|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Panna Młoda: Suknia: San Patrick Calais Bolerko jeżeli by była brzydka pogoda Biżuteria - minimalizm lub awangarda ( jeszcze nie wiem) Podwiązka - http://www.wesoleszydelko.pl//cdn/up.../us/g9i2qb.jpg Pan Młody: Spinki do koszuli: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...oDkPACQk CPlk5e Usługi: Muzyka - Dj Arturo ( z polecenia ) Fotograf (dzień ślubu) - http://niebieskiemotyle.pl/ Fotograf (plener w inny dzień) - http://agawphotography.blogspot.com/ Kamerzysta - http://www.grafika-film.com/ Makijażystka - http://www.makeupslubny.pl/ Inne sprawy: Obrączki - http://img814.imageshack.us/img814/9016/obrczki.jpg Pierwszy taniec - Dirty Dancing Time of My Life Dekoracja samochodu - melonik i welon http://www.slubnezakupy.pl/sklep,139..._samochodu.ht m Skrzynka na koperty Poduszeczka na obrączki - z żywych kwiatów oczywiście kolorystyka bardziej w fiolecie i kremie Drzewko - forma Księgi Gości Sala - Lari Zaproszenia Kolor przewodni - fioletowy wymieszany z kremowym i delikatną zielenią Winietki i zawieszki na wódkę - własnoręcznie wykonane Jestem na etapie robienia pudełeczek na podziękowania - będą w nich ciasteczka w kształcie serca i ozdobione masą cukrową - wykona je ta Pani na 90 % ![]() Figurki na tort - zrobione na zamówienie - http://www.pakamera.pl/zdjecie_zp.ph...0_5871529 7.img
06.07.2004r razem ![]() 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2012-01-15 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Marylka i Wiktusiaczek boskooo!!
![]()
#244 |
Konto usunięte
|
śliczne macie te sukienki
![]() ja uciekam do tż bo jestem padnięta a juro na rano do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to miałaś trochę szczęścia i oczywiście tata wspaniale się zachował. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
A ja już jestem po zapoznaniu moich Rodziców z Teściami. Udało się!
Ja jednak padam z nóg. Z przygotować do ślubu: byliśmy na targach z Teściami w PKiN, dużo ludzi było, uważam, że przepłaciłam za wejście, na szczęście zrekompensowano mi to, ponieważ mój TŻ najprawdopodobniej wybrał sobie garnitur, obrączki, dostaliśmy miliony ogłoszeń i najprawdopodobniej zdecydujemy się na auto. Podpisałam umowę na moją ANGELĘ, tylko po Waszych konstruktywnych uwagach będzie większy dekolt by nie skracała mi szyi. Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona, i po raz pierwszy w życiu dowiedziałam się jakie mam wymiary. ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Brawa!!!!Brawa dla dziewczyn, które mają swoje suknie ślubne, każda jest inna i każda jest piękna w swoim rodzaju. Super. |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Ja mykam, strasznie długo siedziałam dziś i wczoraj w Internecie. ![]() Ale po Waszych uwagach dotyczących rosnących cen zaproszeń zdecydowałam się szybko skończyć listę gości i zamawiać. Zajmę się tym w przyszłym tygodniu. Miłego wieczoru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Blacky masz rację, po tych na Torwarze też byłam bardzo zawiedziona, ale targi w PKiN były rzeczywiście duże, poza tym były pokazy sukien na scenie co było bardzo fajne, jednak pierwszy pokaz był tragiczny, na serio bardzo mi się nie podobały. Mam mnóstwo ulotek i w sumie nie wiem co mam z nimi wszystkimi zrobić tyle tego dawali.
Bardzo fajna rzecz jaka mnie zaskoczyła to ulotka z czekoladkami, na których są napisane podziękowania dla gości, lub takie małe czekoladki ( do kawy) na których napisane jest "Dziękujemy", lub narysowana białą czekoladą mini para młoda, genialne. ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Ja właśnie przyglądam się pistoletom na bańki i muszę Wam powiedzieć, że to jest droga zabawka....właśnie się zastanawiam nad bańkami, bo zaczynam się martwić, że ksiądz nie wyrazi zgody na rzucanie ryżem i pieniążkami, ani płatkami kwiatów dlatego właśnie chciałam bańki, które nie zabrudzą terenu wokół...ale teraz jak się temu przyglądam to chyba się nie zdecyduje... |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki, musze się troszke pożalić, że naraziłam się mojemu TŻ-towi
![]() jak pamiętacie, w piątek miałam urodziny, a jak przyszłam do domu, to mojego TŻ-ta nie było, bo miał popołudniówki; na stole w wazonie zostawił dla mnie bukiet z 3 czerwonych róż. Przyszedł po pracy, siadł do kolacji i pyta " nie podobają Ci się kolczyki?", a ja ![]() okazuje się, że na główkach kwiatów były ułożone kolczyki i zawieszka do kompletu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny, czy można się dołączyć? Od jakiegoś czasu już podczytuję ten watek, teraz postanowiłam się odezwać
![]() Od razu mam małą prośbę o pomoc. Powiedzcie o ile wczesniej wybieracie sukienkę no i z kim? Ja jeszcze nie byłam nigdzie mierzyć, ale mam koncepcję. Moja mama chciałaby jechać ze mną, przyszła teściowa też coś tam pobąkiwała no i nie wiem co robić. Jechać z nimi czy może sama?
#253 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem możesz jechać z obiema, jeżeli Ci to nie przeszkadza, ale możesz też jechać sama, wybór należy do Ciebie, Ty wiesz najlepiej jakie łączą Cię relacje z Teściową...
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie ![]() ![]() a u mnie śnieg daaalej sypie padam na pyszczek tam żeśmy sobie z TŻcikiem poszaleli ![]() ![]() ![]() ![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-25 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#256 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31636723]śliczne macie te sukienki ![]() ja uciekam do tż bo jestem padnięta a juro na rano do pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam Kochane!! Suknię kocham, nie chciałam jej zdejmować, już w wyobraźni mam wizję swojej kiecki ze wszystkimi dodatkami i nie mogę się doczekać, jak znów ją założę, a to dopiero w połowie maja, na pierwszej przymiarce... I zapomniałam - moja kieca będzie mieć tren ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Dziękuję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny przepięknie wyglądacie ![]() Witam nową Pmk ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() dzisiaj już mi lepiej, na zajeciach jakoś wysiedziałam i dostałam 5 za konspekt pracy w podstawówce ![]() ![]()
#259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczynki bardzo proszę o kciuki na jutro ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Podróżniczka
|
Melduje się
![]() Ale na razie nie nadrabiam, bo jestem padnięta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Podróżniczka
|
Zakupione/zaklepane/szyjące się suknie PMek 2012 ![]() niekoniecznie chronologicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + kicia - klik 1 and klik 2 + magdziaS - klik 1 and klik 2 + Evoonia86 - klik 1 and klik 2 + Vesna84 - klik + Jamee - klik + Lubcia- klik 1 and klik 2 and klik 3 + Nattiv - klik + eimear - klik + gamariel - klik + Madziuniusia - klik + maruda80 - klik + sztuczka_magiczka - klik + Oriflame_Rybnik - klik + kooocur - klik + M_ilkaa - klik +ahankara - klik + MARGIDA - klik + paulinka009 -klik + Lilith890502 - klik + jagodzia133 - klik 1 and klik 2 + Ania_M - klik and klik + Ewusia_marchew - klik + kindziulindzia - klik + niut0 - klik and klik + E87 - klik + Magdzia0108 - klik and klik + magduś2 - klik + megan713 - klik + Czarnooka_Paula - klik + patiss89 - klik and klik + mały_człowieczek - klik and klik + Blacky - klik + Zubi89 - klik + beat@ - klik and klik and klik + Brydzia_ - klik + Gorska_Kozica - klik and klik and klik + malwus20 - klik and klik + Palulitka - klik and klik and klik + marylka80 - klik and klik + ewika19 - klik + gosza_m - kilk + party_girl7 - klik and klik and klik and klik and klik + Kessi_86 - klik + Talaaa87 - klik + Chatka - klik + tenebrosa - klik and klik + _Paulinka_ - klik + ewuszkaaa - klik and klik + madzia2306 - klik and klik and klik and klik and klik + misiak17 - klik and klik + Kabriela - klik + Wiktusiaczek - klik and klik and klik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na dzień dzisiejszy mamy 53 szczęśliwe posiadaczki sukni ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-01-19 o 12:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej kobitki
![]() ![]() Za pamięci spóźnione ale szczere ![]() MARGIDA wszystkiego najlepszego 100 Lat! Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() powodzonka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam problem
![]() Znaleźliśmy z tż megaaa okazję - dwupoziomowe mieszkanie w nowym budownictwie, mieszkanko w sumie 65metrów (40 na dole, 25 na górze), wyremontowane, od razu do zamieszkania, nie ma czynszu (tylko opłaty takie jak woda, prad, gaz i administracyjne) a cena: 160tysięcy. Młode małżeństwo sprzedaje bo dostali świetna ofertę kupna domu i chcą tam zamieszkać. Podobno nie zależy im na czasie, ale... no właśnie ALE. Jutro z Tż jedziemy obejrzeć, a mój tata od razu zaczął gadać, że po co! bez sensu w ogóle oglądać bo do slubu tyle czasu i w ogole nie wiadomo czy kredyt dostaniemy :/ (75 tysięcy dostaniemy od rodziców tż, do tego dochodzi to co zbierzemy z wesela no i do tego chcieliśmy wziąć kredyt na mieszkanie). Okazja jest niesamowita bo u nas takie mieszkania (do remontu!) kosztuja około 200tysięcy! Brat mówi, że mamy brać cywilny i starać się o kredyt szybciej ![]() A ja chciałabym tych włascicieli prosić, żeby poczekali te kilka miesięcy... ale znowu może im to nie być na rękę... Boże co robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z resztą znam ja bardzo dobrze ![]() Tylko nie wiem, czemu na zdjęciach nie wygląda tak dobrze jak na żywo. I ogólnie pięknie podkreśla talię (przynajmniej z moich obserwacji tak wynika), ale jeszcze nie widziałam zdjęcia na którym byłoby to ładnie widać. Co dla mnie jest niepojęte, bo jest to jedna z nielicznych sukienek, która zachwyciła mnie swoim eksponowaniem talii. A na szerokość jest Ci dobra? Bo wydaje mi się, że mogłaby być bardziej ściśnięta własnie w tali, no chyba że to jest taki efekt na zdjęciu, o którym właśnie wspomniałam. I powiem Ci, ze ta biel całkiem ładnie się prezentuje. Przymierzałam ją niestety tylko w cremie, dość ciemnym, co mi nie pasowało za bardzo, a znów w bieli nie mogłam jej sobie wyobrazić, dlatego koniec końców z niej zrezygnowałam, co nie zmienia faktu, że dalej jestem jej ogromna fanką!!!!!!!!!!!! Wiktusiaczku gratuluję wyboru sukni ![]() ![]()
![]() |
#269 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na przymiarki wez osoby ktore wiesz, ze Ci dobrze szczerze doradzą, a nie takie ktore zawsze mowią:"o w tej Ci ladnie" nawetjakbys wygladala w niej niekorzystnie. A kiedy..? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja sie dzisiaj TZ pytam jaki kolor zaproszen mu sie podoba i ma jakis wybrac,a On na to:" No w kolorze przewodnim oczywiscie ![]() ![]() A jak dzisiaj dzwonil do brata, zeby mu zrobil kopie rachunku od laptopa do reklamacji i mu tlumaczy, ze w takim brązowym pudelku powinno to byc, a jego brat mowi:"oo widze, tak, brąz to kolor przewodni tego pudelka ![]() ![]() Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-01-15 o 19:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Moje zaproszeniowe inspiracje
Co prawda ja nie kupowałam całych zaproszeń ale u użytkownika u którego kupiłam obwoluty można dostać i pełne zaproszenia. Więc tak dla tych którzy nie wiedzą kupiłam obwoluty zaproszeń dokupiłam papier ecru i zaprojektowałam wnętrze. Sam układ tekstu został zaczerpnięty z kreatora zaproszeń który udostępnia wykonawca obwolut. Tylko niestety tam w opcjach nie ma personalizacji więc jeśli ktoś chce to może wpisać ręcznie lub tak jak ja pokombinować w wordzie. Zamówiłam 55 obwolut dostałam 61 z tym że kilka jest wyciętych nie tak jak trzeba. Tzn z jednej strony papier jest taki rowkowany (patrz załącznik) a w środku gładki niektóre zostały wykonane na odwrót ale są to zapasowe i mi to jakoś nie przeszkadza bo wymagana przeze mnie ilość została wykonana poprawnie. Minusem jest brak wyboru koloru obwoluty jedynie przy zamówieniu powyżej 200 sztuk można wybrać kolor. A na prawdę mają ciekawe wzory tylko np są też czarne a czarny mi np nijak pasował do koncepcji. Ja je kupiłam za 1,50 zł teraz są po 1,90. Plus 20 gr kartka i 30 gr koperta wychodzi 2 zł za zaproszenie ![]() Link do allegro http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10952662
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-15 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.