![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Pachnidła, pielęgnacja, kosmetyki kolorowe oraz akcesoria. Zapraszam :)
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: STYCZEŃ Pachnidła, pielęgnacja, kosmetyki kolorowe oraz akcesoria. Zapraszam :)
Hej
a Brazil Beat możesz opisać? do czego można porównać? ![]()
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
To na razie podziękuję bo Escady jakoś nie przypadły mi do gustu, za słodkie
![]()
![]() |
#246 |
BAN stały
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
o jjjaaaa dzieki za info
![]() ![]() no ja moge jedynie zaproponowac 100 ml Lolity Deisr, bo zadnego innego flakonu nie mam.. chyba ze jakies odlewki ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- wiem ze musialabym cos dobrac wiec podoba mi sie jeszcze * CK Escape EDP 12-13/15ml mam z wymianki ale to nie mój zapach * Hugo Boss Femme 5ml z własnego flakonu jakbys mogla odlac wiecej to chetnie ![]() * Miss Dior Cherie L'eau EDT 21ml ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- jedyne co mam poza watkiem to flakon 10 ml issey mikey nie rob sobie klopotu ![]() klikne sobie flache ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- chyba ze jeszcze by cie interesowalo ok polowy ze 100 ml Calvin Klein Eternity Moment ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie podklady isa dora i bobbi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
* BOBBI BROWN Moisture Rich Fundation SPF 15, Found de tent ultrahydrant, odcień SAND 2 pojemność 10/30ml lub błyszczyk Chanel? ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Czy dasz mi 10 minut do namysłu? ![]() A co jeszcze mogłabyś dorzucić? ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Jestem chętna na wymiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Odpowiem dyplomatycznie - szatynek. Na pewno nie dla jasnej blondynki, ale też nie dla brunetki. Ja mam mysie szaro-brązowe włosy i dla mnie jest w sam raz, dla średniej i ciemnej blondynki też będzie ok, szczególnie, że łatwo nią cieniować. Dla brunetki raczej bez sensu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.