzowało. One miały takie zielone oczkai każde z nich inny kolor futerka..ach...
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
przezyc rok szkolny bez stresu
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
np. pstrykać palcami
robić balonów z gumy też nie :P
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
No bo
,te współczesne gumy to są wybitnie nie-balonowe .Kiedyś to były takie ekstra,owocowo-balonowe,a balony można było robić większe od piłeczki do ping-ponga .
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
Hehe.. To ja będę oryginalna, bo ja umiem śpiewać
Za to NIE UMIEM: - sprzątać ( wyklinała mnie za to jeszcze mama, teraz mąż się męczyz) - wypełniać jakichkolwiek dokumentów - oglądać telewizji ( o ile nie ma jakiegoś wyjątkowo ciekawego filmu po 10 minutach zaczynam wariować - nudzić się w ciszy i spokoju - przeżyć dnia bez przynajmniej 1.5 godziny ćwiczenia jakichś utworów, chyba, że jestem chora czy zmęczona - nie panikować, kiedy spóźnia mi się okres - ubierać się klasycznie i elegancko - zachowywać się tak, jak w "moim wieku" wypada - cóż, to jeszcze ze szkoły, nie umiem żadnych innych przedmiotów poza muzyką, plastyką, w-f, polkim i językami - nie umiem nie spróbować otworzyć zamkniętych drzwi - najpierw pomyśleć, a potem działać, u mnie zawsze jest odwrotnie. Po przeczytaniu mojego postu na tle innych, dochodze do wniosku, że ...chyba dziwna jestem... Ale śpiewać umiem |
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Skakać wzwyż. Tzn. wcześniej umiałam, ale teraz włączyła mi się jakaś psychiczna blokada i powyżej 1m nie skoczę...
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
Teje-gratulacje.
Ja uczę jezyka obcego ludzi o różnym przekroju wiekowym: i dorosłych i młodzeż i dzieci. No i te dzieci chcą, żeby z nimi pani śpiewała![]() ![]() Pani, świadoma własnych możliwosci (a raczej ich braku ) wypracowała metodę jednoczesnego otwierania ust, udawania śpiewu oraz niewydobywania głosu. Sprawdza sie znakomicie |
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Nie potrafię:
- śpiewać - podobno kłamać - pisać wierszy, opowiadań itp. jestem antytalencie z polskiego ![]() - dobrze biegać - zrobić jajecznicy ![]() Tyle mi się przypomniało
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem :
sie malowac -kompletnie wypełanic formularzy dojechac na lotnisko ubierac sie elegancko byc wytrwala w tym co robie zyc bez netu mowic cos na forum duzej liczby osob
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Ja niestety nie umiem:
-pływać ![]() -jeździć na deskorolce (a zawsze chciałam się nauczyć) -ładnie się pomalować ![]() -szyć -robić na drutach i szydełkować (a już nie jeden raz się starałam tego nauczyć) -kłamać ![]() -no i śpiewać (ale to dla dobra ogółu nie staram się nauczyć )
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
-śpiewac,śpeiwac i jeszcze raz śpiewac
Ratuj sie kto moze jak sie robie muzykalna hahahaha-gotować-tzn moze i umiem ale mi sie nie chce ![]() -palic papierosów (bo nigdy nie paliłam)
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Nie umiem kupować butów - to dla mnie porażka, zawsze kupię niewygodne, brzydkie, za małe, klapiące, albo mi sie szybko rozwalą, albo nadają sie tylko do chodzenia na wykopki.
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
ja też umiem
![]() na pocieszenie powiem tym co twierdzą, ze nie umieją śpiewać, bo jest to dość duza grupa, że śpiewanie to bardziej kwestia techniki niż talentu. (nie licząc tych co to im słoń na ucho nadepnął ) ponad połowa osób, które myślą, że nie umieją śpiewać mają znacznie większe mozliwości niż im się wydaje tylko nie próbują, bo uważają, że nie umieją. i zamknięte koło.także dziewczyny, nie zniechęcać się!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

:P