|
|
#241 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Akcja Samorealizacja!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja Ci bardzo współczuje... ![]() Ja dzisiaj obejrzałąm kolejny film, gorzej z tym książkami, ale zrobiłam stopy, zainwestowałam w taką tareczkę scholla - 25 zł! żeby zrobić z nich bóstwo... no zobaczymy ![]() A jutro dentysta, jutro też zaczynam naukę do poprawki
|
||
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
z postanowień nie zrobiłam dzisiaj dosłownie NIC. Cały dzień dziś zmarnowałam na leżeniu pod kocem, kichaniu i kaszleniu. Chyba się przeziębiłam jeżdżąc w niedzielne popołudnie na rowerze Ogólnie mam taką zamułę ostatnio, wszystko mnie dobija, nie mogę patrzeć w lustro.. Coś strasznego stało się z moją twarzą, skórą i włosami, nie potrafię tego ogarnąć. Dobrze, że mam jeszcze ferie bo nawet nie wiem czy szła bym z taką gębą do szkoły. Nigdy tak nie miałam, zawsze to olewałam a teraz mnie to boli. Chyba ta pogoda to robi hahaha
|
|
#243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobra, pora brać się za ABS.
|
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wczoraj i dzis zrobiłam prawie wszystko poza zmniejszeniem narzekania - niestety miałam jakąś nerwę wczoraj i wszystko wokół mnie denerwowało i wieczorem narzekałam juz na wszytsko i wszystkich. ale włosy i ćwiczenia do przodu na moich włoskach już widać różnicę bo sa o wiele lepiej nawilżone i ładniej się kręcą Tosia jesli chodzi o stópki to ja jako że mam świra na punkcie moich to mogę ci doradzić. jesli masz twardą i suchą skóre stopek to polkecam tą kurację : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ymatyczny.html jeśli jest gorzej (np masz skłonnosć do pękajacych pięt ) to polecam maść tranowa - kuracja nocna - na pięty nanieść duzą ilosć później na to gaza i skarpetki i w tym spać. efekt widoczny po kilku dniach oczywiscie pumeks i tarki też polecam ale zawsze po uprzednim wymoczeniu stóp.
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
|
|
|
|
|
#245 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
O matko, mam jutro zaliczenie z niemca i chemii. Z niemieckiego nie umiem nic, bo w poprzedniej szkole miałam ledwo na podstawie, a nawet poniżej, teraz jestem na rozszerzeniu |
||
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj dzień jak najbardziej na plus. Byłam u ginekologa, zrobiłam porządek przy kablach z komputerami. Chodzę spać ok 22-23, wczoraj i dzisiaj wstałam przed 9.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#247 |
|
BAN stały
|
ja wczoraj poświęciłam cały dzień na naukę, to był tak męczący dzień, że o matko jedyna!
no i z moich postanowień, to pękł mi paznokieć dzisiaj ale to tak głęboko, że aż mnie palec boli... ![]() a ja też mam krótkie włosy ![]() ogólnie to je lubię tylko czasem nie wiem co z nimi zrobić i mnie nerwica bierze na nie i chcę je trochę skrócić i może zmienić kolor. no i wypożyczyłam sobie książkę nadprogramową ![]() z lektur teraz nie mam za bardzo nic do czytania a mam w postanowieniach to się wzięłam i poszłam do biblioteki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Byłam u dentysty, niestety kanałowe...
![]() Teraz schodzi mi znieczulenie i boli jak nie wiem. A miałam sie uczyć... no ale jak? Ale zaczęłam czytać książkę. |
|
|
|
|
#249 |
|
BAN stały
|
po kanałowym strasznie dojść do siebie, ja miałam wszystkie szóstki leczone kanałowo i to było straszne nie tyle na fotelu co później w domu i cała noc nieprzespana bo ból ...
|
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj dopiero zatrucie miałam... ale pobolewa mnie teraz...
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
Dziś oczywiście też się uczyłam angielskiego, tak jak sobie obiecywałam ... a i zaczęłam ten cały trening mięśni brzucha, zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Mi kanałowe babeczka leczyła ponad miesiąc, cały czas na ketonalach jechałam, bo tylko one mi pomagały, w ostatnich dniach przeszłam na nurofen ultra forte
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Czemu mnie tak straszycie... u mnie na razie jest w miarę
![]() Za 3 tyg. mam dopiero kolejną wizytę. Ja się nie mogę za tę biole wziąć dziewczyny Jutro jak z nią nie ruszę, to obrzućcie mnie błotem ok?I od marca, na pewno zaczynam robić brzuszki, cokolwiek... bo jak ja wyglądam. |
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
8min na brzuch jest dobre
może też zacznę ćwiczyć zamiast zwykłych brzuszków . na pupę też jest mistrz... daje popalić
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety zajęcia sportowe muszę odłożyć na późniejszy termin. Chyba dopiero na marzec. Nie jest to moje lenistwo. Niedawno przechodziłam zapalenie płuc i po zajęciach wychodząc na mróz -17 to nieciekawie mogłoby się skończyć.
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Hej trochę mnie tu nie było
![]() Z sesją trochę się problemów porobiło, właśnie ubiegam się o komis przez jakiegoś idiotę (i nie ja jedna) i nie wiem co z tego wyjdzie. Ale wczoraj miałam wyniki innego egzaminu i 4+
|
|
#258 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzisiaj zacznę chyba tą biolę jak wrócę, widzę, że w ogóle to zignorowałyście! A chyba powinniscie mi dokopać jak nie zaczne ;P
|
||
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Komisa nie dostaliśmy
![]() Także mój pierwszy i najważniejszy cel na luty nie zostanie zrealizowany
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Ale jak to nie dostaliscie? to nie mogą go nie przyznać?
|
|
|
|
|
#262 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Mogą, mogą.
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
No i co teraz?
Ja mam pytanie dziewczyny, mam bloga, poradnik studentki długo na nim nie pisałam, bo też pomysłów mi brakowało, teraz chciałam go reaktywować, macie może jakieś pomysły na tematy? |
|
|
|
|
#265 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może jakieś porady studentek z konkretnych kierunków albo nie wiem, historie z życia studentów
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę już efekty realizacji założonych punktów.
Chodzę spać przed 23, wstaję coraz wcześniej, dzisiaj już o 6.40 bo szłam na badanie i już potem nie poszłam spać. Dzisiaj zrobiłam porządek w tunikach i byłam u dentysty.
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Któreś z Was drogie studentki wybierają się w tym roku na 'auto stop race' ?
http://www.facebook.com/events/361225883890173/
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
U mnie na szczęście nadal do przodu. Trzeci dzień z ABS (polecam!), z angielskim fajnie mi idzie, diety też staram się przestrzegać i po tygodniach odwlekania i stresowania się, umówiłam się w końcu na tę wizytę u lekarza.
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
u mnie do przodu wszystko
ćwiczenia są rewelacyjne i mimo że dopiero 11 dzień regularnie ćwiczę to widzę efekty. niewielkie ale są
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
jak na razie 1 dzień mi odpadł ze względu na chorobę, ale w weekend nadrobię
![]() trzymamy się dziołszki trzymamy! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.