![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólna walka o pragnione ciało !
Cytat:
![]() Enjoy powiedz mi kochana ile masz wzrostu ? Bo 43 kg to dla mnie dosyć szokująca waga, a nie chciałabym Cię źle oceniać... ![]()
dni przelatują przez palce . photoblog.pl/fornicaras/ Edytowane przez Diva069 Czas edycji: 2011-12-05 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Enjoy ja slyszalam juz tyle razy, ze nawet dobrze dobrane tabletki stoja na drodze do wymarzonej figury. plus do tego dochodzi jeszcze, z jakiego powodu je bierzesz, np policystyczne jajniki, albo tarczyca, to wszystko wplywa na to, ze kilogramy wolniej znikaja
![]() Mi jest tak trudno schudnac, bo mam ze sie tak wyraze bonus (czytaj wszystko na raz ![]() No nic, dzisiaj sie wazylam, 77,8 kg. oczekiwalam troche wiekszego spadku ale musze przyznac ze w weekend z Tz nie bardzo trzymalam ta dietke. ale przynajmniej od slodyczy trzymalam palce z daleka. Kupilam sobie wage, taka co to wazy jeszcze po przecinku, i ona pokazuje mi inaczej niz taka zwykla, zwykla pokazuje juz 77 kg, no ale przechodze na ta elektroniczna, wiec przyjnuje ze jest 77,8 kg i i tak sie ciesze. Dziewczyny z tym hula hop to chyba swietny pomysl tez musze o tym pomyslec, moze w auchan cos wynajde. do gwiazdki 3 tygodnie, chcialabym wazyc w wigilie 75kg ![]() 43 kg to dla mnie tez abstrakcyjna waga troszke, ja wam tak zazdroszcze ze wazycie po 50-pare kilo. No ale podobno male jest piekne ![]() Weekend za mna, przez caly ten czas zajadalam sie chinszczyzna i sushi. teraz znow wracam do dietki Mnie mikolaj przyniosl karnet miesieczny na aerobik a wam?
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Ja brałam diane 35 przez pół roku ze względu właśnie na policystyczne jajniki i nie "urosłam" ale mimo zachowania diety waga stała w miejscu. Od 2 m-cy nie biorę przez wynikłe z nich problemy. Przez ten czas spadło 2 kg.
Obecnie waże 63 i mam nadzieje, że dzięki dietce i ćwiczeniach p Chodakowskiej (8 treningów za mną ![]() Jednak kiedy dobije do 57? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Enjoy, ja zauważylam, ze odrobinę przytyłam po tabletkach, ale to bylo 3 kg tylko. Chociaz, wlasnie te ostatnie 3 kg dzieli mnie od wymarzonej wagi
![]() W ogole, jestem zalamana! Ostatnio mialam już 49,8 na wadze, a dzis rano 51 ![]() Aga065, ja się trochę z chodakowską obijam ![]() ![]() Poki co dla mnie najlepszą motywacją na nie jedzenie slodyczy jest... BRAK KASY! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Droga pipson
spostrzegłam ukradkiem że jesteśmy podobne do siebie ![]() z tym że ja zaczynałam walkę z tłuszczykiem od 55kg też mierzę około 1,60m (aż 1,58m) waga teraz 50kg , - nie jem słodkiego , chipsów i nie piję gazowanego i tak sobie brnę dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam taki sam początek jak Ty ![]() ![]() Ja dzisiaj po areobiku, mi mikołaj dał pieniążki i kupiłam sobie parę ubraniowych rzeczy, w rozmiarze 36 ![]() ![]() ![]() A teraz zabieram się za biochemie bo koło w czwartek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
mnie mikołaj przelał pieniązki na konto
![]() ![]() kumat, to bedziemy się nawzajem motywowac ![]() ![]() Kurcze, dziewczyny, najbardziej dobijają mnie moje boczki ![]() Diva069, co studiujesz? ![]() ![]()
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2011-12-06 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie biorę Diane35 z powodu silnego trądziku
![]() ![]() ![]() Mam 157 cm wzrostu. Odchudzałam się w czasie wakacji i schudłam z 48,5 do 44 i świetnie wyglądałam(byłam zadowolona całkiem ze swojego brzucha) i świetnie się czułam ![]() ![]() Tak naprawdę nie zależy mi na wadze - chcę poprostu dobrze się czuć w swoim ciele ![]()
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Technologia Żywności i Żywienia Człowieka ![]() Enjoy Your Life nie skupiaj się na wadzę, modeluj ciałko, żeby ładniej wyglądało, bo waga do której chcesz dążyć jest nieco za niska ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Enjoy,
nie chcialabym Cię pouczać, wiec nie odbierz tego jako atak, ale ja mam 159 wzrostu, wazylam na poczatku roku 47, a nawet 46,5 (chorowalam sporo, ale to nie na temat teraz) i wszyscy, oczywiscie nie wliczając tych, którzy o chorobie wiedzieli, mowili mi, że wyglądam juz niezdrowo i zbyt chudo - chociaz ja się bardzo dobrze czułam i podobalam sobie. Nawet jakis czas myslalam o tym, zeby tą wagę utrzymać, bo bylam doslownie jak przecinek, ale jednak coś mnie tknęlo i stwierdzilam, ze tak byc nie moze. (Z perspektywy czasu widze, ze musialabym utrzymywac chyba glodową dietę, zeby to utrzymac, bo kocham jesc niestety ![]() Oczywiscie to kwestia indywidualna, może masz lzejsze kosci niz ja, bo to przeciez nie bez znaczenia, ale wiesz, serio waga 43 kg nieco szokuje. Masz rację, niewazne jest to, jaka cyferka jest na poczatku, ale to, czy dobrze się ze sobą czujemy - i tego się trzymaj ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- O, to ladnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() dawno mnie nie było, ale przeglądam ostatnie posty i widzę, że nie odpuszczacie - gratuluje wszystkim spadków i wytrwałości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Konto usunięte
|
A ja dziś 3 dzień ćwiczeń ewy chodakowskiej i pewnie mi się tylko wydaje, ale już widzę efekty
![]() Edytowane przez 201612080925 Czas edycji: 2011-12-07 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
zazdroszcze wam wszystkim zaparcia do cwiczen, ja raz ze mam za malo czasu na to, dwa to jestem zbyt leniwa, jak juz znajde chwilke zeby odsapnac, to na pewno nie zagonie sie do cwiczen. pozostaje tylko dieta, ale.... WAGA ZNOW STOI W MIEJSCU
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
ewull, to dobrze, ze masz motywację
![]() ![]() blue_oleander, ja tez totalnie nie mam czasu i sily na cwiczenie czesto, musialabym nie spac :/ Dzis dieta calkiem niezle, zaraz postaram się pocwiczyc, chociaz srednio mam silę ![]() Aa, i muszę się pochwalic - jako, ze dzis skonczylam szybciej zajęcia, zamiast wracac do domu tramwajem wrocilam na piechotę - jakies 4 km ![]()
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2011-12-07 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- u mnie zlych wiadomosci ciag dalszy. nie dosc ze waga stoi w miejscu, to jeszcze dzisiaj rano pokazala 0,5 kg wiecej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
moim małym sukcesem jest już to : że nie wcinam przed nocką
ograniczam się do jogurtu , jabłka .... lub kubka jasnej herbaty ![]() ogólnie zbieram się , aby zacząć ćwiczyć ale tyle się w sumie dzieje , że spycham takie postanowienia na następny dzień i tak na razie końca nie widać ![]() poza tym czytając Wasze powyższe posty dodam jedno : nie przejmujcie się wagą ! waga raz w dół - raz minimalnie w górę , lub brak jakiegokolwiek spadku kg , różne wahania - to może doprowadzić nas do utraty wiary i chęci do zmagania się z samą sobą ! dajcie sobie spokój laseczki ... pozdrowienia Edytowane przez kumat Czas edycji: 2011-12-09 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Coś tu cicho od dwóch dni. ![]() Ja już po fitnessie i po siłowni. Ważenie w końcu mnie ucieszyło - 56,6kg. Tyryryry coraz bliżej do celu ![]() Wczoraj kupiłam sobie sitko do gotowania na parze. Dziś robię kurczaka z warzywami. Ograniczam smażone. A hula hop już nie ma w auchanie. Wielka szkoda.
![]() |
![]() |
#258 |
Przyczajenie
|
u mnie dzisiaj rano na wadze magiczne 48,1
![]() centymetrów też trochę ubyło, ale nie zapeszam i mam nadzieję, że ubędzie jeszcze więcej.
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Gratuluje dziewczyny, że u was na wadze mniej
![]() u mnie niestety mimo diety i ćwiczeń cały czas 63kg +/- 0,5 ![]() Sama nie wiem co jeszcze robić |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
oKilla91, ja wlasnie podwędziłam mamie maszynę do gotowania na parze, mam zamiar wlasnie tez jutro zjesc warzywa i kurczaka
![]() Dzis dieta mi nie poszla ![]() aga065, u mnie tez zastoj ![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() a moja 7 z przodu w tym tygodniu zyskała na sile i tak kolejne 0.5kg spadło więc powolutku do celu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Miałam się dzisiaj ważyć, ale wolę nie, żeby się nie dołować, bo wczoraj trochę podjadłam
![]() Doszłam do 1o dnia A6W , ale przestaję ćwiczyć, bo nie widzę efektów- mam widocznie za dużo tłuszczyku na brzuchu - biorę się porządnie za bieganie , wczoraj było 15 min, dzisiaj będzie 16 min, i myślę, że dojdę do 20 min do końca tego tygodnia ![]() Może idę się jednak zważyć - bo jestem ciekawa ![]()
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Ja slyszalam, ze a6w nie pomaga na salenie tluszczyku, wlansie bardziej bieganie. Wprawdzie mam blisko z mieszkania do krakowskich błoni, ale kurcze, jest tak zimno, ze bym sie nie ruszyla
![]() ![]() ja poki co 3 kromeczki grahama z dzemem bezcukrowym teraz szamam bananka potem planuję warzywa z kurczakiem na parze, activia do picia i nie mam pomyslu na kolację :/
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
u mnie laseczki waga utrwalona : 50 kg ( dziś 121 dzień "dietkowania")
w sobotę i niedzielę oczywiście imprezowo (imieninowo i po-imieninowo) , więc kawałek ciasta spałaszowałam a i owszem , przyznaję się bez bicia (sic!) , ale trudno , zrobiłam trochę smakołyków więc nie będę się na maxa katować ![]() wymiary moje z ostatniego piątku : biust 88 , pas 63 , biodra 88. od wczoraj : ćwiczę !!! aerobik 20 minut ale na początek wystarczy mi tyle. pomaga mi mój synuś , więc jest wesoło. Do zgubienia pozostało mi jakieś 2 kg , będzie baaaaaaardzo ciężko ale nie ma co , najważniejsze to utrwalić tą wagę która jest i aby małymi kroczkami zgubić resztę .... pozdrawia : 1,58m ----> maleństwo kumatek ![]() Edytowane przez kumat Czas edycji: 2011-12-12 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
kumat,
tylko zeby Twoj synus nie schudl, hihi ![]() ![]() Chyba faktycznie jestesmy podobne, bo ja tez wczoraj wzielam się ostro za cwiczenia ![]() ![]() ![]() Z dietą tez mi idzie calkiem niezle, jak dotad platki z mlekiem i lyzka miodku, jablko, banan, jajecznica na lyzeczce masla, jeszcze jakis jogurcik naturalny z otrebami pozniej ![]() ![]() Pozdraiwam dziewczynki, i odzywajcie się! ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Hej
dzisiaj na wadze 62,2 ![]() od 27.11 ćwiczenia Chodakowskiej opuściłam 4 dni i jestem po 6 dniu a6w. Sama nie wierze, że chce mi się ćwiczyć dalej ![]() Z moją dietką coś chyba jest nie tak ![]() Na śniadanko płatki i otrąbki owsiane z kefirem, później 2 mandarynki, teraz kluski śląskie prosto z wody (dodałam też mąkę pełnoziarnistą). Na kolacje będzie serek wiejski. Ważycie wszystko do liczenia kalorii? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
ja się staram liczyc kalorie, produktów raczej nie ważę, mam juz swoje "miary" i wiem np ile gram to pol szklanki mąki mniej więcej itp. Ale czasem mam problem, jak np jem cos "na szybko" w centrum - nie do konca się wtedy ustali ile co moze miec kcal :/
![]() |
![]() |
#268 |
Konto usunięte
|
Widzę że ćwiczenia Chodakowskiej coraz bardziej popularne
![]() aga już nie licze kcal ale kiedys liczyłam i pomagał mi licznik na stronie "ileważy", własciwie nie musiałam nic ważyć tam jest wszystko zważone. pipson mogłabyś się podzielić co to ćwiczonka masz od przyjaciółki? Może się w końcu za coś wezmę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
Hej, jasne, te cwiczenia to tzw "spalacz tłuszczu" wpisz sobie na youtubie
" cwiczenia spalajace tkanke tluszczowa" to chyba pierwszy link, taka babeczka blondynka to prowadzi - calkiem fajne ![]() Nie wytrzymalam i zwazylam sie - dzis na wadze znow 49,7! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
pipson
nie , synuś nie schudnie ![]() nieźle mu wychodzi świeca , gwiazda , pompki oraz mostek ... ( lepiej jak mi , he, he ) ja po 10 pompkach wysiadam ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.